çocuk erkeği eve bağlar mı

1.çocuğu kocanızı eve bağlamak için yaptınız

2.çocuğu kendiniz için istiyorsunuz

inşallah 3.çocuğunuzu eğriyi doğruyu düşünerek mantıklı bi şekilde karar vererek yaparsınız

çocuk erkeği değil kadını eve bağlar :))

minicik bedenlere bir evliliği kurtarma sorumluluğu vermek isteyen yetişkinlere diyecek lafım yok benim..iki koca insanın yapamadığını küçücük bir çocuktan beklemek nasıl bir yanılgı anlayamıyorum.

Son düzenleme:
Çocuk sahibi olmadan önce sormanız gereken soruyu 7 aylık hamileyken sormuşssunuz.

Çocuk ancak kadını evliliğine bağlar, çünkü kadın evliliğinde mutsuz olsa bile çocuğu varsa
evli kalmaya devam eder.

ben komiksem sen de dik alasısın sana değer vermeyen kocayı sana baksın diye, bi çocuğu kullanarak, istemediğin halde dünyaya getirdiğin için dünyanın en büyük bencilliğini yapmışsın

ama zordur evet çok çaresizim kocam benı sevmiyor ne yapsamda ondan bi çocuk yapsam benı bırakıp gidemese diye düşünen kadın acizdir işte başka birşey değil

sadece şansın yaver gitmiş allah yuzune gülmüş
bunun senin ilk çocuğunla alakası yok

çocuklarınızı kullanmak için doğurmayın onlar daha el kadar çocuk!size muhtaç.

aranızın bozuk olduğu kocalarınızı bağlamak için kumar oynamayın!ayıptır! göz kırpılacak birşeyse hiç değildir.

gamsız hayat bazılarına başka güzel.

sana çocuğunu sevmiyorsun demedik doğurup bide sevmeyecek miydin? neden ne kadar çok sevdiğini ve anneliğin yüceliğini anlatıyorsun?bencilliğini gizleyebilmek için mi? sana kötü ane demedik bencilsin dedik.

evliliğin çocuğa rağmen değişmeseydi o çocuğun yüzüne nasıl bakacaktın?ben senı şans için kumar için doğurdum yavrum ama baban yemedi mi diyecektin? bırak...

bi erkeği evliliğe ikna etmek için hamile kalıp kandırmaktan ne farkı var? ha pardon evliydiniz değil mi evli olunca bütün uyanıklıklar yasal oluyor zaten.peh.

sen benım söyledıklerımı anlamıyorsun galiba,senınle polemiğe girip siteden ceza almak istemem,bak güzel kardeşim,ben evliliğim kurtulsun diye çocuk yapmadım,7 aylık hamileydim,eşimle kavga ettiğim için ve hamileliğin verdiği bunalımla aklıma bu soru geldi acaba evlilik değişir mi anlamında sordum ,ayrıca eşimi seviyorum yuvamda gözüm var,eşimde cocuk olmasını benden daha cok isteyen birisiydi, o an aklıma bu soru geldi ve sordum ne var bunda ,sanki ben meleğimi buna alet etmişim gibi konuşma,o aşkımızın meyvesi en az babasınıda onun kadar seviyorum,şuan eşimden ayrılsam ailemin maddi gücü hem bana hem yavruma bakar beni dışardan görenler hangi ünidesin diyorlar,evli olduğuma şasıranlar var yanı demek istediğim çirkin bir kadında değilim,kendi ayaklarım üzerindede durabilirim bu gücü yavrumdan alıyorum,dünya yalnızca eşim etrafında dönmüyor,önce yavrum gelir,eşimde bu sorumluluğu yerine getirdiği için babalığı hakediyor,sizce mutsuz olsam neden 2.cocuğu yapayım ,annelık kolay mı,bir bebek daha büyümeden dünyanın emeğini istiyor kalmış ki eğitimi geleceği topluma nasıl bır evlat olacağıda önemli,bazıları bunu ima etmiş,tüm günümü ona adadım eline kalem verıyorum,boyama kıtabı tutuşturuyorum ,netten nota çıkartıp bebeğime bezden piyona aldık babasıyla bırlıkte öğretmeye çalışıyoruz daha 1 yaşında bile değil biz onun için emek veriyoruz ..beni diğer annelerle karıştırmayın doğurup kendi oyunlarıma nasıl alet edeyim,bu suçlamayı anne olan söylemezdi zaten

tabıkıde her erkek bir değil,sizde haklısınız ,cocuk olduktan sonra evınden uzaklaşan sorumluluktan sıkılan erkeklerde vardır,bebekler dünyanın en güzel en anlamlı en değerli en masum yavruları,Allahım inşallah bana tekrardan ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar versin

ha şunuda söylemek isterim ki bu site benim hayatımı çok değiştirdi,burada ki kadınlardan yaşanmışlıklardan çok şey öğrendim,herkese ve bu siteyi kurana teşekkürler.

