- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
teşekkür ederim mesajın için konuyu tam anlayamasamda evinde yaptıgın yenilik için hayırlı uğurlu olsun sağlık problemin içinde çok geçmiş olsun inşallah biran önce şifa bulursun... ben okulöncesi öğretmeniyim eğer istersen çocugun tuvalet eğitimi için bir ara uzun uzun cevap yazabiliri şuan bulundugum yerde bağlantı sürekli kopuyor..
okulun bulundugu yeri bende tam bilmiyorum bildiğim eğitim cd ve prf tezok cd yakın mesafede oldugu 400e doğlagazlı ev bulsam bursaya gelmeden hiç bakmadan tutarım herhalde internette baktıkça kafam karışıyor mesafeler farklı farklı hani bir tabir vardırya yol bilmez iz bilmez gölgesinin peşinden gider diye bende öyleyim.. sanırım ilk defa bursaya gidecek olmamın ve evi tek başıma tutacak olmamın veridği bir garipseme oluştu bende üstelik eşimde yanımda olmayacak o da bir hafta sonra gelecek off bana göre çok karmaşık bir durum ama Allahın izniyle hal olur sen evinin oldugu cad sanırım yakın demişsin eğer sıkıntı olmayacaksa buradan yada özelden yazabilirmisin hangi yer mah cd olarak gelince kiralar oraya daha çok bakarım malum devir ekonomi devri
Eki Görüntüle 489501
Tanıdığın kimse var mı? Bursa da, ne zaman geleceksin? bir günde ev bulma ihtimalin az gibime geliyor.
Bu arada okulunuz çok güzel yerde.
Benimde eşimin teyzesi orada oturuyor. Eşi de sizin okulun karşısında berber. İstersen bir sorayım bildiği kiralık ev var mı?
nilüferde oturan tanıdıgın tanıdıgı var ama henüz bir ses yok
eğer sorma imkanınız olursa çok çok çok çok sevinirim 28inde okulla ilgili işlerimi halledeceğim 29-30-31indede ev arayacağım çünkü 30unda nakliye yola çıkacak en geç 31-1inde bursada olurum demiş adam günüm az ama başka seçeneğimde yok cevabını merakla bekliyorum
Önce evi bulman daha mantıklı evet. Eşyaları da arkadan eşin gönderir. Ben bir sorayım eşimin teyzesine. Nasıl bir ev arıyorsun. Müstakil mi? apartman mı? Kaç oda olacak. Kira tutarı ne?
Özelden numaramı veriyorum sende çaldır istersen, Çünkü izine çıkıyorum ben, bayramdan sonra girerim ancak nete.
Birde sanırım ilk kez geliyorsun Bursa ya, ben her ne kadar çalışıyor olsam da elimden geldiğince yardımcı olurum. 30 Ağustosta çalışmama ihtimalim var hatta ev ararken gelebilirim de yanında, eğer istersen.
Sudan çıkmış balık gibi olacağını tahmin ediyorum. Allah yardımcın olsun. Ama halledilmeyecek sorun değil.
kesinlikle sudan çıkmış balık gibi olacağım çok teşekkür ederim içimi rahatlattın
eşyalarım tam olarak herşey var o yüzden 3+1 ev tercihim ama kirası uygun olması için 2+1de olabilir şehri yaşantıları bilemediğim için müstakil ev nasıl olur bilemem ama güvenilir olan neyse ona razıyım birde şöyle bir durumum var 1,5-2 yıl içinde inşalalh bursada kendi evimi almayı düşünyorum o yüzden kira benim için önemli internette 450den başlayan fiyatlar var artık şansıma ne kadar denk gelirse
Hayırlısı olsun hakkınızda. Ben aradım bile eşimin teyzesini. 2+1 3+1 ne denk gelirse artık dedim. Eşine söyleyecek.
Sen gidip bakıp değerlendirirsin. Müstakil mi daire mi açıkçası o konuda çok yardımcı olamam ama tercih meselesi tabi. Dediğin gibi neresi güvenillir olursa ona göre karar verirsiniz.
Bu aralar o taraflarda kiralık ev arayan çok hatta şirketten bir arkadaş 4 ay falan aradı ara kat 3+1 ev sonunda buldu :)
Arkadaşlar yarın akşam giremeyebilirim. Kadir Geceniz şimdiden mübarek olsun.Allah dualarımızı kabul etsin,hepimizin gönlüne göre versin inşallah.İyi kandiller
Günaydın kızlar.
Kadir geceniz mübarek olsun. Rabbim her kimin ne duası varsa kabul etsin.
