kelebek ve bir iki arkadaş bilirler,benim kızımın en büyük aşkı ingiltere prensi william'dır.az evvel evlendi...ben de zap yaparken denk geldim gelinin gelinliğine bi bakiim dediydim.kızım o sırada salona girmiş,fark etseydim direk değiştirirdim,fark edemedim.(yanlız kızım ööle bööle değil,baya bi tutkundur ona!biz bi ara her gece yatmadan önce netten buckingham sarayının resimlerini bulur,sarayı yeniden kızımın zevkine göre dekore ederdik.bu yüzden sarayın içini avucumun içi gibi bilirim hani... )
önce olanları anlamaya çalıştı,sonna gelini görünce neler olup bittiğini annadı,derken kaşlarını çattı ve öfkeyle:'alçak!'diye bağırıp odasına döndü,elimde kumandayla kalakaldım resmen
5 yaşında ama aşk acısı çekiyo
sorma gari,kıs depresyonda...netin karşısına geçtim bekar prens arıyom kıza.william'ın kardeşini beğenmiyodu hiç.bi de iskandinavlardan biri var,unuttum adını şincik eli yüzü düzgüncene bişey ama yok,illa da william diyo...çıkarcam onu dışarı şincik,belkim parka giderse unutur aşkını!flockem ben de onu sorcaktım vala sana aklımdaydın haberi okudugumda küçük flocke naptı diye
ay alemmiş senin kızın yerim ben onu. benim oğlum prens kız ona alalım onusorma gari,kıs depresyonda...netin karşısına geçtim bekar prens arıyom kıza.william'ın kardeşini beğenmiyodu hiç.bi de iskandinavlardan biri var,unuttum adını şincik eli yüzü düzgüncene bişey ama yok,illa da william diyo...çıkarcam onu dışarı şincik,belkim parka giderse unutur aşkını!
kızın çok şekermiş maşallah ama ananenin cevapta süper. allah sağlıklı uzun ömür versinbirde bu aralar önüne gelene büyüyünce ne olucaksın diyor..
babama
anneme
kardeşime
babasına
bana
hatta en son dedemlere ziyarete gittiğimizde ananeme
"büyük anane sen büyüyünce ne olucaksın " dedi az daha büyürsem ölürüm heralde dedi kadın..
herkes illa bişi olucak bizde hayal dünyasına iniyoruz..
birimiz doktor 50 yaşındaki annem öğretmen..
52 yaşındaki babam doktor..
eşim mühendis hepsini oluveriyoruz..
geçen gün ailecek oturuyoruz yengemler kuzenler dedem ananem falan kalabalık neyse
4 yaşında kuzenim var elinde kalem kağıt bıdı bıdı konuşuyo dedem hadi oğlum sen benim resmimi çiz dedibizimkide tamam dedi çöpten bişeyler yapıyo
milletin içinde bizim ufaklık demezmi dede bak bili bilini de çizdimgelinlerinin yanında
hayırlı olsun canım.benim ikiz kızlarım var şuan 6 yaşındalar.kızlarım 2 yaşında falanlar.genelde uyku problemimiz oluyordu.bir gün uyandım.saat 8.30 bunların odası ayrı.hole ayağımı bir baştım heryer su içinde.halı suyun üstünde yüzüyor.mutfağa girdim.bu iki kafadar biri sandalyeyi çekmiş musluğun başında lavobayı tıkamışlar.su taşmış tezgahın üstünde yere,hole hatta neredeyse odalara gidecek kadar.kendileride belden aşağı soyunmuşlar.suyun üstünde zıplıyorlar üst baş ıslak.siz nezaman uyandınız bu evi bu hale nezaman getirdiniz.çıldırdım:84:kış halılar ıslak, dolabların altına su gitmiş.2 saatte anca suyu boşaltıp halıları banyoya attım.ama o gün uyandığımda yaşadığım şoku hiç bir zaman unutamam.
