- 11 Mart 2013
- 33.681
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.069
- 798
- 33
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
Allah allah yaaaKisik ateste bi deneyim olcak mi bakalim.Su salca falan sicrayinca anliyorum o an goruyorum ama yağ sıçraması tuhaf gerçekten o an göremediğim sonra oluşan bi yağ tabakası oluyo
rica ederim :)Cok iyi fikir tesekkurler
Bi komşu bana gelince demişti ki bu ocağının arkasındaki duvar nasıl böyle temiz kalıyorAynen kişiye bağlı bence de kimi bi yemek yapar bi tonda iş çıkarır
O durum yaşadığın şehirle alakalı bence . Çocuğum yokkende 2 günde bir mecbur süpür sil yapardım simsiyah su akar yerlerdenGerçekten soruyorum bak evleriniz nasıl hep dağınık oluyor?
Özellikle çocuksuzlara bu sorum
Ben mi pisim acaba?
Altı üstü 2 kişiyiz ne bileyim bence hiç her gün sil süpür gerekmiyor
En kötü 3 gün yetiyor
En dikkat ettiğim lavabo tuvalet
Onun dışında nasıl sürekli iş yapıyorsunuz merak içindeyim
Pis miyiz biz?
Bu zamana kadar en yoran halıların tüyleri oldu yani yeni olduğu için o da
Yıkamaktan kastım yani içini silmek :)
Pis degilsin hemsire. Sadece cocugun yok su an icinGerçekten soruyorum bak evleriniz nasıl hep dağınık oluyor?
Özellikle çocuksuzlara bu sorum
Ben mi pisim acaba?
Altı üstü 2 kişiyiz ne bileyim bence hiç her gün sil süpür gerekmiyor
En kötü 3 gün yetiyor
En dikkat ettiğim lavabo tuvalet
Onun dışında nasıl sürekli iş yapıyorsunuz merak içindeyim
Pis miyiz biz?
Bu zamana kadar en yoran halıların tüyleri oldu yani yeni olduğu için o da
Bilmiyorum da bence esas evdeyken gerek varmış evde yemek, normal iş, ev işi hiç yetiştiremiyorum ben :)Bende istiyorum aslında ama sonra diyorum zaten evdesin ne gerek var..
+1.yere nasil o kadar toz iplik ivir zivir dokuluyor hiiic anlamiyorumBiliyor musunuz ben de bugün tam olarak bunu düşündüm, çalışırken bu ev daha mı az dağılıyordu sanki ya diyeİnanın biz evde(3+1) iki kişiyiz yani eşim ve ben. Her gün yerleri süpürüyorum mesela bana diyorlar ki senin ne işin olacak zaten 2 kişisiniz. Ama asla öyle değil, bir gün süpürmesem tozdan tüyden saçtan geçilmiyor. Klozet küvet vs temizliği her gün yapıyorum zaten, her gün çamaşır suyuyla yıkamak da ne kadar doğru onu da bilmiyorum. Sabah öğle akşam sürekli bulaşık zaten, genelde gece makineyi çalıştırıyorum. Valla bazen de içimden hiç gelmiyor yaa, öyle afedersin pislikten geçilmeyecek gibi değil tabii ki ama içinden gelmiyorsa da yapma yanii insanız robot değiliz, haftada bir süpür yeter
Yılda bir kez mi ya ciddi misinizNeden ihtiyac duyuyorsunuz ki buna? Disaridan getirdiginiz her seyi temiz koyun,sonra yilda bir silseniz yeterli raflari. Hic kirlenmez ki.
Evdeyken göze görünüyor bi de herşey.. Ya bi gün mutfak dolabı sileyim diyorum sonra bakıyorum başka bir alan coşmuş.. Annemde diyor sen abartıyorsun ev gayet temizBilmiyorum da bence esas evdeyken gerek varmış evde yemek, normal iş, ev işi hiç yetiştiremiyorum ben :)
Bu silva mopa cok denk geliyorum. Yere tutusu biraz fazla yoruyor diyenler var. Sizin yorumunuz nedir acaba?evi günlük süpürürüm hem toz oluyor hem de karınca sorunu var kırıntı olunca toplaşıyorlar hemen. onun dışında 10 günde bir silerim silva mop kullanın inanılmaz güzel temizliyor temizliği de 10 gün gidiyor. (günlük süpürülürse tabi)
her gün tuvalet banyo yıkamıyorum sonuçta kamu binası değil kullanan ben ve eşim.
aldığınızı yerine koyarsanız dolap içlerine organizer kullanırsanız düzeninizi korursunuz aslında evi pis gibi gösteren dağınıklık bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?