Çok tatlısınız gerçektenİçimde seninle ilgili iyi hisler var, inşallah iyi haberlerin yakın. Geyiğe vuruyorum sanma, ama valla billa böyle oldu bende.
Demek ki bir bebeğin sabote edebileceği herşeyi yaparak işe başlıyoruz.Kilo fazlan varsa kilo vermeye başlıyorsun ki gelip en fit anında o vücudun canına okusun. Çalışıyorsan kariyere asılıyorsun ki tam meyvesini yiyecekken ortamdan ayağını kessin, unutul git İçiyorsan bu pahalılıkta eve içki al ki aylarca sana o raftan baksın ve sonunda en sevmediğin misafir gelip Bizans işkencesi gibi gözünün içine baka baka hunharca içip bitirsin. Hayalindeki tatili planla ki gidebilirsen de tost yiyip meyve suyu ile geçir. Taze annelerin bebekten sonra evliliğin ciddi sınandığından şikayet ettiği BDV konularını oku, ay sizin iş baştan bozukmuş anacım biz öyle olmayız diye içinden geçir, sonra otur bekle.
Ha bir de Hıdrellez önemli, bak Hıdrellezi hor görme, Mayıs ayına kalırsan yap benim gibi bir aile fotoğrafı kolajı, bebenin kafasına senin ya da kocanın bebeklik fotosunu yapıştır, kırtasiyede bastırırken bir tanıdıkla karşılaşmamak için içinden İhlas suresi oku ama karşılaş ve yerin dibine girDenendi, sonuç alındı.
İnşallah gerek kalmaz da bu ay o gider artıkÜroloji ye gitmesi gerekiyor
.. aydır cocugumuz olmuyor eşim kontrol oldu sorun cıkmadı dru benim için spermiyogram ve doppler testi istemiş desin
Sadece cocugumuz olmuyor demeside yeterli aslında dr gerekli testleri isteyecektir her türlü
Devlette randevu alamazsa özel lablar var sadece spermiyogram yaptırmak için eger boyle tercih ederseniz mutlaka kruger test olması lazım
Who yontemi var birde tamamen hatalı bir spermiyogram sonucu veriyor. O yuzden onemli
Test sonuclarını bana atabilirsin
7 yıllık deneyimim var
2 günüm varRegl oldun mugiggles ? Ben yumurtlama haftası boyunca hergün eşimi sıkıştırarak çözdüm hamilelik işini? O konu cepte mi?
2 günüm var
Çok şükür ilk ayki saflığım geçti
İlk aylarda ne zaman yaparsan olur sanıyordum
Ben yani sonuçta nasıl olmayacaktı
2 ay önce doktora gitmiştim prolaktin yüksek çıkmıştı
2 aydır tedavi görüyorum ama göğüslerim çıldırmış durumdalar bu ay tedaviye rağmen
Ya yine düşünmekten onları da delirttim
Bu ay kontrolüm vardı ama doktorum çalışmıyormuş
Gelecek aya gideceğim sanırım
Hamile kalırsan hapları bırak demişti
Galiba onun güveni geldi
Geçen ay iyiydim bayağı
Yaptık olmalı moduna geçtim
Yumurtlama cepte artık yaEhe yumurtlama haftası möhüm onu kaçırma ve o dönemde mümkün olduğunca sık olmalı bana göre ki ihtimal artsın, biraz görev icabı olduğu için can sıkıcı oluyor ama sonra normal döngüye dönüyor cinsellik , korkma.
Bence spor yap hem endorfin salgılarsın stresine iyi gelir hem de vücudun aktive olur. Kafan da dağılır. Rast gele diyorum
Doktora gittiğimde bi prolaktin değerim yüksek çıkmıştıÖncelikle 1 yıldan önce 'çocuk olmuyor' sonucuna varamayız bence de Bi problem yoktur ama iş sadece yumurtallık rezervi vs ile de bitmiyor. B12 eksikliği, d vitamini demir eksikliği gibi vitamin eksiklikleri de Gebeliğe engel olabiliyor. Tiroit değerleri de fazlaca etkiliyor. Bütün bunlar da normalse stres yapmanızı gerektirecek Bi durum yok. Umarım en kısa zamanda isteğiniz olur.
Merhaba. Bizde ilk evlendiğimz zamanlarda niye olmuyor acaba çabesıne düşmüştük. Her ay acaba hamile miyim düşüncesi beni içten kemiriyordu ama olmuyordu bi türlü Bende kistim var ondan mı diye şüphelenip 6. Ayımızda doktora gitmiştim. Yumurtalıkların gayet iyi demişti. 1 yıl sonra kısırlık için tedavi olursunuz demişti. O süre zarfında eşim internetten kendiyle ilgili bazı araştırmalar yaptı. Çocukken bi hastalık geçirmiş meğer ondan dolayı olmuyormuş. Bizde boşuna 1 yıl bekledik diye düşündük ve tedaviye başladık çok da olmadı.Doktora gittiğimde bi prolaktin değerim yüksek çıkmıştı
Onun için dr tedavi gördüm
Diğerleri gayet normaldi
Bu ay da tutmazsa bi de eşimi yollayacağım doktora
Ara ara hep yukseldi.Stresle qlakali bir hormon.Ne zaman asiri strese girsem yukseliyor taa lise caglarimdan beri.Muhtemelen haftada 2 defa icilen ilactan verdi doktorunuz.Onu kullandigim zaman dusuyor.Belli bir muddet sonra cikiyordu.Ilac cok kisa surede etkisini gosteriyor.Eczacıyla o seviyede ilişki istemiyorum işte
Zaten kimselere anlatamıyorum ya
Bir ara acaba toplu sipariş filan mı versem diye düşünmedim değil ama hem eczacıyı da görmezdim yani
Kocam delirdiğimi sanacak diye korkuyorum
Prolaktin tedavisi gördünüz mü?
