Çocuk,evlilik,yuva özlemi kuranlar!!

Gelir, gelecektir. Sen gene sansliymissin ben lisede 1, 24te 1, 25 teki ikizler hoslanti sevgi karisimiydi ask degildi saymiyorum ahanda 2 kere olmus. Bende durum daha vahim bak sen daha cok hissedebilmissin yine hissedersin azcik pozitif ol

Valla ask herkesle olmaz hem fikirim ama bir kere iki kere olur fikri yeniden asik olumcaya kadar. Oldun mu aaa oluyormus diyorsun. Eminim hepimiz ilk asklarimizda "bir daha asik olamazsam, asik olamam" tarzi seyler dusunmusuzdur ama olduk. Yine oluruz yeter ki onursuz olmasin ask

ideal de neymiş boşanmanın ideal yaşı ne peki tövbe tövbe

Valla benim yalnızlıktan başka derdim yok sihirli değneğe de ihtiyacım yok. Mesleğim,gelirim iyi. Aşık olmak istiyorum, yanımda biri olsun istiyorum diye koca koca diye ağlaşmış mı oluyorum?

Kadınların erkeklete, erkeklerin kadınlara ihtiyacı var. İnsanlar yalnız olmak için yaratılmamış ki, uzun süre yalnız yaşamak depresyon sebebi. Doğamı ve insan psikolojisini kabullendim diye koca koca diye ağlamış mı oluyorum?

29 yasındasnz Belki de yarın hayatnzn aşkyla karşılaşrsnz belli olmaz.
Ayrıca bunlar sadece benim mantığım değil bi çok tecrübeli olgun ablaların tavsiyeleri
Karakterin oturması derken bir örnekle açıklayayım mesela çok kıskanç bi kız olsun ama eşi de bu kıskançlk huyundan çok şikayetçi .bu kıskançlığı bırakmak belli bi yaştan sonra zorlaşıyor.ama biraz daha erken yaşlarda EVLILIKTE HUZUR adına bu gibi eşiyle sorun oluşturan karakterinden vazgeçeblr.çünkü daha kolay.

Ayrıca doğru evlilik olgunlukla ilgilidir.belki kişi 20yaşnda evlenmştr ama çok olgundur ve sağlam temeller üzerine evliliğini kurmştr.erken evlenenlern hepsi boşanmıyor nihayetnde.

Baldankabak Ankara'yı öyle bir yazmışsın ki duyan İbiza sanır Ulan Ankara Avrupanın toplamından soğuk.

Ahahahaha bugun iyiydi hava ama hakkimizi yeme

Onu su anlamda yazdim; sizin orlarda hava hep kapali ya, hep bir yagmur kasveti. Bizde soguk olsa bile gulluk gulistanlik. O baaabda seyettim

Baldan sen de mi yanar dönersin lan yoksa ikizler yazdın korkuttun beni :)

Ex aşkımı da ben terk ettiydim. Sonra da öteyi beriyi ben beğenmedim ama vallahi haklıydım, hiçbiriyle olmazdı. Lorenaya 35686436743 kere doktora git yazdım ama ben mi gitsem acep
lorenayı sayenızde tanıdım bugün burdaymış galiba başka nikle he he kadın evde dişi sinek uçsa hemen kocaya saldıracak kabusssss

Kızlar hiç dert etmeyin.
Asla evlenemem, kimseye güvenemem, bu devirde evlenilecek adam mı var, bu yaşıma kadar yalnız yaşadım kimseyi çekemem vs derken 30 yaşında 1 ay içinde evlenmeye karar verip 6 yıl önce evlendim.
Şu yazdıklarınızı, hissettiklerinizi birebir yaşadım.
Ben evlendiysem kimse bekar kalmaz korkmayın.
Anlaşıp mutlu olacağınız, saymayı sevmeyi bilen bir eşiniz olur inş.

aslında aileden ya da meslek dolayısıyla geliri ortalamanın üstünde olan kadınlar daha geç evleniyor çünkü bir erkeğin maddi gücüne ihtiyacımız yok.en yakın arkadaşım 38 yaşında yeni nişanlandı daha parasına denk koca adayları ondan hoşlanmadı bir altla da evlenmeyi o hazmademedi böyle de oluyor yani zor anam bu işler zorrrrr ha ha

Yaşınız için endişelenmeyin erken evlenmenin pek artısı yok bana göre.
Ben 3 buçuk yıllık evliyim. 26 idim. 30 olmak üzereyim hala bebek yok.
Sen belki 30 da evlenip hemen çocuk sahibi olacaksın.
Bir kayıp yok, hatta belki geç olup sağlam olacağından daha güzel bir evlilik yapacaksın.
Öyle düşünmek lazım

Bence 30+ evlilikler daha sağlam vedaha mutlu oluyor. İki tarafta yeterince büyümüş ne istediğini bilen, yaşamış görmüş olgun olunca,
saçma sapan kavga, kıskançlık, kapris gibi gereksiz işlerle uğraşmıyorsunuz.

18 de evlenip görümcem, eltim, kaynanam demezsiniz.
Bu yaşta size kimse diş geçiremez

30umdan sonra resmen zorla evlendim. Binbir takla, ikna ile. Seviyordum ama evlenmek istemiyordum. Cocuk dusunmuyorum. Buna ragmen ben bile evlendiysem bosa moralinizi bozmayin kizlar. Kimseyi sevemiyorumu birakin acin gonlunuzun kapilarini. Bu yasim gecti stresindeb kasilip kalmayin.

Valla bana yazılan bir herif vardı. Başarılı, yakışıklı, yetimhanede büyümüş. Anne yok kızkardeş yok böyle nimet bulunmaz Alsa mıydım yoksam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…