Büyür İnşallah!

Bunun bir ust modeli de sokakta pis pis elleriyle cocugun basini oksayan elini tutan densiz cinsleri var tam terlikle dovmelik insanlardan nefret ettirdiler valla
Onu bırakın, bir de pis ağzıyla el kadar bebeleri öpenler var.. İğreniyorum resmen..
İnsan olan el kadar bebeğe, dokunmaya kıyamaz.... Seven uzaktan sevsin..

Çok mutlu oldum cevap verebilmiş olduğuna.

27 yaşındayım, insanlar beni hala 20 sanıyor, mutlu oluyorum, geleceğin şanslı kadınlarından olacak yani :) üzülmeyin..

Üzüldü tabi üzülmez olurmu?
Ben henuz kızımın yanında çığrından çıkmadım hic,umarım ve dilerim böyle devam edebilirim
Haketmiş,duymaktan cekindiği birşey varsa sussun yani. İyi yapmıssınız sesi kesilmiştir.
Ama tahammül sınırlarını zorluyorlar haklısınız.
Çocuğunuz yokmu yada hiç çocuk olmadınız mı? Bizim daha alışverişimiz bitmemişti,bebekte konuşan bebeklerdendi annecim açalım kucağımda taşımak denemek istiyorum dedi,oyuncakcının karşısında çocuklar icin tv olan minik bir oturma alanı vardı oraya geçtik açtık kutuyu ki alısveriş yaparken elinde oyalansın. Hevesliydi hevesini kırmadım anlayacağınız.Oyuncak bebek paketleri genelde önü şeffaf oluyor içi görünecek şekilde,rahat görünüyor yani. Dışında hediye paketi vs yoktu zaten,görerek aldığımız için.
Ben muhattap olmadıkça kadın susmak bilmedi,yoksa umursamazdım tek bir cümle kursaydı ama sonu gelmedi muhabbetin bir türlü,bende giderayak söyledim söyleyeceğimi:) içimde kalmasın dedim.

Offfneden boyle bizim insanimiz yaaa
Ben hamileyim ve bebek bekliyorum. İnanın bebeğimi nasıl koruyacağımı düşünüyorum, o pis insanlardan..
Özellikle bebeğimi öpsünler istemiyorum, dokunsunlar istemiyorum..
Seven uzaktan sevsin..
Şu da bir gerçek, bizim insanımız çok cahil.. Gerçek mana da cahil.. Bebeğe dokunmadan önce, ellerini sıka desen, ters anlar. Ben pis miyim? der.. Öpme desen, benim ağzım da mikrop mu var? der.. Evet hem pissin, hem de mikroplusun diye haykırmak gerekli sanırım..

Çocuğun annesinden sürekli duyduğuna eminim. Oda annesi gibi yorum yapıyor ama çok zayıf diye.
Of valla bebekken takmıyordum ama şimdi kendi duyup anlayınca cidden rahatsız oluyorum. Birde dahil olmuyorum muhabbetine anlasında sussun diye yok. Yinede duramadı,diyeceğini dedi kadin. Dedim kendin kaşındın
Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim.
Hayır anlamıyorum öğrenince ne olacak,ne faydası olacak sana benim hamile kalıp kalmamamın yada isteyip istemememin. Sana ne yani?
Iyi yapmissiniz. Üzülmüyor insan artık bu tip insanlara laf edince. Cidden araniyorlar bazen.

çoçivoçidudahçıııım o misyon gerçekleşecekti dedin ya bari bırak rahatlayıp gitseydi kadını iyice şişirmişsin kadın rahatlayacam derken iyice şişmiştir bir maden suyu ikram edeydin

Ya inanın bebekken takmazdım. Doktorum normal diyorsa ki öyle derdi benim için problem yoktu. Nede olsa anlamıyordu gıyabında konuşulanı ama şimdi öyle değil. Ben kelimelerimi seçerek konuşurum karşımdakiyle,çocuk dahi olsa. Aynı saygıyı bekliyorum sadece. Pişmanda degilim. Birşey demeseydim olurdum ama eminim.

