• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çirkin Ve Paspal Eziklik

Canım çok sıkkın çünkü çok çirkin ve paspalim güzel giyinen genç kızları gördükçe çok kıskanıyorum ve boşa geçen yıllarıma üzülüyorum 29 yaşındayım yüzüm hala sivilce ve leke dolu kiloluyum 25 kilo fazlam var yüzümde kusurum çok estetiğe ihtiyacım var Z kuşağı kızları görünce çok üzülüyorum bakımlı ve çok güzel giyiniyorlar ben ise 20 li yaşlarimi boşa geçirdim makyaj yapıp güzel giyinip gezme imkanımda olmadı yaşadığım yer mini giyinmeye uygun değil .Acı dolu ve giyinip makyaj yapıp gezemedigim günlere çok üzülüyorum herşeye yeni baştan başlayayım diyorum ama aklıma 29 yaşında oldugum geliyor seneye de 30 olacağım içimdeki hüznü anlatamam gerçekten çok üzgünüm
Güzellik kavramını dış görünüşle sınırlamayın hele ki açık giyinmek makyaj yapmak olarak kabul etmeyin bu kavramı öncelikle sağlıklı bir durumda olmanız lazım sivilceleriniz ve kilonuz için doktora gidin yüksek ihtimalle zaten hormonal yapıdan kaynaklı birbiri ile bağlantılı durumlar yani gereken ilaç veya takviyeyi kullanıp doktorun veya diyetisyenin önerilerine uyarsanız bu sorunlar çözülebilir. Estetik konusunda eğer istiyorsanız yaptırın derim. İnanın sağlıklı beden sağlıklı ruh demek bir yerde iyi hisseden insan imkanınca iyi giyinir iyi yer iyi konuşur morali genel anlamda iyi olan insanlar zaten bellidir

Canım çok sıkkın çünkü çok çirkin ve paspalim güzel giyinen genç kızları gördükçe çok kıskanıyorum ve boşa geçen yıllarıma üzülüyorum 29 yaşındayım yüzüm hala sivilce ve leke dolu kiloluyum 25 kilo fazlam var yüzümde kusurum çok estetiğe ihtiyacım var Z kuşağı kızları görünce çok üzülüyorum bakımlı ve çok güzel giyiniyorlar ben ise 20 li yaşlarimi boşa geçirdim makyaj yapıp güzel giyinip gezme imkanımda olmadı yaşadığım yer mini giyinmeye uygun değil .Acı dolu ve giyinip makyaj yapıp gezemedigim günlere çok üzülüyorum herşeye yeni baştan başlayayım diyorum ama aklıma 29 yaşında oldugum geliyor seneye de 30 olacağım içimdeki hüznü anlatamam gerçekten çok üzgünüm
önünüzde giyinmek , kilo vermek, kendinize bakmak için en az 30 sene daha var.
henüz çok gençsiniz
başkalarına özenmek yerine kendinizi toplamaya çalışın

29lu yaş niye size bukadar dert oldu?
Tamam 20-25 arası gibi değil ama ben mesela 26-30
doğum, emizrme bebek & çocuk bakımı ile meşguldum ve 31 den sonra kendimi resetledim, küllerimdem doğdum diyebilirim. Önce fazla kilolarımı verdim, sonra kıyafet, saç baş bakım, düzenli spor vs derken şuan 26 yaşımdankinden daha dinç ve fitim- 43 yaşındayım bu arada.
Boyum kadar iki kızım var, bana anne dediklerinde tanımayanlar şok oluyor, hele büyüğünün yanında. 2.doğum sonrası kendimi toparlamasaydım şuan eminim kendimi bende bakımsız ve paspal hissederdim.
Gerçekten çok haklı bir yorum ben de öğrencilik hayatımda hiç makyaj kombin yapamadım hem zaman yoktu hem de içimden gelmezdi sonra hamilelik emzirme uykusuzlık derken aynı dediğiniz gibi geçti şuan tam 30 yaşındayım kızım 2 bucuk yaşında ve ben kombin yapıyorum hafif makyaj maşa falan kendimi iyi hissettirecek şeyler yapıyorum hiç 20li yaşlarım boş geçti olayına girmedim

