Evet bana kızacagınızı, dalga geçecegınızı bilsem de yine de yazacağım… hayatta 27 yaşına gelmiş ama hiç bir şey başaramayan insan gibi hissediyorum kendimi. Ben üç sene önce çok düşük puanlar ile bi yere yerleştim. Ancak asıl felaketim böyle başladı. Başta bu kadar borcum yoktu . Kredi çekmeyi öğrenince sürekli kredi çekerek ve harcayarak kıyafete giyime markete kendimi bir çıkmazda buldum

birde bilirsiniz ki önceden bir erkek arkadaşım vardı ona paralar döküyordum . Sonra bi baktım da 100 bin tl borcum olmuş . İnanın bilmiyorum o paralar nasıl gitti . Sadece markete ve güzelliğe giyime tam iki yılda 100 bin tl gitmişti , sonra ben ilk erkek arkadaşımdan ayrıldım ve hayatıma çok güzel bir erkek girdi beni mutlu eden bana değer veren onunla 7 ay sonra nişanlandık onun ve ailesinin ısrarı ile borcum var dememe rağmen düğün tarihi de alındı

ve bir buçuk ay sonra düğünüm var , ve ben bu süreçte başka bi ile geldim yani evlenecegım eve (kayınvalidemin hemen karşısı ) o ev de iki katlı dubleks ama çok büyük bi ev ;( eksikleri çok fazla .. tamam hadi bunlar da hallolur evet ama köyden bi çocuk var okumadı evini yaptı arabası var , şimdi evleniyor ve kızın hiç ev derdi olmayacak biz ise evimiz yok arabamız yok her şeye sıfırdan başlayacağız ve benim 300 bin borcum var ;( nasıl olucak ben bu depresyondan nasıl çıkacağım bilmiyorum, hayata tutunamaya çalışıyorum ama benim kendime masrafım çok çünkü tuylerimden nefret ediyorum her yerim de tüy var ;( bunlara harcarken çok üzülüyorum ama maalesef çok tüyluyum;( öyle yazmak istedim , hayat beni çok yoruyor , para kazanmak için ev temizliğine gitsem olur mu acaba