özgecim sağol canım yazdıkların içimi ferhalattı,piskolojisi bozuk olan sorunlu bir çocuk bile zamanla düzeldiyse,,
umarım bizde zamanı gelince tuvaletimizi söylicez,,
elma olayını yapıcam kesinlikle bu hiç aklıma gelmediteşekkürler işe yararsa buraya yazıcam,,
pınarcım okadar geriliyorumki o an ters bişey söylerim diye tutuyorum kendimi,
eşim bu konuda çok rahat hatta geçen bir paket bezle geldi eve
merhaba arkadaşlar nasılsınız ?
bu topiğe her zaman gelemiyorum nolur kızmayın emi...
umarım herşey yolundadır ?
slm hanımlar kaderim cnm işte çevredekiler böyle söyledikçe çocuklar bu olayı büyütüyolar hani sünet olayında nasılsa çocuklar yıllarca dolduruluyor sünetten kaçıyorlar bu mevzudede böyle onlar herşeyin farkındalar
haksever arkadaşım ne güzel şeyler yazmışsın oluruna bırakıp hiç hatırlatmamak gerekiyor bidönem ama biri yanıında soruverince kaderimin dediği gibi sil baştan oluyor biz elma ,armut denedik, ödül koyduk, uçan helikopterlerden alıcaktım devamlı anlatıyorum yok yok
okulun bulundugu yeri bende tam bilmiyorum bildiğim eğitim cd ve prf tezok cd yakın mesafede oldugu 400e doğlagazlı ev bulsam bursaya gelmeden hiç bakmadan tutarım herhalde internette baktıkça kafam karışıyor mesafeler farklı farklı hani bir tabir vardırya yol bilmez iz bilmez gölgesinin peşinden gider diye bende öyleyim.. sanırım ilk defa bursaya gidecek olmamın ve evi tek başıma tutacak olmamın veridği bir garipseme oluştu bende üstelik eşimde yanımda olmayacak o da bir hafta sonra gelecek off bana göre çok karmaşık bir durum ama Allahın izniyle hal olur
Eki Görüntüle 489501
slm şekerim sen iyiysen bi sorun yok arada gelip tekmil ver asayiş belkemalmi diyeiyiyiz çok şükür ne yapalım ramazan telaşeleri son 2 gün oda bitti
sorun yok siz iyi olunda bebişinle.merhaba arkadaşlar nasılsınız ?
bu topiğe her zaman gelemiyorum nolur kızmayın emi...
umarım herşey yolundadır ?
hayırlı cumalar canım,,hayırlı cumalar kızlarr
şu bayramı atlatalım elma vs nesneleri yapıcamm.....slm hanımlar kaderim cnm işte çevredekiler böyle söyledikçe çocuklar bu olayı büyütüyolar hani sünet olayında nasılsa çocuklar yıllarca dolduruluyor sünetten kaçıyorlar bu mevzudede böyle onlar herşeyin farkındalar
haksever arkadaşım ne güzel şeyler yazmışsın oluruna bırakıp hiç hatırlatmamak gerekiyor bidönem ama biri yanıında soruverince kaderimin dediği gibi sil baştan oluyor biz elma ,armut denedik, ödül koyduk, uçan helikopterlerden alıcaktım devamlı anlatıyorum yok yok
osmangazi bağlı canım merkezimiz.......bursalı hanımlar kafam çok karışık ne yapsam bilemedim ev konusunda bursanın merkezi olarak adlandırılan yer hangi semt mah olarak geçiyor kiralar ne kadardır ya da bana ne önerirsiniz yıldırımda haritadaki yere atandım ama merkezden mi tutsam yıldırmdan mı tutsam bilemedim
hayırlu bayramlar canım,,allah kurtarsın bir avazda inşallah.....iyiyiz cok sükür
büyümeklen uğrasıyoruz işte
doğum hazırlıkları bebek hazırlıkları derken fazla nete gelemiyorum malum 2 ay kadar bişi kaldı belki o kadar bile değil bızdığım acele ederse ondan nete vakit ayıramıyorum
geldikçe yazarım ama söz herkese hayırlı cumalar ve şimdiden hayırlı bayramlar kızlar cok öptük hepinizi
selam kızlar
biz geldik
tatilimiz bitti eve döndük çok şükür
ocaklar çok sakindi bu yıl suda harikaydı hiç dalga olmadı
malum erdek çok dalga alıyor ama rahattık
eve dönerken yolda inşaata bakalım dedik ev ne alemde
malum az kaldı teslimi
eylül sonu dediler.
