oğlum üç yaşındaydı.ramazan günü oruç tutuyorum.iftara beş dakka kala çorbamı koydum dua okuyorum.oğlumun da tabağını hazırladım bu yiyo tabii şimdi.benim yemediğim dikkatini çekti bi an ve neden yemediğimi sordu.ben de anlayacağı biçimde anlatmaya çalıştım:'benim yemem yasak oğlum.'dedim tek yanağı yemekle dolu:'niye ki?'dedi.'Allah böyle istiyor,biz buna oruç diyoruz,gün boyunca bişey yemiyoruz.akşam hava kararınca camiideki amca ezanı okuduğunda,yememize izin veriyor Allah.'dedim. kafasında toparladı olayı bu şimdi sonra:'su bile mi içmiyorsun?'dedi.evet diyip sürekli bölünen duama döndüm.birden kaşlarını çattı 'sen ver bakem onun bi telefon numarasını,bir de ben konuşiim şununla!'dedi. sakince allahın bir telefon numarası olmadığını onu arayamicanı anlattım. 'nası görüşcem ben onunla?'diyo hala yaaa.ne duamdan ne de iftarımdan bişey anlamıştım ben o gün...
Oğlum 4- 5 yaşlarında teyzesi ne yaptıysa artık teyzesine o kadar kızmış ki ''horoz çocuğu ,horoz çocuğu'' diye nasıl bağırıyor önce anlamadık ne diyor bu diye ama daha sonra o meşhur argo kelime olduğunu anladıkAllah'tan bizimki o kelimeyi yanlış algılamış
oğlum üç yaşındaydı.ramazan günü oruç tutuyorum.iftara beş dakka kala çorbamı koydum dua okuyorum.oğlumun da tabağını hazırladım bu yiyo tabii şimdi.benim yemediğim dikkatini çekti bi an ve neden yemediğimi sordu.ben de anlayacağı biçimde anlatmaya çalıştım:'benim yemem yasak oğlum.'dedim tek yanağı yemekle dolu:'niye ki?'dedi.'Allah böyle istiyor,biz buna oruç diyoruz,gün boyunca bişey yemiyoruz.akşam hava kararınca camiideki amca ezanı okuduğunda,yememize izin veriyor Allah.'dedim. kafasında toparladı olayı bu şimdi sonra:'su bile mi içmiyorsun?'dedi.evet diyip sürekli bölünen duama döndüm.birden kaşlarını çattı 'sen ver bakem onun bi telefon numarasını,bir de ben konuşiim şununla!'dedi. sakince allahın bir telefon numarası olmadığını onu arayamicanı anlattım. 'nası görüşcem ben onunla?'diyo hala yaaa.ne duamdan ne de iftarımdan bişey anlamıştım ben o gün...
iyim canım ya ben de sizleri özledim valla.çocukların halleri anlat anlat bitmez işte...seninkinin de altta kalır bi yanı yokmuş haniflockecum nasıssın cnm ya özledim inan ki...
benim oğlumda bir yere gidelim diye ya da bir şey almak için tutturduğu zaman allah izin verirse gideriz\alırız ollum derdim koşturarak başka odaya gider dışarıda isek bana arkasını dönerdi 2 dk geçmeden de gelir tmm ben allaha sordum izin veriyomuş gidebiliriz\alabiliriz derdi..istersen oğlanları tanıştıralım benimki sölesin yöntemini:82:
Süpermiş tuttum senin oğlanı
hepsini okuyup epeyce güldükten sonra aklıma gelen yeğenimin yaptığı oldu. hala ablamın bez kullandığı günlerdi. hava sıcak ve biz sadece bezini takıp uyuttuk ufaklığı. maksimum 2 saat uyuyup uyanıyor. ama 2,5 saat olunca bi bakalım dedik. odaya yaklaştıkça bir koku geliyo ve her yaklaştığımızda daha da belli ediyor kendini. neyse odaya bir girdik şok.bizimki uyurken kakasını yapmış sonra elini beze sokup çıkara çıkara her yerini boyamış bi güzel. kolu,bacağı, eli, yüzü tahmin edin gerisini.
tabi sonrasında ben kol altlarından tuttum ablam koklaya koklaya yıkadı.
ufff çok fena ablanın yerinde olmak istemezdiimm....
yaramaz ötesi canavar bir bebeğim var 16 aylık. heran birşey kırar bozar döker. bigün mutfakta uğraşırken sesi çıkmadı oyun oynuyor diye ilgilenmedim . daha sonra anne diye bağırmaya başlayınca tuvaletin deliğinde oğlumu buldum. tabi doğru banyoya .
başka birgünde yerleri silerken başka taraftaydım sen mutfaktan bütün kepçe kaşık ne varsa vileda kovasının içine at. suyu boşaltırken hepsi takur tukur klozetin içine düşünce şok oldum .iğrencti tabi hepsi çöpe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?