Canım aşırı sıkkın, öylece yazmak geliyor içimden , bunalımdayım belki de , ya da yapmak istediklerimi yapamayaşımın nedeni bu :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zorunlu senin konuna ne zaman baksam borcun var işin tuhaf yanı o rakam her konuda artıyor.. Madem bunun bilincindesin azaltmayı denesen? Ayrıca o kadar parayı sadece kıyafete mi verdin? Lazeri aradan çıkartabilirdin. İnsanlar buraya '' dur şunu bi linçleyeyim '' diye gelmiyor sen ve senin gibi birkaç üye daha var asla akıllanmıyorsunuz, düzelmek için asla gram çaba göstermiyorsunuz ömrünüzü sadece söylenerek, şikayetle, ağlayarak geçiriyorsunuz. O yüzden ne desek boş. Ben de 27 yaşındayım benimde vaov başarılarım olmadı ancak bir tane bile kredim kartım, borcum olmadı. Kimseden kuruş istemedim. Param varsa alırım yoksa almam bu kadar.

Çok düşük puanlarla bir yere nasıl yerleşiliyor kafayı yiycem ben yüksek puanlarla nasıl memur olamadım aghhhhh!

Üç sene evvel çektiğin krediyi kenara Altın maltın bozup bankadan dolar gram alıp kenara atsaydın şimdi çok komik taksitleri öderken kenarda iyi birikmişin olurdu.Hatta eğer üç sene önce 125 bin civarına orta halli bi araç alsaydın şu an onu iyi paraya okuturdun.

parasını pavyonda yiyen duydum da, onlar dert tasa anlatıp rahatlıyormuş galiba. tüyle kılla batanı ilk defa duyuyorum.
bölüme göre değişiyor. bi dönem rehber öğretmenler ana sınıfçılar 40 la ziraat mühendisleri 50 ile atandı mesela. aralarında arkadaşlarım vardı. torpilleri de yoktu
takip edenlere şans gülebiliyor. kimsenin yazmadığı yeri yazmış oluyor vs
şans işi biraz

Arkadaşlar biraz sakin evet haklisiniz yorumlarinjzda ama kizin icinde bulundugu psikolojiyi bilmiyoruz.bukadar batmisligin ve tukenmisligin etkisiyle ve dalga gecer yorumlarinizla kizi baska seylere surukleyebilirsiniz.bazen ters teper kinayelerimiz.yapmayin lutfen .akil almak icin okuyosa ne âlâ ama dalga gecmeyelim.empati yapinca bu borc cok agir yani o an baska seyler insan dusunebilir.YAPMAYALIM

Arkadaşlar biraz sakin evet haklisiniz yorumlarinjzda ama kizin icinde bulundugu psikolojiyi bilmiyoruz.bukadar batmisligin ve tukenmisligin etkisiyle ve dalga gecer yorumlarinizla kizi baska seylere surukleyebilirsiniz.bazen ters teper kinayelerimiz.yapmayin lutfen .akil almak icin okuyosa ne âlâ ama dalga gecmeyelim.empati yapinca bu borc cok agir yani o an baska seyler insan dusunebilir.YAPMAYALIM
Bir dönem kalem kalem gelir gider tablosu yapıyordu çok iyi gidiyordu ne güzeldi.. sonra bu nişanlı çıktı taşınma evlilik derken bir de en en en lüksüne en pahalısına kaçmaya çalışıyor her şeyin borç üstüne borç , onca destek verildi moral verildi fikir verildi tanımasak bile tanıyor gibiyiz zorunluyu aksine her gün daha fena borçla geliyor olay dalga da değil aslında hepimiz gerçek anlamda üzülüyoruz :(

Bir dönem kalem kalem gelir gider tablosu yapıyordu çok iyi gidiyordu ne güzeldi.. sonra bu nişanlı çıktı taşınma evlilik derken bir de en en en lüksüne en pahalısına kaçmaya çalışıyor her şeyin borç üstüne borç , onca destek verildi moral verildi fikir verildi tanımasak bile tanıyor gibiyiz zorunluyu aksine her gün daha fena borçla geliyor olay dalga da değil aslında hepimiz gerçek anlamda üzülüyoruz :(

Meksika dalgası gibi borcu var adeta biri gidiyor biri geliyor.
Dalga dalga dalgalanıyoooo zorunluyu gören anamm sevdalanıyor... 🫶😂 pardon çıldırıyorr...

