- Konu Sahibi onlyempathy
-
Yapılacak bir şey, verilecek bir taktik yok malesef. Çocuk sevgisi sorumluluğu yoksa siz aşılayamazsınız. Dolayısıyla beklemekten başka çareniz yokmerhaba kızlar,
iki gün önce eşimin ankarada işi vardı neyse işlerini bitirince abisigile uğramış evden çıkarken abisnin çocukları amca bizde size gelelim okul tatil demişler çocuklardan biri 8 diğeri 10 yaşında eşimde 2 hafta yıllık izne ayrıldı ama ben işe gidiyorum iki çocukta bende var 6 ve 11 yaşlarında. o gün akşam eşim çocuklarla gelince şok oldum birde 8 yaşında olan çok hasta sürekli öksürüyor.eşimle tartıştım ben işe gidiyorum 4 çocuğa birden sen nasıl bakacaksın dedim biri hasta annesinin yanında olması gerekmezmiydi, en azından büyük olanı getirseydin, küçük annesinin yanında kalsaydı dedim. benim çok sevgili elticim onlar birbirlerinden ayrılmazlar demiş. çocuk sabaha kadar öksürüyo geceleri ateşleniyor saat başı kalkıp ateşine bakıyorum sabah kalkıp işe geliyorum dün eşim abisini aramış küçük çok hasta demiş oda bi hastaneye götürün demiş şimdi gelip alamam işlerim var demiş. ben eltimi aradım çocuk hasta geceleri ateşleniyor seni istiyor dedim canım bikaç gün daha idare et zaten bizde gelip bikaç gün kalır hep birlikte döneriz dedi deli oldum. ne yapayım ben kızlar. dün hastaneye götürdük ilaçlarını falan aldık ama çocuk hasta iyi bakıma ihtiyacı var eşim çok beceremiyor. kayınvalidemi aradım anne ben bakamıyorum çalışıyorum çocuklar sende kalsın dedim burası sobalı burda daha kötü olur enazından sizin ora sıcak diyor. ne yapayım çocukları götürüp annelerinin kapısının önüne kedi yavrusu gibi atıyım mı. eşimle sürekli tartışma halindeyiz bu konu yüzünden ne yapayım çocuklar bacaklarıma sarıldı amca bizde size gelelim dediler anne babası da götür çocuklara değişiklik olur dedi olmaz diyemedim diyor. bana bir akıl verin. bi anne nasıl hasta çocuğunu gönderebilir aklım almıyor.
Valla öyle bişey yaparsan eltin e gelir senin evinde iyileştirmeye çalışır çocuğu :))bugün akşam yine söyleyim eşime yarın götür deyim çocuk zatüreye çevirecek olmadı gece öksürürken videoya çekip eltime atıcam ara ara ağlayarak uyanıyor öksürmekten.
çocuğum yok, kimsenin anneliğini eleştirmeme konusunda çok dikkatliyimdir. ama bu başka türlü birşey. yapılacak en iyi şey bu bence. ikisini de alıp götürün kapılarına. eşinizle de adamakıllı konuşun. hatta kayınavlidenizin ve eltinizin de duyacağı şekilde 'elalem doğurduğunu atacak yer arıyor bizi de çocuk esirgeme kurumu bellemiş, bunlar da ana baba olacak' diye bir güzel söylenin.2 cocugu da al git evlerine.
Cocuk hasta ben calisiyorum bakamiyorum
Buyuk de kucukten ayrilmiyormus ya ikisini de getirdim
Derim.
Valllahi de derim billahi de derim.
Gotururum cocuklari
Boyle piskinlik olmaz
Pes gercekten calisan kadin 2 cocuk kis gunu ve bunu bilen elti hasta cocukla ikisini kayniyla postaliyo bu ne hadszliktir esinizde tel denen bir cihaz var ben esime bi sorayim hanim ne der diyememismi zaten kocalar evde aslan kendi ailelerine gelince giklari cikmaz eltine arayipta ben calisiyorum biliyosun esiniz kimse 4 cocuga erkek haliyle nasil baksin ne demeye sogukta hasta cicugu ndn gorderdin diyemedinmi bazen cirkef olmak gerekiyo cogu konuda Allah yardimciniz olsun ..merhaba kızlar,
iki gün önce eşimin ankarada işi vardı neyse işlerini bitirince abisigile uğramış evden çıkarken abisnin çocukları amca bizde size gelelim okul tatil demişler çocuklardan biri 8 diğeri 10 yaşında eşimde 2 hafta yıllık izne ayrıldı ama ben işe gidiyorum iki çocukta bende var 6 ve 11 yaşlarında. o gün akşam eşim çocuklarla gelince şok oldum birde 8 yaşında olan çok hasta sürekli öksürüyor.eşimle tartıştım ben işe gidiyorum 4 çocuğa birden sen nasıl bakacaksın dedim biri hasta annesinin yanında olması gerekmezmiydi, en azından büyük olanı getirseydin, küçük annesinin yanında kalsaydı dedim. benim çok sevgili elticim onlar birbirlerinden ayrılmazlar demiş. çocuk sabaha kadar öksürüyo geceleri ateşleniyor saat başı kalkıp ateşine bakıyorum sabah kalkıp işe geliyorum dün eşim abisini aramış küçük çok hasta demiş oda bi hastaneye götürün demiş şimdi gelip alamam işlerim var demiş. ben eltimi aradım çocuk hasta geceleri ateşleniyor seni istiyor dedim canım bikaç gün daha idare et zaten bizde gelip bikaç gün kalır hep birlikte döneriz dedi deli oldum. ne yapayım ben kızlar. dün hastaneye götürdük ilaçlarını falan aldık ama çocuk hasta iyi bakıma ihtiyacı var eşim çok beceremiyor. kayınvalidemi aradım anne ben bakamıyorum çalışıyorum çocuklar sende kalsın dedim burası sobalı burda daha kötü olur enazından sizin ora sıcak diyor. ne yapayım çocukları götürüp annelerinin kapısının önüne kedi yavrusu gibi atıyım mı. eşimle sürekli tartışma halindeyiz bu konu yüzünden ne yapayım çocuklar bacaklarıma sarıldı amca bizde size gelelim dediler anne babası da götür çocuklara değişiklik olur dedi olmaz diyemedim diyor. bana bir akıl verin. bi anne nasıl hasta çocuğunu gönderebilir aklım almıyor.
bende götür diyorum ayıp olmazmı diyor onlar getir demeden götürmek diyor.
Artı şu an Sizin çocuklarınız hasta olabilir. Sizin eltinizin komşu modeli de bende var hastaymış, yaramazmış Hiç dinlemez gönderir çocuğunu. söylüyorum anlatmaya çalışıyorum ama nafile direk kavga edeceksin kurtulacaksın. Bazen insanı çok zorluyorlar.bende götür diyorum ayıp olmazmı diyor onlar getir demeden götürmek diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?