Çocuklarımızın "yok artık" dedirten halleri

birde bu aralar önüne gelene büyüyünce ne olucaksın diyor..
babama
anneme
kardeşime
babasına
bana
hatta en son dedemlere ziyarete gittiğimizde ananeme
"büyük anane sen büyüyünce ne olucaksın " dedi az daha büyürsem ölürüm heralde dedi kadın..

herkes illa bişi olucak bizde hayal dünyasına iniyoruz..
birimiz doktor 50 yaşındaki annem öğretmen..
52 yaşındaki babam doktor..
eşim mühendis hepsini oluveriyoruz..

kelebek ve bir iki arkadaş bilirler,benim kızımın en büyük aşkı ingiltere prensi william'dır.az evvel evlendi...ben de zap yaparken denk geldim gelinin gelinliğine bi bakiim dediydim.kızım o sırada salona girmiş,fark etseydim direk değiştirirdim,fark edemedim.(yanlız kızım ööle bööle değil,baya bi tutkundur ona!biz bi ara her gece yatmadan önce netten buckingham sarayının resimlerini bulur,sarayı yeniden kızımın zevkine göre dekore ederdik.bu yüzden sarayın içini avucumun içi gibi bilirim hani...)
önce olanları anlamaya çalıştı,sonna gelini görünce neler olup bittiğini annadı,derken kaşlarını çattı ve öfkeyle:'alçak!'diye bağırıp odasına döndü,elimde kumandayla kalakaldım resmen
5 yaşında ama aşk acısı çekiyo

flockem ben de onu sorcaktım vala sana aklımdaydın haberi okudugumda küçük flocke naptı diye

flockem ben de onu sorcaktım vala sana aklımdaydın haberi okudugumda küçük flocke naptı diye
sorma gari,kıs depresyonda...netin karşısına geçtim bekar prens arıyom kıza.william'ın kardeşini beğenmiyodu hiç.bi de iskandinavlardan biri var,unuttum adını şincik eli yüzü düzgüncene bişey ama yok,illa da william diyo...çıkarcam onu dışarı şincik,belkim parka giderse unutur aşkını!

ay alemmiş senin kızın yerim ben onu. benim oğlum prens kız ona alalım onu

kızın çok şekermiş maşallah ama ananenin cevapta süper. allah sağlıklı uzun ömür versin

evimize yeni bi klozet aldık. oğlum meraklısı gidip gidip oturyo. ablamlar geldi misafirliğe eren şimdi onlara klozetin maharetlerini anlatıyo. " babam yeni klozet aldı. banada çocuk oturağı aldı. okadar güzelki . 3 kapaklı. herkeze göre var.küçük benim için. orta boy annem için, büyük boy babam için. "
tabi eniştemle ablam kahkaha atıyo , bense kıpkırmızı:78:

Son düzenleme:
benim kuzen var o da çok bomba henüz 2.5 yaşında geçen yemek yerken kola içti sonra geğirdi ama bildiğiniz kola koktu bende ıyyyyyy çok piss koktu dedim durdu durdu hayır abla burdan değil (bu sırada poposunu gösteriyor) ağzımdan yaptım öle kokmaz ki dedi

benim ikizlerimde var. 3 aylıklar.ben yandım o zaman

ben çocukken çok konuşurmuşum.bir gün arabayla bir yere gidiyoduk.ben önde annemin kucağındaydım.trafik polisini görünce annem beni arkaya verdi ve emniyet kemerlerini taktılar.polis durdurunca bende polis amca babamgil seni görünce beni arkaya verdiler ve kemerleri bağlı değildi bağladılar diye polis çok gülmüştü.benim eşimde trafik pol. Nişanlıyken babam hep diyodu ozamandan belliydi trafik pol. Evleneceğin

Anılarınızı kahkahalarla okudum. Benim 9 aylık bir oğlum var (bkz. avatar). Kendisi ciddi ciddi tombul bir bebektir. Ve tombişliğinden emekleyemiyor. O koca popo kalkmıyor ki . Biz de yediklerini yaksın diye yürütece koyduk. Başta pek beğenmedi ama sonra baktı ki kendisini istediği yere ulaştırıyor hoşuna gitti. Bir pazar salonda kocamla bir konu hakkında konuşuyoruz. Bizim sıpa da yürütecinde zıplıyor. Birden kikirdemeye başladı ve son hız geri geri gitmeye başladı. Sözü abartmadan resmen kaçtı elimizden. Neyse biz nasılsa uzaklaşamaz diye fazla sallamadık. Sonra bir hışırtı duyduk, bir patırtı, cam sesi. "N'oluyo be ya" diye mutfağa bir gittim: Benim sıpacık çöpe gitmiş, kapağını açmayı başarmış bir eliyle. Diğer eliyle içinde ne varsa yere atıyor, diğer yandan da sırıtıyordu . Öyle bakakaldım. Sonrası temizledik patilerimizi filan.

hızlı bi delikanlı geliyor annesi. hazırla kendini

ben onun patilerini yirimm ..daha dur daha neler yapıcaközel makam aracıyla :))

ay cok tatli bir bebek masallahh

malum havalar isindi, bizde disariya cocuklarla gezmeye gidelim dedik.. ben aynanin önünde son rütuslari yaparken, yegenlerim elele tutusmus beni izliyorlar(yas 3-4). Ben gururla iftiharla gülümseyip bunlara baktim, hani hazirim gibisine elele tutusmus olmalarindan da bir ittifak hissettim icten ice..tam göz göze geldik, büyük olani bana bakip: biz seni begenmedik demesin mi.. neyi begenmediniz? kardesinin elini birakip yanima yaklasip isaret parmagiyla söyle bir acik pembe renkteki etekli pantolonuma dokunup, bunu begenmiyoz dedi ufakliga döndüm sordum, o da ayni ses tonuyla ayni kelimeleri tekrarlayinca, ben onu nasil cikardim telasla nasil baska bir etek giyindim hatirlamiyorum.. ee bu nasil oldu dedim, bunu begeniyoz dediler..iyi bari! bu cadilar benim imagemaker larim.. kesinlikle giyim konusunda yanilmazlar
o anda niye onlarin begenmedik demesine o kadar telaslandim bilmiyorum

ben kendimi bildim bileli 15 yaşıma kadar komşuannemin çocuğu olmadı hep tedavi görüyodu ultrason yumurtalık rahim aşılama gibi kelimeleri bilinç altıma okadar yerleşmiş ki e tabi yanımda konuşuluyo sürekli
Artık okadar kapılmışımki 1.sınıftayım hiç unutmuyorum okuma yazmayı öğrendim
öğretmen bildiğiniz kelimeleri deftere yazın falan diyo
benim defterime yazdığım kelime ultrason yumurtalık

ay 10 dakikadır gülüyorum süpermiş bu çocuk

ay 10 dakikadır gülüyorum süpermiş bu çocuk

canım sorma 4 yaşında geçen gün ablasının toplantısına gitmişler liseye gidiyo ablası demişki hadi sen otur resim çiz yengemde kızı dürtüyomuş çizdirme bişey şimdi pat diye milletin içinde anne bak bili bilisi der diye
çok akıllı maşallah bütün alfabeyi biliyo her dediğini yazıyo herkes hayret ediyo 4 yaşında daha

ay uzun süredir böyle gülmemiştim
"Dede bak bili bililerini de çizdim"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…