29lu yaş niye size bukadar dert oldu?
Tamam 20-25 arası gibi değil ama ben mesela 26-30
doğum, emizrme bebek & çocuk bakımı ile meşguldum ve 31 den sonra kendimi resetledim, küllerimdem doğdum diyebilirim. Önce fazla kilolarımı verdim, sonra kıyafet, saç baş bakım, düzenli spor vs derken şuan 26 yaşımdankinden daha dinç ve fitim- 43 yaşındayım bu arada.
Boyum kadar iki kızım var, bana anne dediklerinde tanımayanlar şok oluyor, hele büyüğünün yanında. 2.doğum sonrası kendimi toparlamasaydım şuan eminim kendimi bende bakımsız ve paspal hissederdim.
20_25 yaş arasini daha doğrusu 29 a kadar hiç istediğim gibi yaşayamadım bu yüzden çok üzülüyorum

Kusura bakma da bu nasıl en büyük hayal ya. En büyük hayalini hemen bir mağazaya gidip bugün direkt gerçekleştirebilirsin o zaman :D
Kusura bakma konu sahibi arkadaş ama hayatımda daha vizyonsuz bir hayal görmedim. Bakış açınız inanılmaz bir boyutta sığ.

Mini giymeden güzel giyinilemez, makyaj yapmadan güzel olunamaz, bakımsızsan degersizsin ve en büyük hayalin güzel giyinmek.

Rabbime gönül koyuyorum bazen. Ne dertsizlikler var ya Rabbim ben neden bu kadar dertsiz olamadım diye?

Insanlar ne imtihanlar veriyor, derdinizi bir tartın isterseniz. En büyük hayaliniz güzel giyinmekse link atayım size, sizin hayaliniz benim 2 dakikamı alir.

20_25 yaş arasini daha doğrusu 29 a kadar hiç istediğim gibi yaşayamadım bu yüzden çok üzülüyorum
Birşeyileri değiştirip, Üzülmeye devam ederek günlerinizi geçirirseniz 35e geldiğiniz zaman da bu yaşıma kadar hiç istediğim gibi yaşayamadım çok üzülüyorum diyeceksniz. 30 dan sonra zaman daha hızlı geçiyor, benden söylemesi

Kendinize üzülmeyi ve acımayı bırakıp harekete geçin. Kilo vermek sizin elinizde olan bir şey, cildiyeye gidip yüzünüzdeki leke ve sivilceleri gösterin. İlaçları kullandıkça, beslenmenize dikkat ettikçe onlar gidecektir zaten. Kilo verdikçe üstünüze başınıza güzel şeyler alıp giyersiniz, makyajı şuanda yapabilirsiniz. Gidin bi diyetisyene, spor salonuna kaydolun kendinizi de daha iyi hissedersiniz.

Teşekkür ederim 🙏🏻 en büyük hayalim makyaj yapmak mini giyinmekti bunlara geç kalmış miyim sizce
Ben 33 yaşındayım hamileyim yerine göre mini hala giyiniyorum çevremde 50 yaşında taş gibi mini mini giyinen genç kız gibi fıstık gibi dolu hatun var onlara hayranlıkla bakıyorum her seferinde de hayranlığımı dile getiriyorum hiç bir şey için geç değil ama kendine bakman lazım fazla kilolarından kurtul saç makyaj bitti gitti bir de yüz yogası öneririm ben 4 senedir yüz yogası yapıyorum ve kaliteli temizleyici nemlendirici güneş kremi sürüyorum beni her gören 20li yaşlardayım zannediyor

29 olucam kendimi yeni keşfediyorum ,senin gibi 20-25 kilom fazla ama sağlıklı beslenmeye başladım gardıroptaki uyumsuz ve eskiyen kıyafetleri attım. Yüzüme uygun yıkama jeli kullanmaya başladım saçlarımın rengini değiştirdim evde yaptım tabi ki😊 neye nasıl gücüm yeterse maddi olarak.

