çaresiz miyim yoksa çare mi bulamıyorum bilmiyorum...

züğürt tesellisi ağır oldu sanki biraz
yanlış anlattıysam afedersin.
yani eşinin yaptıklarının affedilir yanı, izahı yok.
hamile iken ayrılmak zorunda kalmanın tesellisi çok zor anlamında yazmıştım.

yanlış anlattıysam afedersin.
yani eşinin yaptıklarının affedilir yanı, izahı yok.
hamile iken ayrılmak zorunda kalmanın tesellisi çok zor anlamında yazmıştım.
önemi değil..zor farkındayım..kimse ayrılmak için evlenmiyor..ben severek ayrılanlardan olucam..üstelik bi kaç haftalık bebek sahibi iken..ama korkmuyorum..hazırım yani herşeye..kadın isterse yeniden küllerinden doğar...o üzülsün onu bu kadar seven,düşünen,baş tacı eden kadını kaybettiği için.....

Allah yardımcın olsun.
illa ki hatasını anlayacak ama iş işten geçmiş olacak.
sen evladınla daha mutlu olacaksın inşallah.

Nasılsın canım ?annem orda hala değil mi ?konuştun mu annenle ?durumlar nasıl?
iyi değilim M mevzey ama iyi olucam,inanıyorum...annem burda evet..aslında pek anlatmama gerek kalmadı..2-3 gündür zorunda olmadıkça konuşmadık ama ufak ufak konuşmaya başlamıştık..bugün doktor kontrolüm vardı annem gelince o da mecbur gelmek zorunda kaldı tabi..doktor yarın sabah için randevu verdi spinal sezeryanla doğum yapıcam..akşam yemeğinden sonra yarın doğum yapacağım için biraz hava almaya çıkalım,çay içelim dedim..çok abes bi şey istemişim gibi kavgaya dönüştürdü evden çekip gitti..sinirimden oturup ağladım dayanamadım..annem de anladı haliyle..zaten bi kaç gündür farkındaymış..çekme kızım bu adamı,bundan sana koca olmaz dedi...sabah da annemi alıp gidicem hastaneye gelmesini filan istemiyorum..dua et bana....

Ay cok heyecanlandim canim yarın bebis geliyor .Rabbim sağ salim kucağına almayi nasip etsin hayırlı evlat olsun inş. ..Ama ben merak ederim şimdi nasıl haber vericem ki

Yazıklar olsun son gün de canını sıktıya öküz. ..sen mi dedin ona çay içmeye gidelim diye öyleyse ah canim ya çölde susuz kalsam bir yudum su isteme canim ya ...
Adam yemiş kafayı her hareketin batıyor ...Annenle gitseydin keşke ...Doğuma da bencede gelmesin varlığın da da üzülcen yokluğun da da yani sana kalmis nasıl daha az uzuleceksen....
Dedigim gibi Rabbim yardimcin olsun sağ salim al o mis kokulu :)

Canım yarım yamalak okudum da yazıni ve cok sinir oldum, daha fazla okuyamadim, eşimin yaptıkları ni hatırladım Doğum için annelere gitsen lohusaliğinda da desteğe çok ihtiyacın olacak Kalırsın zoru atlatinca donersin. O da epey yalnız kalmış olur Bu süreçte hem çok hassassin, hemde çok duygusal olursun. Bide hersey çocuğu etkiler Bas git daha çok agirlasmadan.

aminnn inş..evet ben dedim malesef aptallığıma doymayayım..ödüllendirmek istedim aslında kendimi..heyecanıma ortak olsun istedim salakça...son gece olunca da tek başıma çıkmak riske atmak istemedim..Tam da dediğin gibi her hareketim batıyor.çıktıktan 1 saat sonra geri geldi yüzüne bile bakmıyorum.. artık sözün bittiği yerdeyiz..

artık çok geç..yarın sabah giriyorum doğuma..ben lohusalığı erken yaşadım diyeyim..1 aydır çekmediğim eziyet yok..tüm erkeklerin canı cehenneme diyorum istisnaları tenzih ederek....

allah analı babalı buyutsun canım ooohhh mis gibi kokuyordur kuzu şimdi :) sen nasılsın ?ayağa kalkabildin mi?

allah analı babalı buyutsun canım ooohhh mis gibi kokuyordur kuzu şimdi :) sen nasılsın ?ayağa kalkabildin mi?
amin canım çok tşk ederim..ben pek iyi değilim spinal sezeryan oldum doğum sırasında çok rahattım ama sonrasında ameliyat dikiş yerlerim çok fena ağrı yapıyor..yavaş yavaş iki büklüm yürüyorum..sağıma soluma yatamıyorum sırt üstü yatsam belim ağrıyo bi süre sonra.ağrıya dayanıksız çıktı benim vücut :)))) ameliyat yerim iyi olana kadar biraz sarsıcak beni sanırım..ama kokusu yok mu herşeye bedel..bazen de gülüyor annem melejklere gülüyor diyor...oturup saatlerce izliyorum desem abartmam hani..

Konuyu baştan sona okudum dün
Ben de hayırlı haberi bekliyordum bebeğin hayırlı ugurlu olsun saglikla büyüt insallah

Çok geçmiş olsun canim ilk Doğumum aklıma geldi 15 .gun ağlaya ağlaya kalktım bende acı çok çektim şükürler olsun bitti gitti. En yakın zamanda acıların geçer inş. Babamız nasıl uzuyor Mu seni?bebislerede arası nasil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…