Kız erkek diye bakamıyorum olaya benYaw iyi misin sen? Kız olan sen erkek o....hatırla istersen
..
CİMRİ DEĞİLSİN KARŞINDAKİ SENİ KULLANIYOR. daha ne yazalım? Bir kişi bile sana cimrisin dememiş.Olur ama yapmıyor işte zaten onun yapmasını beklemiyorum
Ben acaba kendim mi cimriyim demiştim sağolun cevabi aldım
Ama kız gibi davranıyor. Hiç gelmiyorsun beni yalnız bırakıyorsun demek nedir ya ahahahahahha valla delirdim burada. Konu kapansın benceKız erkek diye bakamıyorum olaya ben
Bacim gel alnindan opecegim yahu yorumlarini begene tiklamaktan yoruldum.
Delirdiğiniz belli benım lugatımda kız ve erkek gibi davranmak gibi bir şey yokAma kız gibi davranıyor. Hiç gelmiyorsun beni yalnız bırakıyorsun demek nedir ya ahahahahahha valla delirdim burada. Konu kapansın bence
Tabiki de hakkınız var neden yokmus bu adam sevgiliniz sonucta. İnisiyatif meselesi de değil burada kafa karıştıran adamın intihar ederim seni göremezsem demesi ama görmesi için hiç bir çaba sarf etmemesi bunu anlaman için ne yazalım kırıcı olmak istemiyorum inan ki ama birşeyleri anlamalısın?Ay hakkım olmayan kısım beklemek bunu beklemek yahu insiyatifine kalmış bir iş yapmıyor diye karalara bağlamam
Diyorum ki okumadınız sanırım belkide böyle soğucaz
Neden karşındaki kişiyi bu kadar düşünüyorsun. Farkında değil misin. Sen ogrencisin. O çalışıyor. Onun senin yol paranı ben karşılayım. Sen ogrencisin sen nerden para alıcaksın ki diyerek her seferinde olmasa bile sana o parayı verebilir. Seni dusunuyo olsa zaten gelemiyosa eğer senin onun yanına gitmek için harcadığın masrafı karşılardı. Bu kadar iyimser olma.O samimiyette olmasa bile konusurdum çünkü zorlanıyorum ne yapayım aç açık mı gezeyim?
Haftasonunu dinlenmek için kullanıyor o saatten sonra arabaya binse cuma gecesi olur
E pazar gunu de dönmesi lazım
Ya ben sizleri anlıyorum cidden var olun sağolun ben de biliyorum bazı şeyleriTabiki de hakkınız var neden yokmus bu adam sevgiliniz sonucta. İnisiyatif meselesi de değil burada kafa karıştıran adamın intihar ederim seni göremezsem demesi ama görmesi için hiç bir çaba sarf etmemesi bunu anlaman için ne yazalım kırıcı olmak istemiyorum inan ki ama birşeyleri anlamalısın?
Duygusal bir erkek olsa senin için üzülürdü. O zaman daha az gelirsin demez duygusal olan adam. Zaten sana bu cümleyi söyletmeZdi. Bizde de kadın erkek eşit kafasındayız ama senin durumunda eşitlik yok. Sen öne geçmişsin.Delirdiğiniz belli benım lugatımda kız ve erkek gibi davranmak gibi bir şey yok
Duygusal bir erkek de olabılır bana dar bakış açısı gibi geliyor
Kendi düşüncelerim çünkü ben de öyle bir insanım allahaşkına ne kadar basit bunları demek
Eğer bu yazdıklarımızdan bir şeyler çıkardıysan sorunun sende olmadıgını anla hatta sende hiç bir sorun yok fazlan var eksiğin yok. Bundan sonra kılını kıpırdatma bu ilişki için bakalım karşı taraf ölüp bitip işi bırakma derecesine kadar gelip seni görmemeyi göze alarak neler yapacak. Bir de sakın sen baştan biliyordun topuna girme sakın buna izin verme.Ya ben sizleri anlıyorum cidden var olun sağolun ben de biliyorum bazı şeyleri
Çok teşekkür ederim
Çok sağolun keşke atsalar beni okuldanSiz boşa okuyosunuz o üniversiteyi. Daha yaşadığınız olayları tarafsız bir gözle görüp yorumlayamıyorsunuz bile... O kadar insan sayfalarca yazmış size ilişkinizdeki problemleri ama hala inatla görmüyorsunuz belki "soguruz" diyorsunuz. Sogumazsınız merak etmeyın...
Ben inanın bir şeyler çıkardım bir şeyler çıkarma yeteneğimin buradaki bazı insanlardan çok daha iyi olduğunu düşünüyorumEğer bu yazdıklarımızı an bir şeyler çıkardıysa sorunun sende olmadıgını anla hatta sende hiç bir sorun yok fazlam var eksiğin yok. Bundan sonra kılını kıpırdatma bu ilişki için bakalım karşı taraf ölüp bitip işi bırakma derecesine kadar gelip seni görmemeyi göze alarak neler yapacak. Bir de sakın sen baştan biliyordun topuna girme sakın buna izin verme.
Ya ben sizleri anlıyorum cidden var olun sağolun ben de biliyorum bazı şeyleri
Çok teşekkür ederim
Ya onu zaten söyledim birazdan o beni arayacak enine boyuna konusucaz bir karar varıcazCanim ayril demiyor kimse ama gereksiz suclu hissetme sonucta para basmiyorsun yani. Yoksa yoktur. No sucluluk. Simdi icindeki suclulugu yavasca yere birak. Keep calm and say "bu ay durumum yok askim gelemem"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?