Allah yardımcınız olsun..eşiniz hep mi böyleydi sonradan mı böyle oldu?Mrb kk
Arkadaşlar daha önceki konularimda eşimle aramızda sorunlar olduğunu , yaptıklarını söylemiştim. Bugün sırf yemeği 15 dakika gecikti diye söylemediğini bırakmadı. Yaz gelse de ailenin yanına gitseniz de kurtulsam sizden dedi. Merdivenleri yıkarken merdivenden düştüm on carpraz bağlar zedelenmiş. Bacağım ağrıyor el açması börek yapmak uzun sürüyor ondan dedim ben senin yaptigini yarım saatte yaparım dedi. Çocuğun okulu için biriktirdiğim1000 lira para vardı. Kenara koymuştum bulmuş ben saklarim dedi. Kavga çıkarınca da madem sen zamanında hazirlamiyosun bende çocuğunun parasını harcarim. Okulu bilmem ne yaparım dedi. Sonrada bağırdı çağırdı çekti gitti. Valizimi topladım. Oğlum 5 yaşında. Anne nereye gidiyoruz dedi. Dedene oğlum bundan sonra orda yasicaz dedim. Ben babamı ozlerim diye ağlamaya başladı. Kendisiyle oynayan ilginen baba olsa için yanmaz.Öylece kaldim. Babamda zaten çok meraklı değil bizi kabul etmeye. Bı keresinde gelirsen oğlunu bırak gel ben bu yaştan sonra büyutemem dedi. O kadar iş aradım yok yok yok. Her defasında param param param sinirlenince b.k yiyin demesinden bıktım artık. Tam bir sınır hastasi. Nefret ediyorum ondan.
İlk yıllarda böyle değildi ama birden bire de olmadi. Yıllar geçtikçe arttı.Allah yardımcınız olsun..eşiniz hep mi böyleydi sonradan mı böyle oldu?
Malesef cocuk icin katlanacaksiniz ama.bir ise girin ve guclenin kendinizi ezdirmeyinMrb kk
Arkadaşlar daha önceki konularimda eşimle aramızda sorunlar olduğunu , yaptıklarını söylemiştim. Bugün sırf yemeği 15 dakika gecikti diye söylemediğini bırakmadı. Yaz gelse de ailenin yanına gitseniz de kurtulsam sizden dedi. Merdivenleri yıkarken merdivenden düştüm on carpraz bağlar zedelenmiş. Bacağım ağrıyor el açması börek yapmak uzun sürüyor ondan dedim ben senin yaptigini yarım saatte yaparım dedi. Çocuğun okulu için biriktirdiğim1000 lira para vardı. Kenara koymuştum bulmuş ben saklarim dedi. Kavga çıkarınca da madem sen zamanında hazirlamiyosun bende çocuğunun parasını harcarim. Okulu bilmem ne yaparım dedi. Sonrada bağırdı çağırdı çekti gitti. Valizimi topladım. Oğlum 5 yaşında. Anne nereye gidiyoruz dedi. Dedene oğlum bundan sonra orda yasicaz dedim. Ben babamı ozlerim diye ağlamaya başladı. Kendisiyle oynayan ilginen baba olsa için yanmaz.Öylece kaldim. Babamda zaten çok meraklı değil bizi kabul etmeye. Bı keresinde gelirsen oğlunu bırak gel ben bu yaştan sonra büyutemem dedi. O kadar iş aradım yok yok yok. Her defasında param param param sinirlenince b.k yiyin demesinden bıktım artık. Tam bir sınır hastasi. Nefret ediyorum ondan.
Kaç kurtul bacım Allah rızkını verir bi şekilde çoçuğunuda bırakma ailen sokağa atacak değilya Daha fazla bu adama ne evde ne mutfakta nede yatak odasında kadınlık yapma haketmiyor çocuğunun parasını alacak yiyeceğim siz b...k yiyin diyenden bi b...k olmazMrb kk
Nerede yaşayacaksanda söyle birkaç kişi belki iş için destek olurKaç kurtul bacım Allah rızkını verir bi şekilde çoçuğunuda bırakma ailen sokağa atacak değilya Daha fazla bu adama ne evde ne mutfakta nede yatak odasında kadınlık yapma haketmiyor çocuğunun parasını alacak yiyeceğim siz b...k yiyin diyenden bi b...k olmaz
Ne denek maalesef çocuk için katlanacaksınız hayır kesinlikle öyle bişey olamaz siz böyle yorumlar yaparsanız o adam sonunda kadını döver Belkide daha kötüsü olabilir sürekli haberlerde görüyoruz kadınların başına neler geliyor. Arkadasım sen güçlü ol öncelikle babanın yanına git oğluna şimdilik bir açıklama yapma babanla konus kabul etmez ise kadın sogınöa evleri var bu sureçte iş de bulursun mesleğin vs varmı? Memleketin neresi ayrıca hiç bir iş olmasa bile çocugun için iyi bir yasamı için temizliklere bile gidilir yeterki sen hayatını kurmak iste ve lütfen erkeklere ezilip büzülmeyelim oğlun şimdi aglarsa aglasın ama sonrasında anlaycaktır hem oglunun iyiliği için onu harclıgını harcayn Sonrasında nasıl bir hayat sağlayabilir ki sana ve oğluna lütfen iyi düşün ve güçlü ol sakın ezilme kimseye de boyun eğme inşallah yüzün hep gülerMalesef cocuk icin katlanacaksiniz ama.bir ise girin ve guclenin kendinizi ezdirmeyin
sanki birakMeslek var mı? Bence ne olursa olsun babanızın yanına gidin herhangi bir işe girip çalışın çocuğunuz ilerde anlayacaktır nefret ettiğiniz biriyle beraber yaşamanız daha mı iyi
Konuştum bugün sana son kez soruyorum istemiyormusun bizi dedim öyle baktı yüzüme gülmeye başladı. Dengemi bozdu resmen. Cevap vermedi .Eşinizle boşanma konusunu ciddi ciddi konuştunuz mu? Bazı erkekler ne olursa olsun beni bırakıp gitmez kafasında. Belki de ondan böyle davranıyor. Son kez konuşun kararınızın net olduğunu söyleyin. Baktınız değişmiyor babanıza gidin. Elbet bir iş bulup çalışırsınız.
Çünkü sizin onu bırakacağına inanmıyor. Ben 5 ay önce boşandım. Geçen ay adam halen soruyor emin misin son kararın mı diyesanki birak
Konuştum bugün sana son kez soruyorum istemiyormusun bizi dedim öyle baktı yüzüme gülmeye başladı. Dengemi bozdu resmen. Cevap vermedi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?