Büyür İnşallah!

Yok bitmez. Bu böyle gider. Maalesef her konuda fikir ve bilgi sahibiler!bunu paylasmaktan asla cekinmiyorlar.
Herkes kendine baksa,kendine odaklansa sorun kalmayacak ama nerde.

hayır bi de 2,5 yaş ile 4,5 yaş illaki farkedilir. sallamış kafasına göre. amanç bi yerden can yakmak, yara deşmek. anlamsız anlamsız işler.

hayır bi de 2,5 yaş ile 4,5 yaş illaki farkedilir. sallamış kafasına göre. amanç bi yerden can yakmak, yara deşmek. anlamsız anlamsız işler.
Tabiki canım. 6 ay bile farkediyor ki 2 sene ne demek. İyi niyetli değildi eminim. Alenen zayıf bu sen bakamamışsın büyümemiş demeye getirdi. Birde kazara sorsam birine ki sormam,bu cevabi alsam kusura bakmayın falan derim iyi niyetliysem. Ama bunda oda yok. Kanırttıkca kanırtıyor kadın.

Uzak olmak size iyi gelir.
Hala mıh gibi aklınızda olup bitenler doğal olarak. Görüştükçe aklınıza gelir. Minimumda görüşün derim.
Teşekkürler. Çok konunuzu bozmayayım baba meselesiyle. Ama demek istediğim çocuklar büyüklerden çok daha fazla alınıyorlar ve takılıyorlar laflara. Uzak biri de olsa yakın biri de olsa. Savunmakla iyi etmişsiniz. Ben de çocuğuma asla küçük büyük, zayıf şişman dedirtmeyeceğim anlayacağı yaşa gelince özellikle.

Ay kızınızı sarıp salmalamak istedim çok tatlı. Allah tüm evlatlara uzun ömür versin inşallah

Çok teşekkür ederim
Ya inan aynısını hissediyorum. Bebekken üzülmüyormuydum,muhakkak uzülmüşümdür belki kendime bile itiraf etmedim ama şimdi daha çok acıtıyor beni,biliyorum ki kizimda anlıyor duyduğunu. Ben savuşturuyordum öyle yada böyle ama minicik çocuk kimbilir nerelere baglayacak,aklinda neler kuracak. Ne gerek var ki. Kendi işine bak. Demeyiver yani.
Bu konu yaşlı teyze konusundan çok daha derin aslında, hepimizin anıları bir bir dökülüyo, bu da toplumun kanseri zahir, Allah hidayet versin valla ne diyim herkes kendi hayatına baksa ya
Aynen öyle,herkes kendi hayatına baksa sorun kalmayacak ama ishal ağız olmuş toplum. Bir susmuyorlar.
Sadece kilo meselesi mi ?Büyüdüklerinde bile çocukları ders notları üzerinden birbirleriyle kıyaslama yaparak ezik hissetmesini sağlıyorlar.Sadece çevre değil ,çoğu zaman ebeveynler de yapıyor bunu.
Çok haklısınız. Sadece şekli değişiyor hep bir müdahil olma durumu var.
Teşekkür ederim. Haklısınız.

Yok bieşeyin bozuldugu yok aslında,hepimizin kanayan yarası. Sizinki çok ağır atlatılmış hatta travma olmuş ama eminim siz çok iyi,güzel bir anne olacaksınız.

Yok bieşeyin bozuldugu yok aslında,hepimizin kanayan yarası. Sizinki çok ağır atlatılmış hatta travma olmuş ama eminim siz çok iyi,güzel bir anne olacaksınız.
Teşekkür ederim. İnşallah öyle olur. Bu konuda kendimi geliştirmeye çalışıyorum çocuk olmadan önce. Beni bu şekilde yarım yamalak yetiştiren insanların şimdi çocuk baskısı yapması da cabası tabi Mesela sizin konunuzu okumadan önce çocuğun yanında insanlarla tartışmamam gerektiği aklıma gelmezdi. Onu güzel düşünmüşsünüz. Aslında düşününce önemli bir şey.

Öyle olur eminim. En azından ruhuna nasıl dokunacağınızı biliyorsunuz. Kendi yaşadıklarınızı yaşatmazsınız ona.
Ben dikkat ederim bu kavga gürültü mevzularına,eşimle evdede dikkat ederiz. Şahit olmak zorunda değil. Kızım bebekken oyun parkında bir anne kavga etti başka bir çocuğun babasıyla çocuklar yüzünden,çok rahatsız olmuştum. Çocuklar aglıyordu,onlar kimseyi umursamadan bas bas bağırıp kavga etmeye devam ediyorlardı. Çocukları umursasalardı yapmazlardı bence. O gün kendi kendime söz verdim,asla bunu yapmayacağım diye,şükürler olsun ki 4.5 senedir yapmadım. İnşallah hep böyle devam edebilirim.

