İnşalllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhh!
Sevcan bu arada iş konusunu söylüyeceğim eşime ama hastane durumları var ya benim sık sık izin verirlermiki yeni gireceğim işyeri olursa yani
kayınvalidesiz ev ortamı güzel olmazmı,onu en iyi ben bilirim,Tünaydın canım:)Benim bayramım arefeden gittik eşimin ailesine orada bayram temizliği ütü vs yaptım bayramın 1. günü öğlene kadar iş yaptım arefe günüde gece 3 e dogru yattım.Yoroldum bayağı.ilk defa kaldık onlardaKayınvaldesiz ev ortamı çok güzelmişş Bayramını kutladık onunda telefondan.Sonra gezmeye gittik bir kaç kişiye bayramlaşmaya.Gelenler oldu.Kendi aileme bu bayram gidemedim çünkü eşimin tatili kısıtlıydı Sağlık olsun napalım telefonla kutladım İkinci günü eşimin köyündeydik.Son günüde benim köyümde Kayınbabamıda gezdirdik dün gecede evimize geldik bende durumlar böyledydi Siz neler yaptınız?
Canım aminnn çok teşekkürler seninde bayramın mübarek olsun iyi ve yorgunum sen nasılsın
şiir kuaför var ama erkek çalışanda var orada ben memnunum gerçi herzaman orya gidemiyorum,,ama yolum düşerse uğrarım,Merhaba arkadaşlar bende bursalıyım doğma büyüme babam yenişehirli annem bulgaristan göçmeni.....15 yıllık evliyim..14 ve 9 yaşında iki oğlum var...merkezde oturuyorum..Arkadaşlar sizden bir ricam var kuaförüm kaşlarımı çok ince yaptı bozdu anlayacağınız kuaför öneriniz varmı fiyatı önemli değil ama bayan olsun ...saçlarımda çok seyrek bazı kuaförler öyle güzel kesiyorlar ki saçları gür gösteriyor..Arkadaşım gidiyor mesela altıparmakta bir kuaför ama bayan değil...
iyi akşamlar canım,,Bu arada İyi akşamlar diliyorum herkese. Ben çıkıyorum....
Valla canım vermezler muhtemelen hele bebek istiyorum dersen hiç işe almayabilirlerde iş dünyası malesef acımasız oluyor iş verenler.
Ama vardiyalı bir iş yeri bulursan kimseden izin almadan halledebilirsin o işleri. Mudanya da umarım istediğin kriterlerde uygun işler vardır. Evine yakın olması çok güzel olur. Bursa dan git gel pahalıya da patlar sana. işe başlarsan kendini dinlemezsin sıkıntılarını düşünmene fırsat olmaz, böylelikle hamilede kalabilirsin belki kim bilir... Ayrıca hamileliğin boyunca sıkıntın olmazsa, çalışırsan doğum parası vs de alırsın, bebeğine cicişler alırsın o parayla yani her yönden güzel çalışmak.
Evet canım işyeri kendi menfatini düşünürValla canım vermezler muhtemelen hele bebek istiyorum dersen hiç işe almayabilirlerde iş dünyası malesef acımasız oluyor iş verenler.
Ama vardiyalı bir iş yeri bulursan kimseden izin almadan halledebilirsin o işleri. Mudanya da umarım istediğin kriterlerde uygun işler vardır. Evine yakın olması çok güzel olur. Bursa dan git gel pahalıya da patlar sana. işe başlarsan kendini dinlemezsin sıkıntılarını düşünmene fırsat olmaz, böylelikle hamilede kalabilirsin belki kim bilir... Ayrıca hamileliğin boyunca sıkıntın olmazsa, çalışırsan doğum parası vs de alırsın, bebeğine cicişler alırsın o parayla yani her yönden güzel çalışmak.
İyiakşamlar canımBu arada İyi akşamlar diliyorum herkese. Ben çıkıyorum....
kayınvalidesiz ev ortamı güzel olmazmı,onu en iyi ben bilirim,
ama benim kayın v. beni utandırdı vallaha,bana karşı pek bir iyi düşünceli,bu kadın beni seviyor yaa
yada kızları geldi ya kıymetimi anlamış olabilir
şiir kuaför var ama erkek çalışanda var orada ben memnunum gerçi herzaman orya gidemiyorum,,ama yolum düşerse uğrarım,
kaş alımı hoşuma gidiyor,,hoş geldin bu arada bende 2 erkek annesiyim...
iyi akşamlar canım,,
çalışmak gibisi yok sevcana katılıyorumm,,bende hemen dönücem işime geri ama ardam büyüsün öyle seneye inşallah,,
çocuk düşünüyoruz dersen sıkıntı çıkabilir iş konusunda,bencede söyleme,
inşallah istediğin gibi iş bulursun canım.......
kayınvalidesiz ev ortamı güzel olmazmı,onu en iyi ben bilirim,
ama benim kayın v. beni utandırdı vallaha,bana karşı pek bir iyi düşünceli,bu kadın beni seviyor yaa
yada kızları geldi ya kıymetimi anlamış olabilir
şiir kuaför var ama erkek çalışanda var orada ben memnunum gerçi herzaman orya gidemiyorum,,ama yolum düşerse uğrarım,
iyi akşamlar canım,,
çalışmak gibisi yok sevcana katılıyorumm,,bende hemen dönücem işime geri ama ardam büyüsün öyle seneye inşallah,,
çocuk düşünüyoruz dersen sıkıntı çıkabilir iş konusunda,bencede söyleme,
inşallah istediğin gibi iş bulursun canım.......
