Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

Tanıdığın kimse var mı? Bursa da, ne zaman geleceksin? bir günde ev bulma ihtimalin az gibime geliyor.

Bu arada okulunuz çok güzel yerde.
Benimde eşimin teyzesi orada oturuyor. Eşi de sizin okulun karşısında berber. İstersen bir sorayım bildiği kiralık ev var mı?

Son düzenleme:

nilüferde oturan tanıdıgın tanıdıgı var ama henüz bir ses yok
eğer sorma imkanınız olursa çok çok çok çok sevinirim 28inde okulla ilgili işlerimi halledeceğim 29-30-31indede ev arayacağım çünkü 30unda nakliye yola çıkacak en geç 31-1inde bursada olurum demiş adam günüm az ama başka seçeneğimde yok cevabını merakla bekliyorum

Önce evi bulman daha mantıklı evet. Eşyaları da arkadan eşin gönderir. Ben bir sorayım eşimin teyzesine. Nasıl bir ev arıyorsun. Müstakil mi? apartman mı? Kaç oda olacak. Kira tutarı ne?

Özelden numaramı veriyorum sende çaldır istersen, Çünkü izine çıkıyorum ben, bayramdan sonra girerim ancak nete.

Birde sanırım ilk kez geliyorsun Bursa ya, ben her ne kadar çalışıyor olsam da elimden geldiğince yardımcı olurum. 30 Ağustosta çalışmama ihtimalim var hatta ev ararken gelebilirim de yanında, eğer istersen.
Sudan çıkmış balık gibi olacağını tahmin ediyorum. Allah yardımcın olsun. Ama halledilmeyecek sorun değil.

kesinlikle sudan çıkmış balık gibi olacağım çok teşekkür ederim içimi rahatlattın
eşyalarım tam olarak herşey var o yüzden 3+1 ev tercihim ama kirası uygun olması için 2+1de olabilir şehri yaşantıları bilemediğim için müstakil ev nasıl olur bilemem ama güvenilir olan neyse ona razıyım birde şöyle bir durumum var 1,5-2 yıl içinde inşalalh bursada kendi evimi almayı düşünyorum o yüzden kira benim için önemli internette 450den başlayan fiyatlar var artık şansıma ne kadar denk gelirse

Hayırlısı olsun hakkınızda. Ben aradım bile eşimin teyzesini. 2+1 3+1 ne denk gelirse artık dedim. Eşine söyleyecek.
Sen gidip bakıp değerlendirirsin. Müstakil mi daire mi açıkçası o konuda çok yardımcı olamam ama tercih meselesi tabi. Dediğin gibi neresi güvenillir olursa ona göre karar verirsiniz.
Bu aralar o taraflarda kiralık ev arayan çok hatta şirketten bir arkadaş 4 ay falan aradı ara kat 3+1 ev sonunda buldu :)

haydi hayırlısı bakalım gün doğmadan neler doğacak umarım sizin de yardım edenleriniz çok olur

Arkadaşlar yarın akşam giremeyebilirim. Kadir Geceniz şimdiden mübarek olsun.Allah dualarımızı kabul etsin,hepimizin gönlüne göre versin inşallah.İyi kandiller

aminnnnnn

Günaydın kızlar.

Kadir geceniz mübarek olsun. Rabbim her kimin ne duası varsa kabul etsin.

aminnnnnnn

Haksever bu arada cicilerin çok güzelmiş iyi günler giy canım.

teşekkürler canım daha güzelleri senin olsunn

biz pepenin şarkısını sölüyoruz yegenim şuan tuvaletini öğreniyo nerdeyse 3ünü doldurcak anca ögrendi leşş gb kokuyodu velet yaa herşeyi yiyo tabi normal insan gb beze olmuyo kanalizasyon gb kokuyo psikolojik destek verdik bütün aile tuvalete gidip küçücük kaka yapsa deli gb alkışlayıp sevindik oda gaza geldi artık ögrendi maşalllahhh pepenin şarkısı çok güzel

