- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi ayselmamedova123
-
Zannediyorum ki henüz nikah kıymamış eski kocasıyla. Yani önceki konusunda böyle bir şey söylememişti.
Bir de çocuk oyuncağı sanki bir önceki konusunda doktor rahmin genişlemiyor ilaç kullanman lazım 9 ay boyunca diyor bu konuda ise doktor öyle bir şeyin olmadığını söyledi diyor. Ve yine bir önceki konuda paraları yok bir orda bir burda yaşıyor konu sahibi, bu konuda ise arabaları dahi var.
Bilemiyorum ben bu konuya da pek inanamadım açıkçası.
Bir Gürcistan bir Azerbaycan, Türkiye bu işin neresinde??umarım gerçek değildir. ben bıraktım peşini yorum filan yazmıyorum. saçmalık çünkü gerçekse de değilse de.
evliydm zaten ve esim bir yil 7 ata ckiyor
kizim 3 yasnda bide aralarnda cok yas farki olsun isdemiyorm kiskanclik oluyor cocuklardaHic mı para gitmeyecek neden bu kadar mantıksız işler yapıyorsun neyin acelesi bu nedir yani çocuk kaçıyor mu ? Bir tane var zaten çıkınca ikinci olurdu. Eşin neden içeri girdi ?
Hiç alakası yok kıskançlıkla her çocuğun karakteri farklıdır ... Eşin neden içeri girdi demiştim ama cevap alamadım...kizim 3 yasnda bide aralarnda cok yas farki olsun isdemiyorm kiskanclik oluyor cocuklarda
isinize gelince azeri turk ayni milet isinize gelmeyince kendi medyaniz yokmu falan...Ya Türk degılsın türkıyede degılsın . Dilin Azerice gelıp bizim sitede dert yanıyorsun bide millete bağırıyorsun . Hatırlatırım burası Türk sitesi . Siz Azeriler zaten Türkiye'nin dizisi filmi siteleri ne varsa yakında. Takıp edıyorsunux . Ya sizin YÖK mü kendi medyanız kendi siteleriniz heryerde karşıma çıkıyorsunuz .. bide bi insan HAPİSHANEDE NE DİYE SEVİŞİR ??? ÇOCUK YAPAR ?? TUHAFSINIZ Allah o çocukları korusun
boyle bir hayata derken ?? bazi anneler cocugu dadiya brakp calisiyo o cocuklar daha mutlu oluyor zatenYetiştirmek için para lazım ama. Bence o çocuk böyle bir hayata doğmamalıydı. Yazık yavrucağa.
esim hapse girdiyinde ayriydk biz barsmiyodm oda bir bosluga dusdu arkadasni fena dovduHiç alakası yok kıskançlıkla her çocuğun karakteri farklıdır ... Eşin neden içeri girdi demiştim ama cevap alamadım...
offf anlatmakdan yoruldm yaSiz iyi misiniz ya. Dalga mi geciyorsunuz insanlarla. Yanlislikla kalinmis bir gebelik degil bu anladigim akdariyla martta konu acmissiniz silik cizgi var adetnoldum hayallrrim suya dustu falan demissiniz. Gebelik ve yumurtalama ile ilgili bir suru msjiniz var. Milletle mi dalga geciyorsunuz anlamadim bile isteye hamile kalmak icin ugrasmak sonra bakamam diye aldirmak istemek sonra aldirmayacagim demek. Kafa buluyorsunuz zaar.
Ee hapiste mı kıydınız nikahı ?esim hapse girdiyinde ayriydk biz barsmiyodm oda bir bosluga dusdu arkadasni fena dovdu
konuya el at derken ne varki konuda@Mune konuya bi el at istersen
bir orda bi burda yasiyorum ne zaaman dedim ya veya doktora gitdiyimi sizin gozunuzde sorun var galibaZannediyorum ki henüz nikah kıymamış eski kocasıyla. Yani önceki konusunda böyle bir şey söylememişti.
Bir de çocuk oyuncağı sanki bir önceki konusunda doktor rahmin genişlemiyor ilaç kullanman lazım 9 ay boyunca diyor bu konuda ise doktor öyle bir şeyin olmadığını söyledi diyor. Ve yine bir önceki konuda paraları yok bir orda bir burda yaşıyor konu sahibi, bu konuda ise arabaları dahi var.
Bilemiyorum ben bu konuya da pek inanamadım açıkçası.
evetEe hapiste mı kıydınız nikahı ?
KONU ırkçılığa ve hakarete girmişkonuya el at derken ne varki konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?