Haksever bu arada cicilerin çok güzelmiş iyi günler giy canım.
slm hanımlar beni kabul eden herkese çoık teşekkür ederim
2 gündür çok yoruldum badana yapıldı evimize dış cephe merdivenler 2 odama çok yorucu oldu ayağımda tam iyi değil her sbh erkenden fizik tedaviye gidiyorum ii bir tatili hakettim bende eerdek ocaklara giden arkadaşım bizde bayram biticek ertesi gün gidicez ama nerde kalıcaz belli değil gidince bakıcaz kaldığınız yeri payşlaşırsan çok memnun olurum
bursaya tayini çıkan arkadaşım hayırlı olsun okulunun tam olarak hangi okul olduğunu anlayamasamda bana çok yakın olduğu aşikar
sokağımda kirilık ev yok ama gidip gelirken sağa sola bakarım kiralarda çok lüks evler harici o fiyatlar yok bu semtte bizim sokakta 400 mesela doğalgazlı evler ama bikaç günde bulabilirsin ev geldiğin zamanda ulaşım kolay genelde 1 araçla istidiğin uzaklıkta ev bakabilirsin
sakallı ipi sormuşsun reyhan pazarından geçan yıl 10a almıştım perde örmüştüm bende mutfağıma
kaderim cnm hiç üzerine gitme benimde seninle o görüştüğümüz zaman daha çiş olayı halloldu gece gündüz onu halettik 2-3 günde ama kaka yı yok ne denediysen yapmıyor ne lazımlıklar ne aparat ne wc normal otutmayı deniyorum yok yok ödül denedik kızdık , bağırdık ,korkuttuk ,güzellikli anlatıyorum yok kiloduma yapıcam diyor başka bişey demiyor
bende boşverdim bi müddet oluruna bıraktım zaten 1,5 aydır onunla uğraşıcak gücümde yoktu
hanımlar vallhi tiksinç bir muhabbet oldu ama bu aralar tek sıkıntım düşüncem bu :)
kadir gecemiz mübarek olsun allahım hepimizin dualarını kabul etsin
Günaydın arkadaşlar.
Bu gün öğleden sonra izine çıkıyorum bayram sonrası görüşürüz artık. Canım kızımla birlikte evdeyim hem ablamlar taşınıyor yarın onada yardım ederim.
Bu vesile ile Hepinizin BAYRAMINI KUTLARIM.
Hoşçakalın.
slm hanımlar vallhi çevremdekilere diyorum tuğkanın kaka oluyını halledene çok büyük ödül koydum en güzel hediyeyi alıcam diye herkes deniyor ama sonuç hüsran yani o alkışlar herkesin yapması arkadaşların oğullarınımı oturtmadık yok lazımlığa asla oturmuyor hatta asla ayağındakileride çıkarttırmıyor kaka geldimi bağrış kıyamet oluyorduk bu aralar yap oğlum modundayım hiç wc gitmeeyi teklif etmiyorum unutturmaya çalışıyorum arkadaşımında dediği gibi benden bişey wcye gidicek korkusu bizimkinde yere düşünce pis olucakmış anne ben pis yapmadım diyor altına yapınca temiz olduğunu düşünüyor görmek istemiyor aslında
arkadaşımın 4 aylık oğlunu bile örnek veriyor bak eren bile tuvalete gidiyormuş kakası gelince diyoruz anne ben gidemiycem diyor kestirip atıyor o çişimiz tuvalete kakamız tuvaleteyi bizde çok söyledik ama bizde hiç işe yaramıyor
ben haritadan baktımda cnm halk eğitim merkezini anaokulunu bildim adile naşiti bana oldukça yakın yürüme mesafesinde ama otobüs önönden geçiyor,minübüs prof tezogun köşesinde bırakıyor ben beyazıt cad başlangıcında oturuyorum yani eğitim cad bittiği yerdeyim eğitimde bana çok yakın eğitimde genelde müstakil 152 tane ev varmış adı ordan geliyor bizim burularda site büyük apartmanlar değilde genelde 2-3 katlı evler var. okulun tarafı ise genelde apartmanlar güzel siteler falan var o civarda bende eşime söylüycem akşama eşimin işyeri prof tezok cad tam ortasında onunda kulağına çalmalı .bikaç emlak ofisini arayıp görüşsen diyorum bende yıldırımda olan 152 evlerde bir emlak ofisi var yarın fizik tedaviye giderken telini alırım senin için kafana takılan her konuda evlerin yerlerini sormak için bana danışabilirsin özelden msn adresimi atıyorum facebook kullanmıyorum
nasıl mutlu oluyorum bir bilseniz böyle yardımcı olan insanları gördükçe hadi hayırlısı bakalım inşallah güzel bir evim olur o kadar çok ilanlara baktım ki emlakçılarıda aradım birçogu için tutuldu dediler bir tane evin resmi yoktu yeri güzeldi eğitim cd ama altı kahvehaneymiş içime sinmedi öyle olunca bir tane 3+1 ev 400 kira dedi emlakçı ama bir odasında ev sahibinin eşyası var dedi oda hoş olmaz iki tane ev içinde bir kira peşin bir kira bedeli kadar ev sahibine depozito bir kira bedeli akdar da emlakçıya vermem gerektiğini söyleyince benim bütçeme hepsi biranda fazla geldi evin kirası 500dü ilanlarda namazgah mh yeni mah erikli mh güllü okulla şefket yılmaz hastanesine doğru olan yerlere baktık ilanlar genelde oralarda ama bilmeyince zor geliyor halbuki gidince birazda öğrenince herşey ne kadar güzel olacak
iyi tatiller ve güzel bayramlar geçirmeni dilerim canım..Günaydın arkadaşlar.
