Buyrun...Terapi Grubumuz :))

O bir mesaj bin mesaja gider yapma bence birkaç ay geçsin rahatlayacağız bence...

Haklısınız kızlar bu yüzden aramadım mesaj da atmadım..
Hem eski günleri düşündümde ben ona iyi sabretmişim, birde şimdi üstüne özlemiş profili çizersem kendime çok kızarım sonradan..

Ben böyle bir liste yaparsam özlediklerim belli başlı şeyler zaten çok tutmaz.. Ama kurtulduklarım sayfalarca sürebilir..
Sonra kendimden nefret edebilirim "nasıl son 1 senedir gözüne gözüne giren şeyleri böyle görmemezlikten geldin bu kadar mı kördün" diye..
İşin kötü tarafı ben erkeklere güvenimi tamamen kaybettim.. Kimseyi istemiyorum bundan sonra hayatımda..

kızlar iyi terapilerr ..neler yaptınız..uyumak istemiyorum resmen..uyku sorunumuz oldu şu salakların yüzünden.

benimde pek erkeklere guvenim kalmadi. yalniz senin bunu soylemende sadece ex'in degil baska seylerin de etkisi var gibi. en son biriyle konustugunu soyluyordun. o mu ters bisey yapti?

benimde pek erkeklere guvenim kalmadi. yalniz senin bunu soylemende sadece ex'in degil baska seylerin de etkisi var gibi. en son biriyle konustugunu soyluyordun. o mu ters bisey yapti?

Yok o bişey yapmadı garibim mesaj atıyor hep cevap vermeyince de merak ediyor :)
Ben zaten aşka inanmıyordum bu ex inandırmıştı evliliğe de o ikna etmişti ta 2. aydan benim niyetim ciddi evlenmek niyetim diye diye işledi beni. Bende inandım şimdide böyle olunca inancım yok oldu.

Dua ediyorumda tez zamanda geçer inşallah. Acaba oda özlüyomu arasammı demekten kendimi alamıyorum

İnşallah bu ne ya iyice histerik takılır oldum kendime de kızıyorum :84: Özlese var ya takla ata ata gelir, erkekler öyle yaratıklar. Bizim gibi oturup da arasam mı aramasam mı diye düşünmez ki. Ne kadar oldu ki iletişime geçmeyeli?

5 gündür hiç konuşmuyorum bu hattı kullanmıyorum diyip kapattım açtım ama ne arayan ne soran var. Zaten merk etse ulaşabileceği çok yer var.
Bende kararında duran bir insanım ama bu aralar hassas ve duygusalım yaptığı hatayı anlamamasına üzlüyorum.

Ne hata yaptı ki?
Seninki yine affedilir bir şey olabilir benim için asla geri dönüş yok, olamaz da. Arayamam, soramam, sesini duyamam. Cevap da yazamam.
Hattımı değiştirmedim ben attığı mesajlarla irademi ölçüyorum sanki.

Son düzenleme:
Evet canım zaten ikimizinde kötü niyeti yoktu olamazda zaten. Ama çok özledim ya aramak istiyorum. Regl dönemim geçsede kurtulsam

Bende geçende arayıp beni özledin mi diye sorup kapatmak istedim
En azından büyük ihtimal özledim der buda bana uzun süre yeter diye düşündüm.. ama bi kere aradıktan sonra onun arkası gelmez vazgeçtim o yüzden..
Ya o değilde bunlar kendilerini tutup aramıyorsa biz neden bu kadar kendimizle savaş içindeyizki.. Sanki karşıda çok seven çok savaşan bi erkek var ama biz tüm bunlara rağmen (!) yinede dirayetli olup kararımızdan dönmüyoruz..Adamların bi tarafında değiliz resmen kendimize ettiğimizle kalıyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…