tam beklediğim gibi oldu
biraz canım sıkılsada yapacak birşey yok
tuvalet mevzusu geçmiş
Berra da kakasını geç söyleyenlerden
ben Berra ya dair öenmli ayrıntıları not alırım
bunuda almıştım
tam 54 gün boyunca çişini tuvalete kakasını donlara yapmıştı
sonrasında bir anda kakam geldi beni tuvalete götür demişti
o gün bu gündür sorunsuzuz yani
Sevcanım tatile çıkmış
iyi tatiller canım
Akıllıbıdık arkadaşım senin okulunun olduğu yerde merkez gibi bir nevi
bence kendi çevrenden bakman daha iyi olur...
çok taktım kafaya vallahi haklısın arkadaşım çocuğuda kötü etkiliyorum farkındayım şu tatil bize ii gelicek oyüzden
ocakların sakin olmasına çok sevindim inş. bayram sonuda öyle olur nerde kaldınız cnm birde nekadara netten baktığımız evler çok pahalı normalde eşim daha uyguna olur diyor merak ediyorum
akıllıbıdık cnm bence sen yıldırımdan bak hem ulaşım için hemde okulun civarı gerçekten merkezi aratmaz hemde merkezede yakın ulaşım çok kolay yıldırımdan merkeze
Haklısın canım o anda sinirlenmen gayet doğal.Ama bak öyle derlerse düzgün bir şekilde söyle onlara.Benim arkadaşın çocuğuna kayınvaldesimi artık neyiyse böyle söylemiş çocuğun dili tutulmuş korkudan oyüzden sana bunu yazmak istedim özellikle.Yakarım biçerim demeyle olmaz bu işler.Özellikle anne ve babadan başkasıda karışamaz.Zamanı gelince tuvaletine gider merak etme.Kim büyük olarak hala altına yapıyor söylermisinözgecim sağol canım yazdıkların içimi ferhalattı,piskolojisi bozuk olan sorunlu bir çocuk bile zamanla düzeldiyse,,
umarım bizde zamanı gelince tuvaletimizi söylicez,,
elma olayını yapıcam kesinlikle bu hiç aklıma gelmediteşekkürler işe yararsa buraya yazıcam,,
pınarcım okadar geriliyorumki o an ters bişey söylerim diye tutuyorum kendimi,
eşim bu konuda çok rahat hatta geçen bir paket bezle geldi eve
Sanada canımhayırlı cumalar kızlarr
bursalı hanımlar kafam çok karışık ne yapsam bilemedim ev konusunda bursanın merkezi olarak adlandırılan yer hangi semt mah olarak geçiyor kiralar ne kadardır ya da bana ne önerirsiniz yıldırımda haritadaki yere atandım ama merkezden mi tutsam yıldırmdan mı tutsam bilemedim
çoık uygunmuş gerçektenn,,benim eltimler tutmuştu 2 hafta önce 3 katlı her katta wc banyo,onlarında 150ydi,,eşim ailesiyle beraber bekarlığından beri aynı eve gidiyorlarmış
1+1 mutfak banyo wc mevcut
7 yataklı bir evdi
2.kattı
ben memnun kaldım
50 tl ye tuttuk biz.
