- 6 Eylül 2016
- 2.829
- 7.399
- 158
- Konu Sahibi choccywhoccydoodah
-
En iyisini yapıyorsunuz, şimdi anneler daha bilinçli zaten. Herşeyi yese de yemese de hiçbir çocuk çocuk olarak kalmıyor sonuçta hepsi büyüyor, önemli olan sağlıklı olması:) Sağlıkla, mutlulukla büyütün.Asla kıyas yapmam. Yapamam. Çocuklar birbirinin ayni olacak diye birşey yok. Yalan yok hep istedim iştahlı olsun diye ,imrendim herşeyi yiyen çocuklara ama asla kizıma yansıtmadim. İçimde yaşadım. Birde zaten hep ben bebek değilim kafasında takıldığı bir dönem şu an. Kazara biri bebek desin ondan bile rahatsız oluyorken,bu hiç olmadı.
Sadece kilo meselesi mi ?Büyüdüklerinde bile çocukları ders notları üzerinden birbirleriyle kıyaslama yaparak ezik hissetmesini sağlıyorlar.Sadece çevre değil ,çoğu zaman ebeveynler de yapıyor bunu.
Saglıkla büyütün. Yani gerek yok degilmi?
Sormuyoruz etmiyoruz niye fikrini söylüyorzun,sana kalsın. Biz merak etmiyoruz ama gelde anlat.
Yaşlı dediğim maksimum 50 yaşında bir kadındı. Birinin büyükannesi olmuş torunum dediğine göre. O fikrini sormadığım halde şuursuzca dile getirebiliyorsa banada cevap hakkı doğar. İşitmekten korktuğu birşey varsa diline hakim olsun. 4.5 yaşinda çocuğu üzme hakkını vermez yaşı ona. Bu benim fikrim tabi. Siz dilediğiniz gibi davranırsınız. Ben böyle uygun gördüm.
Aynını yaşadık. Kanserdi. Morale ihtiyacı varken dibe vurduğu oluyordu bu söylemlerle,maalesef kaybettik.
Aynen. Bize de her gittiğimiz yerde pembe çıkarıyorlar. Sonra da erkek mi deyip şok oluyorlar.Kızlara erkek erkeklere de kız diyolar heralde, benim oğluma da hep ay ne tatlı kız dendi göster oğlum pipini noktasına geldim defalarca :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?