- Konu Sahibi onlyempathy
-
yok çocuklara yansıtmıyorum sonuçta onların ne suçe var. heves etmişler bir heyecanla geldiler büyükte sıkıntı yok her işini kendi hallediyor. küçük hasta işte o yoruyor beni kendi küçük kızımla bile ilgilenemiyorum.Ya ne tuhaf anneler var insan gerçekten hayret ediyor! Eşiniz iyi niyetli bence, çocuklar da belki kuzenleriyle kalmak istemişlerdir. Biz de hep birbirimizde kalırdık ve aşırı eğlenirdik. Tabi ki sağlıklıysak. Eltiniz gerçekten insanı çileden çıkarır, sonuna kadar haklısınız. Ama nolur çocuklara çaktırmayın, vallahi insan ömrü boyunca unutmuyor.
yok çocuklara yansıtmıyorum sonuçta onların ne suçe var. heves etmişler bir heyecanla geldiler büyükte sıkıntı yok her işini kendi hallediyor. küçük hasta işte o yoruyor beni kendi küçük kızımla bile ilgilenemiyorum.
eşim abisini arayacak bugün akşam çocukları getiricez diyecek akşam ben işten çıkınca götürüp bırakacaz.Son durum nedir peki?
Eltiniz almadı mı çocuklarını veya eşiniz götürmedi mi?
Size de yazık ya...
Canım o annesinin suçu, eşinin bir kabahati yok bence. Annesi götür demiş, hayır götürmicem diyememiş olabilir. Bende kimseye hayır diyemeyen bi insanım. Onlar yüzünden eşnle aranı bozma canım. Boşver ateşi olsun varsın.annesi umursamıyo ki sen ne yapasınmerhaba kızlar,
iki gün önce eşimin ankarada işi vardı neyse işlerini bitirince abisigile uğramış evden çıkarken abisnin çocukları amca bizde size gelelim okul tatil demişler çocuklardan biri 8 diğeri 10 yaşında eşimde 2 hafta yıllık izne ayrıldı ama ben işe gidiyorum iki çocukta bende var 6 ve 11 yaşlarında. o gün akşam eşim çocuklarla gelince şok oldum birde 8 yaşında olan çok hasta sürekli öksürüyor.eşimle tartıştım ben işe gidiyorum 4 çocuğa birden sen nasıl bakacaksın dedim biri hasta annesinin yanında olması gerekmezmiydi, en azından büyük olanı getirseydin, küçük annesinin yanında kalsaydı dedim. benim çok sevgili elticim onlar birbirlerinden ayrılmazlar demiş. çocuk sabaha kadar öksürüyo geceleri ateşleniyor saat başı kalkıp ateşine bakıyorum sabah kalkıp işe geliyorum dün eşim abisini aramış küçük çok hasta demiş oda bi hastaneye götürün demiş şimdi gelip alamam işlerim var demiş. ben eltimi aradım çocuk hasta geceleri ateşleniyor seni istiyor dedim canım bikaç gün daha idare et zaten bizde gelip bikaç gün kalır hep birlikte döneriz dedi deli oldum. ne yapayım ben kızlar. dün hastaneye götürdük ilaçlarını falan aldık ama çocuk hasta iyi bakıma ihtiyacı var eşim çok beceremiyor. kayınvalidemi aradım anne ben bakamıyorum çalışıyorum çocuklar sende kalsın dedim burası sobalı burda daha kötü olur enazından sizin ora sıcak diyor. ne yapayım çocukları götürüp annelerinin kapısının önüne kedi yavrusu gibi atıyım mı. eşimle sürekli tartışma halindeyiz bu konu yüzünden ne yapayım çocuklar bacaklarıma sarıldı amca bizde size gelelim dediler anne babası da götür çocuklara değişiklik olur dedi olmaz diyemedim diyor. bana bir akıl verin. bi anne nasıl hasta çocuğunu gönderebilir aklım almıyor.
Gitti canım buraya konu açmamdan iki gün sonra biz götürüp bıraktık eşimle biraz bozuldular ama yapacak bişey yokonlyempathy ne yaptınız? Nasıl oldu çocuk?
Ne ayıp şey ya.Gitti canım buraya konu açmamdan iki gün sonra biz götürüp bıraktık eşimle biraz bozuldular ama yapacak bişey yok
aynen biz gelecektik siz niye getirdiniz dediler bende küçük hasta sizin keyfinizi bekleyemeyecek kadar hasta hemde dedim. eltim ne demek istiyorsun dedi eşimde o ara beni dürtüyo sus diye. ne demek isteyecem herşey ortada dedim çocuğun hasta 3 gün gezdin birazda hasta çocuğunla ilgilen dedim. hemen döndük kapıdan eşimde seslenmeseydin keşke dedi şimdi laf ederler çocuklar iki gün amcasına gitti diye duymadığımız kalmadı derler dedi. valla umrumda değil dedim ne derlerse desinler dedim. arkamızdan kv yi aramışlar atıp tutmuşlar. kv dede onlara kızmış siz suçlusunuz demiş. kadın çalışıyo yine iyi dayandı demiş. buraya gelmektende vazgeçmişler aman ne yaparlarsa yapsınlar. bu arada çocuk 1 gün hastanede müşahadede tutulmuş ama şimdi daha iyiymiş.Ne ayıp şey ya.
Bi de götürdü diye tavır mı yaptılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?