Cimri miyim uzak mesafe ilişkisi...

Öğrenci icin cok para.. Sunu yapabilir ama, sana bilet aldim atla gel diyebilir programını bozmayacak sekilde... Cimri mi acaba? Hemen yaftalamak istemiyorum ama....
Sevgilisine toz kondurmuyor. Böyle şeyler dile getirmeyin lütfen.

Öğrenci icin cok para.. Sunu yapabilir ama, sana bilet aldim atla gel diyebilir programını bozmayacak sekilde... Cimri mi acaba? Hemen yaftalamak istemiyorum ama....
Yapabılır ama ben söylemeden yapması lazım dimi ama...
Her yere yazdıgım gıbı yaptıkları kadar yapmadıkları da var yalan söyleyemem

Kendini kandırma hiç. Haftasonu dinleniyor nedir? Ayda bir haftasonu da dinlenmesin senin için yorul sun. Sen de yollarda yoruluyorsyn. Yanına gidince de çorba kahvaltı lik nedir yahu? Yazık aklını başına al adam koskocoman bir bencil ve cimri

Yapabılır ama ben söylemeden yapması lazım dimi ama...
Her yere yazdıgım gıbı yaptıkları kadar yapmadıkları da var yalan söyleyemem
Bence de... Biletlerini aldim hadi kalk geliyosun dese hem hoşluk olur bence.

Bizde onu diyoruz zaten sen demeden yapması lazım hala neye hakkım yok diye dövünüyosunuz ay delircem
Ay hakkım olmayan kısım beklemek bunu beklemek yahu insiyatifine kalmış bir iş yapmıyor diye karalara bağlamam
Diyorum ki okumadınız sanırım belkide böyle soğucaz

Öğrencisin 2 gün için 300 lira tabii ki çok fazla. Sana bileti almayı teklif etmiş olabilir, gerek yok ben alırım demişsindir. Yine de gitme günün kesinleştiği an, bileti alıp biletini ben aldım, sen öğrencisin diyebilmeli. Çok mu cimri, düşüncesizlik mi bilemedim.

Bacim gel alnindan opecegim yahu yorumlarini begene tiklamaktan yoruldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…