Bugün artik cesaretli ol ve kendine gell.yeni bir karar alabilirsin.zayıf karakteri oynamayi birak.gencliginin baharinda tukeniyosun yapma bunu lutfen.bizler mutluyken sen niye surunesin boyle.sende mutlu ol.bazi formuller bellidir ya uygularsin ya da uygulamazsin.Karar Ver
Teşekkür ediyorum başaracağım 🥰🥰🥰

Bir dönem kalem kalem gelir gider tablosu yapıyordu çok iyi gidiyordu ne güzeldi.. sonra bu nişanlı çıktı taşınma evlilik derken bir de en en en lüksüne en pahalısına kaçmaya çalışıyor her şeyin borç üstüne borç , onca destek verildi moral verildi fikir verildi tanımasak bile tanıyor gibiyiz zorunluyu aksine her gün daha fena borçla geliyor olay dalga da değil aslında hepimiz gerçek anlamda üzülüyoruz :KK43:
Aynen beni bitiren de bu oldu , nişan için /35 bine yakın para harcamam ;(

Emin olun zorunlu sizin kadar takmiyordur. Bu kadar borc icinde nisanlisi daha yeni ise baslamisken gorusemiyoruz diye dertleniyordu. Evde bir suru eksigi varken ozel tasarim gelinlige sardi. Ailemin evinden utaniyorum derken gitti evlilik icin kredi cekti. Zorunluya bazen kizdik, bazen fikir verdik, bazen dalga gectik ama cogu zaman yapma etme dedik. Kendisi yorumlari cok umursamiyor. Umursadaydi bu gun bu durumda olmazdi. Baktik olmuyor biz de biraktik.

Evet bana kızacagınızı, dalga geçecegınızı bilsem de yine de yazacağım… hayatta 27 yaşına gelmiş ama hiç bir şey başaramayan insan gibi hissediyorum kendimi. Ben üç sene önce çok düşük puanlar ile bi yere yerleştim. Ancak asıl felaketim böyle başladı. Başta bu kadar borcum yoktu . Kredi çekmeyi öğrenince sürekli kredi çekerek ve harcayarak kıyafete giyime markete kendimi bir çıkmazda buldum :( birde bilirsiniz ki önceden bir erkek arkadaşım vardı ona paralar döküyordum . Sonra bi baktım da 100 bin tl borcum olmuş . İnanın bilmiyorum o paralar nasıl gitti . Sadece markete ve güzelliğe giyime tam iki yılda 100 bin tl gitmişti , sonra ben ilk erkek arkadaşımdan ayrıldım ve hayatıma çok güzel bir erkek girdi beni mutlu eden bana değer veren onunla 7 ay sonra nişanlandık onun ve ailesinin ısrarı ile borcum var dememe rağmen düğün tarihi de alındı :( ve bir buçuk ay sonra düğünüm var , ve ben bu süreçte başka bi ile geldim yani evlenecegım eve (kayınvalidemin hemen karşısı ) o ev de iki katlı dubleks ama çok büyük bi ev ;( eksikleri çok fazla .. tamam hadi bunlar da hallolur evet ama köyden bi çocuk var okumadı evini yaptı arabası var , şimdi evleniyor ve kızın hiç ev derdi olmayacak biz ise evimiz yok arabamız yok her şeye sıfırdan başlayacağız ve benim 300 bin borcum var ;( nasıl olucak ben bu depresyondan nasıl çıkacağım bilmiyorum, hayata tutunamaya çalışıyorum ama benim kendime masrafım çok çünkü tuylerimden nefret ediyorum her yerim de tüy var ;( bunlara harcarken çok üzülüyorum ama maalesef çok tüyluyum;( öyle yazmak istedim , hayat beni çok yoruyor , para kazanmak için ev temizliğine gitsem olur mu acaba
Açıkçası hangi kurumda çalıştığınızı çok merak ediyorum. Yıllardır atanamiyorum çünkü 🙄

Maaş 20 bin aylık ödeme 19 bin
müthiş bi finans yönetimi. İşe gitmesi, yemesi içmesi, kirası vs nasıl geçiniyorsunuz?
Batacağım kadar batmışsın bi eşik var o çoktan geçilmiş. Bundan sonra 20milyon borç yapsan da aynı şey hissettirir. Kredi vermiyorlar artık verseler çek ye derdim sana.

müthiş bi finans yönetimi. İşe gitmesi, yemesi içmesi, kirası vs nasıl geçiniyorsunuz?
Batacağım kadar batmışsın bi eşik var o çoktan geçilmiş. Bundan sonra 20milyon borç yapsan da aynı şey hissettirir. Kredi vermiyorlar artık verseler çek ye derdim sana.
Mobilyalar istikbalden bakılıyor altı kurtarmıyor gelinlik desen özel tasarım dikim yaptırıyor
Evin perdeleri bile özel tasarım olmalı.
Bu bilince bu borç az aslında…

Mobilyalar istikbalden bakılıyor altı kurtarmıyor gelinlik desen özel tasarım dikim yaptırıyor
Evin perdeleri bile özel tasarım olmalı.
Bu bilince bu borç az aslında…
Evde duşakabin klozet yok daha bu arada sksjkskskeek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X