Aa asker mi eşi, deli mi kardeşin ne evi emekli olunca nerdeyse 250bin tl parası olacak ne dertleri varmış şimdiden verirler 180 tl lojmanda otururlar. Olmasa bile evin acelesi yok ki, bizim de evimiz yok eşim asker düşünmüyoruz da şimdi emekli olunca alırız diye. Yaşı gelmiş satsınlar evi çocuk yapsınlar.
O zaman hata etmişler kesinlikle satsınlar.
Çalışmayı çok istiyo ama eşi asker oturdukları yer küçük bi kasaba çok güzel bi yer ama nasıl desem ne bir fabrika ne atölye hiç bi şey yok turistlik bi yer o yüzden bol bol restorant ve bar cafe tarzı işletmeler var oralarda garsonluk yapıyım dedi bi cafe yada lokantada ama bunada eşi izin vermedi
merkezede 1,5 saat uzaklıktalar kışın akşam altıdan sonra otobüs yok orada buldu bi iş ama dönüş yolu için çözüm bulamadı en erken mesai çıkış saat 7 taksiylede 80 lira tutuyo gelmesi bi kaç gün gitti ama astarı yüzünü geçti işin
Aa asker mi eşi, deli mi kardeşin ne evi emekli olunca nerdeyse 250bin tl parası olacak ne dertleri varmış şimdiden verirler 180 tl lojmanda otururlar. Olmasa bile evin acelesi yok ki, bizim de evimiz yok eşim asker düşünmüyoruz da şimdi emekli olunca alırız diye. Yaşı gelmiş satsınlar evi çocuk yapsınlar.
Bütün gün evde oturuyor, vaktini değerlendirsin. Evde bişeyler yapıp satsın, belli bi yeteneği varsa kendini geliştirsin. Evde kendi imkanlarıyla satış yapan, internette site açan çok insan var. Bütün gün sıkılmıyo mu ya evde ?:26:
Çalışmak isteyenin bahanesi yoktur. Tamam şartlar elvermiyor olabilir ama şartları zorlamak da biraz bize düşüyor.
500 tlyle hem geçinip hem çocuk bakılmaz. Acilen çözüm bulmalı bu duruma.
daha önce bahsetmiştim ama siz görmediniz sanırım evde gelinlik işliyo parçası 50 kuruş ama işte pazar parasını çıkarabiliyomuş onunla bütün gece uğraşıyo ancak bir yada iki parça yapabiliyo bende gittiğimde gördüm gerçeten yapması çok zor her yeri boncuk işliyo tek tek ben bi parçayı yapana kadar mahvoldum
Görmedim canım kusura bakmaEl emeği yorucu ama para etmiyo işte
Bence ev işine hiç bulaşmasalardı keşke, yukarda bi arkadaş demiş ya emekli olunca zaten ev parası kadar para verceklermiş.
Olurmu hiç canım benim sende yardımcı olmak fikir veriyosun sonuçta sağol
Evet emekli olunca epey para alıyolar zaten kardeşimde onu düşünerek satsakmı acaba diyo yani zaten her şey yaşında güzel diyo bu yaşta gezip tozmadıktan ana baba olanadıktan sonra 50 yaşına gelince rahat etsem nolur beş tane evim olsa nolur diyo
Eşi sabret emekli olunca bol bol gezicez seni heryere tatile götürücem diyomuş bizimkide ya abla diyo ben elli yaşında tatile değil hacca giderim o yaşta ne işim var gezmede tozmada diyo bunca gençlik geçmiş gitmiş
Enişteniz asker ve ev aldı demek keşke almasaydı askerlerin aynı şehirde oturacagı bile belli değil benim de bir sürü asker kökenli akrabalarım ve hiçbiriside ev almadı emekli olunca olacaklar hem tayinci oldukları için hem de emekli oldugu zaman iyi bir miktarda para alacakları için,evi satmadan lojmana geçeceklerini zannetmiyorum lojman evi olmayana çıkıyor bir evi varken lojman zor olur.
Doğru genç yaşta ev sahibi de olmak güzel ama eger tayinci degilisen tek bir şehirde oturuyorsan ve geçinecek kadar paran varsa ama enişteniz emekli olunca zaten toplu para alacak mersinli galiba 300 binlira mersin de krallar gibi ev alır hatta hem ev alır hem de farklı şeyler yaparlar.Kredi ile satın alınan ev de satılır kardeşin bu konuda tereddüt etmesin ama eşini ikna etsin.Evet lojman çıkmadı zaten dediğiniz gibi önceliği evi olmayana veriyolar haklı olarak
Galiba en iyisi eşiyle oturup açık açık konuşması olucak bu kadar üzüleceğine satsınlar ya daha gençler dimi ,emekli olunca ev sahibi olurlar
ama emekli olunca evlat sahibi olamazlar
Aynen canım herşey yaşında güzel.Emekli olunca gezemicek hale gelcek belki. Şimdiden hayatın tadını çıkarmek varken gencecik insanlar omuzlarına büyük yük almışlar.
Bence evi satmalı, hem de acilen.
Evet lojman çıkmadı zaten dediğiniz gibi önceliği evi olmayana veriyolar haklı olarak
Galiba en iyisi eşiyle oturup açık açık konuşması olucak bu kadar üzüleceğine satsınlar ya daha gençler dimi ,emekli olunca ev sahibi olurlar
ama emekli olunca evlat sahibi olamazlar
Doğru genç yaşta ev sahibi de olmak güzel ama eger tayinci degilisen tek bir şehirde oturuyorsan ve geçinecek kadar paran varsa ama enişteniz emekli olunca zaten toplu para alacak mersinli galiba 300 binlira mersin de krallar gibi ev alır hatta hem ev alır hem de farklı şeyler yaparlar.Kredi ile satın alınan ev de satılır kardeşin bu konuda tereddüt etmesin ama eşini ikna etsin.
Bir askerin hayatı garantidir zaten. KEndini böyle sıkıntılara sokmasına gerek yoktur ki. Onun evi mesleği bence.
hatayı en başta yapmışlar. biz bir çocuğumuz olduğu halde ikinciyi istediğimiz için ev işine girmedik. ev, mal, mülk bebeğin önüne konulmamalı. hem zaten lojmanları varmış. keşke başta doğru karar verselerdi ama hala doğrusunu yapmak için zamanları var. gerekirse evden vazgeçip evlat sahibi olmalılar..
Çok güzel bi yorum olmuş kardeşime mesaj attım dur diyo bunu bi kenara yazıyım eşiyle evi satması için konuşurken söyliycekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?