Canım aşırı sıkkın, öylece yazmak geliyor içimden , bunalımdayım belki de , ya da yapmak istediklerimi yapamayaşımın nedeni bu :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
En son 100 bin borcun vardı. Sonra konularını okumayı bıraktım. O arada ne oldu da 300e çıktı borcun?
Hayır madem yaptın, 300ün birkaç binini lazere ya da ipl cihaza ayırsaydın bari kılların bu kadar problemse.
Ya da bir duşakabin alsaydın.
300 binlik ne yapmış, ne alıp giymiş olabilirsin devlet dairesinde çalışan biri olarak? Bütün eşyaları sen mi aldın? Nişanlın ne yapıyor?

En son 100 bin borcun vardı. Sonra konularını okumayı bıraktım. O arada ne oldu da 300e çıktı borcun?
Hayır madem yaptın, 300ün birkaç binini lazere ya da ipl cihaza ayırsaydın bari kılların bu kadar problemse.
Ya da bir duşakabin alsaydın.
300 binlik ne yapmış, ne alıp giymiş olabilirsin devlet dairesinde çalışan biri olarak? Bütün eşyaları sen mi aldın? Nişanlın ne yapıyor?
2 işte çalışıyor balayı için çalışıyormuş balayını ödeyecekmiş öyle bir balayı siz düşünün

Borcum var diye üzülüp devamlı borç yapmak..
Çekme artık kredi e yeter her şeyin en iyisini en pahalısını istiyorsun.
Makul yaşamaya çalışmıyorsun.
Anlamıyorum zaten 300 bin borcu olan insanlara hala kredi veriyorlar ben 1 haftadır kredi kartimin limitini yükseltmeye çalışıyorum 1 kuruş borcum yokken hemde

2 işte çalışıyor balayı için çalışıyormuş balayını ödeyecekmiş öyle bir balayı siz düşünün

Balayinda dunya turuna mi cikacaklarmis? Malum adam bu gune kadar tek cop almadi. Bu kadar borc icinde su an icin en muhim olan balayi, ozel tasarim gelinlik, ozel tasarim bilmem ne, killari, tuyleri unutmayalim(nasil bir kil tuy bu yillarca bitmeyen onu hic anlamadim ama olsun) cunku epilasyon aleti diye bir seyden henuz kendisinin haberi yok (lazerli olanlarindan bahsediyorum) bu kadar borc bataginda en muhim ihtiyaclar bu saydiklarim gerisi olmasa olur. Yeter ki nisanlisi 2 iste calismasin gerekirse cadirda yasarlar. Zaten cok surmez hamileyim sok oldum, surpriz oldu der. Korunmuyorlar ama oyle bir surpriz iste. Dugun altinlarini muhtesem nisanlisi alir sen ver yavrum ben onlari hallederim der. Yeni konu basliklari simdiden belli hayirli olsun.

Anlamıyorum zaten 300 bin borcu olan insanlara hala kredi veriyorlar ben 1 haftadır kredi kartimin limitini yükseltmeye çalışıyorum 1 kuruş borcum yokken hemde
Memur diye sanırım. Bana da kredi çıkmıyor gelirim varken ve kredi kartı dahil 1 tl borcum yokken vermiyorlar. Hiç anlamadım

Ben üç sene önce çok düşük puanlar ile bi yere yerleştim. Ancak asıl felaketim böyle başladı. Başta bu kadar borcum yoktu . Kredi çekmeyi öğrenince sürekli kredi çekerek ve harcayarak kıyafete giyime markete kendimi bir çıkmazda buldum :KK43:

‘Atanamadım’ diye üzülen varsa okusun cidden her şeyin hayırlısı

“Sitenin reklamlarından konu okumak işkenceye dönüyor “,bende bunu yazıp gideyim günlüğünüze.

Hatıra kalsın .
Ay gerçekten ya tam konuyu anlamaya çalışıyorum yukarıda adamlar futbol oynuyor.

Aşağıda bir çocuk kakaolu süt içiyor. Bir yerden takviye çıkıyor yanında madalya...

Jsjsjjs kafayı yicem reklamlardan.

Evet bana kızacagınızı, dalga geçecegınızı bilsem de yine de yazacağım… hayatta 27 yaşına gelmiş ama hiç bir şey başaramayan insan gibi hissediyorum kendimi. Ben üç sene önce çok düşük puanlar ile bi yere yerleştim. Ancak asıl felaketim böyle başladı. Başta bu kadar borcum yoktu . Kredi çekmeyi öğrenince sürekli kredi çekerek ve harcayarak kıyafete giyime markete kendimi bir çıkmazda buldum :KK43: birde bilirsiniz ki önceden bir erkek arkadaşım vardı ona paralar döküyordum . Sonra bi baktım da 100 bin tl borcum olmuş . İnanın bilmiyorum o paralar nasıl gitti . Sadece markete ve güzelliğe giyime tam iki yılda 100 bin tl gitmişti , sonra ben ilk erkek arkadaşımdan ayrıldım ve hayatıma çok güzel bir erkek girdi beni mutlu eden bana değer veren onunla 7 ay sonra nişanlandık onun ve ailesinin ısrarı ile borcum var dememe rağmen düğün tarihi de alındı :KK43: ve bir buçuk ay sonra düğünüm var , ve ben bu süreçte başka bi ile geldim yani evlenecegım eve (kayınvalidemin hemen karşısı ) o ev de iki katlı dubleks ama çok büyük bi ev ;( eksikleri çok fazla .. tamam hadi bunlar da hallolur evet ama köyden bi çocuk var okumadı evini yaptı arabası var , şimdi evleniyor ve kızın hiç ev derdi olmayacak biz ise evimiz yok arabamız yok her şeye sıfırdan başlayacağız ve benim 300 bin borcum var ;( nasıl olucak ben bu depresyondan nasıl çıkacağım bilmiyorum, hayata tutunamaya çalışıyorum ama benim kendime masrafım çok çünkü tuylerimden nefret ediyorum her yerim de tüy var ;( bunlara harcarken çok üzülüyorum ama maalesef çok tüyluyum;( öyle yazmak istedim , hayat beni çok yoruyor , para kazanmak için ev temizliğine gitsem olur mu acaba
E lazere gitsene tüylerine harca bari parani. Ne is yapiyosun

Bence hepimizi cagiracak gibi bir hali var. Bir gun borclardan konu aciyor, ertesi gun nisanlisini kiskaniyor tek derdi o oluyor, bu gun depresyonda ve tuylerini dert etmis. Yarin toplasin benim borclari odeyelim diyecek diye tirsiyorum.

Toplaşıp borç ödeme durumu olursa zorunludan sonra ben varım şimdiden rica ediyorum 😂

bölüme göre değişiyor. bi dönem rehber öğretmenler ana sınıfçılar 40 la ziraat mühendisleri 50 ile atandı mesela. aralarında arkadaşlarım vardı. torpilleri de yoktu
takip edenlere şans gülebiliyor. kimsenin yazmadığı yeri yazmış oluyor vs
şans işi biraz
Şöyle bir şey de var psikolojik danışmanlar dan düşük puanlarla atananlar oldu ama üniversite sınavında çok yüksek puanlar alarak girdiler . O düşük puan alanalr sınavı hiç umursamayanlardi . Ben hiç hazirlanmadan 84 alıp atanmistim , arkadaşım sınavın yarısında cikmisti 50 ile atanmıştı .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X