çaresiz miyim yoksa çare mi bulamıyorum bilmiyorum...

bende tam o durumdayım tatlım ya insanın kalkabilmesi,yatabilmesi ne büyük nimetmiş..babası iyi,ben ameliyattayken odayı filan süslemiş..hstanede koşturdu durdu bi ara ameliyattan sonra çarşaf alıcaz diye benim canımı yaktılar hastane personeliyle kavga etti filan..hep umrumda değil edasında takılıyodu 2 gün öncesine kadar şu an için kızına karşı ilgili bana da ilgili durumum malum..daha doğrusu bebek olunca başka boyuta geçtik..koşturmayla,ağrıyla sancıyla geçtiği için trip atma durumu olmadı..ameliyata girerken öptü filan beni..bu bizim mi filan diye soruyo...

Çok sevindim adına canim hep böyle devam eder umarım çok merak ediyorum fabrika ayarlarına geri dönermi diye inş. Dönmez de sana yasattiklârını telafi eder.minnosu da öp yerime .isim koydunuz mu kuzuya ?
.

Çok sevindim adına canim hep böyle devam eder umarım çok merak ediyorum fabrika ayarlarına geri dönermi diye inş. Dönmez de sana yasattiklârını telafi eder.minnosu da öp yerime .isim koydunuz mu kuzuya ?
.
bebek olunca sinir stresi geçti facede paylaşımlar yapmaya filan başladı malum benle kavgalıyken herşeyle kavgalı..ama bu durum ne kadar sürer bilmiyorum lakin ben asla eski yaptığım fedakarlıkları.cömertlikleri yapmam..sürekli bi şeyler istiyorum dışardan o lazım bu lazım biraz sorumluluğunu,erkek olduğunu hatırlasın..öperim tabi seve seve..adını da BELİNAY SU koyduk...

Adıyla yasasin inş. Rabbim hayırlı uzun ömür versin.Ne kadar komik değil mi durum hiç bir şey olmamış gibi .Peki annenle gidicen mi belli bir süre sonra degisiklik için

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun bebiş canım. Evlat öyle bişeyki herşeyden vazgecersin onun içn eşinin o kadar ysptığı eziyeti bile sineye çekersin ben hep öyle ysptım 6 yıl ve hala evliyiz her gün kavga ederiz nerdeyse ama bi bakmışın sanki kavga eden biz değiliz ben anatsam yapılanları haline şükredersin şunu söyleyim eşim beni kesin ve emin söylüyorum aldatmadı. Saçma sapan şeyler yüzünden ayrılma sakın daha bi hafta önce çıldırdım syrılma noktasına geldik konuştum çok üzüldğmü söyledim geldi sarıldı özür diledi barıştık bu 6 yıldır böyle kavga dövüş barış hamileyken neler neler daha 2gün olmuş doğumdan geleli beni tek bırakıp gitti köye kimse yok yanımda 2doğumumda ehliyet için çıkıp çıkıp gitti yine anlstsam neler nrler. Ben kızımı epüdural sezaryan 2.nise spidural sezarysn oldum eve gelir gelmez işimi gücümü yaptım kimseyi ysnımda istemedim. Yardımdan çok zararları oluyor çünkü. 2.doğumu yapalı 1 buçuk yıl oldu 40 ımdan sonra eski kiloma geldim 47kiloyum kızımda da 16 kilo almıştım 5aya eski hale geldim 47ye yani. Kızın için her şeyi zamna bırak o her şeye değer zamnla düzelirsiniz önceliğin kızın olsun.

Adıyla yasasin inş. Rabbim hayırlı uzun ömür versin.Ne kadar komik değil mi durum hiç bir şey olmamış gibi .Peki annenle gidicen mi belli bir süre sonra degisiklik için
aslında gitmek istiyorum ama annem köyde yaşıyor imkanlar daha kısıtlı haliyle bebeğe bi şey olursa zorlanırım bu bir, ikincisi de babası izin vermez nasıl çoçuk aşkına düştü görmen lazım...hamileyken beni o kadar ağlatan, hastanelere hep tek başıma gitmeme sebep olan, git aldır diyen o değil sanki..dün bebek pişik oldu diye kıyameti kopartacaktı nerdeyse

