Bursamı İstanbul mu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
13-16 yaşlarım bursada geçti o zaman bende çok sıkılıyodum istanbuldan annem ve abimle gelmiştik bursaya boşanmıştı bizimkiler. Hergün ağlıyodum alışamıyorum diye.
Şimdi istanbuldayım evliyim gitme şansım olsa çeker giderim bursaya.
İstanbula göre daha küçük daha huzur vericiymiş aslında şimdi anlıyorum bunu yeşilliği havası çok güzel bence.
Zaman verin kendinize emin olun alışacaksınız sizde yeni taşınmışsınız daha.

Bursa cok guzel. Hem de ailene cok yakinsin yani bursayi sevmeme diye bir sey olamaz gibime geliyor... Alisirsin gulum alisirsin. Gerci eski bursa kalmadi istanbul gibi karisik her turden insanin oldugu bir sehir.

Bursa ucuz mu ? Kiralar belki bir tık daha düşüktür onun haricinde bursa da çok pahalı bir şehir

Bursada ev yaptırdık sıfır içini istediğimiz gibi döşedik ettik kiraya verme imkanımızda yok istanbula gelip çünkü çok temiz istemiyoruz açıkçası istanbula gitsek kirada olacağız ve kiralar malum bi yerden bi yere gitmek zulüm istanbuldan bunalıp gittik sadece aileye özlem var yoksa şuanda istanbuldayım sık sık geliyorum

Bursa’da neredesin ? Biz sabah kahvaltıya bazen akşam yemeğe gidiyoruz İstanbul’a,okadar yakın yani.. Köprüyü kullanarak 1 saat gibi bir sürede istediğimiz yerde oluyoruz. Üzülmene gerek yok,artık mesafeler kısa.

İns alışmaya çalışacağım çok güzel bir evimiz var eşimle ikimizde memuruz kayınvalidem cok iyi yemeğimi yapıyor eve gel yemek yap derdimde yok rahatım acıkçası aileye özlem dışında

Teleferik tarafındayız Yıldırım’a bağlı bizde 1.5 saat fln oluyo bazen

Yıldırım teleferik tarafına yakın oturuyorum hatta orada bir arkadaşım da var sürekli gittiğim bir yerdir.
Bence kendinize biraz zaman verirseniz alışabilirsiniz.
Şuan 10 gün olmuş ve iş yerinize de alışamamışsınız.
Anladığım kadarıyla sizin için insanlar önemli.
Arkadaş edinip, biraz gezme vakit geçirme durumunuz olursa daha kolay olacaktır.
Aileniz 2 saatlik bir mesafede ve isteseniz her hafta sonu bile gidebilirsiniz.
İstanbul da olsaydınız da bu şekilde olacaktı zaten :)
Ailenizin yanına gitmediğiniz zamanlar eşinizle çıkıp şehri gezin, çok güzel yerler var :)

Benim evimin balkonundan orman gözüküyo o kdr tepedeyiz yanı :)) 2 haftada bir gelirim ben her hafta zorda tatillerdede hep gelirim insanlar yabancı şehir yabancı şuan bnm için işede alışmadım daha belkide ondan

Doğma büyüme bir Bursalı olarak ben de oyumu Bursa’dan yana kullanıyorum :) Çok şehir gezdim ama burayı hiçbir şehre değişmem gibi
Alışmak için 10 gün çok erken değil mi? Umarım her şey gönlünüzce olur, neyse ki İstanbul’a yakınsınız. Aileniz de kolayca gelebilir yanınıza.

Umarım linç edilmem.. kendi çapımda Türkiye'yi geziyorum Bursa ya da 3-4 kez gittim geldim her seferinde de bir an önce kaçmak istedim. Bence Bursa'nın çok değişik bir enerjisi var. Ben ve çevremdekiler sevemedi bir türlü ama Bursa'ya bayılan tanıdıklarımda çok.
Derseniz madem kaçmak istedin niye geldin defalarca şehir bir garip işte bi şekilde yolum düşüyor:)

Teleferik tarafındayız Yıldırım’a bağlı bizde 1.5 saat fln oluyo bazen
Ulaşımı kolay yer merkeze,merkezdende istediğin yere gidersin. Şehiriçi trafiğine girdiğiniz için süre uzuyor tabi.. ben Balat’tayım,hiç şehiriçi trafiğine girmeden otobana bağlanıp yaklaşık 1 saatte gidiyorum İstsnbul’a.

O yüzden

Ya aynı şeyi ben de yaşadım ve söylemek istemedim. Gezmedigim şehir kalmadı diyebilirim Bursa'da cok değişik hissettim. Şehirden ayrılınca rahatladım. Bir an önce çıkmak istedim ordan.

Ya aynı şeyi ben de yaşadım ve söylemek istemedim. Gezmedigim şehir kalmadı diyebilirim Bursa'da cok değişik hissettim. Şehirden ayrılınca rahatladım. Bir an önce çıkmak istedim ordan.
Bursa’nın neresinde kaldınız yanı keşfettiniz mi yoksa bi yerdemi kaldınız bana çok sakin geldi sadece ailemden uzak diye dedim ailem bursada olsa hemen alışırım çünkü herşey var bursadada

Bursa’nın neresinde kaldınız yanı keşfettiniz mi yoksa bi yerdemi kaldınız bana çok sakin geldi sadece ailemden uzak diye dedim ailem bursada olsa hemen alışırım çünkü herşey var bursadada
Tophane,ulucami,cumalıkızık,mudanya,tirilye vs.. keşfetmek acısından değil, yerlesmicem sonucta. Sehrin garip bir enerjisi var. Arkadasin yazdigi gibi kaçasim geldi. Sizin ki mecburi durum illaki alışırsınız. Sevdiginiz yaninizda yeni bir aile kurdunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…