çıldırmak üzereyim akıl verin

Yapılacak bir şey, verilecek bir taktik yok malesef. Çocuk sevgisi sorumluluğu yoksa siz aşılayamazsınız. Dolayısıyla beklemekten başka çareniz yok

bugün akşam yine söyleyim eşime yarın götür deyim çocuk zatüreye çevirecek olmadı gece öksürürken videoya çekip eltime atıcam ara ara ağlayarak uyanıyor öksürmekten.
Valla öyle bişey yaparsan eltin e gelir senin evinde iyileştirmeye çalışır çocuğu :))

Ya ne tuhaf anneler var insan gerçekten hayret ediyor! Eşiniz iyi niyetli bence, çocuklar da belki kuzenleriyle kalmak istemişlerdir. Biz de hep birbirimizde kalırdık ve aşırı eğlenirdik. Tabi ki sağlıklıysak. Eltiniz gerçekten insanı çileden çıkarır, sonuna kadar haklısınız. Ama nolur çocuklara çaktırmayın, vallahi insan ömrü boyunca unutmuyor.

Ay şaka gibi yaaa yani çocuk hasta diyene kadar aman yaşları da yakınmış heves etmişlerdir diyordum ama yuh yani çocuk hasta ateşleniyor ve annesi idare ediver canım(!) diyor başlarım senin canına , çocuğun hasta be kadın ay ne ruhsuz insanlar var yaa bu kadar da sorumsuz olunmaz ki

Kısacası eltin çocukları başından atmış. Vicdansız elin kadınını düşünmüyorsan , hasta çocuğunu düşün, kim bakacak ona.

çocuklara bir şey olur başınıza kalır 3 saat 5 saat fark etmez götürün çocukları bir daha da öyle aptalca bir şey yapmasın eşiniz yanında anne babası olmadan çocuk almak büyük cesaret cidden.

Siz o çocuklarıne yapıp edin bir an evvel götürün evlerine. O eltin size gelip kalamasın hevesi içinde patlasın. Hatta siz orda yatın 1 gece. Çok gıcık oldum o kadına ben.

2 cocugu da al git evlerine.
Cocuk hasta ben calisiyorum bakamiyorum
Buyuk de kucukten ayrilmiyormus ya ikisini de getirdim
Derim.

Valllahi de derim billahi de derim.
Gotururum cocuklari

Boyle piskinlik olmaz
çocuğum yok, kimsenin anneliğini eleştirmeme konusunda çok dikkatliyimdir. ama bu başka türlü birşey. yapılacak en iyi şey bu bence. ikisini de alıp götürün kapılarına. eşinizle de adamakıllı konuşun. hatta kayınavlidenizin ve eltinizin de duyacağı şekilde 'elalem doğurduğunu atacak yer arıyor bizi de çocuk esirgeme kurumu bellemiş, bunlar da ana baba olacak' diye bir güzel söylenin.

Pes gercekten calisan kadin 2 cocuk kis gunu ve bunu bilen elti hasta cocukla ikisini kayniyla postaliyo bu ne hadszliktir esinizde tel denen bir cihaz var ben esime bi sorayim hanim ne der diyememismi zaten kocalar evde aslan kendi ailelerine gelince giklari cikmaz eltine arayipta ben calisiyorum biliyosun esiniz kimse 4 cocuga erkek haliyle nasil baksin ne demeye sogukta hasta cicugu ndn gorderdin diyemedinmi bazen cirkef olmak gerekiyo cogu konuda Allah yardimciniz olsun ..

Ben olsam işten gelir gelmez hadi gidiyoruz der, çocukları evlerine bırakır geri dönerdim.
Hasta bir çocuğun sorumluluğunu alamazdım, yazık değil mi hem? Çocuk çok hastaydı kusura bakmayın der dönerdim. Ne kadar mesafe aranız bilmiyorum da.

bende götür diyorum ayıp olmazmı diyor onlar getir demeden götürmek diyor.
Artı şu an Sizin çocuklarınız hasta olabilir. Sizin eltinizin komşu modeli de bende var hastaymış, yaramazmış Hiç dinlemez gönderir çocuğunu. söylüyorum anlatmaya çalışıyorum ama nafile direk kavga edeceksin kurtulacaksın. Bazen insanı çok zorluyorlar.

O nasıl anneymiski öyle insan cocugundan ayrı kalamaz bide hasta yani insanın gözü arkada kalır. Bide çocuğa allah korusun bişey olsa ben gönderdim düşünmedim demez size cullanirlar hepsi birden bencede eşiniz götürsün bıraksın o cocukta zaten anneyi ister hastayken yaninda

Hayretler icinde okudum..kayinvalidem kizimi 1-2 gunlugune tatilde istiyor,aramiz 40 dk.mesafede...haftaya gidecek ve ben hiç ayrılmak istemiyorum,gitmesin istiyorum.3 saatlik yola üstelik hasta olan evladını 15 günlğüne nasıl gönderir ve bu kadar rahat davranır aklım almadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…