Çocuk meselesi

Regl oldun mu giggles ? Ben yumurtlama haftası boyunca hergün eşimi sıkıştırarak çözdüm hamilelik işini? O konu cepte mi?

Çok tatlısınız gerçekten
Okudukça keyfim yerine geldi resmen

Gidip kendime pahalı bi çanta alayım öderken canım çıkar çocuk da olursa
Saçımı boyatabilirim 6 aydır ya varsa dşye hep erteledim
Olursa bunun derdine düşerim artık
Bir de sağlıksız beslenesim var onu da yapmyordum belki hamileyimdir diye
Kilo vermeye bi heves etmiştim de sonra çabum geçti
Sonuçta kiloluyken hamile olmak daha kötü iki kat kilolu olurum

İnşallah gerek kalmaz da bu ay o gider artık
Teşekkür ederim ilginiz için
O evreye gelince paylaşabilirim

Regl oldun mu giggles ? Ben yumurtlama haftası boyunca hergün eşimi sıkıştırarak çözdüm hamilelik işini? O konu cepte mi?
2 günüm var
Çok şükür ilk ayki saflığım geçti
İlk aylarda ne zaman yaparsan olur sanıyordum
Ben yani sonuçta nasıl olmayacaktı

2 ay önce doktora gitmiştim prolaktin yüksek çıkmıştı
2 aydır tedavi görüyorum ama göğüslerim çıldırmış durumdalar bu ay tedaviye rağmen
Ya yine düşünmekten onları da delirttim
Bu ay kontrolüm vardı ama doktorum çalışmıyormuş
Gelecek aya gideceğim sanırım
Hamile kalırsan hapları bırak demişti
Galiba onun güveni geldi
Geçen ay iyiydim bayağı
Yaptık olmalı moduna geçtim

Öncelikle 1 yıldan önce 'çocuk olmuyor' sonucuna varamayız bence de Bi problem yoktur ama iş sadece yumurtallık rezervi vs ile de bitmiyor. B12 eksikliği, d vitamini demir eksikliği gibi vitamin eksiklikleri de Gebeliğe engel olabiliyor. Tiroit değerleri de fazlaca etkiliyor. Bütün bunlar da normalse stres yapmanızı gerektirecek Bi durum yok. Umarım en kısa zamanda isteğiniz olur.

Ehe yumurtlama haftası möhüm onu kaçırma ve o dönemde mümkün olduğunca sık olmalı bana göre ki ihtimal artsın, biraz görev icabı olduğu için can sıkıcı oluyor ama sonra normal döngüye dönüyor cinsellik , korkma.

Bence spor yap hem endorfin salgılarsın stresine iyi gelir hem de vücudun aktive olur. Kafan da dağılır. Rast gele diyorum

Yumurtlama cepte artık ya
testsiz bile anlayacak kıvamdayım
Spor güzel fikir bu ay da ona sarayım kendimi
Bitirmediğim puzzle kalmadı sektörde zaten

Doktora gittiğimde bi prolaktin değerim yüksek çıkmıştı
Onun için dr tedavi gördüm
Diğerleri gayet normaldi
Bu ay da tutmazsa bi de eşimi yollayacağım doktora

Doktora gittiğimde bi prolaktin değerim yüksek çıkmıştı
Onun için dr tedavi gördüm
Diğerleri gayet normaldi
Bu ay da tutmazsa bi de eşimi yollayacağım doktora
Merhaba. Bizde ilk evlendiğimz zamanlarda niye olmuyor acaba çabesıne düşmüştük. Her ay acaba hamile miyim düşüncesi beni içten kemiriyordu ama olmuyordu bi türlü Bende kistim var ondan mı diye şüphelenip 6. Ayımızda doktora gitmiştim. Yumurtalıkların gayet iyi demişti. 1 yıl sonra kısırlık için tedavi olursunuz demişti. O süre zarfında eşim internetten kendiyle ilgili bazı araştırmalar yaptı. Çocukken bi hastalık geçirmiş meğer ondan dolayı olmuyormuş. Bizde boşuna 1 yıl bekledik diye düşündük ve tedaviye başladık çok da olmadı.

Ara ara hep yukseldi.Stresle qlakali bir hormon.Ne zaman asiri strese girsem yukseliyor taa lise caglarimdan beri.Muhtemelen haftada 2 defa icilen ilactan verdi doktorunuz.Onu kullandigim zaman dusuyor.Belli bir muddet sonra cikiyordu.Ilac cok kisa surede etkisini gosteriyor.

