- 22 Ocak 2017
- 5.659
- 7.052
- 198
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
Düzen işi dikkat gerektiriyor bence. Bir şeyin üstüne bir kere basıp geçince o orda kalıyor hemen ve her şey anında yapılırsa ev olduğu gibi kalıyor. Tuvalete işemeye gidiyorum kendimi lavabo musluk temizlerken buluyorum hadi ev işine koyulayım diye girişmiyorum eve o benim psikolojimi yıpratıyor mutfağa giriyorum dur ya su ocagi temizleyeyim bari diyorum yatak odasına gidiyorum aa çamaşır varmış katalayip yerine koyayım diyorum evde çocuk var zaten oturmuyorum ordan oraya bi gezinti halindeyiz o aralarda yapıyorum işimi valla arkadaşım ev pisken basmayı çok arzuladı ama başarılı olamadı henüzSelam hanımlar. Derdim bu ev işleri. Evimiz 3+1. 2 odası boş sayılır tam boş olmasa da. Biz salonu hunharca kullanıyoruz yani yemek vs herşey salonda. Sıkıntım bu ev tam anlamıyla asla temiz olmuyor. Bi de evdeyim şimdi artık moralim bozuluyor dağınıkken ev.. Buzdolabı kirleniyor habire, balkonlar var, banyo var iki tuvalet.. Sinirlerim bozuluyor artık.. Sürekli kıyafet yıkanıyor zaten sürekli çamaşır askısı dolu.. Çalışırken daha rahattım gerçekten en azından ev dağılmazdı.. Şimdi evi böyle gördükçe sinirlerim bozuluyor.. Nasıl yapıyorsunuz siz? Hergün siş süpür mü?banyo hergün mü yıkanır? Buzdolabı yıkamak hele zulüm gibi..yetişemiyorum yardım edin
Yıkamaktan kastım yani içini silmek :)Buzdolabini niye yikiyoruz ki? Yani ayagima takip sokaga cikmiyorsam buzdolabi yikamama gerek yok bence ashahshahgsja
Sakasi bir yana,ben evi her gun supurur silerim. Tuvaleti de her gun cifle fircalariz. Banyoyu kim kullandiysa kurulayip cikar boylece kirec küf tutmaz. O da her gun yapilirsa ev temiz kalir.
Bu bizde de oluyor. Millete bakıyorum instada yemek yapıyor fırın tencere gıcır. Ben makarna yapıyorum her yere salça bulaşıyor. Ya bizde sıkıntı ya da mutfak bilemedimKızlar bir de benim ocakta bi yemek piştiyse her yer yağ oluyor yapış yapış. Aspiratör, çaycı, fırının dış yüzeyi bile yağ oluyor. Mutfakta mı bi sorun var malzeme mi kalitesiz anlamadım ya. Hadi ocak kirlenir anlarım da fırının dış yüzeyi nasıl yağ olur ocaktaki yemek sebebiyle
Sırf bu yüzden taşınmayı düşünüyorum ya ne yaparsam yapayım bir yemek piştiyse mutfak hep leş gibi. Belki biz beceriksizizdir tabiBu bizde de oluyor. Millete bakıyorum instada yemek yapıyor fırın tencere gıcır. Ben makarna yapıyorum her yere salça bulaşıyor. Ya bizde sıkıntı ya da mutfak bilemedim
Mutfak hakeza bebde evi sevmiyorum aslında çok temizlik yapasım da gelmiyorSırf bu yüzden taşınmayı düşünüyorum ya ne yaparsam yapayım bir yemek piştiyse mutfak hep leş gibi. Belki biz beceriksizizdir tabi
Amin aminkıyamam ya paşaya bak sen annesine yardim da ediyor vallah insanın huzuru varsa vız gelir hepsi.süpersiniz.Allah daha da güç kuvvet versin bize de nasip etsin
Ayyy yemeğin altını çok fazla mı açıyorsunuz acaba kavururken filan sıçrıyorKızlar bir de benim ocakta bi yemek piştiyse her yer yağ oluyor yapış yapış. Aspiratör, çaycı, fırının dış yüzeyi bile yağ oluyor. Mutfakta mı bi sorun var malzeme mi kalitesiz anlamadım ya. Hadi ocak kirlenir anlarım da fırının dış yüzeyi nasıl yağ olur ocaktaki yemek sebebiyle
Kisik ateste bi deneyim olcak mi bakalim.Ayyy yemeğin altını çok fazla mı açıyorsunuz acaba kavururken filan sıçrıyorbizim evde davlunmaz denen o alet yok çünkü delik bile yok benim anlattığın gibi yağ olmuyor dikkatli yapıyorum acaba ondan mı
ben eğer ağır yağlı şeyler yapacaksam ocağın kullanmadığım gözlerine alüminyum folyo seriyorumKızlar bir de benim ocakta bi yemek piştiyse her yer yağ oluyor yapış yapış. Aspiratör, çaycı, fırının dış yüzeyi bile yağ oluyor. Mutfakta mı bi sorun var malzeme mi kalitesiz anlamadım ya. Hadi ocak kirlenir anlarım da fırının dış yüzeyi nasıl yağ olur ocaktaki yemek sebebiyle
Aynen kişiye bağlı bence de kimi bi yemek yapar bi tonda iş çıkarırAyyy yemeğin altını çok fazla mı açıyorsunuz acaba kavururken filan sıçrıyorbizim evde davlumbaz denen o alet yok çünkü delik bile yok benim anlattığın gibi yağ olmuyor dikkatli yapıyorum acaba ondan mı
Cok iyi fikir tesekkurlerben eğer ağır yağlı şeyler yapacaksam ocağın kullanmadığım gözlerine alüminyum folyo seriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?