- Konu Sahibi bendegonlu
-
ne yani çalışıyorsun diye bayanlığıda mı unutacaksın
tabiki de sen yapacaksın bu işleri yatarken bir zahmöet eşine deseydin yardım ette ,işleri halledelim diye bu tutumla gidersen çok canın yanar seninde gelirsin buraalara konu açmaya el oğlu acımaz adama çeker çeker bırakıverir
keşke benim eşimde bana yardım etmesede rahat rahat evimi temizlesem. :44:
valla ben çok sinirleriniyorum böyle adamlara ya, kadın dediğin zaten fiziksel gücü sınırlı bi varlık, hem erkeğiniz güçlüyüz kaslıyız derler hem bi işin ucundan tutmazlar, ha tuttular mı hemen vay be ne iyi kocayım tripleri oflamalar ve tripler eşliğinde tabii
anası yok valla evde, karı-koca çalışılıyosa ev işleri ortak yapılcak, yapmıcaksa, gündelikçi tutabilecek kadar maddi güce sahip olmanın yollarına bakcak
kadınlar işe koşsun para kazansın, mükemmel anne olsun, yok efendim bakımlı sexi olsun, harika yemek yapsın, erkekler napsın otursun totosunu büyütsün, ne ala memleket
sonra kadınlarda uykusuzluktan tutta kansere kadar bin çeşit hastalık için, doktorlar çıkar açıklama yaparlar "en çok kadınlarda görülür", en çok kadınlarda görülür tabii gayet normal
benim de cmt. günü misafirim vardı, neyse hazırladım,kurdum sofrayı kaldırırken sanki evin misafiri gibi sofradan kalkıp, koltuğa oturdu. takiii misafirleri yolcu edene kadarahh ah çok muzdarip oldugum bir konuhaftanın 6 günü çalışıyorum ve hiç bir işe yardım etmez eşim. sadece bir örnek vereyim. pazar günü iftara misafirim vardı. sabahtan kalktım uğrastım ettim. beyimiz zaten öğlen kalktı. öğleden sonra bir ara mutfaga ugradıklarında bana yardım eder misin dedim. ayy bende bi acayiplik var biraz dinleneyim dedi gitti:84: sinirimden oturup ağlayacaktım. ve akşama kadar ben didindim durdum, bir çatal bile taşımadı:84:
aynen yazdığınız gibi, gerçekten 27 yaşında genç bir bayan olmama rağmen kendimi çok yorgun hissediyorum
eve gidince resmen saniyelerle yarışıyorum
neymiş herşey dört dörtlük olsun
Mükemmeliyetçi bir yapın var. Ne kadar yorulsanda evinin işinden ödün vermiyorsun. Eşin de bu düzene alışmış, söylenir sonra geçer diye düşünüyordur. Sonuç olarak da bu konuda yakınsan da evinin işi tıkır tıkır işliyor. Zorlandığını belli etmelisin artık. Mesela gömleğinin pantolunun ütüsünü yetiştiremiyorum deyip sıyrıl kendi yapar o zaman, işe öyle gidemeyeceğine göre... Yemek işini de savsakla biraz. Önüne masayı tam teşekkül donatma eksik olan bir şeyler olsun. Yetişemiyorum dersin yine. Belki o zaman bir işin ucundan tutar. Onun rahatını bozacak işlerde yavaşlatma eylemi uygularsan ancak kalkıp yardım eder gibi geliyor bana. Konuşmakla olmuyor yoruluyorum yetmez yetişemediğini göstermen gerekiyor...
2 yıllık evliyim. eşim ilk evlendiğimiz hafta sonu 1 kere kahvaltı hazırladı, bi kaç kere de çay demlemiştir. onun dışında hiç yardımı dokunmaz. evlenmeden önce işimden ayrılmıştım düğün izni konusu problem oldu evlendikten sonra tekrar başlarım diyodum. ama baktım adam rahata alışmış. konuştuk ve anlaştık ben evdeyim ve çalışmıcam. Sağ olsun maddi konuda hiç problemimiz yok.
Öte yandan birde ablamın eşi var 1 yıllık evliler. ablam hamile ve çalışıyo. yemek dışında herşeyi eşi yapar. hatta geçen onlardayız oturuyoz baktım enişte kayboldu ortadan, nerde dedim, tuvaleti, banyoyu temizliyo dedi. toz almaktan bahsediyoduk, enişte diyo ben önce ıslak mendille alıyom sonra siliyom :)
annelerde de problem var. benim eşim sağolsun bana yardım eder. etmesini de isterim açıkçası ve söylerim bazen. mesela cam silme konusunda silmek için bişey alacağını ve yardıme deceğinş söyledi. annesi bana diyor ki öyle olmaz sen şöyle şöyle yaparsın kolay olur bilmem ne. sanane yaa.. aslında işi becersin yada beceremesin bana destek olduğunu hissetmek bana zevk veriyor. boş boş oturduğu zamanlar kendimi hizmetçi gibi hissediyorum ve ben bu hisle yaşayamam. ona nasıl ailesi el bebek gül bebek baktıysa benimkiler de öyle büyüttü beni.
bir de annesi börek yapmış getiriyor. x sever yer, fırında ısıt diyor. insan öyle mi der ya.. deseki size börek yaptım fırında ısıtırsınız güzel oluyor dese allah razı olsun diyeceğim. ama diğer tarzda konuşunca sanki ben oğlunun dadısıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?