- 30 Mayıs 2009
- 7.163
- 8.019
- 723
- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #4.321
5 ay boyunca hic konusmadiniz mi?
Bugün çok çok ani bir kararla İngilizce kursuna yazıldım. Kpds - Üds için hazırlık maksadıyla gideceğim bakalım. Ocakta başlayacak haftada dört gün. Kendimi tamamen kapatıp sınavlara konsantre olmayı düşünüyorum inşallah puan iyi birşeyler alırım :) Yüksek lisans bitti doktora kapısında kaldık dilden en az 65 almak lazım.
merhaba kızlar aranıza girebiilirmiyim bende? terapiye benimde ihtiyacım var
merhaba kızlar aranıza girebiilirmiyim bende? terapiye benimde ihtiyacım var
canlarım napıyosunuz anzerim nasılsın sınavlarım başlıyo yaöffff nefret ediyorum okuldannnnn
Kız ağlama sınavlar başladı diye ağlanır mı
Alemsin ya :) Ben iyiyim tatlım sen nasılsın bakalım?
valla ben ağlıyorum yahiç çalışmadım bir sürü konu var napacmmm hiç çalışmak gelmiyo içimden
iyi değilim ben ya
Beni de güldürdün canım ya sağol
Üni.de miydin canım sen?
hoşbulduk canım şuan çok mutsuz hissediyorum kendimi aldatılmış biri gibi görüyorum. bana cevap vermeyen bir erkek arkadasım vardı.hoş geldin canımne oldu
Hayırdır?
canım erkek arkkadasım tarafından aldatılmış hhissediyorum canım yanık gibi elim telefona gidiyo mesaj atasım arayasm geliyor ama aramam gerektiğini biliyorum nasıl dayancam bilmiyorum.
Bugünkü sınavım çok güzeldi ama ben güzel değilim hayat güzel değil, peh...
evet malesef ya
Hangi bölümdesin peki? Milletin vizeleri bitti sizinkiler daha yeni mi başlıyor :)
hoşbulduk canım şuan çok mutsuz hissediyorum kendimi aldatılmış biri gibi görüyorum. bana cevap vermeyen bir erkek arkadasım vardı.
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-h...754-caresizim-karisiklardayim-yapabilrim.html bu benim konum uzun uzun yazmak istemedim kızlarçok ağlıyorum onun yüzünden değersizmiişim gibi telefonlarıma cevap vermiyor kendi kendime savaşıyorum (
Hangi bölümdesin peki? Milletin vizeleri bitti sizinkiler daha yeni mi başlıyor :)
hoşbulduk canım şuan çok mutsuz hissediyorum kendimi aldatılmış biri gibi görüyorum. bana cevap vermeyen bir erkek arkadasım vardı.
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-h...754-caresizim-karisiklardayim-yapabilrim.html bu benim konum uzun uzun yazmak istemedim kızlarçok ağlıyorum onun yüzünden değersizmiişim gibi telefonlarıma cevap vermiyor kendi kendime savaşıyorum (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?