- 14 Eylül 2018
- 207
- 379
- 18
- 39
- Konu Sahibi onlyempathy
-
merhaba kızlar,
iki gün önce eşimin ankarada işi vardı neyse işlerini bitirince abisigile uğramış evden çıkarken abisnin çocukları amca bizde size gelelim okul tatil demişler çocuklardan biri 8 diğeri 10 yaşında eşimde 2 hafta yıllık izne ayrıldı ama ben işe gidiyorum iki çocukta bende var 6 ve 11 yalarında. o gün akşam eşim çocuklarla gelince şok oldum birde 8 yaşında olan çok hasta sürekli öksürüyor.eşimle tartıştım ben işe gidiyorum 4 çocuğa birden sen nasıl bakacaksın dedim biri hasta annesinin yanında olması gerekmezdi en azından büyük olanı getirseydin küçük annesinin yanında kalsaydım dedim benim çok sevgili elticim onlar birbirlerinden ayrılmazlar demiş. çocuk sabaha kadar öksürüyo geceleri ateşleniyor saat başı kalkıp ateşine bakıyorum sabah kalkıp işe geliyorum dün eşim abisini aramış küçük çok hasta demiş oda bi hastaneye götürün demiş şimdi gelip alamam işlerim var demiş. ben eltimi aradım çocuk hasta geceleri ateşleniyor seni istiyor dedim canım bikaç gün daha idare et zaten bizde gelip bikaç gün kalar hep birlikte döneriz dedi deli oldum. ne yapayım ben kızlar. dün hastaneye götürdük ilaçlarını falan aldık ama çocuk hasta iyi bakıma ihtiyacı var eşim çok beceremiyor. kayınvalidemi aradım anne ben bakamıyorum çalışıyorum çocukları sende kalsın dedim burası sobalı burda daha kötü olur enazından sizin ora sıcak diyor. ne yapayım çocukları götürüp annelerinin kapısının önüne kedi yavrusu gibi atıyım. eşimle sürekli tartışma halindeyiz bu konu yüzünden ne yapayım çocuklar bacaklarıma sarıldı amca bizde size gelelim diye anne babası da götür çocuklara değişiklik olur dedi olmaz diyemedim diyor. bana bir akıl verin. bi anne nasıl hasta çocuğunu gönderebilir aklım almıyor.
merhaba kızlar,
iki gün önce eşimin ankarada işi vardı neyse işlerini bitirince abisigile uğramış evden çıkarken abisnin çocukları amca bizde size gelelim okul tatil demişler çocuklardan biri 8 diğeri 10 yaşında eşimde 2 hafta yıllık izne ayrıldı ama ben işe gidiyorum iki çocukta bende var 6 ve 11 yalarında. o gün akşam eşim çocuklarla gelince şok oldum birde 8 yaşında olan çok hasta sürekli öksürüyor.eşimle tartıştım ben işe gidiyorum 4 çocuğa birden sen nasıl bakacaksın dedim biri hasta annesinin yanında olması gerekmezdi en azından büyük olanı getirseydin küçük annesinin yanında kalsaydım dedim benim çok sevgili elticim onlar birbirlerinden ayrılmazlar demiş. çocuk sabaha kadar öksürüyo geceleri ateşleniyor saat başı kalkıp ateşine bakıyorum sabah kalkıp işe geliyorum dün eşim abisini aramış küçük çok hasta demiş oda bi hastaneye götürün demiş şimdi gelip alamam işlerim var demiş. ben eltimi aradım çocuk hasta geceleri ateşleniyor seni istiyor dedim canım bikaç gün daha idare et zaten bizde gelip bikaç gün kalar hep birlikte döneriz dedi deli oldum. ne yapayım ben kızlar. dün hastaneye götürdük ilaçlarını falan aldık ama çocuk hasta iyi bakıma ihtiyacı var eşim çok beceremiyor. kayınvalidemi aradım anne ben bakamıyorum çalışıyorum çocukları sende kalsın dedim burası sobalı burda daha kötü olur enazından sizin ora sıcak diyor. ne yapayım çocukları götürüp annelerinin kapısının önüne kedi yavrusu gibi atıyım. eşimle sürekli tartışma halindeyiz bu konu yüzünden ne yapayım çocuklar bacaklarıma sarıldı amca bizde size gelelim diye anne babası da götür çocuklara değişiklik olur dedi olmaz diyemedim diyor. bana bir akıl verin. bi anne nasıl hasta çocuğunu gönderebilir aklım almıyor.
