- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.749
- 348
- Konu Sahibi CiNNET NUR
-
Hay ağzını öpeyimAynen canım kardeşim inan amacım seni üzmek moralini bozmak degil buraya kafa dagıtmaya gelmisken.. Gercekten erkekler buldukca bunayan meşe odunları..aradıklarının hasretlisi buluncasa şikaywtcisi oluyolar...
İçinden gelmiş sarılmışssın. fiziksel manevi olarak senden kaçıyor kadınsı olduğun içinKral bu neçe hayal dünyasıdır?
Mesaj şaka,tabikide öyle bişey yapmazsın bende yapamam zorla güzellik olmazBebeksi gururum inciniyor be onu da yapmam ama konusucam. Keşke birisi bana konuşma metni hazırlasa böyle durumlarda konuşma özürlüsü oluyorum da.
Kendisi fazlasıyla odun zaten. Bana ne hacet..İçinden gelmiş sarılmışssın. fiziksel manevi olarak senden kaçıyor kadınsı olduğun içinOdunsu olunca ne yapar acaba..
Bence eşimin beyninde problem var. Doktorum açıklaya açıklaya gayet güzel ve ikna edici konuştu zaten.Ben ilk hamileligimde benzer bir durumla karsilasmistim. Adam yaklaşmıyordu resmen. Sonra açıkça sebebini sordum korktuğunu söylemişti. 'E ben yakinlasinca niye kaciyorsun illa birşeyler yasayalım diye değil sarilmana ihtiyacım var belki' dediğimde akli cinselliğe kayacağı için o şekilde temastan da korktuğunu söylemişti. Sonra kontrolde doktora sorduk,hicbir sorun yok diyince düzelmişti eşim. 2.hamilelikteyse hiç böyle bir durum olmadi. Esin sanki ikna olmamış gibi veya hamilelige farklı mi bakıyor acaba yani psikolojik farkli bir durumu olabilir mi?
Öncelikle güzel düşünce ve temennilerinden ötürü teşekkür ederimBeni çok güldürdünüz, çok yaşayın
Duymuştum ben bazı erkeklerde böyle oldugunu. Eşiyle doğuma giren bazı eşlerde de oluyormuş sanırım, anneliğe atfedilen kutsallık algısından olsa gerek.
Bizde de durum tam tersiydi hamileyken, ben hem isteksizdim, hem de korkuyordum zarar görür mü diye. Eşim de aağzını yaya yaya "yoookk yaaaaaw ne olacak sen gel sen" diyip duruyordu. Ben de kendi kendime içleniyordum, bu adam baba olamayacak, hiç düşünmüyor çocuğu diye.
Geçici bir süreçtir bence, alışma süreci olur onun da. Ama ben bu tip şeyleri konuşmalı diye düşünüyorum.
Sağlıkla alın kucağınıza bebeğinizi, canınızı da sıkmayın :)
He gardaşım heeee...Son haftaya kadar ilişkiye giren çiftlerden biri de biziz ama ben Doğum kolay olsun diye adamın başını yiyip azıcıkta psikolojik baskı yapmış olabilirimama en nihayetinde bir sorun olmadı ☺
Sonra da hormonlardan deyinO kadar haklısın ki. Böyle dediği zaman çırılçıplak evin içinde koşturma hissi geliyor
Cinnetnur eşinin evli çocuklu hiçmi arkadaşı yok samimi görüştüğünüz hanımlardan yardım isteyebilirsin eşinin çocuğa bişey olmasından korktuğunu bu yüzden hiç yakınlaşmadığını anlatabilirsin yada yakın akrabaya söylersin eşinle konuşabilir eşleriÖncelikle güzel düşünce ve temennilerinden ötürü teşekkür ederim
Bence benim eşim annelik sendromuna direk kendisi girdi hatta kendinin hamile kaldığını bile düşünüyor olabilir. Çünkü duygusal acıdan da beyninde set oluşturmuş.
Elim yanlışlıkla çarpsa 3 kere yerinden sekiyor şaka gibi.
Hormonlarımı satmayı düşünüyorum. Varsa sağlam bir alıcı benimle iletişime geçebilir.Eee bi de kolay geliyor hormonlardan demek. Aksi takdirde düşünmeleri, tartışmaları hatta bazen hak vermeleri yahut savunma yapmaları gerekecek.. Ne gerek var yahu... Hormonlardan hep hormonlaaar...
Evli çocuklu arkadaşı var da geberse bu durumdan bahsetmez. Ben bahsetsem de aooov o bözöm özöl höyötömözzz diye cemkirirCinnetnır eşinin evli çocuklu hiçmi arkadaşı yok samimi görüştüğünüz hanımlardan yardım isteyebilirsin eşinin çocuğa bişey olmasından korktuğunu bu yüzden hiç yakınlaşmadığını anlatabilirsin yada yakın akrabaya söylersin
VE bir beyin insan vücudundan nasıl koşarak uzaklaşır onu gördük. Eşimle esin akraba olabilir mi?Erkekler bu konuda fazla düz mantık ya da daha doğru deyimle mantıksız olabiliyor.
Mesela laf arasında; "Bebek anne karnındayken dış hayati hisseder." gibi bir şey söylediyseniz bundan bile çekiniyor olabilir. Sanki garibim bebek de oturmuş "Annemle babamı bir kınayayım." diye bekliyor.
Hamileyken bir gün maç sırasında Muslera fena bir gol yedi, eşimin bağırtısıyla kızımin tekmesi tesadüf etti. Adam kızı korkuttum diye 2 gün yemedi, içmedi, işe gitmedi. "Acaba ağlıyor mu?" diye karnımı dinledi. En son korkmadı, korkunca takla atıyor diye çemkirerek yalan söyledim kendine geldi. Demem o ki aklı başına gelene kadar insana dokuz doğurtuyolla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?