- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #4.301
Aynen aynı şekilde hatta sorardı görüyomusun diye ama görmüyodum. Ama şimdi rüyalar bile beni üzmeye başladı bana inat davranmaya. Bende sabredicem inşallah emeğimin karşılığı öbür tarafta alıcam. Bende etmiyorum ona hakkımı helal asla etmem. Allah bildiği gibi yapsın. Dönmiycem bende ama pişman olmasını çok istiyorum. Bu bana iyi gelicektir.
Erkeklere güven olmaz ya hepsi aynı pislik ve şuan o adamlamı birliktesiniz anlamadım.
önce güven...güvenmediğin bir adamı sevemiyorsun.yada sadec sevgi yetmiyor bitiyor....itimat edemediğin sevgiyi napcaksın?benim güvenim çok sarsıldı,napcam bilemiyorum.artık onun her söyledği lafa şüpheyle yaklaşıyorum.biliyorum sona yaklaştık.ben bitti dedim ama o ısrar ediyor...sadece sonu geciktiriyor.nasip.ALLAH IM ALNIMIZA EŞ OLARAK YAZMADIĞINI KALBİMİZE AŞK OLARAK YAZMASIN:)AMİN DİYİN KIZLAR::d
mrb kızlar bnmde durum haddinden fazla kötü bundan 4 ay önce aşık oldgm adam tarafından aldatıldım ve bakireligimi verdigim adamdı bu ve bi çok olay yaşadık hayatında şuan başka bi kadın vr buna ragmn 3 gün önce dogum günü msjı attı yüzsüz ! yaşadgm acıdan dolayı gidip başka bi adamla birlikte oldm sevgili olmadgm bi adamla naptıgımı bilmiyodum ama kendime geldm irkildm napıyosun kızım sen dedm bu musun sen seni mahvettiler sen niye kendini mahvediyosun dedm ve kadınlar kulubunun sayesinde bi karar vrdm herkesi siliyorm bu gunden sonra aşıkmıyım aşıgım ama daha önmli şeyler var kendm gibi daha fazla acı çekmek istemiyorm etfamdki inssnları mutsuzlugumla mutsuz etmicem artık herşey güzel olucak ! bu arada hayırl olsnnn :)
Biz hala konuşuyoruz ikna çabaları sürmektehoşuma gitmiyor değil
Çok duygusuzmuşum ona karşı hahayt bundan sonra duygu muygu yok rüyasın da görür
Bilmiyorum 5 ay önce aklı nerdeydi beyfendinin bırakıp giderken
Bende ilk böyle vazgeçtiğinde kötü oldum ama sustum ne olursa olsun dedim gururum benimle kalsın bari.. Ve ilk günler bana dönmek istemediği aramadığı içinde deli oldum "nasıl pişman olmaz nasıl aramaz" diye.. Şimdiyse şunu söylüyorum:"İyiki aramamış" :) çünkü başta arasa ben ona belkide dönecektim.. Ama aramadı ve benim ondan tamamen vazgeçmemi sağladı bu.. Yoksa benim bu adamı bırakacağım yoktu açıkçası.. Hep "işte şu zaman olsun hala değişmezse bırakıcam, şöyle yapmasın bırakıcam" ama hepsi fos çıkıyordu.. Şimdi kararım kesin ben bu adamla yapamam.. Ve hakkımı ona helal etmiyorum Allahıma havale ettim.. Sende bu yüzden aramadığına pişman olmadığına sevin :)
Tüm bunlara rağmen hala rüyamda görüyor muyum? Malesef evet.. Sevgiliyken görmek isterdim göremezdim şimdi görmek istemiyorum görüyorum.. :)
mesaj tekrarı................
Biz hala konuşuyoruz ikna çabaları sürmektehoşuma gitmiyor değil
Çok duygusuzmuşum ona karşı hahayt bundan sonra duygu muygu yok rüyasın da görür
Bilmiyorum 5 ay önce aklı nerdeydi beyfendinin bırakıp giderken
Amiiinnnnnn
Silkelenme vaktin gelmiş gerçekten :) Umarım bundan sonrasında mutlu olursun.. :)
5 ay sonra mı yapıyor bunları? Yuh ya..
Sadece pişman olsun onu istiyorum inşallah da olur.Seninki büyük ihtimal pişman olucak zaten canım öyle görünüyor.. Ama çokta bekleme zaten zor şeyler yaşıyoruz birde kendini yıpratma bu süreçte..
allah sabır versn hepimize inan bna bnde hergün rüyamda görüüyorm hep kötü görüyormm ve her ruyamn altından bişey çıkıyor ya bni soruyor ya msj atıyo ya kuzenini görüyorum lanet olsn artık unutuyum çıksn gtsn bnmde tek istdgm köpekler gibi pşmn olsn ama bi gram sevgm klmsn anlasn naptıgını genç kızlıgımı aldgını
Dediklerinden sonra oturup bir düşündüm valla. Sen 4 yılını vermişsin bir adama o sana bir hiç vermiş bir hiçten öte saçma sapan hüzünler, acılar vermiş. Ben 4 ayda paçayı kurtardım resmen nereye gittiği belli olmayan bir ilişkiden. Zayıf ve küçük bir kız olmak istemiyorum artık, bugünden itibaren güçlü ve kendinden emin bir kadın olma yolunda minik minik adımlar atmaya başlayacağım :)
Evet canım gitmem lazım bende biraz kokoşumdur öyle şeylerden bende korkaarımCanım uzun zamandır birlikteyiz o yüzden bu kadar kafam takıyorum yoksa takmam yani. 3.5 yıldır beraberiz hatta bugün tam 3.5 yılımıza girdik oyüzden belkide bu kadar kötüyüm. Lisede tanıştım onla büyüdüm resmen çok güven verdi bana ama çok kıskanç hep buyüzden ayrıldık zaten.
güldürdün beni ama kesinlikle haklısın aranızdaki yaş farkı normal değil ama evli olmasa normal karşılardım çünkü bir tanıdığımlada aynı yaş farkı var ve çok mutlular. Bence huzur önemli ya yaş farkı pek önemsemem. Canım dediğin gibi karısından alamıyordu zevklerini seni kullanmakta istiyebilir şüphe duy duymalısında böyle bir yalanı söyleyen herşeyi yapar diye düşünüyorum. Karısına hayret ettim ya.
iyi akşamlar kızlar nasılsınız herkes her eşy yolundadır inşALLAH.
buyrun benden gelsin size
Candan Erçetin - Kırık Kalpler - YouTube
kızlaar sizi çok özledimm yine ayrıldık bizbela okudu ama bana bu sefer. Allah belanı versin dedi.
((=
Oyleyse benden de size gelsin
Candan Ercetin - Ask boyle olmaz..
https://www.youtube.com/watch?v=xM9J6TN1_O0&feature=related
:85:
Bugün çok çok ani bir kararla İngilizce kursuna yazıldım. Kpds - Üds için hazırlık maksadıyla gideceğim bakalım. Ocakta başlayacak haftada dört gün. Kendimi tamamen kapatıp sınavlara konsantre olmayı düşünüyorum inşallah puan iyi birşeyler alırım :) Yüksek lisans bitti doktora kapısında kaldık dilden en az 65 almak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?