Buraya uzun uzun yazmak istemiyorum konuşmak ve fikir alışverişi yapmak istersen mesaj yazabilirsin burdan bana. Hertürlü yardımcı ve motive olmak isterim🌸 çirkin değilsin. Sadece biraz pohpohlamak lazım seni içine kapanmışsın kendine küsmüşsün..

Ben 33 yaşındayım hamileyim yerine göre mini hala giyiniyorum çevremde 50 yaşında taş gibi mini mini giyinen genç kız gibi fıstık gibi dolu hatun var onlara hayranlıkla bakıyorum her seferinde de hayranlığımı dile getiriyorum hiç bir şey için geç değil ama kendine bakman lazım fazla kilolarından kurtul saç makyaj bitti gitti bir de yüz yogası öneririm ben 4 senedir yüz yogası yapıyorum ve kaliteli temizleyici nemlendirici güneş kremi sürüyorum beni her gören 20li yaşlardayım zannediyor
Çok teşekkür ederim ❤️

Kusura bakma konu sahibi arkadaş ama hayatımda daha vizyonsuz bir hayal görmedim. Bakış açınız inanılmaz bir boyutta sığ.

Mini giymeden güzel giyinilemez, makyaj yapmadan güzel olunamaz, bakımsızsan degersizsin ve en büyük hayalin güzel giyinmek.

Rabbime gönül koyuyorum bazen. Ne dertsizlikler var ya Rabbim ben neden bu kadar dertsiz olamadım diye?

Insanlar ne imtihanlar veriyor, derdinizi bir tartın isterseniz. En büyük hayaliniz güzel giyinmekse link atayım size, sizin hayaliniz benim 2 dakikamı alir.
Dertsizlik mi cektigim acıları yazmadım dertsiz sandınız

O bakımlı Z kuşağı gördüğün kızların da suratında kendilerince beğenmediği kusurları var iyi bir kapatıcı ile kapatıyorlar sen de şikayet etmek yerine yapsan mı acaba?

Ah ahhh 29 yaşıma dönebilsem ....
Öyle genç öyle dinamik bir zamandasınız kiii
Kilonuzu kontrol altına alın, 48 yaşımda yapabildim bunu keşke daha önce yapsaymışım ...
Geçmişe sızlanmak yerine geleceğe bakın, makyaj yapmak, düzgün giyinmek gibi şeylere hemen başlayabilirsiniz. İlaveten mini giymeden de çok şık olunabilir. Kilo verdikçe cildiniz de güzelleşir. Kıymetini bilin bu zamanların çünkü çok çabuk geçiyor , 49 yaştan bildiriyorum nasıl geçti inanın anlamadım

20 yaşımdayken evet daha hızlı kilo vermiştim ama şimdi o fotolarıma bakıyorum da çocuk gibiymisim.30 yaşımı daha bu sevdim kadınsı geliyor.Her yaşta makyaj yapmayı ,giyinmeyi çok sevdim. Kaldı ki güzel giyinmek için illa mini etek giymeye gerek yok. İstediğin fizikte olunca ferace bile dikkat çekici duruyor. Karamsar olup yerinde duracağına bir an önce harekete geç. Spora yazılmak en iyisi kiloları verdikçe zaten kendine güvenin gelir. Kıyafet, makyaj sosyal medyada örnekleri çok var. Ama şimdi başlamazsan 30-35 olduğunda yine aynı döngü devam edecek

Bulaşıcı hastalık gibi oldu bu size söylemiyorum çok fazla duyuyorum artık böyle şeyler yani kilo fazlaniz varsa az yer spor yapar sağlık sorunu yoksa hallolur .Giysi dediğin de biraz maddiyat iş güç varsa zevkinize göre alınır sivilce için cildiniz için lekeler için kremler var bir doktora gidin cilt tipinizi belirleyin belki yağlı yemekten belki güneşten abur cubur dan belki kalıtımsal bir uğraşın hele . önce çaba sonra olmuyor yada oluyor diyebilirsiniz ha bunları yaptım olmuyor diyorsaniz bilemem.Ben sağlık sorunu yoksa diyet ve sporla kilo verilmediğini düşünmüyorum .Son çare olan estetik içinde hayal eden parayı biriktirir yaptırır

Back
X