- 19 Haziran 2015
- 2.014
- 3.012
- 133
- 38
- Konu Sahibi Melisagun08
-
Ben de 2 ay sonra 29 oluyorum.
Aynı psikoloji bende de var. Regl meselesi bile tamı tamına aynı. Her ay bayram ediyorum, bir yandan da aynı olayı gelecek ay görebilecek miyim diye düşünüyorum.
Yalnız başına ayakta durmak çok zor gerçekten.
Taliplerimin hiçbiri içine sinmedi, ruhlarımız kitlenmiyor. Her seferinde tamam eli ayağı düzgün olsun düzgğn insan olsun yeter geleni alıcam diyorum ama yeterince hoşlanamıyorum.
İşin kötü yanı kaçırdım üzülüyorum demiyorum kimse için, ex taliplerimin hiçbiri kalbimi acıtmıyor.
Benim de moralim çok bozuk. Motivasyon verecek olan varsa beklerim.
24yaşından Sonra evlilik zorlaşır derler.insanın karakteri otururmuş daha seçici ve beğenmez olurmuş kimseyi(taliplernden)
bi tanıdığım vardı armudun sapı üzümün çöpü diye her talibi reddetti sonra 33yaşnda öncekilerden bin kat kötü biriyle evlendi..
Velhasıl herşeyin güzel bi zamanı var bayan için 23-29arası ideal.
Sonrası için herşey gözünüzde büyür.
Ben de 2 ay sonra 29 oluyorum.
Aynı psikoloji bende de var. Regl meselesi bile tamı tamına aynı. Her ay bayram ediyorum, bir yandan da aynı olayı gelecek ay görebilecek miyim diye düşünüyorum.
Yalnız başına ayakta durmak çok zor gerçekten.
Taliplerimin hiçbiri içine sinmedi, ruhlarımız kitlenmiyor. Her seferinde tamam eli ayağı düzgün olsun düzgğn insan olsun yeter geleni alıcam diyorum ama yeterince hoşlanamıyorum.
İşin kötü yanı kaçırdım üzülüyorum demiyorum kimse için, ex taliplerimin hiçbiri kalbimi acıtmıyor.
Benim de moralim çok bozuk. Motivasyon verecek olan varsa beklerim.
24yaşından Sonra evlilik zorlaşır derler.insanın karakteri otururmuş daha seçici ve beğenmez olurmuş kimseyi(taliplernden)
bi tanıdığım vardı armudun sapı üzümün çöpü diye her talibi reddetti sonra 33yaşnda öncekilerden bin kat kötü biriyle evlendi..
Velhasıl herşeyin güzel bi zamanı var bayan için 23-29arası ideal.
Sonrası için herşey gözünüzde büyür.
Yapma Cherry ya. Regl icin sevinmeler filan biraz fazla degil mi hayatim, daha cok genciz. Kendini olumsuza cok kosulluyorsun bence. Ben sende kendinle ilgili bunu goruyorum zaman zaman. Mesela asik olamayacagim diyorsun, nicinmis, olursun ama once aska kapilari acmak lazim. Hem ben artik ask istemiyorum, ben asik olunca hem aciyorum hem acitiyorum. Sevgi olsun, hoslanma olsun,bir kipirti olsun yeter. Zaten evlilikte ask yerini sevgiye saygiya birakiyor. Ask gecici. Mesela bundan sonra gelene azicik sans vermeyi dene. Belki bir yerlerde kilitledin kendini ondan ulasamiyorsun o kipirtiya. Bir ac kilitleri, olmazsa olmaz yine bir sey kaybetmezsin. (yazar bunu kendi de uygular insallah)
Gep oralarin havalarindan bunlar. Kapali kapali kapali. Gel kiz Ankara'ya mis gibi gunes acinca kizilaya inersin, yurdum insanini ozlemissindir hem
ben 30 yaşında eşimle tanıştım 32 de evlendim hemen hamilede kaldım 4 buçuk yaşında dünyalar tatlısı bir kızım var.Evlenene değin öle erkek arkadaş eş adayı derdine düşmedim 1 kişiyle çıktım sadece o da karektersizdi bitti.Ya arkadaşlar hayat kısa gezin tozun istedığınız saatte istedığınızi yapın ne istiyorsanız satın alın ya da yiyin kendinize değer verin toplum kim ki ne dediği önemli olacak.Evlenmezsiniz karışırlar nişandan ayrılırsınız ayıplarlar boşanırsınız ölün daha iyi derler çocuğunuz olmaz eksik kadın olursunuz bu ülke de .erken evlenen arkadaşlarım oldu valla hayat gailesinden erkenden yaşlanmışlar anne diye ellerini öpeceğim nerdeyse burda okuyoruz kayınvalide elti görümce derdinden ekonomik sorunlardan kadınlar mutsuz çökmüş depresyonda.allah herşeyin zamanını sizden iyi bilir kılar siz anın tadını çıkarın gerisini oluruna bırakın derim benSağ olun gerçekten içimizi açtınız. 29 yaşındayız yazdık son cümleniz tren kaçtı bazında.
Bir de mantığınız cidden garip. İnsan ne istediğini bilmezken, karakteri oturmamışken gitsin evlensin daha kolay yazmışsınız da....4 sene sonra karakteri oturunca ya pişman olursa seçiminden?
Gidin bodoslama evlenin tutar tutmaz önemli değil yazmışsınız , hoş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?