çişimiz tuvaleteeeeeeeee
kakamız tuvaleteeeeeeee
artık kimse yapmıcakkkkkkkkk
altındaki bezeeeeeeeeeeeee

iyi tatiller canımmm

kızlar dün sabah mukabelemzin duası vardı ona gittim geldim arkadaşlarla çarşıya gittim ordan geldim pazara gittim pazardan geldim yemek yaptımmmmmmm

gecede yemegi yiyip kursa gittik teravi tesbih namazı hatim duaları sohbet çok güzel oldu rabbim kabul etsinnn kabe gbydi sokakta kıldık taştı cemaat maşallahh nasıl kalabalıktı hepbereber secde rükü insanın içi titriyo aminn sesi semaya yükseldi hep içim titredi ağladım dua ettim herkezin gönlüne göre versin rabbim herkezn sıkıntılarını gidersinnnnnnaminnnnnnnnn

sizi cok seviyorum kandilniz mubarek olsun tatile gidenlere iyi tatiller

bende arife günü giderim kayın valdeme

şimdiden iyi bayramalrrrrrrrrrr büyüklerimin yanaklarından küçükleriminnde yanacıkalrından öpüyorummm elden öpülcek kadar yaşlı yok aramızda

tatil dönüşü bayram dönüşü görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzzz

slm hanımlar vallhi çevremdekilere diyorum tuğkanın kaka oluyını halledene çok büyük ödül koydum en güzel hediyeyi alıcam diye herkes deniyor ama sonuç hüsran yani o alkışlar herkesin yapması arkadaşların oğullarınımı oturtmadık yok lazımlığa asla oturmuyor hatta asla ayağındakileride çıkarttırmıyor kaka geldimi bağrış kıyamet oluyorduk bu aralar yap oğlum modundayım hiç wc gitmeeyi teklif etmiyorum unutturmaya çalışıyorum arkadaşımında dediği gibi benden bişey wcye gidicek korkusu bizimkinde yere düşünce pis olucakmış anne ben pis yapmadım diyor altına yapınca temiz olduğunu düşünüyor görmek istemiyor aslında
arkadaşımın 4 aylık oğlunu bile örnek veriyor bak eren bile tuvalete gidiyormuş kakası gelince diyoruz anne ben gidemiycem diyor kestirip atıyor o çişimiz tuvalete kakamız tuvaleteyi bizde çok söyledik ama bizde hiç işe yaramıyor

ben haritadan baktımda cnm halk eğitim merkezini anaokulunu bildim adile naşiti bana oldukça yakın yürüme mesafesinde ama otobüs önönden geçiyor,minübüs prof tezogun köşesinde bırakıyor ben beyazıt cad başlangıcında oturuyorum yani eğitim cad bittiği yerdeyim eğitimde bana çok yakın eğitimde genelde müstakil 152 tane ev varmış adı ordan geliyor bizim burularda site büyük apartmanlar değilde genelde 2-3 katlı evler var. okulun tarafı ise genelde apartmanlar güzel siteler falan var o civarda bende eşime söylüycem akşama eşimin işyeri prof tezok cad tam ortasında onunda kulağına çalmalı .bikaç emlak ofisini arayıp görüşsen diyorum bende yıldırımda olan 152 evlerde bir emlak ofisi var yarın fizik tedaviye giderken telini alırım senin için kafana takılan her konuda evlerin yerlerini sormak için bana danışabilirsin özelden msn adresimi atıyorum facebook kullanmıyorum

nasıl mutlu oluyorum bir bilseniz böyle yardımcı olan insanları gördükçe hadi hayırlısı bakalım inşallah güzel bir evim olur o kadar çok ilanlara baktım ki emlakçılarıda aradım birçogu için tutuldu dediler bir tane evin resmi yoktu yeri güzeldi eğitim cd ama altı kahvehaneymiş içime sinmedi öyle olunca bir tane 3+1 ev 400 kira dedi emlakçı ama bir odasında ev sahibinin eşyası var dedi oda hoş olmaz iki tane ev içinde bir kira peşin bir kira bedeli kadar ev sahibine depozito bir kira bedeli akdar da emlakçıya vermem gerektiğini söyleyince benim bütçeme hepsi biranda fazla geldi evin kirası 500dü ilanlarda namazgah mh yeni mah erikli mh güllü okulla şefket yılmaz hastanesine doğru olan yerlere baktık ilanlar genelde oralarda ama bilmeyince zor geliyor halbuki gidince birazda öğrenince herşey ne kadar güzel olacak