çok tşk ederim Allah da sizin evlatlarınaza zeval vermesin inş..konumun hepsini okuduysanız ne kadar zor bi adamla evli olduğumu anlamışsınızdır..daha doğrusu iyi ve kötü zamanlarında ortaya çıkan çift karakterli bi adamla evliyim ben..herkes ne yaşadığını kendisi bilir elbet ama hamileliğim psikolojik olarak cok zor geçti..ben eşime çok fazla değer verdim hayatımın merkezi yaptım, onun yapması gereken sorumlulukları üstlendim ve hep özür dileyen oldum..malesef hiçbiri hiç bi işe yaramadı..şu an başka bi boyuttayız zaten hiç ikimizle ilgili bi şey konuştuğumuz yok.odak noktamız kızımız oldu..bana hep diyorlardı zaten az sabret kızın doğunca istesen de eşine bu kadar önem vermeyeceksin diye gerçekten de öyle oldu..önceden kavga ederdik dışarı çıkar saatlerce gelmezdi mesala içim içimi yerdi şimdi isterse sabaha kadar gelmesin diyorum..oturup kızımı izliyorum, onunla ilgileniyorum...kilo konuusna gelince tebrik ederim umarım bende veririm..20 kilo aldım hamilelikte ve sezeryanla doğum yaptım şu an göbeğim 6 aylık hamile göbeği gibi

Aynı evin içinde bir ay nasıl küs durulur? İnsan kafayı yer.. Bide karşındaki insan eşin.. Ve hamile.. Allah sabır versin arkadaşım. Bu kadar zaman küs kalabiliyorsa sanki kolay kolay değişmez huyu..

Aynı evin içinde bir ay nasıl küs durulur? İnsan kafayı yer.. Bide karşındaki insan eşin.. Ve hamile.. Allah sabır versin arkadaşım. Bu kadar zaman küs kalabiliyorsa sanki kolay kolay değişmez huyu..
valla paşa keyfi bilir..ben elimden gelenin fazlasını yaptım zaten inceldiği yerden kopar değişmezse

Tebrik ederim hayırlı olsun dogum yapmışsın.Gule gule buyut cocugunu mutlulukla huzurla insallah ? Eşinle durumun nasıl gelisme var mi ?

Allah analı babalı büyütsün
Bebek doğmuş artık bebeğin ihtiyaçlarını kendi başınıza karşılayamayacağınıza göre öyle ya da böyle düzelecek. Başka çaresi yok.

Doğrusundur canım benim bizde çocuk olmadan önce çok kavga ederdik şimdi fırsat bulup kavga edemiyoz eskisi gbi yada geçiştiyoruz yorgunlyktan ağlamaya bile mecalin kalmıyor. Eskiden eşimde çıkıp giderdi şimdi zorla evden gönderiyorum git gez dolaş diyorum gitmiyor kavga ediyoz adam yine gitmiyor beni de göndermiyor ama yapmadığı eziyet kakmıyor sözlü olarak. Dövse daha iyi. Kilonda en fazla 1 yıla zayıflarsın emzirirsen daha çabuk verirsin. Birazda dikkat edecen tabi. Ben hala emziriyorum 1 buçuk yaşında oğlum oy kurban olurum ben bunlara.evlat bir başka her şeyi sineye çekiyosun onlar için. İlgi alaka istiyosun ama eşten odun işte işine göre erkeklerin çoğu böyle o yüzden yuvanı yıkma seni dövmüyosa yada kötü bişeyler yapmıyosa her şeyi zamana bırak işin varsa çalış. En önemli şey her gece her an duam allahım kimseyi evlat acısıyla sınamasın.

Tebrik ederim hayırlı olsun dogum yapmışsın.Gule gule buyut cocugunu mutlulukla huzurla insallah ? Eşinle durumun nasıl gelisme var mi ?
çok tşk ederim..eşimle şu an için nasıl desem iyi değiliz kötü de değiliz..ikimizde de bi şeyler kopmuş gibi yada rafa kaldırılmış gibi..konuşmalarımız tamamen bebekle ilgili..kızına ilgili..gelip seviyor ilgileniyor oynuyo filan..önceki yaptığı gibi beni yok sayar gibi davranmıyo ama aramızda bi sıcaklıkta yok..hiç gelip sarılıp öpmedi mesala gerçi iyiyken de öyleydi (duygularını yansıtmayı beceremez)..o salonda yatıyo ben kızımın odasında..aynı evin içinde yaşayan ev arkadaşı gibiyiz sanırım..zamanla bazı şeyler depreşip rayına girer mi yoksa biter mi bilmiyorum ama sanırım her duruma hazırım..kızım dünyaya gelince geri kalanını da çok da umursamıyorum

Allah analı babalı büyütsün
Bebek doğmuş artık bebeğin ihtiyaçlarını kendi başınıza karşılayamayacağınıza göre öyle ya da böyle düzelecek. Başka çaresi yok.
amin...canım kızımın ihtiyaçlarını maddi olarak karşılayabilecek durumdayım çok şükür..manevi yönden eksik bırakmasın kızımı

amin...sizin kadar sabırlı olabilir miyim bilmiyorum ama siz sanki birbirinizi kabullenip alışmışsınız gibi..biz şu an nadas halindeyiz tüm odak noktamız 6 günlük bebeğimiz..zaman karar vericek sanırım durumumuza..inşallah herşey güzel olur temennim bu yönde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…