Umarım başarılı sonuç alırsınız tedavinizden
Ben de 1 yılı bekleyemeyeceğim sanırım
6 ayda bile kendime hayret ediyorum çünkü
1 yılı böyle çıkaramam zaten bu strese çocuk da olmaz

Ay ben ayvayı yedim o zaman prolaktin tavan gezeceğim demek ki bundan sonra
Bu ay düşük diye umudum vardı
Meğer bundan sonrası hep prolaktinmiş

Özele mi gidiyorsun giggles yoksa devlete mi?
Benim geçen ay 1 ay içinde 2 kez adet oldum doktor ultrasonla baktı kan hormon baktı normal herşey dedi regl günlerim bozuldu uygulamaya göre şanslı günleri değerlendirdim ama bilmiyorum 1 haftadır aşırı göğüs hassasiyeti bel ağrısı yaşıyorum reglime 12 gün var bende bu ay çok istiyorum ama o kadar kafa yoruyoruz ki beyin oyun oynuyor belirtiler vererek
İnşallah hayırlısı ile güzel haberler alırız

Özele gidiyorum
Epeydir devlete hiç gitmedim
Kalabalık sevmiyorum hastane işinde

En son gittiğimde hormon testi filan yapmıştı ama vajinal muayene filan olmadım sadece ultrasonla
Hormonum bence düşmüştü göğüslerimden anlıyorum çünkü
Ama düşüne düşüne bozdum sanırım bu ay yine
Düne kadar çok umutluydum da dün bi panik aldı beni
Şu anda da biraz umutsuzluk yaşıyorum
Yarın veya cuma günü regl olmam gerekiyor
Ne psikolojik ne değil anlayamıyorum zaten
Hafiften bir rahatsızlık başladı gibi hissediyorum
Ama dün de çok hamileydim mesela

Regl gününden 2 gün önce yapın testi deniyor ama sen sanırım regl zamanının geçmesini bekliyorsun
Benimde şanslı günler yeni bitti kasıklarımda ağrı başladı ama tamamen psikolojik diye düşünüyorum çünkü en az 12 gün geçmeliymiş kana idrara yansıması için
Hiç kür falan denedin mi peki

Ben psikolojik etkilere çok inanırım her konuda. Kafanız rahat olmadığından olmuyor olabilir. Sanki vazgecmissiniz gibi zihninizi bı kandırın derim

Ay test yapa yapa eczacıdan utanıyorum artık
İlk aylar bu işi biraz fazla abartmıştım
O yüzden yapmamaya karar verdim geçene kadar
Ama sanırım regl olacağım ben yine

Kür denemedim hiç
Öyle şeylere genelde çok üşenirim
Ama olmuyorsa her şeyi deneyeceğim sanırım
Türbe mürbe gezecek aşamaya gelmesem bari

Ben psikolojik etkilere çok inanırım her konuda. Kafanız rahat olmadığından olmuyor olabilir. Sanki vazgecmissiniz gibi zihninizi bı kandırın derim
Vazgeçer gibi oluyorum inan ama regl zamanı yaklaşınca ister istemez beklentim oluyor
Kafamı meşgul tutmak için bir sürü puzzle yaptım boş durmamaya çalıştım
Ama işe gitmiyorum pandemiden dolayı illa ki boş vaktim kalıyor yine
Öneriniz var mı kafayı meşgul tutmak için?

Bitki büyütebilirsiniz çocuğunuz gibi düşünüp. Çekirdekten bir limon ağacı büyütebilirsiniz mesela. Benim evcil hayvanım var onu sahiplendikten sonra sanki anneliği tatmisim bir bebeğe ihtiyacım yokmuş gibi düşünmeye başladım eheh

Umarım başarılı sonuç alırsınız tedavinizden
Ben de 1 yılı bekleyemeyeceğim sanırım
6 ayda bile kendime hayret ediyorum çünkü
1 yılı böyle çıkaramam zaten bu strese çocuk da olmaz
Aynı yollardan geçiyoruz sanırım. Ama umarım sizde bi sıkıntı yoktur. Herşey Allah ın takdiri dermansız dert vermesin. Hiçbir zaman ümitsiz olmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…