- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.009
- 278
Kendime yük oluyorum aileme değilBence çok haklısın. Ben de öğrenciyim ve ailemin durumu iyi olmasına rağmen iki günde bir 300 TL yol masrafı harcayıp aileme yük olmak istemem.
Hafta sonu yorgunum ayağı dışarı çıkmıyorvalla ne tipler var
Çok sıkıcı.Uyanık elbette.. hem masraf etmeyecek hem de evde gönlünce takılacak.
Sevgilisine toz kondurmuyor. Böyle şeyler dile getirmeyin lütfen.Öğrenci icin cok para.. Sunu yapabilir ama, sana bilet aldim atla gel diyebilir programını bozmayacak sekilde... Cimri mi acaba? Hemen yaftalamak istemiyorum ama....
Yalan mi söyleyeyim...Sevgilisine toz kondurmuyor. Böyle şeyler dile getirmeyin lütfen.
Yapabılır ama ben söylemeden yapması lazım dimi ama...Öğrenci icin cok para.. Sunu yapabilir ama, sana bilet aldim atla gel diyebilir programını bozmayacak sekilde... Cimri mi acaba? Hemen yaftalamak istemiyorum ama....
Öyle demedi ayarlıcam ben de dediButcem uygun değil görüşme sıklığını azaltalim diyince haa ok deyip köşeye cekildiyse olmaz yani...
Bence de... Biletlerini aldim hadi kalk geliyosun dese hem hoşluk olur bence.Yapabılır ama ben söylemeden yapması lazım dimi ama...
Her yere yazdıgım gıbı yaptıkları kadar yapmadıkları da var yalan söyleyemem
Bizde onu diyoruz zaten sen demeden yapması lazım hala neye hakkım yok diye dövünüyosunuz ay delircemYapabılır ama ben söylemeden yapması lazım dimi ama...
Her yere yazdıgım gıbı yaptıkları kadar yapmadıkları da var yalan söyleyemem
Ay hakkım olmayan kısım beklemek bunu beklemek yahu insiyatifine kalmış bir iş yapmıyor diye karalara bağlamamBizde onu diyoruz zaten sen demeden yapması lazım hala neye hakkım yok diye dövünüyosunuz ay delircem
Olur ama yapmıyor işte zaten onun yapmasını beklemiyorumBence de... Biletlerini aldim hadi kalk geliyosun dese hem hoşluk olur bence.
Ama az önce suçlamıyor demiştiniz, işler öyle değilmiş ki. Bu suçlama değil de ne? Psikolojik şiddetin, romantizm kılıflı hali. Azıcık gitmeyin bence. Keyfiniz ve bütçeniz ne kadar elveriyorsa o kadar gidin. O gelmediğinde onun size ettiği lafların yarısını ediyor musunuz? Sanırım hayır, yazdıklarınızdan öyle anlaşılıyor. Çünkü uzak mesafe ilişkisini bile bile kabul ettim, artık kendimi heba etmek boynumun borcu gibi saçma bir p wesikolojiye girmiş gibi duruyorsunuz. Hayır, uzak mesafe ilişkisini ikiniz de kabul ettiniz. O çalışıyor, sizin öğrenci olduğunuzu biliyor, siz ona yüklenmemenize rağmen, o size yükleniyor. Bu çocuktan hoşlanmadım ben. (benim hoşlanmama gerek yok ama olsun)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?