Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

Canım yıldırımdada 3+1 evler var .Yıldırım büyük bir yer gelişmişte.Gelince görürsün zaten.Neden önceden gelme durumun olmadı ev tutmak için şimdi zor olmuyacakmı ev olmadan eşyanın gelmesi?Ne yapmayı düşünüyorsun?:44:Allah yardımcın olsun ama keşke önce ev tutsaydın

bensiz kaynatırsınız heee görürsünüz siz :) slm kızlar bende bursalıyım bakalım biraz neler kaynatmışsıız

bensiz kaynatırsınız heee görürsünüz siz :) slm kızlar bende bursalıyım bakalım biraz neler kaynatmışsıız

hg aramıza önce sen tam kaydını yaptır

bende anaokulu öğretmeniyim 4 yıl çalıştım bus ene bıraktım lise mezunuyum ama ben özelde çalıştım sen hangi okuldayapıcaksın öğretmenlik keşke okusaydımmm 17imde evlendimdepişman değilim ama yani okusaydım daha iyidi tabi böyle özellerde sömürüyolar acık dayanamadım zaten

bu arada aramıza hg umarım ev bulmuşsundur:44:

hb. tanımayanlar için yazıyorum 30 yaşında çok yakışıklı bir oğlu olan 3 yıllık anneyim nickimden de anlaşılacağı gibi hem bıcır bıcır hmdee uyuzum ayakkabı nosu sık gezdiğim için sabah akşam değişiyor boyumu ölçmeyeli yıllar oluyor tartılar kabusum olduğu için onu da hiç yazmıyayım
foruma leadangelle aynı caddeden katılıyorum topikteki arkadaşlara güzel paylaşımlar dillerim oldu mu ?

Hoşgeldin canım aramıza Allah bağışlasın oğulunu
Günaydın Arkadaşlar.
Yorgun bir hafta sonundan merhaba :))))

Merhaba canım yorgunluk olmuştur tabiki gezmelerden geldin iyi ettinNasılsın neler yapıyorsun?

Hoşgeldin canım aramıza Allah bağışlasın oğulunu

Merhaba canım yorgunluk olmuştur tabiki gezmelerden geldin iyi ettinNasılsın neler yapıyorsun?

İyiyim Canım benim :)) işte bugünü geçirdim yarına Allah kerim...
Yoruldum ama çok güzeldi, eşimin akrabalarını tanımış oldum. 6 yıl oldu evleneli neredeyse, düğünden sonra ilk defa gördüm. Onlarda çok mutlu oldular bende :)
İrtibatı kopartmıcaz artık.
Bu arada arıcam seni Saat 18 de

Allah iyilik versin canımcığım.iyi olmuş akrabalrını görmek inşallah görüşün tabi güleryüz misafirperverlerse kim olsa görüşmek ister.Aradığın içinde teşekkür ederim canım arkadaşlığımız daim olsun

senden politikacı olur kız herşeye cevap veriyo gb yapıp hiçbirine cevap vermedin kızzz
hangi cadde o :44:

ben topikin şeysiyim neysiyim anahtar sahibi

adım özge 23 yaşındayım 5yıllık evliyim...malefes da çocuk yapabilmeyi başaramadık ..kısmet...

anaokulu öğretmenliği yapıyodum 4yıldır liseden çıkıp evlendiğim için lise mezunum

boyun 1*60
kilomkilommmay kilom çok benim yaa bu sıra 57 bile gördüm çok bunalımlardayım daha bikaç ay önce ramazandan önce hatta52ydim ayak numarak 36 bazen 35 bile oluyo

memnun oldum tanıştığıma aramıza hoşgeldin uyuz cimcimenikin süper sevdim seni

bu arada oğlun behlülü aratıcak yakışıklılıkta sanırım çok çapkın tip gördüm ondaonuda öpüver yerime

Günaydın Arkadaşlar.
Yorgun bir hafta sonundan merhaba :))))

sevcan aynen ne yogundu hafta sonu millet ranmzanda zor durdu düğün dernekelr tavan yaptı

kızlar şunu büyültüp masaüstü yaptım 2 saattir eşimle gülüyoruz dantel sermiş gb oldukkk

selam kızlar bende bursalıyım iyi oldu tanısıp konusmamız neler yapıyosunuz söyle bir göz attımda baya bii kalabalıgız :)))

selam kızlar
uzun bir ara verdim yine topiğe..
yazmadım ama takipteydim
biz bu aralar Berra'ya genç odası araştırmasındayız.
geziyoruz,bakıyoruz...

dün akşamda mezun olduğumuzdan beri ilk defa
orta okul arkadaşlarımla buluştum
güzel bir akşamdı...

A.s hoşgeldin Çok mağazalar var artık karar vermek zor olur İyi etmişsiniz arkadaşlarınla geçmişi anmışsınızdır

amannnn kimler gelmişş kimlerhoş geldin şekerim bende diyorum bu topiği hepsi gördü bir cimcime yok diyeee
aminnnn.........
selam kızlar bende bursalıyım iyi oldu tanısıp konusmamız neler yapıyosunuz söyle bir göz attımda baya bii kalabalıgız :)))
hoş geldinnn sende...
Günaydın kızlar
arkadaşa kahvaltıya gidiyorum
çıkmadan bir bakayım dedim...

afiyet olsun o zmaan sana,,

ben bu aralar pek uğrayamadım,ama pek bir yoğunluk ta göremedim:)
arada ölüyoruz arada pörtlüyoruz ruh halimize göre:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…