- 10 Şubat 2010
- 1.612
- 1.551
- 333
:)))))))) kocama soralım o mutlumu:)))))))))))
Tatlim insanoglu nankördür eminim bende dahil hepimiz elimizdekinden daha fazlasini isteriz
sormaya gerek yok yani

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)))))))) kocama soralım o mutlumu:)))))))))))
kizlar ben daha evlenmedim henüz nisanliyim, tabiki siz tecrubelisiniz bu konuda cok daha iyi bilirsiniz ancak size bir ip ucu
tabikide calisma saatleri cok faktörler oynuyor aksam 8 de gelince zaten cok gec olmus oluyor yemekdi bulasikdi kocaydi derken yani ozaman tabiki yetisilemez.
daha erken gelsen eve mesala 4-5 gibi ozaman yetisilirde , aslinda haftada bir temizlik yapiyorsan diyelim pazardan pazara zaten 2 kisisiniz, e camasirda her hafta 1 defa yikayip ütülesen ben anlamiyorum acikcasi nesine yetisilmezki sadece yemek kaliyor , ama iste geldigin saat rol oynuyor 8 cok gec ondan kaynaklaniyor mesala ögle molasi olsa 3 saat eve gelip yemegini pisirsen gelince sade isitsan pratik olurdu
Sevgili melegimbenim,
İnsan basina gelince anliyor. Sen de isleri yetistiremedogin zaman anliycksin. Su an daha nisanli havalarda ucan bir kelebek olarak boyle dusunmen cok normal.
Ben de 7 8 gb evde oluyorum. 8 aylik bebegimiz var. Esim de ben de son bir yildir kendimiz icin hicbir sey yapmiyoruz ne alisveris ne. Bi yerde oturup kahve sohbeti hicbisey kalmadi hayatimizda cocuk disinda. Ikimizde arada kisa devre yapabiliyoruz tartisabiloyoruz. Boyle tukenmislik hissi yasadigimiz zamanlarda onemli olan:
1. Eslerden biri sinirliyken otekinin metanetini korumasi
2. İki tarafinda artik ev duzeninin annesinin evindeki gibi herdaim derli toplu olmayabilecegini kabul etmesi
3. Eslerin temizlik anlayislarini orta noktada bulusturmasi icin iki tarafinda aliskanlikladindan odun vermesi.
4. Ozellikle erkeklerin; kadiarin dA ayni kendileri ibi insan oldugunu ve bazen isten yorgun gelip hicbisey yapmak
İstemyebileceklerini kabul etmeleri.
Kızlar evde 2 kişide yaşasanız 10 kişide ev yine batıyor. Sonuçta wc, banyo, oturma odası, mutfak yeri geldiğinde öyle bir dağılıyor ki.
İpin ucu kaçıveriyor.
Bizde 2 kişiyiz.Ev hanımıyım.Benimde yoruldugum zamanlar çok oluyor.Ama yetiştiriyorum bi şekilde.
Ha keyfimin istemediği zamanlarda salıveriyorum. :) Eşim de diyor meesela yemek yapma kahvaltı gibi yapalım, makarna yiyelim vs.
İnan çalışsam sizin gibi bende çok yorulurdum.
Ev işi gerçekten yorucu oluyor.
Lavaboyu 3 gün ovmasan hemen lekelenmeye başlıyor.Bende çok sıkıntı yapıyorum lavaboları öyle görünce.
Bir arkadaşım var lavabosunu aydan aya ovuyor desem yeridir.Her gittiğimde pislik içinde.Midem kalkıyor![]()
iyide bana gelenlerin hepsi sanki ev hanımıymışım gibi yani waktim bolmuş gibi muamele ediyorlar kimse evine giremiyon hep hastanedesin demiyor işleri güçleri eksikleri çıkarmak şunu şöyle yap bunu böyle yap walla çok sıkıldım
Canım akıl veren çok heryerde.
Banada diyorlar bildiğim şeyi bile papağan gibi tembih ediyorlar.
Evet diyip geçiyorum.
Hiç takma canım.
evet durumunuz gerçekten zor ben nişanlıyım.. hep evlenıncede çalışıcam deyıp duruyordmm .. nısanlımın durumu ıyı kesınlıkleçalışmamı ıstemıyor ılk baslarda çalışırım deyıp ınatlasıyorrdum ama arrtık ne kadar boş ınatlastıgımı anlıomm :))) evde ytar kendıme bakarım napalım ...
ahhh :) 3 aylık eviliyim ekonomik durumumz cok iyi olsa asla calısmam eskisi gibi calıscam yok ekonomik özgürlügüm olcak gibi düşüncelere kapılmam yatar kalkar temizlik yaparım şimdi daha zor benim eşim günlük yemek yer işten gel yemek yap hele o evi temixlemek oyyy şimdi iyide cocukla düşünemiym allah herkesin yardımcısı olsun