Ona rağmen de yüksek kaldı mı yani?
Umarım başarılı sonuç alırsınız tedavinizdenMerhaba. Bizde ilk evlendiğimz zamanlarda niye olmuyor acaba çabesıne düşmüştük. Her ay acaba hamile miyim düşüncesi beni içten kemiriyordu ama olmuyordu bi türlü Bende kistim var ondan mı diye şüphelenip 6. Ayımızda doktora gitmiştim. Yumurtalıkların gayet iyi demişti. 1 yıl sonra kısırlık için tedavi olursunuz demişti. O süre zarfında eşim internetten kendiyle ilgili bazı araştırmalar yaptı. Çocukken bi hastalık geçirmiş meğer ondan dolayı olmuyormuş. Bizde boşuna 1 yıl bekledik diye düşündük ve tedaviye başladık çok da olmadı.
Ay ben ayvayı yedim o zaman prolaktin tavan gezeceğim demek ki bundan sonraAra ara hep yukseldi.Stresle qlakali bir hormon.Ne zaman asiri strese girsem yukseliyor taa lise caglarimdan beri.Muhtemelen haftada 2 defa icilen ilactan verdi doktorunuz.Onu kullandigim zaman dusuyor.Belli bir muddet sonra cikiyordu.Ilac cok kisa surede etkisini gosteriyor.
Özele gidiyorumÖzele mi gidiyorsun giggles yoksa devlete mi?
Benim geçen ay 1 ay içinde 2 kez adet oldum doktor ultrasonla baktı kan hormon baktı normal herşey dedi regl günlerim bozuldu uygulamaya göre şanslı günleri değerlendirdim ama bilmiyorum 1 haftadır aşırı göğüs hassasiyeti bel ağrısı yaşıyorum reglime 12 gün var bende bu ay çok istiyorum ama o kadar kafa yoruyoruz ki beyin oyun oynuyor belirtiler vererek
İnşallah hayırlısı ile güzel haberler alırız
Regl gününden 2 gün önce yapın testi deniyor ama sen sanırım regl zamanının geçmesini bekliyorsunÖzele gidiyorum
Epeydir devlete hiç gitmedim
Kalabalık sevmiyorum hastane işinde
En son gittiğimde hormon testi filan yapmıştı ama vajinal muayene filan olmadım sadece ultrasonla
Hormonum bence düşmüştü göğüslerimden anlıyorum çünkü
Ama düşüne düşüne bozdum sanırım bu ay yine
Düne kadar çok umutluydum da dün bi panik aldı beni
Şu anda da biraz umutsuzluk yaşıyorum
Yarın veya cuma günü regl olmam gerekiyor
Ne psikolojik ne değil anlayamıyorum zaten
Hafiften bir rahatsızlık başladı gibi hissediyorum
Ama dün de çok hamileydim mesela
Ay test yapa yapa eczacıdan utanıyorum artıkRegl gününden 2 gün önce yapın testi deniyor ama sen sanırım regl zamanının geçmesini bekliyorsun
Benimde şanslı günler yeni bitti kasıklarımda ağrı başladı ama tamamen psikolojik diye düşünüyorum çünkü en az 12 gün geçmeliymiş kana idrara yansıması için
Hiç kür falan denedin mi peki
Vazgeçer gibi oluyorum inan ama regl zamanı yaklaşınca ister istemez beklentim oluyorBen psikolojik etkilere çok inanırım her konuda. Kafanız rahat olmadığından olmuyor olabilir. Sanki vazgecmissiniz gibi zihninizi bı kandırın derim
Bitki büyütebilirsiniz çocuğunuz gibi düşünüp. Çekirdekten bir limon ağacı büyütebilirsiniz mesela. Benim evcil hayvanım var onu sahiplendikten sonra sanki anneliği tatmisim bir bebeğe ihtiyacım yokmuş gibi düşünmeye başladım ehehVazgeçer gibi oluyorum inan ama regl zamanı yaklaşınca ister istemez beklentim oluyor
Kafamı meşgul tutmak için bir sürü puzzle yaptım boş durmamaya çalıştım
Ama işe gitmiyorum pandemiden dolayı illa ki boş vaktim kalıyor yine
Öneriniz var mı kafayı meşgul tutmak için?
Aynı yollardan geçiyoruz sanırım. Ama umarım sizde bi sıkıntı yoktur. Herşey Allah ın takdiri dermansız dert vermesin. Hiçbir zaman ümitsiz olmayınUmarım başarılı sonuç alırsınız tedavinizden
Ben de 1 yılı bekleyemeyeceğim sanırım
6 ayda bile kendime hayret ediyorum çünkü
1 yılı böyle çıkaramam zaten bu strese çocuk da olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?