Merhaba arkadaşlar 5 yıllık evliyim başından beri eşim çocuk istiyor bu süreçte ev aldık araba aldık kredi ile hala ödememiz var ben kendimi hazır hissetmediğim için istemedim Ocak ayında hamile kaldım dış gebelik yaşadım doktor 3 ay korunmamızi söyledi 3 ay geçti eşim hala ısrarla bebek istiyor korunmak istemiyor siz aynı durumda olsanız napardınız
aynen de böyle. istemiyorum zorla mı diyin. siz korunun hapla hem de.Eşinizin ne istediğini bir kenara bırakın. Siz ne istiyorsunuz ; ne hissediyorsunuz ?
Eşiniz kararlarınıza saygı duymuyor, korunmak istemiyorsa; siz de birliktelik yaşamayın.
Eşinizin davranışı çok çirkin. Çocuk sabibi olmak ikinizin ortak kararıyla olmalı.
Şartları mı hazır hissetmiyorsunuz kendinizi miMerhaba arkadaşlar 5 yıllık evliyim başından beri eşim çocuk istiyor bu süreçte ev aldık araba aldık kredi ile hala ödememiz var ben kendimi hazır hissetmediğim için istemedim Ocak ayında hamile kaldım dış gebelik yaşadım doktor 3 ay korunmamızi söyledi 3 ay geçti eşim hala ısrarla bebek istiyor korunmak istemiyor siz aynı durumda olsanız napardınız
Eşinin çocuk istemesi normal 5 yıllık evlisiniz halıyla baba olmak istiyor çok doğal bisey çocuk rızkıyla gelirmiş bende buna inanırım maddi olarak ihtiyaçlara yetişebilecekse bi çocuk yapınMerhaba arkadaşlar 5 yıllık evliyim başından beri eşim çocuk istiyor bu süreçte ev aldık araba aldık kredi ile hala ödememiz var ben kendimi hazır hissetmediğim için istemedim Ocak ayında hamile kaldım dış gebelik yaşadım doktor 3 ay korunmamızi söyledi 3 ay geçti eşim hala ısrarla bebek istiyor korunmak istemiyor siz aynı durumda olsanız napardınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?