kendine pay çıkarmasan iyi olur benipek, çünkü düşündüğün gibi değil hiçbirşey....
evet kendi sorduğum sorunun cevabını vereyim hiç çocuğu olmayan yada hamile bayanlara ; öncelikle cocuk erkeği eve cok ciddi anlamda bağlıyor sonucta aşkınızın meyvesi, hamileyken erkekler bayanlar kadar pek hevesli olmuyor, hamileyken bu tür düşüncelere kapılmak normal hemen hemen her bayanın aklına gelmiştir acaba benım kadar sevmiyecek mi diye,hani bir söz varya kadın ilk karnına düştüğü an anne olduğunu anlar babalık ise kucağına aldığı zaman zamanla öğrenilir gercekten doğru bir söz...hamileyken eşim her gece onunla konuşuyordu karnımı öpüyodu kokluyodu ama kavga edince beni soğuttun kendinden herşeyden cocuktan bile demişti ben üzülmüştüm, en ufak şeyde soğuyacak demek ki demiştim...bu tür düşüncelere kapılmıştım hamilelik ruh haliyle ama ben doğumdayken eşim hep ağlamış biz çıkana kadar ,dışarda sürprızler hazırlmış şimdi onları yazmıcam detayıyla şuan ki durumu yazayım;
çocuğum ağlasa iğne vurunsa canı yansa eşimde ağlıyo,evet ben eşimi ağlarken şimdiye kadar hiç görmemiştim yalnızca bebğine ağlıyor,kayınvalidemler kız çocuk olduğu için sevmez dediler, eşim ikinci çocuğumda kız olsun diyorşimdi,öyle değiştiki evine erken saatte geliyor,kızını öpmeden beni öpmeden evden dışarı çıkmaz ,kısacası böyle,ben şuan ikinci bebişi düşünüyorum kızım 1 yaşına girmek üzere,maaşallah Allahım herkese bu duyguyu tatırsın amin
senın bağlayamadığın kocayı el kadar çocuk mu bağlayacak? çok acizsin.böyleleri anne olmasın.
valla inşallah öyle olur..
erkekler çocukları biraz dillenip sevgi gösterileri yapmaya başladımı daha çok bağlanırlarmış..
iş yerimdeki arkadaşlarım anlatıyo bazen çocuklarını "koşa koşa eve gidiyorum akşam zor oluyo valla eskiden takılırdım akşamları eve girmezdim şimdi herşey değişti" diyolar...
sende çok komıksın,burada tecrube konuşuyor,evet çokta güzel bağlanıyorlar,ben ikinci çocuğu düşünüyorum haberin yok senin
kızım 1 yaşına girecek bu konuyu açalı bayağı oldu,benım evliliğim 180 derece değişti,çocuklu bır evle cocuksuz bır ev arasında dağlar kadar fark var,ben kendı eşim adına konusuyorum ,cocuğu olupta boşanan yok mu sanki var tabıkıde,benım evliliğim değişti acizsin kelimesi benim için değil mlkctk
bu arada evlat dünyanın en güzel hediyesi,onun için canımı bile veririm onu o kadar cok sevıyorum ki,ikinci cocuğu evliliğim için değil kendim için istiyorum annelık cok güzel duygu ben cok sevdim,Allahıma binlerce kez şükürler olsuntabiki eşimde babalığı hakediyor ,çünkü bize gereken değer ve önemi veriyor Allah ondan razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?