Kızlar bugün eşimin ailesine gidiyoruz.Kayınvaldem yiğeninin düğününe gitti yurt dışına.Eşimde babasını yalnız bırakmak istemedi.Gezme vs derken buraya girmeye fırsatım olmazBayramdan sonra gelirim inşallah.Hepinizin Ramazan Bayramı mübarek olsun hayırlı nice bayramlar dilerim görüşmek üzere Sizlerede iyi gezmeler iyi tatiller
merhaba hanımlar bursaya tayini çıkmış biri olarak bende artık bursalı sayılırım ama öncelikle bir ev bulmam lazım yıldırımda mehmet akif ersoy iöo okuluna tayinim çıktı o civarlardan yürüme mesafesi yada çok uzak olmayacak şekilde dolmuşla gidebileceğim kiralık ev arıyorum 2+1 veya 3+1 olabilir kaloriferli veya doğalgazlı ısınma güvenlik problemi olmayan nezih bir yer yaşamak istiyorum civarınızda veya tanıdıklarınızda kiralık daire var mı 30 ağustosta eşyalarımı geitreceğim şuan il dışında çalıştıgım için ev bulamıyorum ancak netten ilanlara bakıyorum ama şehri bilmeyince karar vermek çok zor yardımcı olursanız çok sevinirim
m.a.e. iöo. yüksek ihtisas hastahanesinin hemen üst tarafında dolayısıyla o mevkiden ev aramalısınız gerçi okulun önünden mesken, erturulgazi, yeşilyayla, bahçelievler,teleferik arabaları geçiyor sürekli araba bulunuyor.işlek bir cadde okulun hemen yanında halk eğitim merkezi var.siz ortabağlar, güllük, eğitim,sinanbey , 152 evler mahallelerinden bakarsanız okula yakın olur. benim güllükte evim vardı yeni verdik kiraya . 110 mk. doğalgazlı petekli, bakımlı bütün kpı ve dolapları yeni yaptırdıki yer döşemesi yeni yapıldı, küçük bir bahçesi var 350 tl. ye verdik. yine oraya yakın beyazıt mahallesinde kayınpederimin evi vardı 20 gün önce verdi ,oda bizimkinin büyüklüğünde birazcık bakım vardı 300 tl ye verdi kiralayanlar bakım yaptırdı kiradan düşüyorlar. daha lüx ve büyük olsun istiyorsanız biraz daha artar fiyat.bursalı hanımlar kafam çok karışık ne yapsam bilemedim ev konusunda bursanın merkezi olarak adlandırılan yer hangi semt mah olarak geçiyor kiralar ne kadardır ya da bana ne önerirsiniz yıldırımda haritadaki yere atandım ama merkezden mi tutsam yıldırmdan mı tutsam bilemedim
çoık uygunmuş gerçektenn,,benim eltimler tutmuştu 2 hafta önce 3 katlı her katta wc banyo,onlarında 150ydi,,
ya benim bu koca kalmıyor, günü birlikte ben bişey anlamıyorum,,
aslında olay şu her iki görümcemde şehir dışında biri şuan yolda geliyorlar bayram için,
diğeri yarın çıkıyor yola,,geçen ramazanda arefeden alanyaya gitmiştik, 1 haftalığına oyyyy dünyaları kopardılar,
neymiş onlardan kaçıyormuşuz,
annemler bir yandan kızdılar,bayramları zehir olmuş vs biz yokuz diye,,eşimde birdaha bayramda tatil töhbe dedi
gerçi abimler her bayram yunanistandalar k, validesine gidiyorlar ama bize gelince kızyor herkez..
bayram sonuda eşim çalışıyor,izin yok ama söz ayarlıcam diyor hepp bende sinir küpü oluyorum,,acilen tatil istiyorummmmmmmmmmmmmmmm
iyi bayramlar canım bol bol gezmeler.........
eşim ailesiyle beraber bekarlığından beri aynı eve gidiyorlarmış
1+1 mutfak banyo wc mevcut
7 yataklı bir evdi
2.kattı
ben memnun kaldım
50 tl ye tuttuk biz.
oo çok iyiymiş ya cnm bişey daha sormak istiyorum sana plaja yakınmıydı kaldiğınız yer benim için sahile yakın olması çok önemli malum ayağımdan dolayı tam yürüyemiyorum henüz ben birde bana özelden telini yazarsan cnm kalydığınız yerin çok memnun olucam vallhi içime su serpildi kaderimin dediği gibi nette 100-150 evler bana çok geeliyor açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?