çıldırmak üzereyim akıl verin

yok çocuklara yansıtmıyorum sonuçta onların ne suçe var. heves etmişler bir heyecanla geldiler büyükte sıkıntı yok her işini kendi hallediyor. küçük hasta işte o yoruyor beni kendi küçük kızımla bile ilgilenemiyorum.

Son durum nedir peki?
Eltiniz almadı mı çocuklarını veya eşiniz götürmedi mi?
Size de yazık ya...

İnanmıyorum anneliğini sorgulayamam eltinizin ama nasıl içi rahat etti ateşli hastalık sonuçta şakaya gelmez ya pes valla bu ne rahatlık. Sizin çalıştığınızı da biliyor hem bide hastalık bu diğer çocuklara da bulaşır cok üzüldüm o yavruya bence kayınvalideniz gelsin baksın sabah almadı aklım valla benim.

Hiç küfür alişkanliğim yok, ama şu elti ve kayina sağlam küfür etmek isterim. Böyle "en iyi anne benim" tavirlari yada başkalarin anneliklerin laf atmayi sevmiyorum fakat bu nedir arkadaş?

Kizim hastalandiğinda değil tatile, banyoya koysammi diye endişeleniyorum, derhal doktora götürüyorum. Bu eltinin yaptiği resmen istismar, sevgisizlik. Çocuklar sevilmediklerini bilip onun için amcalarina gitmek istiyorlar. Yazik ya onlara. Hasta çocuk anne babanin kucağinda nazlanmak ister.

Eşin çocuklari biraktiğinda sağlam bir sövsün diyecem fakat çocuklari anne babaya götürmeyi ayip gören adam sövmez. Olan o çocuklara oluyor (

Valla o eltiyle o kayın tamam tamam siz daha zahmet etmeyin biz geliriz almaya gelmişken de kalırız çocuğu hasta hasta yola çıkaracak halimiz yok ya der eşinizde kabul eder gibi geliyor siz eşinizi uyarında onlar gelmek isterse kabul etme diye

Eltinizdeki rahatlık akıl alır gibi değil. Tamam çocuklar heveslenmiş amcalarında kalmak istemişler ama çocuk hasta yahu bunu bile bile nasıl çocuğu gönderebilir. Sonrasında sizin arayıp çok hasta dediğiniz halde nasıl bu kadar vurdumduymaz bir şekilde birkaç gün idare et diyebilecek kadar yüzsüzleşebilir aklım almadı. Ufaklığıda çok geçmiş olsun bu arada.

Canım o annesinin suçu, eşinin bir kabahati yok bence. Annesi götür demiş, hayır götürmicem diyememiş olabilir. Bende kimseye hayır diyemeyen bi insanım. Onlar yüzünden eşnle aranı bozma canım. Boşver ateşi olsun varsın.annesi umursamıyo ki sen ne yapasın

hasta olmasaydı çocuk ev işlerini de mesela yemek işini de eşine yıksın tam alsın dersini diyecektim
ama hasta çocuk gönderilir mi ya hemde yatılı

Benim çocuğum bırak hasta olmayı normal bir zamanda da çocuğumu bırakamam birisinde o kadar gün. Anca çok önemli bişey olucaktaaa ... cins kadın. Bence eltiniz gelsin çocukları alsın tekrar arayın

Yaa,sizin için çok zor,evet.
Annesi çok kaygısız,bariz.Eşiniz fazla iyi niyetli ama.Düşünsenize. Yeğenleri bizi götür diye bacaklarına sarılmışlar adamcağızın.
Kısacası çocuklar için kaçış olmuş annelerinden. Siz müşkül durumda kalmışsınız ama,çocuklar can atmış gelmek için anladığım kadarıyla.
Yani sorumsuz bir anneden kaçmışlar yavrucaklar.Onların gelmesini beklemeyin.İzin gününüzde alın çocukları da gidin bence. Eltinizin biraz rahatı kaçar ama,sonuçta hasta yavrucak iyi de olsa,kötü de olsa evinde olmalı,dersiniz.

Sizin aile ortamınız sıcak yani yeğenlerin gelmek için can attığı bir yer sanırım. ve belli ki çocuklar, ilgisiz anne babadan uzaklaşmak sizin sıcak ortama gelip çocuklarınızla oynamak tatil yapmak istemişler.çocuklara üzüldüm.ama siz sonuna kadar haklısınız.ailenin çocukları gelip almasını beklemeyin eşiniz götürsün bence.çocuk daha da ağır hasta olursa emin olun siz suçlu çıkarılırsınız çocuklarıma bakmamış yedirmemiş içirmemiş olur.

Ne ayıp şey ya.
Bi de götürdü diye tavır mı yaptılar.
aynen biz gelecektik siz niye getirdiniz dediler bende küçük hasta sizin keyfinizi bekleyemeyecek kadar hasta hemde dedim. eltim ne demek istiyorsun dedi eşimde o ara beni dürtüyo sus diye. ne demek isteyecem herşey ortada dedim çocuğun hasta 3 gün gezdin birazda hasta çocuğunla ilgilen dedim. hemen döndük kapıdan eşimde seslenmeseydin keşke dedi şimdi laf ederler çocuklar iki gün amcasına gitti diye duymadığımız kalmadı derler dedi. valla umrumda değil dedim ne derlerse desinler dedim. arkamızdan kv yi aramışlar atıp tutmuşlar. kv dede onlara kızmış siz suçlusunuz demiş. kadın çalışıyo yine iyi dayandı demiş. buraya gelmektende vazgeçmişler aman ne yaparlarsa yapsınlar. bu arada çocuk 1 gün hastanede müşahadede tutulmuş ama şimdi daha iyiymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…