- 10 Nisan 2014
- 43.727
- 116.254
- 798
- Konu Sahibi Melisagun08
-
ben de kayınvalide yok kayınbaba yok kayın bile yok bir arıza görümce var o da nazarlık olsun bir de tatlı mı tatlı görümcem var .Çöpsüz üzüm adam iyidir iyiiiValla bana yazılan bir herif vardı. Başarılı, yakışıklı, yetimhanede büyümüş. Anne yok kızkardeş yok böyle nimet bulunmazAlsa mıydım yoksam
Walla sapsız üzüm en makbulü olurduValla bana yazılan bir herif vardı. Başarılı, yakışıklı, yetimhanede büyümüş. Anne yok kızkardeş yok böyle nimet bulunmazAlsa mıydım yoksam
Bunu kaçırmamalıydın cherryValla bana yazılan bir herif vardı. Başarılı, yakışıklı, yetimhanede büyümüş. Anne yok kızkardeş yok böyle nimet bulunmazAlsa mıydım yoksam
Baldan sen de mi yanar dönersin lan yoksa ikizler yazdın korkuttun beni :)
Sen ne ettin kız?
Onu nasıl almadın
Yazık olmuş çöpsüz üzüm gibi oğlana
Bunu kaçırmamalıydın cherryNeden hayır dedinn neden nedenn
Ayyy yok çok problemli çıktı sonra. Hem de ikizler burcu yanarlı dönerli meyve tabağı çıktı ben de almadım.
benim koca da ikizler miss gibi adam güleryüzlü esprili bonkör seyahati sever çocuğa tapar maşallahhh daha ne olsun ikizlerin adı çıkmışNasil kiz anlamadim
Ben ikizler burcuyum ama ask mesk konularinda yanar donerlik yapmam ama hoslaniyorsam hoslaniyorumdur, kimseye bos umut vermem. Benim ikizler erkegine hissim ask degildi demek istedim. Ask baska. Hoslandim, sevgi de duydum ama deli gibi uzulecegim bir ask degildi demek istedim
Bende aynıııı böyleydim sonra eşim çıktı karşıma eşekten düşmüşe döndümBaşka bir herif Ibiza'da yazlık evim var dediydi ben de evle mi evlenicem dedim zonk kaldı. Bunu da almadım tabi almadığım herifleri yazsam 10 sayfa çıkar
benim koca da ikizler miss gibi adam güleryüzlü esprili bonkör seyahati sever çocuğa tapar maşallahhh daha ne olsun ikizlerin adı çıkmış
Bende aynıııı böyleydim sonra eşim çıktı karşıma eşekten düşmüşe döndüm
Sanada en güzell aşkı nasip etsin rabbim
Bende 28 yaşındayım 26 yaşında evlendim karşıma eşim çıkmasaydı hala bekar olurdumCok cok cok istiyorum artık gercekten dayanamıyorum.25 yasımdan beri bir bebek istiyorum yasım 28 .
Benim bir bebeğim ne zaman olacak.Üstelik evli bile değilim.Adam gibi biri cıkmadı karsıma.Yaş 30 a gidiyor.Artık her adet olduğumda bir sonrakini bekliyorum heycanls menopoza girmeğe korkuyorum cok.
Çocuğu olanlara vok imreniyorum.Kuzenime gittim gecen cok kötü oldum sevdim cocuklarını doyamadım.Çok üzülüyorum.Ben ne zaman evlinecem,ne zaman cocuğum olacak.Calıştığım yerde herkes evli nişanlı..Gercekten moralim cok bozuluyor.Kendimi motive ediyorum anca 2gün gidiyor.En fazla 2gün iyim yine depresyon basıyor.
Yalnızlık cok kötü cok.Ailemden uzaktayım.Bir kardeşim burda küs bana sebepsiz yere konuşmuyor görüşmüyor.sebebi yok diyor çalışıyorum diyor.Arkadaşlarım evlenip hep gittiler.Bu koca şehirde yalnızım.Bir derdim olduğunda anlatamıyorum kimseye..
Ya bazen o kadar kötü oluyorum ki anlatamam.
Yalnızlık cok zor dertlesebileceğim kardeşim arkadasışm yok.
Benim gibi olanlar neyapıyorsunuz siz neler düşünüyorsunuz.
puhahaa kahve püskürdü ağzımdan bayılıyorum zekana misscherry ama ülkemizin erkekleri zekalı kadından korkarlar senin şanssızlığın o olmasınDaha en iyisini yazmadım....nereme istersen dokunabilirsin biliyorsun di mi diyen talibimi ama çok mazlum bir şekilde :)
Daha en iyisini yazmadım....nereme istersen dokunabilirsin biliyorsun di mi diyen talibimi ama çok mazlum bir şekilde :)
Daha en iyisini yazmadım....nereme istersen dokunabilirsin biliyorsun di mi diyen talibimi ama çok mazlum bir şekilde :)
Bilmiyorum motive olur musun ama soyle dua ediyim;Ben de 2 ay sonra 29 oluyorum.
Aynı psikoloji bende de var. Regl meselesi bile tamı tamına aynı. Her ay bayram ediyorum, bir yandan da aynı olayı gelecek ay görebilecek miyim diye düşünüyorum.
Yalnız başına ayakta durmak çok zor gerçekten.
Taliplerimin hiçbiri içine sinmedi, ruhlarımız kitlenmiyor. Her seferinde tamam eli ayağı düzgün olsun düzgğn insan olsun yeter geleni alıcam diyorum ama yeterince hoşlanamıyorum.
İşin kötü yanı kaçırdım üzülüyorum demiyorum kimse için, ex taliplerimin hiçbiri kalbimi acıtmıyor.
Benim de moralim çok bozuk. Motivasyon verecek olan varsa beklerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?