İş yerimdede 1 hafta geçirdim nasıl alışacağımı düşünüyorumHerkesin doğduğu,alıştığı yer güzel gelir tabii,bana göre Bursa huzur demekHem yeni evli olmak,hem şehir değişikliğinden alışmak zor gelebilir,çok normal. Ama bir alışırsanız çok seversiniz :)
Bende istanbula yakın olduğu icin tercih ettim 1.45 dkkada gidiyoruz bazen istanbula haftasonları çıkıp gelebilmek bile güzelIstanbul tabiiki ama heryere alışıyor insan, ben aynı şehirde olmama rağmen 2 saate gidiyorum aileme.
1.45 dkkada geldik dün eğer trafik varsa 2buçuk saat en geç yakın olmasa sanırım iyice kafayı yerdimİnsan nelere alışıyor. Daha çok yeni evliliğiniz, zaman içerisinde tabi ki alışacaksınız. Kaldı ki 2 2 buçuk saat uzak bir mesafe değil, ya başka ülkeye gelin gitseydiniz o zaman napıcaktınız? Siz sadece alışmak için uğraşın, Bursa güzel bir şehirdir. 4 sene yaşadım Bursa’da sonra tekrar döndüm İstanbul’a ve İstanbul bana o kadar kalabalık boğucu geliyor ki artık. Bi haftasonu alın eşinizi gezilecek güzel yerleri keşfedin başbaşa
1.45 dkkada geldik dün eğer trafik varsa 2buçuk saat en geç yakın olmasa sanırım iyice kafayı yerdim
Zamanla alışırsın bence ani kararlar vermemelisinEvet İstanbul gerçekten tehlikeli bir şehir her an başına bişy gelicek sıkıntısıyla yaşıyosun ben daha çok ailem orda diye zorlanıyorum
Daha çok yenisiniz,zamanla arkadaşta edinirsiniz,biraz zaman tanıyın derim.İş yerimdede 1 hafta geçirdim nasıl alışacağımı düşünüyorum
Alışırsınız henüz çok yeni. ilk geldiğimde suyu ,ekmeği bile farklı geliyorduEvimiz var orda kendimizin canim kiraya çıkmak istemedik eşimin iş yeri ihsaniyede
İns bi gün bende sizin gibi olurum :/Alışırsınız henüz çok yeni. ilk geldiğimde suyu ,ekmeği bile farklı geliyordu
Yaklaşık 11 yıldır bursadayim ve mecbur kalmadığım sürece gitmem başka bir yere
Tahinli pideye bende bayılıyorum :)))Heykel'e çıkmak,cantık,tahanlı pide,cevizli lokum,Koza Han'da çay,kahve,Tophane'den Bursa manzarası
Şahane lezzetli evet,hele sıcaksaTahinli pideye bende bayılıyorum :)))
Şahane lezzetli evet,hele sıcaksa
Bende istanbildan bursaya gelin geldim bursayi seviyorum ama bi istanbul gibi degil alisamadm nasil daha fazla tadini cikaramamisim diyorim gitme imkaniniz varsa gidin :)Kızlar bursaya gelin gittim daha öncede yazmıştım sayfamda okuyanlar bilir ailem istanbulda bu haftasonuda istanbula geldim çok özlemişim şuan çok mutluyum sizce bursaya alışabilirmiyim ? Bursada yaşayan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim çünkü hergün ağlıyorum kendimi daraltıyorum psikolojim hiç iyi değil 2-2buçuk saate gelebiliyorum Bursa’dan İstanbul’a alışkanlıklardan vazgeçmek çok zormuş İstanbul kalabalık bir şehir ama alışmışım gerçekten(( napmalıyım sizce dönmelimiyiz eşimle
1.45 dkka en düşük geliyoruz bizAksam yemegi icin bile ailenize gidip tekrar evinize donebilirsiniz. Arada saatlerce fark yokki bursa terninalden istanbul ozel arabayla 1 saate kadar dusuyor .
Gideriz belki ama maddi olarak cok zorlanırız İstanbul pahalı bir şehir biliyorsunuzBende istanbildan bursaya gelin geldim bursayi seviyorum ama bi istanbul gibi degil alisamadm nasil daha fazla tadini cikaramamisim diyorim gitme imkaniniz varsa gidin :)
Bursa ucuz mu ? Kiralar belki bir tık daha düşüktür onun haricinde bursa da çok pahalı bir şehirGideriz belki ama maddi olarak cok zorlanırız İstanbul pahalı bir şehir biliyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?