Çocuk mu? Evmi?

valla istese evde bile proje çizebilir bence kardeşiniz çalışmak istemiyor.

Gerçekten çok üzülüyorum ya kardeşimde yıllarca dirsek çürüttü şimdi yapamıyo mesleğini onuda geçtim gidip ağdacılık yapayım garsonluk yapayım diyo öyle çalışmaktan gocunan bi kız değildir ama eşi izin vermiyo çok zor bi durum ya bu bankalar yüzünden insanlar sanki kendini ev sahibi olmak zorunda gibi hissediyo eskiden böyle bişey yoktu çalışırdın emekli olunca alabiliyosan alırdın
ne hale geldik böyle tüketim delisi olduk

valla istese evde bile proje çizebilir bence kardeşiniz çalışmak istemiyor.

Yok inannın ki öyle değil çalışmak istemez olurmu bırakın kendi işini yapmayı eşi izin verse gidip restoranda garsonluk yapıcak
son bir kaç aydır eve gelinliik işi alıyo onu işliyo ama koskoca gelinlik işliyo parçası 50 kuruştan sabahlara kadar oturuyo bari pazar param olur diye

koskoca mimar çizecek proje bulamıyorda gelinlik mi işliyor yani pes diyecek bir şey bulamadım...

her ile mimarlar odası var her il için kariyerden ilanlar var bence araştırmak istemiyor hem şu zamanda projeler mail ortamıyla gıdıp geliyor.

çalışmak istiyorsa bir insan her türlü çalışır ben buna inanıyorum taksiye neden biniyor otobüsle gitsin gelsin bizim canımız yok mu valla işçi servisiyle gidip geliyoruz. yada araba alacak...

eşi bence kardeşinizin hiç ama hiç çalışmasını istemıyor bunlarda bahaneleri...

Allahım sağlıkla sıhatle kucağınıza almayı nasip etsin inşallah analı babalı hep mutlu büyüsünler
Siz nasıl cesaret edebildiniz peki çocuk yapmayayani sizinde kardeşim gibi endişeleriniz oldumu yada siz çalışıyomusunuz

evet banada dediğiniz gibi geliyo sanki çalışmasını istemiyo gibi kardeşim ilk başlarda çok iş aradı baktı bulamıyo dediki evden butik pasta kurabiye yapıp satıcam fırın istedi eşinden fırın alalım bu işi yapayım dedi eşi yok dedi
kuaförde çalışıcam dedi yok dedi
yani kardeşim hangi işi yapmak istese eşi hep bi alaycı tavırla karşı çıkıyo o işten paramı kazanılır diyo
belediye gidip başvuru yaptı kardeşim hatta nerdeyse belediye başkanın kapısında bekledi günlerce ama eşi onada karşı çıktı

bu arada taksiye mecbur binmek zorunda çünkü son otobüs altıda kalkıyo onların olduğu köye kardeşim 7 de işten çıkıyo o yüzden taksiden başka çaresi yoktu

Allah yardımcısı olsun o zaman başka sıkıntıları var olabilir çocuk içinde parayı bahane edebilirler.
askerler iyi para alıyorlar demekki çok pahalı mı ev aldılar yani 2 bin ödeseler kredi kalan 500 az olur...

o evi satıp daha uygun ev alabilir yada 1 sene daha sabır edecekler başka yolu yok

bu arada taksiye mecbur binmek zorunda çünkü son otobüs altıda kalkıyo onların olduğu köye kardeşim 7 de işten çıkıyo o yüzden taksiden başka çaresi yoktu

çalıştığı yere bunu anlatabılır kimse çok vicdansız değildir bence bu konuda hiç iş yerine söyledi mi.

çalıştığı yere bunu anlatabılır kimse çok vicdansız değildir bence bu konuda hiç iş yerine söyledi mi.

ilk başta söylemiyim dedi eşiyle konuştu baştan ben erken çıkıcam dersem işe almazlar bir ay çalışıp kendimi göstereyim çok çalışırım kabul ettiririm dedi aslında eşide baştan kabul etti ama 3 yada 4 gün geçmişti eşi sorun çıkardı her gün 80 lira olurmu diye ortam gerildi ben vereyim bir aylık yol parasını dedim hatta eşiyle konuştum telefonda ama yani burnu düşse eğilip almaz bi tip
ben karıma yetemiyomuyum abla aşkolsun dedi ben varken kimseye düşmez onun bişeyini karşılamak dedi kapattı ağzımı
fazla gururlu bi adam

o gurur neyse anladınız
bence kardeşiniz takmasın çok yetiyorsa gitsin çalışssın eve para getirsin kardeşinizde yapsın bebek su akar yolunu bulur...

konuyla alakası olmayacak ama yasadıgı yerı cok merak ettım bende oyle bıryerde yasıyorumda ılgımı cektı

ben çalışıyorum ewet ama kredimiz yüksek bizim, hatta kredimiz olmasaydı bakıcı tutun diyecekti belki ailelerimiz şimdi siz sıkıntıdasınız biz gelir bakarız diyorlar... cesaretlik bir durumum olmadı ki çocuk istiyordum bir an bile tereddütüm olmadı inan istedik ve Rabbim nasip etti.. ilerde o kadar çok kendilerine aferin diyecekler ki, biraz sıkıntı çekiliyor tabiki ama açlıktan ölen hiç görmedim rızkıyla gelir inanın bana..

konuyla alakası olmayacak ama yasadıgı yerı cok merak ettım bende oyle bıryerde yasıyorumda ılgımı cektı

Benim için bi sakıncası yok ama dedimya çok küçük bi yer mutlaka onun oradaki tanıdıklarıda vardır burda şimdi söylersem tanıyan filan çıksa sorun olur
ama yanlış anlamayın nolur benim için değildi kardeşim için sıkıntı çıkmasın diye

tabıkı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…