eğitim cad okuluna çok yakın o kahve üstü nasıldı acaba belki girişi falan farklı yerdedir
namazgah mah. biraz uzak okula sanıyorum yeni mah de uzak eriklide çok yakın sayılmaz ama evlerin durumuna göre araç var genelde saydığın mahallelere
.güllük yakın ,şevket yılmaz civarıda çok yakın değil ama ulaşım kolay evler site güvenli genelde umudunu kaybetme ben yarın telini alıcam o emlakçının okul civarı inş bişeyler çıkar

iyi tatiller ve güzel bayramlar geçirmeni dilerim canım..
allah yardımcın olsun canım,umarım bulursun içine yatanı...

ooo herkez gidiyor erkenden,, iyi bayramlar olsunnn özgecim,

kaka olayını o kadar çok duyuyorumki,,ne kıymetli o kakaları tuvalete düşücek diye akılları gidiyor,
zor bir süreç umarım atlatırsınız canım...
bizimkinin her ikiside kıymetli

bizde dün sabah erkenden çıktık alışverişe oğullarımla, anatolyuma gittik orada beğenmedi,
asmerkeze uğradık eve gelirken orada buldu ama büyüdükçe bişey beğenmiyor beğendikleride bana itici geliyor,ama napım onun istediğini almak zorundayız,,
11 yaş ta hoş kıyafetlerde yok,pantolon beğenmeden geldik dün,
birazdanda özdileğe gidicez bakalaım orada güzel cospikk pantolon vardır umarım
ardaya ne alsak anlamıyor zatennn
yani bayram koşturmasına girdik biz,, ben çok seviyorum bayram alışverişerini,,
ordanda anneme gidicem sonra, öyle işte kızlar,,
yarında temizlğe başlıcam inşallah,,
hadi ben çıkayım sabah sabah karga bokunu yemeden sonra birden kalabalık oluyor..

güle güle giiysinler cnm cicilerini kuzular vallahi ne kıymetliki ne kıymetli hepsini öğrenicekler ama bizlerde acele ediyoruz galiba vakti gelmeden olmuyor

Selam kizlar bende Bursadayim...
hoş geldin aramıza...
güle güle giiysinler cnm cicilerini kuzular vallahi ne kıymetliki ne kıymetli hepsini öğrenicekler ama bizlerde acele ediyoruz galiba vakti gelmeden olmuyor

teşekkür ederim amin canımm

zamanı geldi gibi geliyor bana,
hatta dün eltimdeydik yemekte, görümcem k validem hala altına söylemiyormu vs dediler,
görümcemde ardayı yanına çağırıp pipini yakacam senin yok kesicem kökünden,, ayıp diye çocuğu azarladı
bunlar daha çok geriyor beni

Cook tesekkurederim canim.

arife günü gidicem ben kayınvaldemede eşim evde pci bana hiç vermiyo maleseff hep bunun hayalini kurmuş çalışırken 3-4 gündür evde bayrama kadar çalışmıcak ay ne zor erkeklerin evde olmasıallah işsiz gücsüz bırakmasın bayram gelsede geçse kocik işe gitseee

kolay gelsin canım ben baya bi temislik yapmıştım adetliyken gerek yok torunlarım gelmicek yaa

Selam kizlar bende Bursadayim...

