henüz ev tutamadık hep 2+1 evler var benim eşyam 3+1 rahat sığar 120 metrekare civarında düşünüyorum kaloriferli yda doğlagaz kombili okulum yıldırımda aslında sudan çıkmış balık gibiyim yarıdmcı olacak birilerine çok ihtiyacım var
bensiz kaynatırsınız heee görürsünüz siz :) slm kızlar bende bursalıyım bakalım biraz neler kaynatmışsıız
pazartesinden itibaren bende bursalıyım bugün eşyalarım nakliye aracına yüklenecek çarşambaya bursaya gelecek ama bir evim bile yokkkk ve bursayı hiç bilmiyorum
5 yıllık okulöncesi öğretmeniyim 2yıldır evliyim eşimin tayini bursaya çıkmadıgı için bursada tek kalacağım o yüzden hasretlik şimdiden doruklarda...
bakalım bursada beni neler bekliyor.....
nasip olursa tabi eşiminde tayinini bursaya çıkarsa tamamen bursaya yerleşmeyi düşünüyoruz
hg aramıza önce sen tam kaydını yaptır
bende anaokulu öğretmeniyim 4 yıl çalıştım bus ene bıraktım lise mezunuyum ama ben özelde çalıştım sen hangi okuldayapıcaksın öğretmenlik keşke okusaydımmm 17imde evlendimdepişman değilim ama yani okusaydım daha iyidi tabi böyle özellerde sömürüyolar acık dayanamadım zaten
bu arada aramıza hg umarım ev bulmuşsundur:44:
Hoşgeldin canım aramıza Allah bağışlasın oğulunuhb. tanımayanlar için yazıyorum30 yaşında çok yakışıklı bir oğlu olan 3 yıllık anneyim nickimden de anlaşılacağı gibi hem bıcır bıcır hmdee uyuzum ayakkabı nosu sık gezdiğim için sabah akşam değişiyor boyumu ölçmeyeli yıllar oluyor tartılar kabusum olduğu için onu da hiç yazmıyayım
foruma leadangelle aynı caddeden katılıyorum topikteki arkadaşlara güzel paylaşımlar dillerimoldu mu ?
Günaydın Arkadaşlar.
Yorgun bir hafta sonundan merhaba :))))
Hoşgeldin canım aramıza Allah bağışlasın oğulunu
Merhaba canım yorgunluk olmuştur tabiki gezmelerden geldin iyi ettinNasılsın neler yapıyorsun?
İyiyim Canım benim :)) işte bugünü geçirdim yarına Allah kerim...
Yoruldum ama çok güzeldi, eşimin akrabalarını tanımış oldum. 6 yıl oldu evleneli neredeyse, düğünden sonra ilk defa gördüm. Onlarda çok mutlu oldular bende :)
İrtibatı kopartmıcaz artık.
Bu arada arıcam seni Saat 18 de
hb. tanımayanlar için yazıyorum30 yaşında çok yakışıklı bir oğlu olan 3 yıllık anneyim nickimden de anlaşılacağı gibi hem bıcır bıcır hmdee uyuzum ayakkabı nosu sık gezdiğim için sabah akşam değişiyor boyumu ölçmeyeli yıllar oluyor tartılar kabusum olduğu için onu da hiç yazmıyayım
foruma leadangelle aynı caddeden katılıyorum topikteki arkadaşlara güzel paylaşımlar dillerimoldu mu ?
Günaydın Arkadaşlar.
Yorgun bir hafta sonundan merhaba :))))
Eki Görüntüle 497163 kızlar şunu büyültüp masaüstü yaptım 2 saattir eşimle gülüyoruzdantel sermiş gb oldukkk
Eki Görüntüle 497163 kızlar şunu büyültüp masaüstü yaptım 2 saattir eşimle gülüyoruzdantel sermiş gb oldukkk
selam kızlar bende bursalıyım iyi oldu tanısıp konusmamız neler yapıyosunuz söyle bir göz attımda baya bii kalabalıgız :)))
selam kızlar
uzun bir ara verdim yine topiğe..
yazmadım ama takipteydim
biz bu aralar Berra'ya genç odası araştırmasındayız.
geziyoruz,bakıyoruz...
dün akşamda mezun olduğumuzdan beri ilk defa
orta okul arkadaşlarımla buluştum
güzel bir akşamdı...
amannnn kimler gelmişş kimlerbensiz kaynatırsınız heee görürsünüz siz :) slm kızlar bende bursalıyım bakalım biraz neler kaynatmışsıız
aminnnn.........Allah iyilik versin canımcığım.iyi olmuş akrabalrını görmek inşallah görüşün tabi güleryüz misafirperverlerse kim olsa görüşmek ister.Aradığın içinde teşekkür ederim canım arkadaşlığımız daim olsun
hoş geldinnn sende...selam kızlar bende bursalıyım iyi oldu tanısıp konusmamız neler yapıyosunuz söyle bir göz attımda baya bii kalabalıgız :)))
Günaydın kızlar
arkadaşa kahvaltıya gidiyorum
çıkmadan bir bakayım dedim...
arkadaşlar bende bursadan esra 24yaşında 7yıllık evli 2aylık anne adayıym:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?