Buyrun...Terapi Grubumuz :))

Seninki büyük ihtimal pişman olucak zaten canım öyle görünüyor.. Ama çokta bekleme zaten zor şeyler yaşıyoruz birde kendini yıpratma bu süreçte..

Amiiinnnnnn

Silkelenme vaktin gelmiş gerçekten :) Umarım bundan sonrasında mutlu olursun.. :)

5 ay sonra mı yapıyor bunları? Yuh ya..

allah sabır versn hepimize inan bna bnde hergün rüyamda görüüyorm hep kötü görüyormm ve her ruyamn altından bişey çıkıyor ya bni soruyor ya msj atıyo ya kuzenini görüyorum lanet olsn artık unutuyum çıksn gtsn bnmde tek istdgm köpekler gibi pşmn olsn ama bi gram sevgm klmsn anlasn naptıgını genç kızlıgımı aldgını

Seninki büyük ihtimal pişman olucak zaten canım öyle görünüyor.. Ama çokta bekleme zaten zor şeyler yaşıyoruz birde kendini yıpratma bu süreçte..
Sadece pişman olsun onu istiyorum inşallah da olur.

Zaten böyle yapıpta yarı yolda bırakan adama ben adam demem unutmanda ona yüz vermemende senin için en hayırlısı olur.

işte bu kadar..yaşamaya başlıyosun =)

Ohov ben hiç konuşmayayım o zaman 3.5 yıl olmuş, 3.5 yılda ne biçim bağlanırdım ben Tabi o kadar kısıtlamaya gelip sürdürebilirsem Ayrıca sen onun eşi falan değilsin bu nasıl bir sahiplenme ki Eşi bile olsan arkadaşlarınla görüşmen, konuşman kadar doğal bir şey yok. Bence bu sürecin ve özgürlüğün tadını çıkar

Ben de çok güvenmiştim.

Ben artık önemsiyorum yaş farkını. Önemsiz derdim ama meğer takıyormuşum her şey bitince fark ettim. Benden önce gidecek diye korkuyordum. Artık gitsin Allahım diyorum ama neyse Sizde çok yaş farkı yok da ondan öyle diyorsun, bir dene gör. Öyle olgun oluyor falan yalan, al bak bu kadar olgunluğu işte. Çocuk gibi olurdu bazen "At o elindekini pis." desem dudak büküp omuz silkecekti, "At o elindekini bak parka götüreceğim. Zararlı bak hadi tamam mı üzme beni." tarzında konuşmak zorunda kalıyordum Örnek nasıl ama

Artık isteyemez, nereye istiyor, başlangıçta konuşmuştuk biz bunları ben sınırlarımı söylemiştim o da kabul etmişti öyle bir şey olsa 4 ayda denerdi diye düşünüyorum. Bir de artık bu kadar basite indirgemek istemiyorum ya hep böyle bakıyoruz erkeklere ama maksat zaten sevişmek olsa çıkar bardan bir yerden birini bulur ama maksat ne onu da çözemiyorum tabi. Gerek yok şüphe duymaya onun amacı her neyse elinde patladı -merak ediyorum ne olduğunu, umarım bir gün öğrenirim- belki bundan bu kadar kuyruk acısı çekti, mızmızlandı, yerine getiremediği için, oh olsun

Bugün çok çok ani bir kararla İngilizce kursuna yazıldım. Kpds - Üds için hazırlık maksadıyla gideceğim bakalım. Ocakta başlayacak haftada dört gün. Kendimi tamamen kapatıp sınavlara konsantre olmayı düşünüyorum inşallah puan iyi birşeyler alırım :) Yüksek lisans bitti doktora kapısında kaldık dilden en az 65 almak lazım.

Inşallah iyi olur senin için.. En azından kafa dağıtırsın hayırlı olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…