ya kalsınlar 1-2 gün ama çocuk gercekten hasta zatüreye cevirecek diye korkuyorum.Çok cins bir eltiniz varmış gerçekten. Ne diyeceğimi bilemedim. Çalışan insanın evine 2 hafta kalmak için 2 çocuk gönderilmez ki bir tanesi de hasta bir de. Hadi 1-2 gece olsa neyse. Çok düşüncesiz insan var cidden.
eşime dedim annen gelsin ben işteyken ilgilensin dedim onunda dişi iltihaplanmış çok ağrısı varmış toparlanırdsam gelirim demiş. iyide ben ne yapayım.Ay zor bi durum eltiniz cok rahatmis hasta cocuk bi yere gonderilir mi
Kayinvalidenizi size cagirin sizde baksin cocuga
Hic kimse de istemiyo yazik cocugu ama hasta bakilmasi lazim annesi babasi ilginc insanlarmis
aldı evet ama yine böyle bir şey olsa o yine hayır diyemezmerak etme, eşin de gereken dersi fazlasıyla almıştır
Yani yapabileceginiz isten arta kalan zamanlarda ilgilenmek esiniz bakicak madem getirmis o da bakabildigi kadareşime dedim annen gelsin ben işteyken ilgilensin dedim onunda dişi iltihaplanmış çok ağrısı varmış toparlanırdsam gelirim demiş. iyide ben ne yapayım.
bende götür diyorum ayıp olmazmı diyor onlar getir demeden götürmek diyor.eşiniz nasıl getirdi ise aynen öyle götürecek.
Yok yok hiç ayıp olmaz. Yallah herkes evine. Millet ne meraklı çocuklarını başkasına satmaya. Hatta seninkileri de gönder, 2-3 gün onlar kalsın :)bende götür diyorum ayıp olmazmı diyor onlar getir demeden götürmek diyor.
bende götür diyorum ayıp olmazmı diyor onlar getir demeden götürmek diyor.
Çocuk kötüleşirse ne olacak yazıkya, bence gerekirse sert bir dille söyleyin nasıl rahat insanlarmerhaba kızlar,
iki gün önce eşimin ankarada işi vardı neyse işlerini bitirince abisigile uğramış evden çıkarken abisnin çocukları amca bizde size gelelim okul tatil demişler çocuklardan biri 8 diğeri 10 yaşında eşimde 2 hafta yıllık izne ayrıldı ama ben işe gidiyorum iki çocukta bende var 6 ve 11 yaşlarında. o gün akşam eşim çocuklarla gelince şok oldum birde 8 yaşında olan çok hasta sürekli öksürüyor.eşimle tartıştım ben işe gidiyorum 4 çocuğa birden sen nasıl bakacaksın dedim biri hasta annesinin yanında olması gerekmezmiydi, en azından büyük olanı getirseydin, küçük annesinin yanında kalsaydı dedim. benim çok sevgili elticim onlar birbirlerinden ayrılmazlar demiş. çocuk sabaha kadar öksürüyo geceleri ateşleniyor saat başı kalkıp ateşine bakıyorum sabah kalkıp işe geliyorum dün eşim abisini aramış küçük çok hasta demiş oda bi hastaneye götürün demiş şimdi gelip alamam işlerim var demiş. ben eltimi aradım çocuk hasta geceleri ateşleniyor seni istiyor dedim canım bikaç gün daha idare et zaten bizde gelip bikaç gün kalır hep birlikte döneriz dedi deli oldum. ne yapayım ben kızlar. dün hastaneye götürdük ilaçlarını falan aldık ama çocuk hasta iyi bakıma ihtiyacı var eşim çok beceremiyor. kayınvalidemi aradım anne ben bakamıyorum çalışıyorum çocuklar sende kalsın dedim burası sobalı burda daha kötü olur enazından sizin ora sıcak diyor. ne yapayım çocukları götürüp annelerinin kapısının önüne kedi yavrusu gibi atıyım mı. eşimle sürekli tartışma halindeyiz bu konu yüzünden ne yapayım çocuklar bacaklarıma sarıldı amca bizde size gelelim dediler anne babası da götür çocuklara değişiklik olur dedi olmaz diyemedim diyor. bana bir akıl verin. bi anne nasıl hasta çocuğunu gönderebilir aklım almıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?