• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çirkin Ve Paspal Eziklik

Dayımın eşi gençken Barbie bebek gibiydi şu an 60-65 yaşında. Saçları beyazladı önceden sarıydı. Çok tatlı makyaj yapar, giyinir, sağlıklı beslenir, formunu korudu hep. Halen imrenerek bakarım. Kadın her yaşta güzeldir yeter ki kendi değerini bilsin.

Maddi durumunuzu bilmiyorum ama uygun fiyatlı olarak Trendyol mill curve kısmında modern büyük beden kıyafet bulabilirsin. Pinterestten büyük beden kapsül gardrop panolarına bakıp oradan fikir alıp az parçayla çok kombin yapacağın parçalar konusunda ilham alabilirsin. Yüz modeline göre saç kestirmen bile auranı değiştirir. Büyük küpeler yine yüzünü olduğundan daha ince ve orantılı gösterir. Gratiste her hafta %70 indirim var 😁 besulis Lykd gibi markalardan uygun fiyatlı güzel bir makyaj çantası oluşturabilirsin. Kimse bir günde her şeye sahip olamaz ama kendine göre kendin için küçük adımlarla küçük alışverişlerle kendini iyi hissetmen mümkün 🩷

İş yerine staja geln kızın mini giydiğini hiç görmedim ama diğer mini ve göbeği açık giyen kızlardan daha şık alımlı.sadece benim değil diğer arkadaşların da fikirleri bu yönde.saclari ombreli ve maşa yapıyor hep.uzun kaşe kaban giyiniyor kabanina uzun atkı atiyor açık şekilde.diz üstü elbise dizlere kadar çizme.o kadar zarif güzel ki.mini giyinmek güzellik ölçütü değil bana göre.istiyorsaniz giyinin yakışmadı için kilo da vermeniz lazim acı ama gerçek

Sadece mini giyinince güzel giyinildiğini düşünmeniz ilginç. Dekoltesiz, uzun kıyafetlerle de çok güzel giyinilebilir. Kıyafetin uzun veya kısalıdığından çok seçimlerinizi gözden geçirmeniz gerekebilir belki.

Makyaj yapmayı bilmiyorsanız internette sayısız video var öğrenebileceğiniz, öyle yapamıyorum derseniz birilerinden eğitim alın.

25 kg verilemeyecek bi kilo değil. Bi diyetisyene başvurabilirsiniz hatta şimdiki zamanda insanlar chatgbt gibi uygulamalara kendine göre diyet listeleri hazırlattırıyorlar.

Genç kızlık döneminiz geçiyor olabilir ama genç bir kadınsınız. Her şey sizin elinizde. Geçmişe bakıp üzülmek yerine şuanınızı güzelleştirin.
Çok teşekkür ederim 🙏🏻

Giyemediğin için aklında kalmış senin.
giyinip süslenmedin diye neden yıllarını boş geçmiş diye düşünüyorsun anlamadım.
bu sosyal medyadaki şişirme şeyleri ne kadar gözünüzde büyütüyorsunuz.
Esas 30 yaşından sonra kadınlar en güzel dönemine girerler. Hem hala güzel hem olgunlaşırlar.
Siz bu kafadan çıkın hemen.
Ben istediğim bölümü okuyamadım istediğim maaşı alamıyorum bunu hak etmiyordum diye üzülüyorum. Aklıma dekolte giymediğim için geçen yıllarım hiç gelmedi.
En büyük hayalim genç kizligimi yaşamak istediğim gibi giyinmek ve makyaj yapmaktı

22 yaşınla şu an arasında ne fark var. O zaman yapıp da şu an yapamadığın ne var
7 sene geçti hayallerim içimde kaldı 22 yaşında genç çıtır olmak var birde 29 yas yirmilerin sonu artık genç kız değilim koca kadinim

7 sene geçti hayallerim içimde kaldı 22 yaşında genç çıtır olmak var birde 29 yas yirmilerin sonu artık genç kız değilim koca kadinim

Ay neden öyle diyorsun 🥲

Yaşımız aynı nerseyse. Tamam 22 değilim ama 29 yaşında bitmiş orta yaşlı da değilim.