Bu gün öğleden sonra izine çıkıyorum bayram sonrası görüşürüz artık. Canım kızımla birlikte evdeyim hem ablamlar taşınıyor yarın onada yardım ederim.
Hoşçakalın.
allah yardımcın olsun canım,umarım bulursun içine yatanı...nilüferde oturan tanıdıgın tanıdıgı var ama henüz bir ses yok
eğer sorma imkanınız olursa çok çok çok çok sevinirim 28inde okulla ilgili işlerimi halledeceğim 29-30-31indede ev arayacağım çünkü 30unda nakliye yola çıkacak en geç 31-1inde bursada olurum demiş adam günüm az ama başka seçeneğimde yok cevabını merakla bekliyorum
ooo herkez gidiyor erkenden,, iyi bayramlar olsunnn özgecim,kızlar dün sabah mukabelemzin duası vardı ona gittim geldim arkadaşlarla çarşıya gittim ordan geldim pazara gittim pazardan geldim yemek yaptımmmmmmm
gecede yemegi yiyip kursa gittik teravi tesbih namazı hatim duaları sohbet çok güzel oldu rabbim kabul etsinnn kabe gbydi sokakta kıldık taştı cemaat maşallahhnasıl kalabalıktı hepbereber secde rükü insanın içi titriyo aminn sesi semaya yükseldi hep içim titredi ağladım dua ettim herkezin gönlüne göre versin rabbim herkezn sıkıntılarını gidersinnnnnn aminnnnnnnnn
sizi cok seviyorum kandilniz mubarek olsun tatile gidenlere iyi tatiller
bende arife günü giderim kayın valdeme
şimdiden iyi bayramalrrrrrrrrrr büyüklerimin yanaklarından küçükleriminnde yanacıkalrından öpüyorummm elden öpülcek kadar yaşlı yok aramızda
tatil dönüşü bayram dönüşü görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzzz
slm hanımlar vallhi çevremdekilere diyorum tuğkanın kaka oluyını halledene çok büyük ödül koydum en güzel hediyeyi alıcam diye herkes deniyor ama sonuç hüsran yani o alkışlar herkesin yapması arkadaşların oğullarınımı oturtmadık yok lazımlığa asla oturmuyor hatta asla ayağındakileride çıkarttırmıyor kaka geldimi bağrış kıyamet oluyorduk bu aralar yap oğlum modundayım hiç wc gitmeeyi teklif etmiyorum unutturmaya çalışıyorum arkadaşımında dediği gibi benden bişey wcye gidicek korkusu bizimkinde yere düşünce pis olucakmış anne ben pis yapmadım diyor altına yapınca temiz olduğunu düşünüyor görmek istemiyor aslında
arkadaşımın 4 aylık oğlunu bile örnek veriyor bak eren bile tuvalete gidiyormuş kakası gelince diyoruz anne ben gidemiycem diyor kestirip atıyor o çişimiz tuvalete kakamız tuvaleteyi bizde çok söyledik ama bizde hiç işe yaramıyor
ben haritadan baktımda cnm halk eğitim merkezini anaokulunu bildim adile naşiti bana oldukça yakın yürüme mesafesinde ama otobüs önönden geçiyor,minübüs prof tezogun köşesinde bırakıyor ben beyazıt cad başlangıcında oturuyorum yani eğitim cad bittiği yerdeyim eğitimde bana çok yakın eğitimde genelde müstakil 152 tane ev varmış adı ordan geliyor bizim burularda site büyük apartmanlar değilde genelde 2-3 katlı evler var. okulun tarafı ise genelde apartmanlar güzel siteler falan var o civarda bende eşime söylüycem akşama eşimin işyeri prof tezok cad tam ortasında onunda kulağına çalmalı .bikaç emlak ofisini arayıp görüşsen diyorum bende yıldırımda olan 152 evlerde bir emlak ofisi var yarın fizik tedaviye giderken telini alırım senin için kafana takılan her konuda evlerin yerlerini sormak için bana danışabilirsin özelden msn adresimi atıyorum facebook kullanmıyorum
güle güle giiysinler cnm cicilerini kuzular vallahi ne kıymetliki ne kıymetli hepsini öğrenicekler ama bizlerde acele ediyoruz galiba vakti gelmeden olmuyoriyi tatiller ve güzel bayramlar geçirmeni dilerim canım..
