- 7 Ocak 2011
- 6.828
- 4.295
- 373
- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #4.261
hayirdir kiz, bizde dedik noldu :))
O bir mesaj bin mesaja gider yapma bence birkaç ay geçsin rahatlayacağız bence...
Sakinnnnnnn
umarim aramamissindir, bu cok büüyk bi hata olur,
siz daha yeni kontaginizi bitirdiniz, görüsmeyi kestiniz,
simdi 2 gün sonra tekrar aramak asla olmaz, seni pisman olmus sanar, dönmek istiyorsun diye kücük görür,
Bence kesinlikle birdaha arama,sessizligini koru
Sohbet etmek icin bile olsa, o bunun icin uygun adam degil !
Bu arada bugun ex'i cok ozledim bi ara. Sonra da bi liste yaptim kendime.
Listemde oncelikle ex'i neden ozledigimi yazdim..
Sonrada ondan ayrilarak kurtuldugum seyleri, ornegin bi koyde yasamak zorunda degilim, cok fazla ortak noktam olmayan biriyle beraber degilim falan gibi...
Sonunda bi baktim yaklasik 20 tane kurtulduklarim siralarken, yalnizca 6 tane ozledigim sey siraladim.
sonra bi baktim, kizim dedim sen ondan coktan gecmissin. Anca iste bi kac guzel hatirayi ozluyorsun ve onu geri almayi hirs edinmissin.
Ay listem cok ise yaradi..
isterseniz sizde yapin kendinize bi liste. sonrada burda paylasin
kızlar iyi terapilerr..neler yaptınız..uyumak istemiyorum resmen..uyku sorunumuz oldu şu salakların yüzünden.
Ben böyle bir liste yaparsam özlediklerim belli başlı şeyler zaten çok tutmaz.. Ama kurtulduklarım sayfalarca sürebilir..
Sonra kendimden nefret edebilirim "nasıl son 1 senedir gözüne gözüne giren şeyleri böyle görmemezlikten geldin bu kadar mı kördün" diye..
İşin kötü tarafı ben erkeklere güvenimi tamamen kaybettim.. Kimseyi istemiyorum bundan sonra hayatımda..
benimde pek erkeklere guvenim kalmadi. yalniz senin bunu soylemende sadece ex'in degil baska seylerin de etkisi var gibi. en son biriyle konustugunu soyluyordun. o mu ters bisey yapti?
Yıllar sonra ex hariç ilk defa bir erkekle konuştum, kendimi aldatmış gibi hissediyorum
İlahiAma o his bana da oluyordu :26: Fazla bağlılıktan olsa gerek.
Yıllar sonra ex hariç ilk defa bir erkekle konuştum, kendimi aldatmış gibi hissediyorum
O his geçende bana da oldu.. Ama öyle hissetme haremlik selamlık olacak halimiz yok ya erkek milletiyle
Neden böyle hissediyorum ya ne zaman geçecek bu :84:
Dua ediyorumda tez zamanda geçer inşallah. Acaba oda özlüyomu arasammı demekten kendimi alamıyorum
5 gündür hiç konuşmuyorum bu hattı kullanmıyorum diyip kapattım açtım ama ne arayan ne soran var. Zaten merk etse ulaşabileceği çok yer var.İnşallah bu ne ya iyice histerik takılır oldum kendime de kızıyorum :84:Özlese var ya takla ata ata gelir, erkekler öyle yaratıklar. Bizim gibi oturup da arasam mı aramasam mı diye düşünmez ki. Ne kadar oldu ki iletişime geçmeyeli?
5 gündür hiç konuşmuyorum bu hattı kullanmıyorum diyip kapattım açtım ama ne arayan ne soran var. Zaten merk etse ulaşabileceği çok yer var.
Bende kararında duran bir insanım ama bu aralar hassas ve duygusalım yaptığı hatayı anlamamasına üzlüyorum.
Evet canım zaten ikimizinde kötü niyeti yoktu olamazda zaten. Ama çok özledim ya aramak istiyorum. Regl dönemim geçsede kurtulsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?