hg aramızaaa bütün bilgilerini yaz bizi yorma

sende bende sizin kukunuzu yakarım de ay bunlar cahilde degil bu zmanda hala böyle insanlar var yaa laf olsun torba dolsun işte üstüne gitme cocugun canımmm inan kendiliğinden söylücek böle üstüne gidesen oda ters tepiyo işte ben ne cocuklar gördüm canım. kreşe bi kız getirmişlerdi kayıt günü ağlamaya bi başladı hareket bozuklugu vbedenini kontrol edememe ve dikat sorunu olan bi cocuktu karsıdan bakıldıgında özürlü gb görünüyodu ama hiçbi problemi yoktu aşırı anne düşkünü a sosyal bi cocuk hiç oyuncaklarla oynamamış yabancı hiçkimseyle konuşmamış bir kız... annesi babası o kadar iyi insanalr o cocuk o yaşa kada rnasıl öyle kalmış şaşırmıştık..neyse bu cocugu kayıt ederken annesiyle konuştum dedimki bize güveniyomusunuz evet dedi tavsiye üzerine gelmiş zaten dedim asla siz getirmiceksiniz okula biz servisle alıcaz asla okula gelmiceksiniz kabule diyomusunuz yılmıcaksınız bıkmıcaksınız cocugunuza acımıcaksınız varmısınız geç kalınmış yapmanız gerekenleri yapıcksınız
tamam dedi kadın ilkokul böyle hiç olmaz siz ne derseniz o dedi
.. neyse kayıt ettik cocuk inanmazsınız 9da serv,se biniyodu tekme tokat ata ata bize okula öyle giriyodu bi sandalyeye oturup aksam 5 e kadar kesintisiz aglıyodu ama nasıl aglamak bara bara
susup nefes alirken ses var snaiyoduk cünkü kulaginmiz sese alismisti neyse biz ara ara onunla konusup cokta üzerine gitmeden alistirdik baktıkki bi ay sonra bazı oyuncaklara ellemeye basladi
bi ay sonra düsün sonra bazı cocuklarla konusmaya basladı hala büyüklerle konusmuyodu sonra cocuklarla aynı masaya oturmaya sonra yemek yemeye sonra ögretmenler konusmaya basladı.. annesi babası sasırıyodu anlattıkalrımıza inanmıyolardı..hatta babası kamera aldı hergün yaptıklarını cekmeye basladık.. sonra kameradan kendini izletmeye basladım ona bu cok hosuna gidiyodu sonra yemek ymeler el kaldırıp sarkı söylemeler hatta bu cocuk sene sonunda kuranı kerime bile gecti hem cocuk gelişimi hemde dini egitimleri basarıyla tamamladı asırı sosyal oldu annesi cok konusuyo die sikayet etmeye basladı son zamalrda

dicem oki herseyin bi zmanı var annesi anlattıgında anladımki o kızı her gittigi yere götürürmüş ve kapıdan girer girmez onu öp onla oyna oraya git die kakanlaya kakanlaya cocukta kişilere karşı antipati oluşmuş herşeyin fazlası zarar hiç üstüne düşme ara ara ona tuvaleti hatırlat ve bi büyük gb neden tuvalete yapması gerektigini anlat .. onun herşeyi yedigini ve yedigimiz seylerin vücüdümuza gerekli olmayan yerlerinin karnımızda birlestigini ve kakaya dönüştügünü ve bunların dışarı cıkması gerektiğini ve tuvalete yapılması gerektiğini çünkü beze veya kıyafetlerimize yaparsak cok kötü kokucagını herkezin rahatsız olucanı ve bunun kötü bişi oldunu söyle inşallah kısa zamanda bunu atlatırsınız canımmm bununla ilgili ok güzel kitaplarda var oyamalar felan hiç enedinmi bilmiyorum..stikır lı olanları var cok eglenceli kitaplar bide odasına bi elma yapabilirsin tuvaletini yaptıkca bu elmann kızarıcanı kırmızı boyayla boyucaklarını ve bu elma tamamen kırmızı olduktan sonra ona istedigi bişeyi alıcanı söyleyebilirsin...bu yöntemide cocukalr cok sever başka aklıma bişey gelmiyo sen bilinçli ve sevgi dolu ilgili bi annesin kendindede cocuktada sakın suc bulma insan düşündükce ve tepkielr yüzünden kendini suçlu hissediyo dimi ama öyle değil

çişimiz tuvalete
kakamız tuvaleteee
artık kimse yapmıcak
altındaki bezeeeee

Senin de kadir gecen mübarek olsun Canım dualarını Rabbim kabul etsin.
Sağol canım amin hepimizin inşallah
İyi tatiller seninde bayramın şimdiden mübarek olsun Allah'a emanet ol
Seninde bayramın mübarek olsun canım öptüm

Bence o cahillere söyle öyle çocuğa keserim biçerim demesinler psikoloji bozulur içine kapanık bir çocuk olur söyleyim.Herşey zmanı gelince öğrenir öyle baskıyla korkuyla hiçbişey olmaz.Özelliklede öyle laflar kesinlikle söyletme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…