çıldırmak üzereyim akıl verin

onlyempathy

Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2018
207
379
18
39
merhaba kızlar,
iki gün önce eşimin ankarada işi vardı neyse işlerini bitirince abisigile uğramış evden çıkarken abisnin çocukları amca bizde size gelelim okul tatil demişler çocuklardan biri 8 diğeri 10 yaşında eşimde 2 hafta yıllık izne ayrıldı ama ben işe gidiyorum iki çocukta bende var 6 ve 11 yaşlarında. o gün akşam eşim çocuklarla gelince şok oldum birde 8 yaşında olan çok hasta sürekli öksürüyor.eşimle tartıştım ben işe gidiyorum 4 çocuğa birden sen nasıl bakacaksın dedim biri hasta annesinin yanında olması gerekmezmiydi, en azından büyük olanı getirseydin, küçük annesinin yanında kalsaydı dedim. benim çok sevgili elticim onlar birbirlerinden ayrılmazlar demiş. çocuk sabaha kadar öksürüyo geceleri ateşleniyor saat başı kalkıp ateşine bakıyorum sabah kalkıp işe geliyorum dün eşim abisini aramış küçük çok hasta demiş oda bi hastaneye götürün demiş şimdi gelip alamam işlerim var demiş. ben eltimi aradım çocuk hasta geceleri ateşleniyor seni istiyor dedim canım bikaç gün daha idare et zaten bizde gelip bikaç gün kalır hep birlikte döneriz dedi deli oldum. ne yapayım ben kızlar. dün hastaneye götürdük ilaçlarını falan aldık ama çocuk hasta iyi bakıma ihtiyacı var eşim çok beceremiyor. kayınvalidemi aradım anne ben bakamıyorum çalışıyorum çocuklar sende kalsın dedim burası sobalı burda daha kötü olur enazından sizin ora sıcak diyor. ne yapayım çocukları götürüp annelerinin kapısının önüne kedi yavrusu gibi atıyım mı. eşimle sürekli tartışma halindeyiz bu konu yüzünden ne yapayım çocuklar bacaklarıma sarıldı amca bizde size gelelim dediler anne babası da götür çocuklara değişiklik olur dedi olmaz diyemedim diyor. bana bir akıl verin. bi anne nasıl hasta çocuğunu gönderebilir aklım almıyor.

merak etme, eşin de gereken dersi fazlasıyla almıştır

Yuh! Çocukları hasta masta demeden size sepetlemisler vicdansızlar. Anneye bak sen! Böyle kadınlar neden çocuk sahibi olur ki! Bence onlar da size cullanmadan ana babalarının evine bırakın. Bir şey derlerse siz on şey diyin. Utanmazlar.

ya kalsınlar 1-2 gün ama çocuk gercekten hasta zatüreye cevirecek diye korkuyorum.

Ay zor bi durum eltiniz cok rahatmis hasta cocuk bi yere gonderilir mi
Kayinvalidenizi size cagirin sizde baksin cocuga
Hic kimse de istemiyo yazik cocugu ama hasta bakilmasi lazim annesi babasi ilginc insanlarmis
eşime dedim annen gelsin ben işteyken ilgilensin dedim onunda dişi iltihaplanmış çok ağrısı varmış toparlanırdsam gelirim demiş. iyide ben ne yapayım.

Erkek anlamaz hadi onu geçte, annenin sorumsuzluğu ağzı açık bırakan cinsten.

Yerinizde olsam çocukları alır götürürdüm evine.
Eltimi de kenara çekip - pardon da bu çocuğu bu halde nasıl gönderdin sen?
Ateşleniyor, benim de 2 tane çocuğum var ve ben çalışıyorum farkındaysan?
Erkek adam nasıl bakacak 4 çocuğa birden hiç düşünemedin mi?

Diyerek azarlar dönerdim evime.
Bu ne canım?

eşime dedim annen gelsin ben işteyken ilgilensin dedim onunda dişi iltihaplanmış çok ağrısı varmış toparlanırdsam gelirim demiş. iyide ben ne yapayım.
Yani yapabileceginiz isten arta kalan zamanlarda ilgilenmek esiniz bakicak madem getirmis o da bakabildigi kadar
Annesi gelince alip gotursun baksin sizin kadar dusunmuyodur eminim

Çocuk kötüleşirse ne olacak yazıkya, bence gerekirse sert bir dille söyleyin nasıl rahat insanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…