CinnetNurun KONU DERYASI...

Valla hamilelikten önce zıpkın gibiydik. Adam bana dokunsa başı dönüyordu
Birde sevgisini bayağı belli eden bir insandı.

Özel hayat ama bi şekilde doktorun bile izin verdiğini bunun normal bişey olduğunu anlatması lazım çünkü seni dinlemiyor doktoru da dinlemiyor
Arkadaşımın anlattıklarını bizzat anlattım. Yaa öyle mi gerçekten haklı dedi devamı gelmedi. Aklınca ne kurguluyorsa artık.

VE bir beyin insan vücudundan nasıl koşarak uzaklaşır onu gördük. Eşimle esin akraba olabilir mi?
Kafaları aynı paralelde çalışıyor da.
Olabilir tabii :) Hamilelik ve lohusalık dönemimde çalıştığına pek emin değilim bak. Cinsellik konusunu da taklalarla aştik resmen. Doktorum "Her kontrolde bunu sormayın ya hu! Bir şey olsa söylerim." diyince toparladık

Doktorum o kadar naif ve açıklayıcı bir dille anlattı ki. Taş olsaydı şaha gelirdi.
Ama eşim kulağını tıkamıştı sanki eve gelince sanki hiçbir şey konuşulmamış gibi kaldığı yerden devam etti. 4 aydır da vaziyet hiç değişmedi...

o degil de siz böyle söyleyince aklıma geldi,
Ben bildiğiniz allaha emanet doğurmuşum.
Ne benim aklıma geldi zarar verir mi diye sormak, ne de doktor soyledi
Öyle boş boş ultrasona bakıp dönmüşüm meğer her ay

Cinnet Nur senin ismine bayılıyorum her konunu sırf adın yüzünden okuyorum bebeğin kız mı erkek mı merak ettim

Makul olan sizinki aslında. Benimde aklıma gelmezdi fakat her sevişme öncesi "Vallahi bak çocuğa bir şey olmaz." "Hayır saçmalama tabi ki ne olduğunu bilmiyor." Vb. ikna seansları olunca en iyisi doktor ikna etsin dedim

bence eşiniz çok hassas, bana hoş bir davranış gibi geldi
Sonunda ikna da olmuş zaten, sorun kalmamış :)

Aynı durumu bende ysadım . Değişik bir duygu.Ama altında genel olarak yatan arzu edilmemek olabililir.Eşimde aynı tepkileri veriyordu tüm hamileliğim boyunca beş elin parmağını geçmez. İnsan bekliyor haliyle karsı tarafta o şekilde davranınca bizde saracak yer arıyoruz. Hersey batmaya başlıyo gözümüze. Ama bunu değiştiremiyorsun ben yapamadım. Çünkü ne dersem anlamıyordu. Bence altta yatan temel neden o. Ayrıca erkeler bebek doğmadan babalık moduna gireyor. Onlar biizm gibi değil. Tasıyan biiziz sonuçta. Duygularını belli etmiyo olabilir. Eşimde tam olarak öyleydi ama doğunca manyağa bağladı.

Keşke o moda girmese anası olarak ben çocuğumu ondan daha çok düşünüyorum. Zararlı olacağını bilsem yanımdan 3000 km öteye gönderirim.
Eşlerimizin yaptığı gereksiz evham

Keşke o moda girmese anası olarak ben çocuğumu ondan daha çok düşünüyorum. Zararlı olacağını bilsem yanımdan 3000 km öteye gönderirim.
Eşlerimizin yaptığı gereksiz evham
İşte onlar bunu anlamıyor. Seni cok iyi anlıyorum inş eşin bari değişir. Başkalarını bilmem ama ben beraberliği önemsiyorum . Hala ki sıkıntılaırmız var o konuda . O olmayınca sarılma öpme ilgi hepsi azalıyo zamanla . Ev arkadası gibi yasmak cok saçma.

Ev arkadaşı moduna geçersek iyice onu çiğ çiğ yerim

Sizin derdiniz cinsellik falan değil.
Sizin endişeniz duygusal anlamda, olması gerektiği gibi sizinle aynı şeyleri hissetmemesi üzerine. Yani heycanınıza ortak değil sanırım.Kızkardeşinin taşınması ile ilgili görüşlerinizi belli ettikten sonra, bu tavırları ona istinaden mi,soğudu mu acaba diye sorguluyorsunuz kendinizi değil mi?
Zaman tanıyın.Gözlemleyin bir süre daha. Bu tatsız konuları daha önce de yazdığım gibi hiç ama hiç açılsa bile yorum yapmadan kapayın.
Kimileri, bebeğini kanlı canlı karşısında görmeden sıfatının farkında bile olmuyor.

Eyvah eyvah...adam neler düşündü kim bilirŞöyle alengirli cümleler kurmayın hanımlar

Eyvah eyvah...adam neler düşündü kim bilirŞöyle alengirli cümleler kurmayın hanımlar

Alengirli degildi ama yaa
Hatta benim hamileligim sirasinda türkiyede de böyle hamile kalip doguran bi kadin vardi.haberlerde görmustum

Gördüysem gördüm niye gidip kocama anlattiysam işte

Alengirli degildi ama yaa
Hatta benim hamileligim sirasinda türkiyede de böyle hamile kalip doguran bi kadin vardi.haberlerde görmustum

Gördüysem gördüm niye gidip kocama anlattiysam işte
Ben de aynı hatayı yapıyorum bazen amaaa ne yapıyoruz? Çenemizi tutuyoruz Sonra adamların beyni yanınca uğraşmak gene bize kalıyor. Tabii bu yazdıklarımı en çokta kendime yazıyorum ki aklımın bir köşesinde kalsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…