Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba hanımlar.
Eşimle ağustos ayında düğünümüz oldu . Daha öncesinde 2 sene beraber yaşadık. Düğünden sonra çevremdeki herkes " çocuk yapın, yok mu bebek , köpek besleyecegine bebek yap bebeğini sev , bebek bebek bebek " sürekli bebek diyorlar. Ben şuan çalışmıyorum nasip olursa önümüzdeki ay işe başlamayı düşünüyorum. Ama çevremdeki herkes o kadar baskı yapıyor ki artık bunaldım. Eşimde ben de biraz birikim yapalım, bi ev alalım istiyoruz. Yalan yok bazen ben anlık gaza geliyorum ama düşününce ne kadar büyük bi sorumluluk olduğunu fark ediyorum . Zaten esimde pek istekli değil şuan o yüzden heveslenince hevesim kursağımda kalıyor. Babam, babamın eşi, teyzem , eşimin ablaları, kayın validemin arkadaşları kısacası görüştüğüm herkes bunu söylüyor. Henüz düşünmüyoruz deyince de sen daha toysun bilmezsin bizi dinle diyorlar. Ne önerirsiniz nasıl bi cevap vermeliyim çevreme ?
Ben daha gitmedim sinemayaRahim mi ters döner?Bunu diyenin yüzüne içtiğim suyu püskürterek gülerim ayol
Çocuktan sonra eşimle ilk sinemaya gidişimiz 18 aylıkken kv ye bırakmak suretiyle olmuştu.
Üstünden 2 sene geçti. İkincisi olmadı daha. Oğlumla çocuk tiyatrosu geziyoruz şimdi..
Laftan anlamayan anlamıyor. Ben senin üstüne ikinciyi yapcam bak elini çabuk tut diyen oldu. Yaşım küçük düşünmüyorum dedim bı tane yap ikinciyi uzun ara verip dinlenirsin diyen de olduKısmet
Buna cevapları olmuyor genelde. Haddini asanlara daha net olduğum oldu. Daha dur ilkine hamileyken ikincinin lafını ediyorlar. Ay cinnetlik vallahi.
Sorma, benimki de erkek diye kv bayağı dertlendi. Dedim oğlun bir x kromozomu gonderemedi ne yapayımLaftan anlamayan anlamıyor. Ben senin üstüne ikinciyi yapcam bak elini çabuk tut diyen oldu. Yaşım küçük düşünmüyorum dedim bı tane yap ikinciyi uzun ara verip dinlenirsin diyen de oldu. İlkini erkek doğur ikinci kız olsun diyen oldu. İlki erkek oldu ikinciyi sordular dedim erkeğe benzio inşallah kızdır dedi. Dedimki heveslenmeyin gördüm ben pipiyi. Aaaa dedi bu erkek istio belli. Bre cahil karnımdaki evladim ne olursa olsun canımdan çok seviyorum ve istiyorum. Kız erkek ayrimi yapanlara da ayrı ayar oluyorum
Kalmış doğuma Rabbim kolay güzel bı doğum nasip etsin. Hep söylerim evladin kızı erkeği olmaz. Önemli olan güzel yetistirbilmek. Emek vermek sevgi saygı aşılamak.Sorma, benimki de erkek diye kv bayağı dertlendi. Dedim oğlun bir x kromozomu gonderemedi ne yapayımBunu en son dedim ama artık sabrım taşınca. Ya o da benim evladım, aylardır içimde taşıyorum kanımdan kan vererek. İkinci kız olur belki diyo. Dedim valla onun sözünü veremem, doğurmayi şu an düşünmüyorum. Kuluçka makinesiyiz herhalde biz.
Amin çok teşekkür ederimAz
Kalmış doğuma Rabbim kolay güzel bı doğum nasip etsin. Hep söylerim evladin kızı erkeği olmaz. Önemli olan güzel yetistirbilmek. Emek vermek sevgi saygı aşılamak.
Bu tarz baskılar görünce, kendinize ben 'dıştan denetimli bir insan değilim' diye hatırlatın lütfen.Merhaba hanımlar.
Eşimle ağustos ayında düğünümüz oldu . Daha öncesinde 2 sene beraber yaşadık. Düğünden sonra çevremdeki herkes " çocuk yapın, yok mu bebek , köpek besleyecegine bebek yap bebeğini sev , bebek bebek bebek " sürekli bebek diyorlar. Ben şuan çalışmıyorum nasip olursa önümüzdeki ay işe başlamayı düşünüyorum. Ama çevremdeki herkes o kadar baskı yapıyor ki artık bunaldım. Eşimde ben de biraz birikim yapalım, bi ev alalım istiyoruz. Yalan yok bazen ben anlık gaza geliyorum ama düşününce ne kadar büyük bi sorumluluk olduğunu fark ediyorum . Zaten esimde pek istekli değil şuan o yüzden heveslenince hevesim kursağımda kalıyor. Babam, babamın eşi, teyzem , eşimin ablaları, kayın validemin arkadaşları kısacası görüştüğüm herkes bunu söylüyor. Henüz düşünmüyoruz deyince de sen daha toysun bilmezsin bizi dinle diyorlar. Ne önerirsiniz nasıl bi cevap vermeliyim çevreme ?
ben damizlik seviyorum deseydinizBitmez bu insanlar alıssan ıyı edersin
Bana eskiden cocuk yapın diyorlardı. Simdı yalnızım kopek al diyorlar
İlla bisey al ve bak.
Hatta gecenlerde bır arkadasımla gorustum, köyden sana kuzu getireyim mi dedı.
Pirzola sandım. Meger canlı kuzudan bahsediyormus.
Kuzu sevımlıymıs ya kuzu bakaymısım evde hahahahahahaha allahım ya hatırladıkca cıldırıyorum.
İnsanların derdi yok baska ıslerı guclerı
yok, duyma onları. Hayatına bak. Keyfine bak.
Bitmez bu insanlar alıssan ıyı edersin
Bana eskiden cocuk yapın diyorlardı. Simdı yalnızım kopek al diyorlar
İlla bisey al ve bak.
Hatta gecenlerde bır arkadasımla gorustum, köyden sana kuzu getireyim mi dedı.
Pirzola sandım. Meger canlı kuzudan bahsediyormus.
Kuzu sevımlıymıs ya kuzu bakaymısım evde hahahahahahaha allahım ya hatırladıkca cıldırıyorum.
İnsanların derdi yok baska ıslerı guclerı
yok, duyma onları. Hayatına bak. Keyfine bak.
Siz esi ameliyatina gelmeyen uye misiniz? Esim sorumluluk ogrendiginde, ben doguma gittigimde beni yalniz birakmayacagina emin oldugumda dusunurum deyin.Merhaba hanımlar.