Bir arkadas anlatmıştı 4-5 aylik bebegine teyzenin biri gelip 40ı çıktı mi diye sormus o da yok teyze daha dogmadi benim kızım demiş kadin olayi cozene kadar da oradan uzaklasmis

Bence tepkiniz hic abartili degil gayet hakettigini soylemissiniz. Hem bundan sonra baska anneleri de uzmesini engellemis oldunuz yani belki sevaba bile girdiniz

O teyzeler için yürümesi konuşması soru sorması duygusal zekası falan önemli değil,sen kilodan haber ver, ne kadar iri ne kadar boğum boğum

Benim 10 aylik oglum var. Halam da ayni haftada dogmus bir bebek bakiyor. Surekli der anasinin sutu yariyor guzel buyuyor kilolu falan. Bir gun bana geldi kadin soke oldu. Aaa bu biseyler soyluyor... Aaa bu tay tay duruyor... Ay onu nasil akil etti bizimki aksama kadar yatiyor... Surekli kiyaslamaya basladi. Evet sut yariyor ama neye?

Ha onun yaptigi da yanlis belki gec yuruyup konusacak her bebegin gelisimi bir degil sonucta.

Sizin yine yabanci benim tanidigim insanlar yapiyor bunu
Aaa hic buyumemis hatta kuculmus!
Evet cekti cocuk bi yilda. Diyorum boyu uzadi zayif gorunuyor. Yok uzamamis. He sen aliyorsun kiyafetlerini cunku. Biktirdilar beni. Amaa kim benle bu laflari ettiyse cocuklari simdi benimkilerden daha zayif

cok guzel cevp vermişsiniz tebrık ederim.
Teşekkürler. Kimbilir kaç kişinin canını sıktı böyle böyle. Bir ders lazımdı.
Bunun bir ust modeli de sokakta pis pis elleriyle cocugun basini oksayan elini tutan densiz cinsleri var tam terlikle dovmelik insanlardan nefret ettirdiler valla
Ayy sorma ya. Ben yolumu değiştirirdim kızım bebekken,kızima doğru biri gelince. Bozulan bozulsun banane derdim. Birgün kızın biri eşimle boşlugumuza geldi,ikimizde diğerimiz tanıyoruz sandık,kaşla göz arasında şap şap öpmüştü kızımı,biz şok.Hemde kucağimda yani düşünsene neye uğradığımı şaşırdım. Kimdi o dedim eşime,bende sana aynı soruyu soracaktım dedi. Sonra meyleden oldumu hemen yolumu değiştirdim,o ilk ve son oldu.

Yorumunuzu yeni okudum. Zaten kızınızın her şeyi normalmiş. Hiç sallamayın o zaman.
Ya hep persentil değerlerine göre normaldi ama yetmiyor bu insanlara. Bebek illaki tombul olacak,boğum boğum. Anlamıyorlar ki sağlıklı olmasi önemli olan.
Çok iyi yapmissin. Hem öyle olsa ne olacak her çocuğun gelişimi farklı sadece moral bozuyorlar
Aynen öyle. Biz bile boy boy,kilo kilo tipleriz,çocuklarda tek tip olmaz,olamaz bi anlamadılar gitti

çoçivoçidudahçıııım o misyon gerçekleşecekti dedin ya bari bırak rahatlayıp gitseydi kadını iyice şişirmişsin kadın rahatlayacam derken iyice şişmiştir bir maden suyu ikram edeydin
Ya sonra yeniden karşılaştık,muhtemelen torunuydu yanındaki bebek arabasında birde kızı yada gelini vardı yanında. Bana şeytan görmüş gibi bakıyordu kadin canım Bir süre o misyonu kenara bırakacak gibiydi bence.

az da teyzeden gördün maden sen azcık misyon edineydin ya

Bir arkadas anlatmıştı 4-5 aylik bebegine teyzenin biri gelip 40ı çıktı mi diye sormus o da yok teyze daha dogmadi benim kızım demiş kadin olayi cozene kadar da oradan uzaklasmis
Hahahaha iyiymiş buda ama anlamışmıdır bilemedim.
Haketti valla yalan yok. Konuşmuyorum,anladım çünkü mevzunun buna evrileceğini hala konuşuyor kadin.
Yalan yok benim ailemden kimse yapmadı,yapamadı bu muhabbetleri,önünü fena kestim ama bu teyzeler yokmu bu teyzeler. Sizede kolay gelsin ne diyim. Zor yani vede can sıkıcı

