Büyür İnşallah!

Aile degil zaten esimin arkadas cevresi
O teyzeler ancak 50 yil sonra falan tarihe karisacak muhtemelen

Ay buda uzun saçlı erkek annelerinin dramı olarak dursun burada.
Saçsız doğan bebeklere erkek mi muhabbetiyle kafa kafaya gider bu mevzu.
Sağlıkla büyütün. İllaki bir kulp takılıyor.

bu ne biçim aile ya. hadi akraba zulmune alışığız da annenin babanın yaptığı resmen suistimale girer. çok üzüldüm, geçmiş olsun.

Ay buda uzun saçlı erkek annelerinin dramı olarak dursun burada.
Saçsız doğan bebeklere erkek mi muhabbetiyle kafa kafaya gider bu mevzu.
Sağlıkla büyütün. İllaki bir kulp takılıyor.
Allah razı olsun sorma ya geçen beni de böyle delirttiler sanırsın fikirlerini soruyoruz.

Kendileri koca adam traşı yaptırınca biz bişi demiyoruz.

Önceki konularını bilmiyorum ama fazla dolmussunuz bunu anladim

bu ne biçim aile ya. hadi akraba zulmune alışığız da annenin babanın yaptığı resmen suistimale girer. çok üzüldüm, geçmiş olsun.
Teşekkür ederim. Evet ama hep iyi niyetlerinden! Ben dikkatli olayım diye.. Bir de büyükler öyle tombiş sevdiğinden beni de seviyorlarmış ondanmış. Bir de tabi çok eğleniyorlardı durduramıyorlardı kendilerini.
Ailemi pek sevmiyorum.

sevme. sevilcek yanları yok çünkü.
özellikle babanın sözleri ve davranışları.. sen konduramıyosun ama normal bi babanın yapacağı şeyler değil.

Of ya. Cok üzüldüm inanın. Sırf birileri densizlik yapabilsin diye olan çocuklara oluyor. Sonra bu raddelere kadar gelebiliyor. Ne gerek var.? Size destek olup,güzel bir beslenme programı uygulasalardi kiloda almazdınız,bu sıkıntılarıda hala yaşamazdınız. Üzuldüm.
Bazılarına hafif geliyor ama çocuklar etkileniyor.
Geçen yıl kızım 3.5 yaşındaydı. Gel seviyim azıcık diyorum,yüz vermiyor falan. Geldi neyse öptüm kokladım,sonra dediki anne sen beni mıncıklamak için mi doğurdun dedi. Bende gülerek evet,çok sevmek vede mıncıklamak icin doğurdum dedim,şaka mahiyetinde. Sen misin bunu diyen. Kizım bir bozuldu bu lafıma anlatamam. Trip trip üstüne. İki lafın birinde ama sen beni mıncıklamak için doğrumuşsun dedi durdu. Tam 1 sene anlattım,şaka yaptım ben sana,sen benim canimsın,çok seviyorum seni,diyerek zor ikna ettim.

Allah razı olsun sorma ya geçen beni de böyle delirttiler sanırsın fikirlerini soruyoruz.

Kendileri koca adam traşı yaptırınca biz bişi demiyoruz.
Onu yaptirsan onada derler kesin kafası üşür diye inan. Yani ayarı yok bu insanların ben bunu anliyorum,asla kata ve zinhar memnun olamıyorlar.
Önceki konularını bilmiyorum ama fazla dolmussunuz bunu anladim
Doldum diyemem,uzun zamandır denk gelmemiştim. Bebekken çok olurdu umursamazdım acıkçası,anlamıyordu kızım çünkü ama şimdi anlıyor rahatsız oldum.

sevme. sevilcek yanları yok çünkü.
özellikle babanın sözleri ve davranışları.. sen konduramıyosun ama normal bi babanın yapacağı şeyler değil.
Yok konduramıyor değilim farkındayım ama hiç bir zaman ileri gitmedi hep kendisini kontrolde tuttu. Başka bir insanın kızının göğsü geçerken yanlışlıkla koluna deydi diye o kadar yaygara çıkaracağını sanmam. Etkilendi, kendine kızdı, benden çıkardı. Ben de ergenlik döneminden itibaren kendisine pek dokunmadım. Kardeşlerimle hep yerde boğuşarak oynarlardı, birbirlerini ısırmaya çalışmalar falan (ikisi de benden küçük), onlar oynamaya başlayınca öyle ben odama kaçardım.
Zaten büyüyünce akıllansa da küçükken dayak falan da vardı. O yüzden de pek sevmem. Eşim ailebağlarını sever. O görüşmeyelim ailenle bundan sonra dese tamam derim şu an sorunum olmasa da.

boşver yine de çok sıkı fıkı olmaya gerek yok.
bi baba kızının memesi ile ilgili nedne laf söyler neden kalçasına şaplak atar neden kadın gibi olmuşsun der. çok yanlış.

Sadece normal davransalardı bile ben kilo almazdım ki. Doktora götürmüşlermiş bebekken zaten. Pirinç unu falan mı veriyorsunuz diye kızmış. Yok sadece anne sütü deyince o zaman atar kendi kendine kilosunu merak etmeyin demiş. Babamın genel şakası.. "İşte o gün bugündür atarsın diye bekliyoruz"

Çoğu teyzeler böyle valla benimde zoruma gidiyor hatta zaten agzinin payını vermişsin bu kadar takılma canım

bana da insanlar yıllardır az yiyosun çok zayıfsın diyolar. 155 boya 45 kiloyum nasıl olayım başka. midem küçük, bi oturuşta 80 kilo insanın yediği yemeği yiyemem ya. kaldı ki çok tokluk hissini asla sevmem, az yerim. napayım. 26 senedir kendimi bildim bileli duyuyorum. şişman olsam bu sefer de şişmansın az ye diyeceklerdi. 55 bile olsam ona da laf edecek bi ton insan çıkardı. anlıyorum seni. güzel cevap vermişsin. ama bu tipler bitmiyor ya bitmiyor.

iyi cevap vermissiniz abartma falan yok.

kizimda saclari kisacik her goren teyze erkek mii diyor. ki bence kiz oldugunu anliyorlar mumkun degil pembeli falan..

hayir kiz diyorum. ay ayni erkek tipi var arkasi erkek diyor. yok bi tane daha kiz dogurdum diyorum. olsun olsun(!) 3. de erkek olur diyor

ariza cok hic kafaniza takmayin.

Haklısınız. Kilonun bu davranışlarla birebir ilgisi vardır. Ben bir dönem cok kilo aldım doğum sonrası ve mutsuzdum,kilo vermek istiyordum ama mutsuz oldukçada yiyordum,haliyle kısırdöngüye girmisti bu durum bir yerden sonra. Ne diyebilirim ki ailenize. Öyle yanliş davranmışlar ki. Umarım bundan sonra çok güzel olur sizin için herşey

Yok bitmez. Bu böyle gider. Maalesef her konuda fikir ve bilgi sahibiler!bunu paylasmaktan asla cekinmiyorlar.
Herkes kendine baksa,kendine odaklansa sorun kalmayacak ama nerde.
Bunuda yaşadım ben. Kaşı bile yoktu kızımın değil saç. Erkek mi,kız aa erkeğe benziyor kesin arkası erkek derlerdi. Kusura bakmayın falan demek yok yani.
Şimdi belinde sacları kıyamıyorum kesmeye. Belkide zamanında çok duyduğum için erkek mi lafıni bilemiyorum.

Uzak olmak size iyi gelir.
Hala mıh gibi aklınızda olup bitenler doğal olarak. Görüştükçe aklınıza gelir. Minimumda görüşün derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…