- 23 Ağustos 2012
- 51.872
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.617
- 898
- Konu Sahibi Melisagun08
-
Ama ben şans verdim heeep.
Yani aşk herkesle olmaz zaten. Bir insanın aşık olabileceği sınırlı sayıda insan vardır bence, kendimizi zorlayarak toplumun %50sine aşık olamayız mesela
Yani ben o kıpırtıyı lisedeyken 2 kere, 8 yıl sonra 24 yaşımda bir kere, 1 yıl sonra 25te bir kere daha hissettim. Lisede çocuktum sayma ama onun dışında ben zaten kotamı doldurdum bence. Aşk çok ender bulunan bir duygu insana 3 kere gelemez bence.
ideal de neymiş boşanmanın ideal yaşı ne peki tövbe tövbe24yaşından Sonra evlilik zorlaşır derler.insanın karakteri otururmuş daha seçici ve beğenmez olurmuş kimseyi(taliplernden)
bi tanıdığım vardı armudun sapı üzümün çöpü diye her talibi reddetti sonra 33yaşnda öncekilerden bin kat kötü biriyle evlendi..
Velhasıl herşeyin güzel bi zamanı var bayan için 23-29arası ideal.
Sonrası için herşey gözünüzde büyür.
ankara ya laf yok iklimi soğuk ama en azından insanları istanbuldan daha medeni he heBaldankabak Ankara'yı öyle bir yazmışsın ki duyan İbiza sanır Ulan Ankara Avrupanın toplamından soğuk.
evet,merhaba hayatını düzeltmesi için bir erkeğe ihtiyaç duyan arkadaşım.kocan sihirli değneğiyle gelip bütün sorunlarını çözer.dünyada bu kadar dert varken 28 yaşında kocam yok ama diye ağlaşan kafalar bi bitmediniz siz ya.
ideal de neymiş boşanmanın ideal yaşı ne peki tövbe tövbe
29 yasındasnz Belki de yarın hayatnzn aşkyla karşılaşrsnz belli olmaz.Sağ olun gerçekten içimizi açtınız. 29 yaşındayız yazdık son cümleniz tren kaçtı bazında.
Bir de mantığınız cidden garip. İnsan ne istediğini bilmezken, karakteri oturmamışken gitsin evlensin daha kolay yazmışsınız da....4 sene sonra karakteri oturunca ya pişman olursa seçiminden?
Gidin bodoslama evlenin tutar tutmaz önemli değil yazmışsınız , hoş :)
Baldankabak Ankara'yı öyle bir yazmışsın ki duyan İbiza sanır Ulan Ankara Avrupanın toplamından soğuk.
Gelir, gelecektir. Sen gene sansliymissin ben lisede 1, 24te 1, 25 teki ikizler hoslanti sevgi karisimiydi ask degildi saymiyorum ahanda 2 kere olmus. Bende durum daha vahim bak sen daha cok hissedebilmissin yine hissedersin azcik pozitif ol
Valla ask herkesle olmaz hem fikirim ama bir kere iki kere olur fikri yeniden asik olumcaya kadar. Oldun mu aaa oluyormus diyorsun. Eminim hepimiz ilk asklarimizda "bir daha asik olamazsam, asik olamam" tarzi seyler dusunmusuzdur ama olduk. Yine oluruz yeter ki onursuz olmasin ask
lorenayı sayenızde tanıdım bugün burdaymış galiba başka nikle he he kadın evde dişi sinek uçsa hemen kocaya saldıracak kabusssssEx aşkımı da ben terk ettiydim. Sonra da öteyi beriyi ben beğenmedim ama vallahi haklıydım, hiçbiriyle olmazdı. Lorenaya 35686436743 kere doktora git yazdım ama ben mi gitsem acep
lorenayı sayenızde tanıdım bugün burdaymış galiba başka nikle he he kadın evde dişi sinek uçsa hemen kocaya saldıracak kabusssss
aslında aileden ya da meslek dolayısıyla geliri ortalamanın üstünde olan kadınlar daha geç evleniyor çünkü bir erkeğin maddi gücüne ihtiyacımız yok.en yakın arkadaşım 38 yaşında yeni nişanlandı daha parasına denk koca adayları ondan hoşlanmadı bir altla da evlenmeyi o hazmademedi böyle de oluyor yani zor anam bu işler zorrrrr ha haValla benim yalnızlıktan başka derdim yok sihirli değneğe de ihtiyacım yok. Mesleğim,gelirim iyi. Aşık olmak istiyorum, yanımda biri olsun istiyorum diye koca koca diye ağlaşmış mı oluyorum?
Kadınların erkeklete, erkeklerin kadınlara ihtiyacı var. İnsanlar yalnız olmak için yaratılmamış ki, uzun süre yalnız yaşamak depresyon sebebi. Doğamı ve insan psikolojisini kabullendim diye koca koca diye ağlamış mı oluyorum?
eğlenmeyi severim o yüzden genç kaldım sana da tavsiye ederim herkesin derdi var küçük dertlerimi asla sorun etmem benCeycey sen ne çakal bir insansın nerde aksiyon sen orda
eğlenmeyi severim o yüzden genç kaldım sana da tavsiye ederim herkesin derdi var küçük dertlerimi asla sorun etmem ben
Bence 30+ evlilikler daha sağlam vedaha mutlu oluyor. İki tarafta yeterince büyümüş ne istediğini bilen, yaşamış görmüş olgun olunca,
saçma sapan kavga, kıskançlık, kapris gibi gereksiz işlerle uğraşmıyorsunuz.
18 de evlenip görümcem, eltim, kaynanam demezsiniz.
Bu yaşta size kimse diş geçiremez
Valla bana yazılan bir herif vardı. Başarılı, yakışıklı, yetimhanede büyümüş. Anne yok kızkardeş yok böyle nimet bulunmazAlsa mıydım yoksam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?