Ben de yaşıtlarımdan şişman olduğum için o teyzeler hormonlu duba gibi maaasaaalaaah yakıştırmalari yaparlardı. Annem de onlara katılıp bana gülerdi. Bazen de evdeyken yanıma gelip üzgün bir şekilde az ye herkesin kızı gibi ol çok üzülüyorum filan derdi. 10 dk sonra yine başlardı dalga geçmeye. Çocuğunuza karşı çok duyarlı davranmissiniz tebrik ediyorum gerçekten.

Ya kadın bir tek bana mı normal gelmedi? Bana hafif kafası gidik teyzeler olur ya onlardanmış gibi geldi, ne söylediğini bilmeyen huysuz tiplerden. Ben ciddiye bile almazdım valla, he he der uzaklaşırdım yanından.

Maalesef ugramadan geçmiyor. Haketti. Sonra kadını yeniden gördum yaninda bir kadın ve bebek arabasında 3 yaşlarında bir kız vardı. Araba seven torunu oydu muhtemelen. Benim yüruyen,konuşan kizimla onu bir tuttu.
Bu ne demek benim yuruyen konusan kizimla onu bir tuttu.

Teşekkür ederim. Cocuklar etkileniyor,dikkat etmek gerek. Anneniz keşke farkli yaklaşsaymış.
Ya kadın bir tek bana mı normal gelmedi? Bana hafif kafası gidik teyzeler olur ya onlardanmış gibi geldi, ne söylediğini bilmeyen huysuz tiplerden. Ben ciddiye bile almazdım valla, he he der uzaklaşırdım yanından.
Gayet normal görünüyordu ama bilemem tabi.
Bu ne demek benim yuruyen konusan kizimla onu bir tuttu.
Gayet açık aslında. Bize ilk cümlesi benim torunum araba seviyor sende araba alsaydın oldu kadının. Bu sebeple soyledim bir tuttu diye. O daha küçük bir çocuk anlamında. Bir değillerdi yaş grubu olarakta yani

Gayet açık aslında. Bize ilk cümlesi benim torunum araba seviyor sende araba alsaydın oldu kadının. Bu sebeple soyledim bir tuttu diye. O daha küçük bir çocuk anlamında. Bir değillerdi yaş grubu olarakta yani
Ben pek oyle anlamadimda sanki onun torununu kucumsemis bir tavir sezdim o yuzden sordum.

Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim.
Hayır anlamıyorum öğrenince ne olacak,ne faydası olacak sana benim hamile kalıp kalmamamın yada isteyip istemememin. Sana ne yani?
Aminn ALLAH(c.c)'ım razı olsun inşaALLAH(c.c)... Sizde evladınızı sağlıkla büyütürsünüz

Ben de anlamıyorum ama onlar gerekli gereksiz konuşmayı hayat felsefesi yapmışlar...

Ben pek oyle anlamadimda sanki onun torununu kucumsemis bir tavir sezdim o yuzden sordum.
Cidden öküzün altında buzağı arıyorsunuz şu an. Neden küçümseyeyim,minicik çocukla ilgili böyle düşünecek karakterde biri değilim. Çocuk yani o en nihayetinde.
Ayrıca o karşılaştırdı benim torunum araba seviyor sende araba alsaydın ya diyerek,benim böyle bir cümlem yok. O daha küçük haliyle beğendiği,sevdigi oyuncaklar farklıdır anlamında söyledim net.

Ayyy... daha az önce karşılaştık böyle bi teyzeyle... oğlumla aynı gün doğdu torunu... arada hiçbir fark yok boy kilo vb. Olarak ikisi de erkek çocuğu.... bana senin oğlan kötülenmiş anne sütü alıyor ya yemek yemiyor kötü olmuş gözleri çökmüş teni beyazlaşmış...
Kendi torunu hiç anne sütü almadı snnesi deprosyana girdi ilaç kullanmak zorunda kaldı...3 aylıkken çorba makarna elma sirkesi ne buldularsa içirdiler yedirdiler küçücük bebeğe cok üzülüyordum tenide esmer ...
Öyle teyze anne sütü alan çocuklar çok sağlıksız ı yüzden böyle çocuğum ne yapayım dedim... yemek yedir yemek diyor... hiç bitmiyorlar bitmeyecekler de...

Size ilk mesajimda ne demek diye sordum acikladiniz bende ikinci mesajimda oyle anlamadim kucumsediginizi dusundum o yuzden sordum diye belirttim.

Ben anlayamadim ve sordum sizde acikladiniz bende su su sekilde anladim o yuzden sordum dedim.Normal bir soru neden sinirlendiniz anlasam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…