Sen ne iş yapıyordun Canım. Ardanın da artık okul vakti gelmiş sayılır seneye çok daha iyi olacaktır Allah gönlüne göre versin canım.
Kayınvalidenle iyiliğiniz de daim olsun canım :) ne mutlu.
Benim kv. kp de beni çok şaşırtıyorlar. En önemli sebep uzun zamandır laf sokmaları yok,
Bayramlarda Kızıma bile harçlık vermeyen insanlar kızıma kocama bana harçlık verdi :)) Kızıma ciciler almış kv. dem :) Allahım bozmasın aramızı inşallah bizimde....
canım benim halan çalışmakta olan bir işyerim var imalat üzerine,,
elamanlar çalışıyor 3 senedir yanlız başlarına,, kamerayla izliyoruz bizde
ama öyle büyük biryer değil 5 kişi çalışıyor pastal atılıyor,,biz fason dikime veriyoruz,sadece çıtçıt basılıyor ütü paket vs. oluyor,,,
Hoşgeldin aramıza Allah bağışlasın çocuklarınıBenim kuaförüm güzel keser ama merkezde değilim ben Mudanyadayım Heryere yaptıramıyorsun kaşları bende çok ince sevmem kaş dediğin ortaya çıkacak Oyüzden kuaför seçimi önemli yani
merhaba :) malesef kuaför hakkında hiç bilgim yok :)
Ama aramıza hoş geldin. Sık görmek isteriz sizi de.
,
şiir kuaför tam olarak nerede ben davutkadıda oturuyorum..çevreme yakın olsa daha iyi olacak....hoşbulduk canım teşekkürler...erkek çocuk büyütmek çok zor ALLAH kolaylık versin..
hoşbulduk canım çok teşekkürler...mudanyaya bayılıyorum arabamız varken çok sık giderdik...hep hayalim deniz kenarında bir evimin olması...kuaför seçimi gerçekten çok önemli inşallah bulabilirim
hoşbulduk canım teşekkürler çok sağolun çok sıcak karşıladınız beni...
,
şiir kuaför tam olarak nerede ben davutkadıda oturuyorum..çevreme yakın olsa daha iyi olacak....hoşbulduk canım teşekkürler...erkek çocuk büyütmek çok zor ALLAH kolaylık versin..
heykelde igs nin arasında yukarı çıkarken hemen sağda pasajın 2.katı,
hoşbulduk canım çok teşekkürler...mudanyaya bayılıyorum arabamız varken çok sık giderdik...hep hayalim deniz kenarında bir evimin olması...kuaför seçimi gerçekten çok önemli inşallah bulabilirim
hoşbulduk canım teşekkürler çok sağolun çok sıcak karşıladınız beni...
,
Rica ederim canım evet bende denizi çok severim inşallah hayaline kavuşursunArkadaşlar sıcak karşılamanız için çok teşekkürler...cevaplarınıza anca mesaj yazabildim kusura bakmayın...biz 3 gün kumlada kaldık eşim geleceğimiz son gün küçük oğluma yüzme öğretirken belini incitti öyle böyle değil çok kötü doktor falan kar etmiyor ..kaç gündür eşimle uğraşıyorum...anca girip bakabildim..görüşürüz kızlar kendinize iyi bakın...Bayramın üçüncü günü kumladaydım bende Bu arada eşine çok geçmiş olsun Allah şifa versin.
Hoşgeldin aramıza Allah mesut etsin.Merhaba kızlar,
önceden bu topice yazıyordum bende, bursaya evlendim 10 ay önce.
Mutlu günlerBursanın neresinden?
Hoşgeldin aramıza Allah mesut etsin.Bursanın neresinden?
Merhaba arkadaşlar bende bursalıyım doğma büyüme babam yenişehirli annem bulgaristan göçmeni.....15 yıllık evliyim..14 ve 9 yaşında iki oğlum var...merkezde oturuyorum..Arkadaşlar sizden bir ricam var kuaförüm kaşlarımı çok ince yaptı bozdu anlayacağınız kuaför öneriniz varmı fiyatı önemli değil ama bayan olsun ...saçlarımda çok seyrek bazı kuaförler öyle güzel kesiyorlar ki saçları gür gösteriyor..Arkadaşım gidiyor mesela altıparmakta bir kuaför ama bayan değil...
Merhaba kızlar,
önceden bu topice yazıyordum bende, bursaya evlendim 10 ay önce.
Mutlu günler
pazartesinden itibaren bende bursalıyım bugün eşyalarım nakliye aracına yüklenecek çarşambaya bursaya gelecek ama bir evim bile yokkkk ve bursayı hiç bilmiyorum
5 yıllık okulöncesi öğretmeniyim 2yıldır evliyim eşimin tayini bursaya çıkmadıgı için bursada tek kalacağım o yüzden hasretlik şimdiden doruklarda...
bakalım bursada beni neler bekliyor.....
nasip olursa tabi eşiminde tayinini bursaya çıkarsa tamamen bursaya yerleşmeyi düşünüyoruz
Hayırlısı olsun peki ev tuttunuzmu?İstersen ben, arkadaşlar yardımcı oluruz.Bursanın neresine geliyorsun?Eşininde tayini kısa sürede çıkar inşallah Bursaya.Yapabileceğimiz bir şey olursa çekinme yani.Bizler burda tanışarak güzel dostluklar kurduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?