Çocuk,evlilik,yuva özlemi kuranlar!!

Valla bana yazılan bir herif vardı. Başarılı, yakışıklı, yetimhanede büyümüş. Anne yok kızkardeş yok böyle nimet bulunmaz Alsa mıydım yoksam
ben de kayınvalide yok kayınbaba yok kayın bile yok bir arıza görümce var o da nazarlık olsun bir de tatlı mı tatlı görümcem var .Çöpsüz üzüm adam iyidir iyiii

Baldan sen de mi yanar dönersin lan yoksa ikizler yazdın korkuttun beni :)

Nasil kiz anlamadim

Ben ikizler burcuyum ama ask mesk konularinda yanar donerlik yapmam ama hoslaniyorsam hoslaniyorumdur, kimseye bos umut vermem. Benim ikizler erkegine hissim ask degildi demek istedim. Ask baska. Hoslandim, sevgi de duydum ama deli gibi uzulecegim bir ask degildi demek istedim

Ayyy yok çok problemli çıktı sonra. Hem de ikizler burcu yanarlı dönerli meyve tabağı çıktı ben de almadım.

İkizler mi?
Cidden bu ikizler erkeğinde bir şey var eminim.
Kimin evliliği zor sordum baktım kocası hep ikizler.
Benimki de dahil

O zaman iyi yapmışsın boşver

benim koca da ikizler miss gibi adam güleryüzlü esprili bonkör seyahati sever çocuğa tapar maşallahhh daha ne olsun ikizlerin adı çıkmış

Ben belki bu konuda akil verecek durumda degilim. Yani evli ve cocuk yapmaya calisan biri olarak asik olmak, evlenmek vs cok normal bir istek gibi geliyor bana.

Ama iki ornegim var elimde. Biri 40 biri 50 yasinda olan halalarim. Ornekten anlasilacagiz uzere bekarlar. Istememisler, olmamis. Istemisler yine olmamis. Kader kismet isi. Ikisinin de maddi açıdan durumları iyi. Babaannemle yasiyorlar zaten yemek camasir vs dertleri yok. Her seylerini bizim yasli kurt yapiyor. (O da bekar, altin kizlar resmen)

Altin kizlar demisken, ucu de yaslanmiyor ya. Benim kazayaklarim var. Yasim 24.

Onlar istedigi kadar geziyor, kimse karismiyor. Ben haftada 3 gun disarida arkadaslarimla yemek yesem ikinci hafta evde kocam "kardes sen hayirdir?" Der. Ki baskici biriyle evli degilim. Evlilik her aksam bir sekilde ayni sofraya oturmak, muhabbet etmek vs demek. Bu sorumluluktur. Ister istemez daha fazla sosyal cevreleri var. Valla kiz kiza icki icip erkek cekistirmeyi ozledim.

Evet evlilik guzel. Ama zorlugu da var. Hatta esinin ailesinden dertli olan var. Bu bence evlenmemek icin sebep olmali.

Bu arada 24 yasinda evlendim. Evlenmemin temel sebebi de duzenli seks hayatiydi. Kaynana vs sorunum yok. Maddi sorunum yok. Ama seks hayati onemli iste. Onun disinda bekarligin artilari alir yurur.

Başka bir herif Ibiza'da yazlık evim var dediydi ben de evle mi evlenicem dedim zonk kaldı. Bunu da almadım tabi almadığım herifleri yazsam 10 sayfa çıkar
Bende aynıııı böyleydim sonra eşim çıktı karşıma eşekten düşmüşe döndüm
Sanada en güzell aşkı nasip etsin rabbim

benim koca da ikizler miss gibi adam güleryüzlü esprili bonkör seyahati sever çocuğa tapar maşallahhh daha ne olsun ikizlerin adı çıkmış

Ay deme oyle ben bir ikizler vakasi atlattim 2 3 ay once. Vallahi felaket donekler. Enisteyi tenzih ederim. Tabi ki hepsi ayni degil ama bu saatten sonra altin ikizler erkegi olsa kacarim ben

Ama ikizler kadinlari olarak mis gibiyiz valla

Bende 28 yaşındayım 26 yaşında evlendim karşıma eşim çıkmasaydı hala bekar olurdum
İllaki çıkacak karşına zamanı var demekki üzülme hiç
Bu arada çocuğum yok iki sene daha düşünmüyorum
Eskisi gibi değil geç yaşta anne olan çok insan var
Hayırlısını dile ve üzme kendini

Daha en iyisini yazmadım....nereme istersen dokunabilirsin biliyorsun di mi diyen talibimi ama çok mazlum bir şekilde :)
puhahaa kahve püskürdü ağzımdan bayılıyorum zekana misscherry ama ülkemizin erkekleri zekalı kadından korkarlar senin şanssızlığın o olmasın

Daha en iyisini yazmadım....nereme istersen dokunabilirsin biliyorsun di mi diyen talibimi ama çok mazlum bir şekilde :)
Hepsini toparlasak değişik bir kitle çıkacak ortaya sanki
Salla gitsin aşık olana kadar
Zaten aşık olmadıktan sonra evlenmenin hiç gereği yok bence
Çokkkk aşıkk değilsen dertsiz başa dert almamak gerek

Bilmiyorum motive olur musun ama soyle dua ediyim;
Dilerim birgun oyle biri karsina ciksin ki "iyi ki,iyi ki olmamis digerleriyle" diyesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…