- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
Hzl ve cretsiz Resim Ykleme Sitesi - hizliresimyukle.com
bayadır resim yüklemiyordum bakalım olmuşmu:)
bayramımızın 1.günü:)
direk buraya nasıl resim yükleniyordu yaaaaaaaaa
olmamış
Nasıl yüklenir bilemiyorum ama :) merak ettim yüklede göreyim
Tünaydın canım:)Benim bayramım arefeden gittik eşimin ailesine orada bayram temizliği ütü vs yaptım bayramın 1. günü öğlene kadar iş yaptım arefe günüde gece 3 e dogru yattım.Yoroldum bayağı.ilk defa kaldık onlardabayramınız nasıl geçti kızlarr anlatın bakalım neler yaptınız...
günaydınlarrr bu arada........
Günaydıııııııınnn! canlar!
Tekrardan geçmiş bayramınız kutlu olsun.
Benim tatilim ve bayramım çok yoğundu. :) Ablamıın evini yerleştirdik bayram ziyaretleri vs. Geçti bitti tatil, kızımdan da ayrıldım(( Allah böyle ayrılıklar versin ne diyim.
Gördüğüm kadarıyla hepiniz iyisiniz. :)))
yükledim ama linke tıklayınca açılıyor direk sayfaya çıkmıyor:)
Tünaydın canım:)Benim bayramım arefeden gittik eşimin ailesine orada bayram temizliği ütü vs yaptım bayramın 1. günü öğlene kadar iş yaptım arefe günüde gece 3 e dogru yattım.Yoroldum bayağı.ilk defa kaldık onlardaKayınvaldesiz ev ortamı çok güzelmişş Bayramını kutladık onunda telefondan.Sonra gezmeye gittik bir kaç kişiye bayramlaşmaya.Gelenler oldu.Kendi aileme bu bayram gidemedim çünkü eşimin tatili kısıtlıydı Sağlık olsun napalım telefonla kutladım İkinci günü eşimin köyündeydik.Son günüde benim köyümde Kayınbabamıda gezdirdik dün gecede evimize geldik bende durumlar böyledydi Siz neler yaptınız?
Canım aminnn çok teşekkürler seninde bayramın mübarek olsun iyi ve yorgunum sen nasılsın
Seninde bayramın işle güçle geçmiş benim gibi. Neyse sağlık olsun da.
Annenler farklı şehir deler mi canım. İnşallah kurban bayramın da nasip olur gitmek.
Ben de çok yorgunum. Bu hafta sonu da eşimin memleketinde düğün varmış oraya gideceğiz yine dinlenemeyeceğim, değişiklik olacak bizim içinde aslında ilk defa gidicez.
Merhaba arkadaşlar bende bursalıyım doğma büyüme babam yenişehirli annem bulgaristan göçmeni.....15 yıllık evliyim..14 ve 9 yaşında iki oğlum var...merkezde oturuyorum..Arkadaşlar sizden bir ricam var kuaförüm kaşlarımı çok ince yaptı bozdu anlayacağınız kuaför öneriniz varmı fiyatı önemli değil ama bayan olsun ...saçlarımda çok seyrek bazı kuaförler öyle güzel kesiyorlar ki saçları gür gösteriyor..Arkadaşım gidiyor mesela altıparmakta bir kuaför ama bayan değil...
Evet işle geçti sonuçta ben birazda titiz olunca malumSağlık ve huzur olsun dediğin gibi sen neler yaptın?İnşallh gidebilirim evet canım annemler bana yakın değiller 12 13 saatlik yol otobüsle Sende yorolmuşsun ellerine sağlık Değişiklik olur sizin için farklı yerlere gitmekte güzel oluyor
Merhaba arkadaşlar bende bursalıyım doğma büyüme babam yenişehirli annem bulgaristan göçmeni.....15 yıllık evliyim..14 ve 9 yaşında iki oğlum var...merkezde oturuyorum..Arkadaşlar sizden bir ricam var kuaförüm kaşlarımı çok ince yaptı bozdu anlayacağınız kuaför öneriniz varmı fiyatı önemli değil ama bayan olsun ...saçlarımda çok seyrek bazı kuaförler öyle güzel kesiyorlar ki saçları gür gösteriyor..Arkadaşım gidiyor mesela altıparmakta bir kuaför ama bayan değil...
Allah kavuştursun canım uzun mesafe varmış aranızda, ama eşinle huzurun yerinde olsun.
İnşallah güzel geçer yakın yer 2-3 saat ama gidemedik işte bir türlü :))
Bayramda hep aklımdaydın ama inan bir türlü elim ermedi aramaya. Bu gün aramak istedim fakat eşimle telefonları değiştirdik o telinde dokunmatiği arızalandı sadece gelen aramaları cevaplayabiliyorumyine arayamadım.
Kısmet ne zamana Allah bilir :)) artık....
Hoşgeldin topiktesin sanırım nasılsın canım?Ay benim bugün canım sıkılıyor nedense evdeÇamaşır koymuştum onları sericem şimdi ama bir gariplik var üzerimde ya Çalışmayı düşünüyorum eşim belli müddet çalışma demişti ama ben yinemi çalışsam ne yapsam böle evde canım sıkılıyor
Burdayım şekerim :) Vallahi arayabilirsen sen arasana konuşalım yada kredin yok sa çaldır kapat ben ararım. Sadece açma kapama çalışıyor o yüzden son arayanı arayabiliyorum
Hayır olsun inşallah. Evet işi bıraktığını söylemiştin, neden bıraktın bilmiyorum ama hayırlısı.
Şimdi çocuk yokken tekrar işe girsen güzel olur du, her yönden iyi gelirdi. Ne bileyim Kafan dağılır, evde canın sıkılmaz, eve maddi destek olur + ları çok aslında ama tabi yaptığın işe de bağlı. Sen istersen eşin kabul eder sanırım ya. Evde bende sıkılırdım sanırım gez gez de bir yere kadar parasız da nereye kadar :)))
tamam canım arayim yok bendede var kontur sağolCanım işi bırakmıştım yemek gıda işiydi bana uzaktı eve gelme saatim bazen geç oluyordu bu seferde eşime vakit ayıramıyordum oyüzden oda çalışma dedi haklı olarak Aslında çocuk istiyorum ama şu pko olunca moralim bozuluyor bozulmuyor değil Numaran aynımı canım arayimmi şimdi?
Tel de de olsa sohbetine doyum olmadı canım benim :) kısmet belki yüz yüze de tanışabiliriz bir gün.
Ben inanıyorum Rabbim size de(özgeye de) nasip edecek bebek güzelliğini. Sizde inanın bence. Olduğunda da kucağıma alıp poposuna çimdiği basacağım, ne çok nazlandın velet! diyeceğim.
Canım benim aynen seninde sohbetine doyum olmadıİnşallah kısmet olursa tanışırız Ayy inşalllah Allah isteyen herkeze versin.Olsunda at çimdiği poposuna razıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?