Şaka mı yapıyorsun, 33 yaşındayım ve hayat arkadaşların bahsettiği gibi 30 dan sonra başaaldı gibi oldu bana, şimdi ben 20 yaşım için ağlayıp zırlayacaksam hayatın bana ne katkısı olacak, şöyle düşün yaş diye bir kavram yok ne hissederdin o zaman, nebehat çehre, semiramis pekkan bi sayfasına bak kadının eminim farkındalığın artacak, hayat yaşadığımız andan ibaret gerisi o kadar boş ki, oturup bir sağlam düşünmeni tavsiye derim hepimiz aynı yollardan geçtik çünkü

38 yaşındayım 39 yaşıma gireceğim.

siz yaşadığınız yerden mi çevreden mi bu düşünceye kapıldınız bilmiyorum. Koca kadın dediğiniz 50 yaşında filan oluyor artık.
o eskidendi 14 15 yaşında evlenip 30 yaşına geldiğimizde koca kadın oluyorduk.
siz psikolojik olarak kendinizi buna ikna etmişsiniz. sizi burada kimse bir şeye inandıramaz.

Şaka mı yapıyorsun, 33 yaşındayım ve hayat arkadaşların bahsettiği gibi 30 dan sonra başaaldı gibi oldu bana, şimdi ben 20 yaşım için ağlayıp zırlayacaksam hayatın bana ne katkısı olacak, şöyle düşün yaş diye bir kavram yok ne hissederdin o zaman, nebehat çehre, semiramis pekkan bi sayfasına bak kadının eminim farkındalığın artacak, hayat yaşadığımız andan ibaret gerisi o kadar boş ki, oturup bir sağlam düşünmeni tavsiye derim hepimiz aynı yollardan geçtik çünkü
Haklısınız çok teşekkür ederim ❤️

Yaşım geçmiş gibi geliyor bu hayal sanki 18 _22 yaş arası kızlar için geçerli
18-22 yaşındaki kızların da en büyük hayali mini etek giyip makyaj yapmak değil. Herkes melankoli yaşamıyor bu hayatı

bakımsız paspal olmak ayrı, tişört pantolon giyip makyaj yapmamak ayrı. makyajsız geçen günleri yaşanmamış saymak kendine ayıp bi kere. sadece özel günlerde makyaj yaparım normalde gerek görmem makyajsız da güzel olduğumu bilirim ihtiyaç duymam mesela hiçte günlerim boşa gitmiş gibi hissetmiyorum. vücuduma göre giyiniyorum kısa da giyiniyorum uzun elbiseler de tercih ediyorum ama çoğunlukla midi veya uzun elbiseler bana daha asil geliyor

29da düzeltmezseniz on sene sonra da 30larınıza ağlarsınız. Hemen bugün karar alıp kendinize bakarsanız gayet güzel otuzlar yaşarsınız. 30lar da çok genç çok güzel yaşlar. Ben 40 yaşındayım 25-40 arası hayatımın en güzel zamanlarıydı bence. En güzel zamanlarınız hala önünüzde

Canım çok sıkkın çünkü çok çirkin ve paspalim güzel giyinen genç kızları gördükçe çok kıskanıyorum ve boşa geçen yıllarıma üzülüyorum 29 yaşındayım yüzüm hala sivilce ve leke dolu kiloluyum 25 kilo fazlam var yüzümde kusurum çok estetiğe ihtiyacım var Z kuşağı kızları görünce çok üzülüyorum bakımlı ve çok güzel giyiniyorlar ben ise 20 li yaşlarimi boşa geçirdim makyaj yapıp güzel giyinip gezme imkanımda olmadı yaşadığım yer mini giyinmeye uygun değil .Acı dolu ve giyinip makyaj yapıp gezemedigim günlere çok üzülüyorum herşeye yeni baştan başlayayım diyorum ama aklıma 29 yaşında oldugum geliyor seneye de 30 olacağım içimdeki hüznü anlatamam gerçekten çok üzgünüm
29lu yaş niye size bukadar dert oldu?
Tamam 20-25 arası gibi değil ama ben mesela 26-30
doğum, emizrme bebek & çocuk bakımı ile meşguldum ve 31 den sonra kendimi resetledim, küllerimdem doğdum diyebilirim. Önce fazla kilolarımı verdim, sonra kıyafet, saç baş bakım, düzenli spor vs derken şuan 26 yaşımdankinden daha dinç ve fitim- 43 yaşındayım bu arada.
Boyum kadar iki kızım var, bana anne dediklerinde tanımayanlar şok oluyor, hele büyüğünün yanında. 2.doğum sonrası kendimi toparlamasaydım şuan eminim kendimi bende bakımsız ve paspal hissederdim.

Back
X