Bu sayfa acık kalsa ve kocan bunları bır okusa sen bıtersın:))
Ikıncı cocugu ıkıncı evlılıgı kurtarıp ıkıncı kocayı eve baglamak ıcın
yaparsın o zaman hahahhaa:))))))

evet bir paragrafın özeti şu gencim güzelim süper anneyim bi tanecik anneyim

sen anne değilsin bilemezsin.(yıne klasık bekara karı boşamak kolay bir yuva kolay yıkılmıyor sen anne değilsin bilemezsin muhabbeti)anne olmayanların mı aklı yok anne olanların aklı mı artıyor?çocuğun zekaya etkisi mi var?

evet herşeyi o kadar bilmişsin ki koca bağlamak için çocuk yapmışsın bu gerçeği deiştirebilir misin ?hayır

istediğin kadar mükemmel anne ol, sana değilsin demedim çocuğunu kullandın dedim yine de diyorum.sonradan aşk meyvesi diyerek her ne kadar kabul etmesende...

bunu kabul etmen de zor biliyorum inkar etsende gerçek gerçektir.

her neyse Allah uzun ömür sağlık mutluluk versin çocuklarına.

kendi kocanla benımkini karıştırmasan iyi olur,konularına mesaj gelmiş bir bak istersen bir iki şey öğrenirsin,benim evliliğim yolunda sen kendi derdine yan beni düşünme tatlım boşanma aşamasında olduğuna göre ikinci evliliği düşünen sensin,ben değilim

mutsuz insanlar neden böyle davranıyor anlamıyorum,sen 8 aylık çocuğunla eşinden boşanıyorsan ,neden başka insanların hayatıyla alay etmeye çalışıyorsun,kadınlık annelik bu olamaz.

iki gündür kk de eski konular hortlayıp duruyo
ama yine yazıcam çocukda 1 yaşına gelmiş ya neyse
çocuk erkegi eve baglamak için yapılmaz ,
mutluluk ile o çocuk olur ve mutluluk iiçinde büyür
erkek eve gelecek diye küçük bebeklerin ne şucu günahı var
ama neyse yinede çocuklarınıza alllah ömür versin,mutlu olursunuz inş.

teşekkürler cnm ,sende sağlıcakla evladını kucağına al...sana ve sneın gibi düşünenlere katılıyorum şayet;

ben hala kendimi anlatamadım mutlu olayım eşim değişsin diye çocuk yapmadım,hamileyken bunalımlara girdim bu soruda doğal olarak aklıma geldi,çoğu kişininde emınım geliyodur,uzaydan inmedimya herkese mutluluklar diliyorum ama erkekler bebeklerinin olmasıya değişiyor buna kanaat ettim yaşadım ve gördüm hamileyken insanın aklına herşey geliyor,karnıma uzuan süre dokunmasa acaba sevmıyor mu yada benım kadar sevmıyecek mi gibisinden düşünceler geldi ,herkesınde gelıyordur,ikinci bebeişime hamile kalırsam bu buhranlara girmem herkese mutluluklar

teşekkürler cnm ,sende sağlıcakla evladını kucağına al...sana ve sneın gibi düşünenlere katılıyorum şayet;

ben hala kendimi anlatamadım mutlu olayım eşim değişsin diye çocuk yapmadım,hamileyken bunalımlara girdim bu soruda doğal olarak aklıma geldi,çoğu kişininde emınım geliyodur,uzaydan inmedimya herkese mutluluklar diliyorum ama erkekler bebeklerinin olmasıya değişiyor buna kanaat ettim yaşadım ve gördüm hamileyken insanın aklına herşey geliyor,karnıma uzuan süre dokunmasa acaba sevmıyor mu yada benım kadar sevmıyecek mi gibisinden düşünceler geldi ,herkesınde gelıyordur,ikinci bebeişime hamile kalırsam bu buhranlara girmem herkese mutluluklar

Dayım 2,5 yıldır evli. Eylül ayında bebeği oldu. Şuan evden çıkmıyor. İşteyken yemek molasında bile eve geliyor. Uyurken izliyor falan. Çok bağlıydı evine dahada bağlandı.

mutsuz insanlar neden böyle davranıyor anlamıyorum,sen 8 aylık çocuğunla eşinden boşanıyorsan ,neden başka insanların hayatıyla alay etmeye çalışıyorsun,kadınlık annelik bu olamaz.

Valla ben sana iyi bir yorum yazmak ıcın gırdım ben kendı kendıme yapmadım cocugu sen gıbı
fıkırlerle o ayrı mesele,ama senın burdakı bırıne yazdıgın son sayfadakı dalgacı tuhaf mesajına
cevap vermek geldı ıcımden yoksa kımseye böyle seyler yazmam asla,empatı yetenegım cok
ıyıdır sükür.İkinci çocuktan sonra ben gıbı terk edılmemenı dilerım!!Bu işler planla olmuyor,ama
benım ANNELIGIME laf etmek de sana duşmez.Çok çok iyi bir anne ve babayım hatta merak
etme!!

bende teşekkür edrim amin inş.
yani dedigim gibi 1 yıl olmuş gelip geçmiş
benimde eşim şuan hamileyim çekilmez biri oldu çıktı
ama kesinlikle bir çocugu masumu eşi eve baglamak için kullanılmamalı
çünkü onlar masum bir bebekler
kolay gelsin

Son düzenleme:
Konuyu polimiğe dökmeyin kızlar..

Sonuçta arkadaşın eşi çocuk olunca olumlu yönde değişmiş, genelde çocukla değişmez erkekler ama istinai durumlar olabilir tabii..

Allah mutluluklarını daim etsin ne diyelim.

Sizin Eşinizin İşi Ne Neden Bu Kadar Geç Saatlere Kadar Kalıyor

Kendi İşi mi?

Neden İlgisiz Aranızda Problem mi Var?

Bunların Bi Sebebi Olmalı :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…