• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çalışırken evlilik ne zormuş

bende bankacıyım kızlar 1 senelik evliyiz, sabah 7:30 evden çıkıp akşam 8:20 gibi eve girebiliyorum.
eşimin şirketi eve çok yakın olduğundan sağolsun bana çok yardımcı olur ev işlerinde yoksa mümkün diil çalışan bi bayanın her işe yetişmesi:19:
ben sölemeden evi süpürür siler bulaşık makinasını doldurur boşaltır
benden 1 saat evden geç çıktığından sabah ben hazırlanırken kahvaltı hazırlar:16::16:
bende haftasonu toz alırım ve yemek yaparım,

bu başından beri böleydi
nası alıştırırsak öle gider baştan ipin ucunu sıkı tutup sorumluluklarını öğretmeliyiz :9::9:

yoksa işimiz zorr erkenden yaşlanırız mazallahh:52::52:

ben de çalışan ve 1.5 yaşında bebeği olan bir bayanım :) bebeğim doğduğunda ücretsiz izin aldım , kızlar evde işler hiç bitmiyorr... !! ve plansız oluyorsun.. ben çok zorlandım evdeyken, ev işleri konusunda. aksine çalışıyor iken daha planlı oluyorsun , ama yorgunluk mahvediyor insanı, gerçi insan alışıyor bi müddet sonra yoğunluğa.
canım sen yeni evlenmişsn ilk zamanlar zor olur tabi, ayak uydurmak , bir de eşin benmki gibi günlük yemek istiyorsa işin baya zor.. sana tavsiyem yemeklerini h.sonundan yap 2-3 çeşit . işten gelince büyük kolaylık olur, zamandan ve emeğinden tasarruf etmiş olursun.. haftalık yemeklerini kafanda planla mesela ona göre yap alışverişini v.s. çamaşırlarını işten gelince at makineye , ertesi gün katlarsın. evin tüm iş yükünü h.sonuna bırakma , kendine de zaman ayır.. ben de ilk zamanlar o kadar zorlandım ki, tüm h.sonum evi toplamak ve temizlik yapmakla geçerdi. ama şimdi daha planlı ve düzenliyim :3:

ahh cnm geç gördüm msjını teşşekür ederim ya zamanla alısıyo insan calısırken ev dagılmıyo aksma mutfaga gir topla cık tamam ama işte evdeysen bittin demek:D eşim benim de günlük yemek yiyor ve cok yemek seciyo malesef işten gelince dogru mutfaga allah herkese anlayışlı ve yardım sever bi eş versin :) malesef bende yok ondan :)

Back