allah yardımcın olsun canım,umarım bulursun içine yatanı...
ooo herkez gidiyor erkenden,, iyi bayramlar olsunnn özgecim,
kaka olayını o kadar çok duyuyorumki,,ne kıymetli o kakaları tuvalete düşücek diye akılları gidiyor,
zor bir süreç umarım atlatırsınız canım...
bizimkinin her ikiside kıymetli
hoş geldin aramıza...Selam kizlar bende Bursadayim...
güle güle giiysinler cnm cicilerini kuzular vallahi ne kıymetliki ne kıymetli hepsini öğrenicekler ama bizlerde acele ediyoruz galiba vakti gelmeden olmuyor
hoş geldin aramıza...
teşekkür ederim amin canımm
zamanı geldi gibi geliyor bana,
hatta dün eltimdeydik yemekte, görümcem k validem hala altına söylemiyormu vs dediler,
görümcemde ardayı yanına çağırıp pipini yakacam senin yok kesicem kökünden,, ayıp diye çocuğu azarladı
bunlar daha çok geriyor beni
iyi tatiller ve güzel bayramlar geçirmeni dilerim canım..
allah yardımcın olsun canım,umarım bulursun içine yatanı...
ooo herkez gidiyor erkenden,, iyi bayramlar olsunnn özgecim,
kaka olayını o kadar çok duyuyorumki,,ne kıymetli o kakaları tuvalete düşücek diye akılları gidiyor,
zor bir süreç umarım atlatırsınız canım...
bizimkinin her ikiside kıymetli
bizde dün sabah erkenden çıktık alışverişe oğullarımla, anatolyuma gittik orada beğenmedi,
asmerkeze uğradık eve gelirken orada buldu ama büyüdükçe bişey beğenmiyor beğendikleride bana itici geliyor,ama napım onun istediğini almak zorundayız,,
11 yaş ta hoş kıyafetlerde yok,pantolon beğenmeden geldik dün,
birazdanda özdileğe gidicez bakalaım orada güzel cospikk pantolon vardır umarım
ardaya ne alsak anlamıyor zatennn
yani bayram koşturmasına girdik biz,, ben çok seviyorum bayram alışverişerini,,
ordanda anneme gidicem sonra, öyle işte kızlar,,
yarında temizlğe başlıcam inşallah,,
hadi ben çıkayım sabah sabah karga bokunu yemeden sonra birden kalabalık oluyor..
Selam kizlar bende Bursadayim...
hoş geldin aramıza...
hatta dün eltimdeydik yemekte, görümcem k validem hala altına söylemiyormu vs dediler,
görümcemde ardayı yanına çağırıp pipini yakacam senin yok kesicem kökünden,, ayıp diye çocuğu azarladı
Sağol canım amin hepimizin inşallahSenin de kadir gecen mübarek olsun Canım dualarını Rabbim kabul etsin.
İyi tatiller seninde bayramın şimdiden mübarek olsun Allah'a emanet olGünaydın arkadaşlar.
Hoşçakalın.
Seninde bayramın mübarek olsun canım öptümkızlar dün sabah mukabelemzin duası vardı ona gittim geldim arkadaşlarla çarşıya gittim ordan geldim pazara gittim pazardan geldim yemek yaptımmmmmmm
gecede yemegi yiyip kursa gittik teravi tesbih namazı hatim duaları sohbet çok güzel oldu rabbim kabul etsinnn kabe gbydi sokakta kıldık taştı cemaat maşallahhnasıl kalabalıktı hepbereber secde rükü insanın içi titriyo aminn sesi semaya yükseldi hep içim titredi ağladım dua ettim herkezin gönlüne göre versin rabbim herkezn sıkıntılarını gidersinnnnnn aminnnnnnnnn
sizi cok seviyorum kandilniz mubarek olsun tatile gidenlere iyi tatiller
bende arife günü giderim kayın valdeme
şimdiden iyi bayramalrrrrrrrrrr büyüklerimin yanaklarından küçükleriminnde yanacıkalrından öpüyorummm elden öpülcek kadar yaşlı yok aramızda
tatil dönüşü bayram dönüşü görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzzz
hoş geldin aramıza...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?