cocugu aldrmak isdemiyorum

Konu dun param yok aldiricam diyen bir annenin, gelen tepkiler yuzunden paraya gerek yok aldirmayacagim demesiyle son bulunur. Konu sahibi once buyu, cocuklari da o belirsiz hayatina mahkum etme. O kisacik hayatina neler neler sigdirmissin. 15 yasinda evlenmissin, bosanmissin , sevgili yapmissin, eski kocanla tekrar barismissin... Umarim iki taraf icin de hayirli ve saglikli bir karar alirsin.

Not : Cocuk aldirmaya karsiyim, her can(lin)in bir yasam hakki oldugunu savunurum ama bazi annelerin anne oldugunu gormek cocuk aldirmasindan daha aci sanki. Keske fake olsan. Umarim uyeligin ayri incelenir.

umarım gerçek değildir. ben bıraktım peşini yorum filan yazmıyorum. saçmalık çünkü gerçekse de değilse de.

umarım gerçek değildir. ben bıraktım peşini yorum filan yazmıyorum. saçmalık çünkü gerçekse de değilse de.
Bir Gürcistan bir Azerbaycan, Türkiye bu işin neresinde??
Bir dediği bir dediğini tutmuyor konu sahibinin.
Dün de o pıhtı neresi can diyordu.
Bence de ne desek bir bahane üretiyor. En iyisi takmamak.

Gürcistanlı girişimci birileri okuyorsa allah rızası için gürcü bi kadınlar kulübü kursunlar. Bu kadından kurtulalım.

isinize gelince azeri turk ayni milet isinize gelmeyince kendi medyaniz yokmu falan...

Siz iyi misiniz ya. Dalga mi geciyorsunuz insanlarla. Yanlislikla kalinmis bir gebelik degil bu anladigim akdariyla martta konu acmissiniz silik cizgi var adetnoldum hayallrrim suya dustu falan demissiniz. Gebelik ve yumurtalama ile ilgili bir suru msjiniz var. Milletle mi dalga geciyorsunuz anlamadim bile isteye hamile kalmak icin ugrasmak sonra bakamam diye aldirmak istemek sonra aldirmayacagim demek. Kafa buluyorsunuz zaar.

offf anlatmakdan yoruldm ya

bir orda bi burda yasiyorum ne zaaman dedim ya veya doktora gitdiyimi sizin gozunuzde sorun var galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…