Ayy bende yazıcam oğlumun saçları uzun her gören aa kız mı bu biz erkek sanıyorduk ! Yok efendim aynı kıza benziyormuş (üstünde erkek kıyafeti var mavi, turuncu,sarı hani hiç pembe, mor giydirmedim) :)

Niye saçını kesmiyor muşuz ? Kızmıymış ki bu çocuk ooooo her gören konuşuyor bıktım artık sorana artık he kız deyip geçicem :)

Bi kızım olsun isterdim zaten

Ama diğer oğluma da bunu mütemadiyen yapıyorlardı senelerdir yediler beni

Benim de çocukluğumdan içimde kaldı öyle şeyler ve hayatımı etkiledi ne yazık ki. Çok kilolu doğmuşum ve annemin sütü de yaramış, doğduğumda beş buçuk kilo altı aylıkken 12 kiloymuşum. Ama annem aşırı yediği için falan değil. 45 kilo hamile kalıp 54 kilo doğum yapmış kadın, daha ne yapsaydı bilmem. Tamamen doğal bir kilo alımı olmuş yani. Sonra altı aydan bir buçuk yaşına kadar bir kilo bile almamışım ama bizim memlekette oturmuş tabi bu artık. Herkes için ben tombul bir bebeğim. "Malaş"ım. O ne demekse artık. Herkes beni ilkokul ortaokulda bile öyle sevdi. Annem çok değil ama babam beni ağlama krizlerine sokana kadar dalga geçmeyi çok severdi. Şimdi o dönemki fotoğraflarıma bakıyorum, incecik bacaklarım varmış, bildiğiniz normal ince uzun bir kız çocuğu. Ama hayatım boyunca hep kendimi şişman sandım. İlk ergenliğe girdiğim dönemler babam bana kilo ver biraz, kadına benzemeye başladın, zayıf olsan böyle olmaz. Çocukta böyle kalça göğüs mü olur falan dedi. İlk vücudumun değişmeye başladığını o zaman farkettim ve hatırlıyorum 12 yaşındayken 30lu bir kilodaydım. Kilolu mu bu? Ben ansiklopediden bakmıştım buna öyle demiyordu, babam öyle şeyler deyince kendime hatırlatıyordum. Yanlışlıkla göğsümün geçerken koluna değmesi sonucu beni niye sütyensiz geziyorsun diye azarlaması sonucu annemin aklına gelebildi artık sütyen takmam gerektiği. Zaten adam gelip anneme yaptığı gibi kalçama şaplak atıyor diye arkamı dönüp duramazdım. Bana seksle ilgili bir şey gibi geliyordu o anlamasam da. Ama kendisi kızına yapabileceğine inanıyordu, ona öyle gelmiyordu herhalde. Babam mutfağa girince tezgaha dönüp durmaz yan falan dururdum, hep gergindim.
Her bayramda tatilde memlekete gittiğimizde amcalak dayılar dedeler babaanne anneanneler hatırlatırdı çocukluk kabuslarımı. Biraz büyüyünce kuzenler başladı. Hep ama hep. Her gittiğimizde her gün her öğünde dalga geçildi. Herkes de çok eğleniyordu.
Sonuç olarak incecik bir kızken ortaokulda falan diyete başladım. Hep de yapamıyorum haliyle. Bir iniyor bir çıkıyor. Bir çok az yiyorum bir çok fazla. Gayet güzelken sonunda 78 kiloya kadar çıktığım dönem oldu. Şimdi daha iyiyim. Ama ne yaparsam yapayım kilom sabit kalmıyor. Çocukluktan beri kötü beslenme, diyetle kafayı bozma olunca metabolizmam mahvolmuş. normal yersem kesin kilo alıyorum. Az yemem ya da protein diyetlerinden yapmam gerekiyor verebilmek için. Şimdi öyle kafayı bozmuş durumda değilim, olgun bir insanım. Ama kafam bozuk olmasa da işte vücut bozulmuş artık. Çocuk nasılsa bir şey olmaz diyorlar ağızları hiç durmuyor, ama asıl çocuk olduğu zaman zarar veriyor o laflar. Büyükler aşabiliyor. Çocuklar aşamıyor.
İnşallah Allah hepsinden çıkarsın bütün o eğlencelerini gülmelerini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…