Birazdan linç tayfası gelir. Ben de bu konuyla alakalı konu açmayı düşündüm ama linç yerim diye endişe ettim. Ben hiç çocuk sevmiyorum. Sevemiyorum. Etrafıma bakıyorum ayy ne tatlı ne şirin vs diye konuşuyorlar bana hiç sevimli gelmiyor. Gördüğüm yerde kaçasım geliyor. Uzak durmak istiyorum çocuklardan. Kafam seslerini götürmüyor. Öyle ki çocuk doğurma düşüncesi bile yok bende
Ayni seyi dusundum bu yorumu okuyunca , yazacaklarimi sen yazmissinÇocuk sevmiyorsunuz diye linç neden edilesiniz ? Zarar mı veriyorsunuz , Hayır öyleyse kimseyi ilgilendirmez.
Ancak bebek istiyorsa insan her yönden düşünmeli, Bu yapidaysa buna göre karar vermeli.
Olan çocukların hayatına oluyor.
Burada şöyle bişey var. Eğer bir iki kişi ilk başlarda olumlu yazıyorsa çoğu kişi sürü psikolojisi hemen yumuşak yumuşak yorumlar yapıyor ama yok ters cvb yazılıyorsa linç ediliyor. Bide belli bir güruh var biri konu açsada dalga geçsek. Yada entel bilgili gözükeyim diye eziyor.Çocuk sevmiyorsunuz diye linç neden edilesiniz ? Zarar mı veriyorsunuz , Hayır öyleyse kimseyi ilgilendirmez.
Ancak bebek istiyorsa insan her yönden düşünmeli, Bu yapidaysa buna göre karar vermeli.
Olan çocukların hayatına oluyor.
Sorununuza çözüm bendeBen genelde ban yiyip rahatlıyorum yarına çıkmam muhtemelen(((
Dünyada gıcık olunmayı hakeden onca insan varken ben de çocuklara gıcık olanlara gıcık oluyorum.Merhabalar herkese. Benim derdim, çocuklara genel olarak uyuz olmam. Bunun neresi dert diyeceksiniz, hamileyim şu an. İki aya doğum olacak tahminen. Korkum, çocuklara olan bu tutumu kendi çocuğuma da gösterir miyim? Bundan korkuyorum. Aslında kardeşlerimi çok severdim, küçüğü özellikle. Hep şakalar yapardım, takılırdım ona. Ama şimdi büyüdü haliyle böyle bir durum kalmadı. Ailede de bebek yok yıllardır, şimdi bizimki gelecek ilk torun olarak.
Çocuklara şu açıdan gıcık oluyorum mesela bir yaramazlık yapıyor insanlar aaa ne tatlı falan diyor ben içten içe sinir oluyorum çocuğa. Mesela kimsenin bebeğini sevesim gelmiyor, tatlı ve güzel bulsam da yakın hissediyorum. Bebekler çok sorun olmuyor ama artık iki yaşından sonraki çocuklara sempati duyamıyorum. Hele şımarık, ağlayarak istediğini yaptırmaya çalışan bir çocuksa ailesini misafir etmek bile istemiyorum. Bir çocuk var mesela, yakın bir arkadaşın. Okul derslerine yardımcı olabilir misin diye rica etmişti günde bir saat bize geliyordu çocuk. Hareketli, bilmiş bir erkek çocuğu. Allahım nasıl gıcık oluyordum çocuğa, belki çoğu kişi tatlı bıcırık bir çocuk diye düşünür ama ben hiç sevemedim. Söz verdiğim için bir süre yardımcı oldum derslerine, bitince rahatladım resmen.
Sizce çocuğuma da böyle gıcık olur muyum yoksa o annelik duygusu bunu engeller mi?
İyi de kendi çocuğuna gıcık olmazsın diyor çoğu insan annelik hormonları vs açısından ondan kendi çocuğuma gıcık olacağımı düşünmedim yani çocuğu yaparken olurum diye yapmadım olmam diye düşündüm. Ama hamile kaldıktan sonra ara ara tereddütlerim oldu, bebeğime iyi bir anne olmak istiyorum o yüzden konuyu açtım.İnsan gıcık olduğu bir şeye neden sahip olmak ister? Misal bazı üyeler yazmış bu yüzden çocuk düşünmediğini. Bende çocuklara bayilmam ama sizinki gibi kendi çocuğuma da gıcık olur muyum diye düşünmedim hiç.
Asla çocuk istenmese bile çocuk sahibi olununca o yargılanan her şey bir bir gözünüzün önünden geçip "haa demek ki bundanmış" deniyor.Çocukları sevmiyorum Ay çocuğun olursa anlarsın kafasını da anlayamıyorum. Çünkü anne olmak için ölüp bitenler olduğu ben gibi asla çocuk istemeyenlerde mevcut. Bazen öyle saçma durumlarla karşılaşıyorum ki boynuma "çocuğunuz sadece sizi sevimli geliyor" diye yazı asasım geliyor. Geçenlerde tıklım,tıklım dolu metroda bi çocuk çantama asılıyordu,anası olacakta ay çok sevimli der gibi bana bakıyordu. Gözümü kadın bi belerttim anında çocuğunun eline sahip çıktı.
Milana,Ayni seyi dusundum bu yorumu okuyunca , yazacaklarimi sen yazmissin
Cocuk sevmemek dogal birsey ama buna ragmen hamile kalmak cok anormal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?