Ben de sevmiyorum zaten o yüzden zorla veriyorum. O biraz müsrifti, yapamıyordu o da bana zorla veriyordu. Ben ne yaptım ettim hesap kitap işlerini verdim tamamen ona. Öğrendi zorla. Ben sinir hastasıyım kafam kaldırmıyor.Ben de tam tersi hesap kitapla uğraşmayı sevmiyorum. Kendime bir miktar ayırıp eşime veriyorum. Ama maaş kartım bende. Kart önemli
Hayir adaletsizlik yok , evde bir kisinin odemeleri yapmasi lazım, benim meslegim finans dogal olarak ofeme isi bende o yuzden de tum kazandigi bendePeki neden maaş kartı sizde ve kazandığını size getirir.
O böyle yapiyorken , sizden istediğinde neden kapi önünde buluyor kendisini ?
Bir adaletsizlik yok mu ortada ?
evlenip adamdan 2 cocuk yapana kadar hic mi oturup konusmuyorsunuz, anlamadim ki.
bir de bu devirde neden kartini birine veresin, internet bankaciligi diye bir sey var,
gerektiginde insan tum maasini da esine aktarabilir kolayca, kart vermek sacmaligina ne gerek var.
Memuriyeye de aynini yazdim size de yazayim.
Kimse kusura bakmasin, yillarca evi gecindiren ben olacagim, esim yillar sonra ise girecek, ilk maasi ile kendine ve kendi ailesine harcamayi dusunecek, benim de bir cinlerim tepeme cikar yani.
Sizin konunuzda tam konusmaniz nasil gecti bilemiyorum ama, insan hayallerinde ese eger ki hic yer vermiyorsa, o es de kendini ev arkadasi gibi hisseder yani.
adam ogretmenmis, ne kadar bol bol gecinebilirsiniz ki 2 cocukla, kendinize ayirmak, birikim yapmak akliniza geldi.
Aynen eşimde herşeyi bana veriyor geçen ay oturduk konuştuk sorumluluk almak istemiyorum faturaları öde dedim.Ben de sevmiyorum zaten o yüzden zorla veriyorum. O biraz müsrifti, yapamıyordu o da bana zorla veriyordu. Ben ne yaptım ettim hesap kitap işlerini verdim tamamen ona. Öğrendi zorla. Ben sinir hastasıyım kafam kaldırmıyor.
Memuriyee yi bi unutun.evlenip adamdan 2 cocuk yapana kadar hic mi oturup konusmuyorsunuz, anlamadim ki.
bir de bu devirde neden kartini birine veresin, internet bankaciligi diye bir sey var,
gerektiginde insan tum maasini da esine aktarabilir kolayca, kart vermek sacmaligina ne gerek var.
Memuriyeye de aynini yazdim size de yazayim.
Kimse kusura bakmasin, yillarca evi gecindiren ben olacagim, esim yillar sonra ise girecek, ilk maasi ile kendine ve kendi ailesine harcamayi dusunecek, benim de bir cinlerim tepeme cikar yani.
Sizin konunuzda tam konusmaniz nasil gecti bilemiyorum ama, insan hayallerinde ese eger ki hic yer vermiyorsa, o es de kendini ev arkadasi gibi hisseder yani.
adam ogretmenmis, ne kadar bol bol gecinebilirsiniz ki 2 cocukla, kendinize ayirmak, birikim yapmak akliniza geldi.
Evet para kimdeyse yük onda. Çok ağır bir yük hele bu zamanda. Erkeklerimiz de rahatı sever. Ben o yüzden maaş kartı da maaş kartı diye dellenen adamlar hakkında pek iyi fikirlere sahip olamıyorum.Aynen eşimde herşeyi bana veriyor geçen ay oturduk konuştuk sorumluluk almak istemiyorum faturaları öde dedim.
Aslında bu öyle bir rahatlık ki para kimdeyse bence yük de ondadır. Ben anlamam sen halledersin diyor tamam ben hallederim de ne yatıyor ne kalıyor bilmiyor hiç.
Şunu aldık şunu verdik diye ben söylüyorum. Ben mecbur muyum kardeşim al parayı sen harca ver et.
Ben kartı vermem ama tüm paranın kontrolünün de tek kişide olmasına karşıyım.
Memuriyee yi bi unutun.
Konu sahibi ilk maaşımı sağıma soluma saçacağım dememiş, birikim yapalım demiş kocasına. Koca da boşanma imaları yapmış, başkaları ile kıyas yapmaya başlamış kendi evliliğini.
Kadın evin tüm ihtiyaçlarını ortak karşılaşırız,kalanıyla da kendime harcar çocuklar için de birikim yaparım demiş zaten,sen ev için harca ben kendime harcayağım dediğini nereden çıkardınız ?
Memuriyee yi bi unutun.
Konu sahibi ilk maaşımı sağıma soluma saçacağım dememiş, birikim yapalım demiş kocasına. Koca da boşanma imaları yapmış, başkaları ile kıyas yapmaya başlamış kendi evliliğini.
iki konuda da adamlar okuzler zaten.
ben bu konuda ogretmen olan bir adam 2 cocuklu bir aileyi nasil rahat rahat gecindiriyor dusunemedim acikcasi, adam maddi sikinti icinde olabilir. O yuzden daha maas gelmeden kendime harcarimlar, birikim yaparimlar insani bunaltabilir diye dusundum.
Yorumum bu yonde, yoksa elbette ki insan her sartta kendi maasindan kendisi sorumludur.
Tabikide emek harcayan kimse kartta onda kalmalı, çalışırken eşten harçlık istemek kadar saçma birşey yok. Siz zaten mantıklı bir yaklaşım sergilemişsiniz masraflar bölüşülür kalan kişinin insiyatifinde birikim yapılır ya da şahsi ihtiyaçlara harcanır. İlk defa mı çalışacaksınız daha önce iş hayatınız oldumu bilmem ama maaş kartını asla eşinize vermeyin.Eşim öğretmen ve benim de birkaç aya atamam olacak. Geçen gün konuşma esnasında maaşlardan açıldı konu. Ben de gayri ihtiyari “evin tüm masraflarını çocukların ihtiyaçlarını ortaklaşa karşılarız kalan maaşımla ise özel ihtiyaçlarımı karşılar ve birikim yaparım “ dedim. Eşim maaşımı kendisine vereceğimi düşünmüş olsa gerek ki sinirlenip “aynı bu durumda olan arkadaşının evliliğinin bittiğini” söyledi. Yani kadın maaşını eşine vermemiş ve boşanmışlar.Güya tehdit ediyor :) Ablasının maaş kartının da eniştesinde olduğunu , böyle olacaksa neden evlenmiş onun yerine ev arkadaşı bulurmuş, diye saçma sapan şeyler söyledi. Şu an eşimin maaşı bizi geçindiriyor. Fazladan getireceğim maaşın birikimimiz için olmasını söyleyince kıyameti kopardı. Sonuçta 2 çocuğumuz var. Ben maaşımı kocama verip her ihtiyacım olduğunda kendi paramı isterken çekinmek istemiyorum. Yanlış düşündüğümü de düşünmüyorum. Benimle aynı durumu yaşayan veya bir önerisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?