çıldırmak üzereyim akıl verin

Eşinize söyleyin geri götürsün getirdiği gibi. Hasta çocuk iyice kötü olursa ne yapacaksınız? Sizinkilere de geçebilir hem bu kez toptan rezil olacaksınız.

Çocuk kötüleşirse ne olacak yazıkya, bence gerekirse sert bir dille söyleyin nasıl rahat insanlar

bugün akşam yine söyleyim eşime yarın götür deyim çocuk zatüreye çevirecek olmadı gece öksürürken videoya çekip eltime atıcam ara ara ağlayarak uyanıyor öksürmekten.

Çok mu uzakta oturuyorlar? İzin gününde hep beraber gidin çocuk çok hastaydı kıyamadım getirdim diyin :) hem onların gelmesine de gerek kalmaz. Görünen o ki; eltin gelip kalırsa çalıştığın halde senden hizmet bekleyecek.

Ya ne rahat insanlar varmış hayatta ağzım açık kaldı gerçekten.
Ben çocuklarımı saatlik bile olsa annem veya kayınvalidem haricinde kimseye bırakamam doğrusu.
O da ihtiyacım olduğunda bırakıyorum.

Hem hasta, hem de haftalarca kalmaya bırakabiliyorlar.
Sorumsuzluktan başka birşey değil bu bence.
Ha acil bir durum olur, hastası vardır, kendisi ciddi açıdan kötü durumdadır vs. anlaşılır.
Ama sadece tatil bahanesiyle çok saçma.

Eşiniz de gereksiz iyi niyetli bu arada.
İyi niyetin de bir sınırı olmalı.
O çocuk kötüleşirse de ben olacağı söyleyeyim "bir çocuğa bakamadı, mahvettiler çocuğumu" olur.
Böyle sorumsuz anne babadan ben böyle tepkiyi de beklerim yani.

bugün akşam yine söyleyim eşime yarın götür deyim çocuk zatüreye çevirecek olmadı gece öksürürken videoya çekip eltime atıcam ara ara ağlayarak uyanıyor öksürmekten.
Bence hiç video atma eşin yoldan arasın giderken ben oğlanı getiriyorum gibisinden ,eltide sana gelmek için yol yapıyor bence

Eşiniz izin almış. Getirdiği gibi götürsün geri. Hem sizin çocuklara da değişiklik(!) olur, Ankara'yı gezerler.
Eşiniz bu durumdan ders almaz ve tekrar ederse çocuklarla evde bir başına bırakın. O zaman dünya kaç bucak görsün.

3 saat var aramızda

bunu bende düşündüm çünkü çocuk iyileşmiyor kötüye gidiyor zatüreye falan cevirirse suçlu biz oluruz. eşimede aynen dedim bunu bugün arayacaktı bakalım yarın ne yapıp edip göndermem gerek

Yakinsa goturun bence. Boyle seylerin sorumlulugu da var. Bir de birsey olur falan cocuga basiniza patlar yani. Ben bu sorumlulugu alamam seklinde soyleyin sizin cocuklara da gecer falan hem. madem esiniz getirdi alsin gotursun yani. Valla benim yigenim bile ablamla gelir ablamla gider. Ablam yolda izde birsey olur hep birlikte der. Bence dogru da.

bunu bende düşündüm çünkü çocuk iyileşmiyor kötüye gidiyor zatüreye falan cevirirse suçlu biz oluruz. eşimede aynen dedim bunu bugün arayacaktı bakalım yarın ne yapıp edip göndermem gerek
Çok yakın bence sizin çocukları da alıp hep beraber götürsün, siz de biraz kafa dinlersiniz
Ayrıca o çocuğun çıkarken bacağına yapışıp gelelim diye yalvarması da hikaye bence. Bunlar tatilde çocukları nereye postalarız diye düşünmüşler, eşiniz gidince de onu yakalamışlar. (Fesatlıkta nirvanaya ulaştım sanırım)

Arkadaşımın 7 yaşındaki çocuğu zatürre teşhisiyle 8 gün hastanede yattı,
3 gün oldu çıkalı.
Bu örneği verip korkutun kocanızı.
Hemen yarın götürüp anasına,babasına teslim etsin çocukları.
Eltiniz, pişkinin önde gidip, bayrak sallayanı.

Çocuk hasta zaten Daha siz de niye kalıyor tutun hastaneye götüreceginize annesine götürün onlar ilgilensin hastalık bu ya başına bir şey gelse çocuğun size kalacak Bütün sorumluluk alma o sorumluluğu götürün annesine verin O hasta haliyle size yollarken kedi yavrusu gibi görmediyse sizin de böyle Vicdan yapmanıza gerek yok yani kedi yavrusu gibi kapının önüne bırakmış olmazsınız

Üzüldüm ya gerçekten hasta çocuğu göndermiş ve rahat babaanneleri gelsin aksama kadar baksin. Artik gelmiş eşinizde dersini almıştır bu saatten sonra allah rizasi icin bakmaktan baska seçenek yok. Ams ben çocuğa cok üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…