Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Sevcan bu arada iş konusunu söylüyeceğim eşime ama hastane durumları var ya benim sık sık izin verirlermiki yeni gireceğim işyeri olursa yani

Valla canım vermezler muhtemelen hele bebek istiyorum dersen hiç işe almayabilirlerde iş dünyası malesef acımasız oluyor iş verenler.
Ama vardiyalı bir iş yeri bulursan kimseden izin almadan halledebilirsin o işleri. Mudanya da umarım istediğin kriterlerde uygun işler vardır. Evine yakın olması çok güzel olur. Bursa dan git gel pahalıya da patlar sana. işe başlarsan kendini dinlemezsin sıkıntılarını düşünmene fırsat olmaz, böylelikle hamilede kalabilirsin belki kim bilir... Ayrıca hamileliğin boyunca sıkıntın olmazsa, çalışırsan doğum parası vs de alırsın, bebeğine cicişler alırsın o parayla yani her yönden güzel çalışmak.

kayınvalidesiz ev ortamı güzel olmazmı,onu en iyi ben bilirim,
ama benim kayın v. beni utandırdı vallaha,bana karşı pek bir iyi düşünceli,bu kadın beni seviyor yaa
yada kızları geldi ya kıymetimi anlamış olabilir

şiir kuaför var ama erkek çalışanda var orada ben memnunum gerçi herzaman orya gidemiyorum,,ama yolum düşerse uğrarım,
kaş alımı hoşuma gidiyor,,hoş geldin bu arada bende 2 erkek annesiyim...
Bu arada İyi akşamlar diliyorum herkese. Ben çıkıyorum....
iyi akşamlar canım,,

çalışmak gibisi yok sevcana katılıyorumm,,bende hemen dönücem işime geri ama ardam büyüsün öyle seneye inşallah,,
çocuk düşünüyoruz dersen sıkıntı çıkabilir iş konusunda,bencede söyleme,
inşallah istediğin gibi iş bulursun canım.......

Evet canım işyeri kendi menfatini düşünürMudanyadada çok iş imkanı olmuyor bakalım hayırlısı olsunÇalışmak güzel tabiki iyi kafana göre bir iş olduktan sonra iyi olur tabiki
Bu arada İyi akşamlar diliyorum herkese. Ben çıkıyorum....
İyiakşamlar canım

Doğru sağları solları belli olmuyor iyi bari iyi davranmış sana Allah bozmasınTeşekkür ederim inşallah sende iyi bir iş bulursun

Sen ne iş yapıyordun Canım. Ardanın da artık okul vakti gelmiş sayılır seneye çok daha iyi olacaktır Allah gönlüne göre versin canım.

Kayınvalidenle iyiliğiniz de daim olsun canım :) ne mutlu.
Benim kv. kp de beni çok şaşırtıyorlar. En önemli sebep uzun zamandır laf sokmaları yok,
Bayramlarda Kızıma bile harçlık vermeyen insanlar kızıma kocama bana harçlık verdi :)) Kızıma ciciler almış kv. dem :) Allahım bozmasın aramızı inşallah bizimde....

canım benim halan çalışmakta olan bir işyerim var imalat üzerine,,
elamanlar çalışıyor 3 senedir yanlız başlarına,, kamerayla izliyoruz bizde
ama öyle büyük biryer değil 5 kişi çalışıyor pastal atılıyor,,biz fason dikime veriyoruz,sadece çıtçıt basılıyor ütü paket vs. oluyor,,,

:)) işçiler 3 yıldır ne rahattırlar şimdi. İzlendiklerini bilseler de başlarında karışan konuşan yok ohh ne ala iş :)
Şu çiş eğitimini de halledince Arda beyin dönersin işine belki Ayfercim. Bu kadar rahatlık yeter işçiler değil mi? :)
ben de ev hanımlarına gıcığım dermişim bütün bayanlar işe hadeeee

hoşbulduk canım çok teşekkürler...mudanyaya bayılıyorum arabamız varken çok sık giderdik...hep hayalim deniz kenarında bir evimin olması...kuaför seçimi gerçekten çok önemli inşallah bulabilirim

merhaba :) malesef kuaför hakkında hiç bilgim yok :)

Ama aramıza hoş geldin. Sık görmek isteriz sizi de.

hoşbulduk canım teşekkürler çok sağolun çok sıcak karşıladınız beni...

Son düzenleme:
Arkadaşlar sıcak karşılamanız için çok teşekkürler...cevaplarınıza anca mesaj yazabildim kusura bakmayın...biz 3 gün kumlada kaldık eşim geleceğimiz son gün küçük oğluma yüzme öğretirken belini incitti öyle böyle değil çok kötü doktor falan kar etmiyor ..kaç gündür eşimle uğraşıyorum...anca girip bakabildim..görüşürüz kızlar kendinize iyi bakın...

Merhaba kızlar,
önceden bu topice yazıyordum bende, bursaya evlendim 10 ay önce.
Mutlu günler

hoşgeldiniz aramıza güzel anlatmışsınız kendinizi sorcak bişi kalmamış
orda kuaför bende bilmiyorum ben mudanyada hallediyorum işimi hep yada burda kanalboyunda fatoş var orda en son salı pazarında bi kuaföre gittim ben nerde bulursam oraya gidiyorum

Merhaba kızlar,
önceden bu topice yazıyordum bende, bursaya evlendim 10 ay önce.
Mutlu günler

hg yeniden aramıza kaçmak yok bida bide hatırlat biraz kendini yasın boyunkilon nerde yasıyosun

pazartesinden itibaren bende bursalıyım bugün eşyalarım nakliye aracına yüklenecek çarşambaya bursaya gelecek ama bir evim bile yokkkk ve bursayı hiç bilmiyorum
5 yıllık okulöncesi öğretmeniyim 2yıldır evliyim eşimin tayini bursaya çıkmadıgı için bursada tek kalacağım o yüzden hasretlik şimdiden doruklarda...
bakalım bursada beni neler bekliyor.....
nasip olursa tabi eşiminde tayinini bursaya çıkarsa tamamen bursaya yerleşmeyi düşünüyoruz

Hayırlısı olsun peki ev tuttunuzmu?İstersen ben, arkadaşlar yardımcı oluruz.Bursanın neresine geliyorsun?Eşininde tayini kısa sürede çıkar inşallah Bursaya.Yapabileceğimiz bir şey olursa çekinme yani.Bizler burda tanışarak güzel dostluklar kurduk

ee kızlar ne durumddasınız mesele suan napıyorsunuz bıraz lak lak zamanı hadı ya canlanın

henüz ev tutamadık hep 2+1 evler var benim eşyam 3+1 rahat sığar 120 metrekare civarında düşünüyorum kaloriferli yda doğlagaz kombili okulum yıldırımda aslında sudan çıkmış balık gibiyim yarıdmcı olacak birilerine çok ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…