- 14 Eylül 2018
- 207
- 379
- 18
- 39
- Konu Sahibi onlyempathy
-
Eşinize söyleyin geri götürsün getirdiği gibi. Hasta çocuk iyice kötü olursa ne yapacaksınız? Sizinkilere de geçebilir hem bu kez toptan rezil olacaksınız.
Çocuk kötüleşirse ne olacak yazıkya, bence gerekirse sert bir dille söyleyin nasıl rahat insanlar
bugün akşam yine söyleyim eşime yarın götür deyim çocuk zatüreye çevirecek olmadı gece öksürürken videoya çekip eltime atıcam ara ara ağlayarak uyanıyor öksürmekten.
Bence hiç video atma eşin yoldan arasın giderken ben oğlanı getiriyorum gibisinden ,eltide sana gelmek için yol yapıyor bencebugün akşam yine söyleyim eşime yarın götür deyim çocuk zatüreye çevirecek olmadı gece öksürürken videoya çekip eltime atıcam ara ara ağlayarak uyanıyor öksürmekten.
3 saat var aramızdaÇok mu uzakta oturuyorlar? İzin gününde hep beraber gidin çocuk çok hastaydı kıyamadım getirdim diyin :) hem onların gelmesine de gerek kalmaz. Görünen o ki; eltin gelip kalırsa çalıştığın halde senden hizmet bekleyecek.
bunu bende düşündüm çünkü çocuk iyileşmiyor kötüye gidiyor zatüreye falan cevirirse suçlu biz oluruz. eşimede aynen dedim bunu bugün arayacaktı bakalım yarın ne yapıp edip göndermem gerekYa ne rahat insanlar varmış hayatta ağzım açık kaldı gerçekten.
Ben çocuklarımı saatlik bile olsa annem veya kayınvalidem haricinde kimseye bırakamam doğrusu.
O da ihtiyacım olduğunda bırakıyorum.
Hem hasta, hem de haftalarca kalmaya bırakabiliyorlar.
Sorumsuzluktan başka birşey değil bu bence.
Ha acil bir durum olur, hastası vardır, kendisi ciddi açıdan kötü durumdadır vs. anlaşılır.
Ama sadece tatil bahanesiyle çok saçma.
Eşiniz de gereksiz iyi niyetli bu arada.
İyi niyetin de bir sınırı olmalı.
O çocuk kötüleşirse de ben olacağı söyleyeyim "bir çocuğa bakamadı, mahvettiler çocuğumu" olur.
Böyle sorumsuz anne babadan ben böyle tepkiyi de beklerim yani.
Çok yakın bence sizin çocukları da alıp hep beraber götürsün, siz de biraz kafa dinlersinizbunu bende düşündüm çünkü çocuk iyileşmiyor kötüye gidiyor zatüreye falan cevirirse suçlu biz oluruz. eşimede aynen dedim bunu bugün arayacaktı bakalım yarın ne yapıp edip göndermem gerek
ne kadar düşüncelisiniz maşallah, her yenge böyle değildir :)ya kalsınlar 1-2 gün ama çocuk gercekten hasta zatüreye cevirecek diye korkuyorum.
Çocuk hasta zaten Daha siz de niye kalıyor tutun hastaneye götüreceginize annesine götürün onlar ilgilensin hastalık bu ya başına bir şey gelse çocuğun size kalacak Bütün sorumluluk alma o sorumluluğu götürün annesine verin O hasta haliyle size yollarken kedi yavrusu gibi görmediyse sizin de böyle Vicdan yapmanıza gerek yok yani kedi yavrusu gibi kapının önüne bırakmış olmazsınızmerhaba kızlar,
iki gün önce eşimin ankarada işi vardı neyse işlerini bitirince abisigile uğramış evden çıkarken abisnin çocukları amca bizde size gelelim okul tatil demişler çocuklardan biri 8 diğeri 10 yaşında eşimde 2 hafta yıllık izne ayrıldı ama ben işe gidiyorum iki çocukta bende var 6 ve 11 yaşlarında. o gün akşam eşim çocuklarla gelince şok oldum birde 8 yaşında olan çok hasta sürekli öksürüyor.eşimle tartıştım ben işe gidiyorum 4 çocuğa birden sen nasıl bakacaksın dedim biri hasta annesinin yanında olması gerekmezmiydi, en azından büyük olanı getirseydin, küçük annesinin yanında kalsaydı dedim. benim çok sevgili elticim onlar birbirlerinden ayrılmazlar demiş. çocuk sabaha kadar öksürüyo geceleri ateşleniyor saat başı kalkıp ateşine bakıyorum sabah kalkıp işe geliyorum dün eşim abisini aramış küçük çok hasta demiş oda bi hastaneye götürün demiş şimdi gelip alamam işlerim var demiş. ben eltimi aradım çocuk hasta geceleri ateşleniyor seni istiyor dedim canım bikaç gün daha idare et zaten bizde gelip bikaç gün kalır hep birlikte döneriz dedi deli oldum. ne yapayım ben kızlar. dün hastaneye götürdük ilaçlarını falan aldık ama çocuk hasta iyi bakıma ihtiyacı var eşim çok beceremiyor. kayınvalidemi aradım anne ben bakamıyorum çalışıyorum çocuklar sende kalsın dedim burası sobalı burda daha kötü olur enazından sizin ora sıcak diyor. ne yapayım çocukları götürüp annelerinin kapısının önüne kedi yavrusu gibi atıyım mı. eşimle sürekli tartışma halindeyiz bu konu yüzünden ne yapayım çocuklar bacaklarıma sarıldı amca bizde size gelelim dediler anne babası da götür çocuklara değişiklik olur dedi olmaz diyemedim diyor. bana bir akıl verin. bi anne nasıl hasta çocuğunu gönderebilir aklım almıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?