Bursamı İstanbul mu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İş yerimdede 1 hafta geçirdim nasıl alışacağımı düşünüyorum

1.45 dkkada geldik dün eğer trafik varsa 2buçuk saat en geç yakın olmasa sanırım iyice kafayı yerdim

Aksam yemegi icin bile ailenize gidip tekrar evinize donebilirsiniz. Arada saatlerce fark yokki bursa terninalden istanbul ozel arabayla 1 saate kadar dusuyor .

Bende istanbildan bursaya gelin geldim bursayi seviyorum ama bi istanbul gibi degil alisamadm nasil daha fazla tadini cikaramamisim diyorim gitme imkaniniz varsa gidin :)

Bende istanbildan bursaya gelin geldim bursayi seviyorum ama bi istanbul gibi degil alisamadm nasil daha fazla tadini cikaramamisim diyorim gitme imkaniniz varsa gidin :)
Gideriz belki ama maddi olarak cok zorlanırız İstanbul pahalı bir şehir biliyorsunuz

Bursa’da 1,5 sene yaşadım hiç ama hiç sevmedim hava hep çok soğuktu koruparktan çıkmıyordum
Şimdi İstanbul’da yasıyorum buranın soğuğu da pis ama gezilecek yerler daha çok seçenek fazla bidefa
İstanbul’a gelmek senin elindeyse kesinlikle dön derim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…