annemle ablam mutfaktalar. Yegenim etrafta oynuyor, 3-4 yaslarinda. Birden annemin dikkatini cekiyor, cocuk bunlara bakip gülüyor, kosa kosa balkona gidip iceri giriyor.. Yine bakip gülüyor yine balkona kosuyor yine iceri gidiyor.. Bu böyle tekrar ederken annem birden kizim bak ogluna, galiba bisey atiyor asagiya diyor.. Bi de ne baksinlar, bizimki tek tek burma bilezikleri götür balkondan asagiya at.Tam on tane ve sonuncuda yetismisler.. Zavalli annesi kosa kosa asagiya iniyor, annem balkondan bakiyor, gidip hepsini kapinin önünden topluyor 5 dakika gecikselerdi farketmeselerdi, hepsi gitmisti helalmis demekki
Tabi sonra balkon kapisini kilitliyorlar, gözleride ufakligin üzerinde
hızlı bi delikanlı geliyor annesi. hazırla kendiniAnılarınızı kahkahalarla okudum. Benim 9 aylık bir oğlum var (bkz. avatar). Kendisi ciddi ciddi tombul bir bebektir. Ve tombişliğinden emekleyemiyor. O koca popo kalkmıyor ki. Biz de yediklerini yaksın diye yürütece koyduk. Başta pek beğenmedi ama sonra baktı ki kendisini istediği yere ulaştırıyor hoşuna gitti. Bir pazar salonda kocamla bir konu hakkında konuşuyoruz. Bizim sıpa da yürütecinde zıplıyor. Birden kikirdemeye başladı ve son hız geri geri gitmeye başladı. Sözü abartmadan resmen kaçtı elimizden. Neyse biz nasılsa uzaklaşamaz diye fazla sallamadık. Sonra bir hışırtı duyduk, bir patırtı, cam sesi. "N'oluyo be ya" diye mutfağa bir gittim: Benim sıpacık çöpe gitmiş, kapağını açmayı başarmış bir eliyle. Diğer eliyle içinde ne varsa yere atıyor, diğer yandan da sırıtıyordu . Öyle bakakaldım. Sonrası temizledik patilerimizi filan.
ben onun patilerini yirimm ..daha dur daha neler yapıcaközel makam aracıyla :))Anılarınızı kahkahalarla okudum. Benim 9 aylık bir oğlum var (bkz. avatar). Kendisi ciddi ciddi tombul bir bebektir. Ve tombişliğinden emekleyemiyor. O koca popo kalkmıyor ki. Biz de yediklerini yaksın diye yürütece koyduk. Başta pek beğenmedi ama sonra baktı ki kendisini istediği yere ulaştırıyor hoşuna gitti. Bir pazar salonda kocamla bir konu hakkında konuşuyoruz. Bizim sıpa da yürütecinde zıplıyor. Birden kikirdemeye başladı ve son hız geri geri gitmeye başladı. Sözü abartmadan resmen kaçtı elimizden. Neyse biz nasılsa uzaklaşamaz diye fazla sallamadık. Sonra bir hışırtı duyduk, bir patırtı, cam sesi. "N'oluyo be ya" diye mutfağa bir gittim: Benim sıpacık çöpe gitmiş, kapağını açmayı başarmış bir eliyle. Diğer eliyle içinde ne varsa yere atıyor, diğer yandan da sırıtıyordu . Öyle bakakaldım. Sonrası temizledik patilerimizi filan.
Anılarınızı kahkahalarla okudum. Benim 9 aylık bir oğlum var (bkz. avatar). Kendisi ciddi ciddi tombul bir bebektir. Ve tombişliğinden emekleyemiyor. O koca popo kalkmıyor ki. Biz de yediklerini yaksın diye yürütece koyduk. Başta pek beğenmedi ama sonra baktı ki kendisini istediği yere ulaştırıyor hoşuna gitti. Bir pazar salonda kocamla bir konu hakkında konuşuyoruz. Bizim sıpa da yürütecinde zıplıyor. Birden kikirdemeye başladı ve son hız geri geri gitmeye başladı. Sözü abartmadan resmen kaçtı elimizden. Neyse biz nasılsa uzaklaşamaz diye fazla sallamadık. Sonra bir hışırtı duyduk, bir patırtı, cam sesi. "N'oluyo be ya" diye mutfağa bir gittim: Benim sıpacık çöpe gitmiş, kapağını açmayı başarmış bir eliyle. Diğer eliyle içinde ne varsa yere atıyor, diğer yandan da sırıtıyordu . Öyle bakakaldım. Sonrası temizledik patilerimizi filan.
geçen gün ailecek oturuyoruz yengemler kuzenler dedem ananem falan kalabalık neyse
4 yaşında kuzenim var elinde kalem kağıt bıdı bıdı konuşuyo dedem hadi oğlum sen benim resmimi çiz dedibizimkide tamam dedi çöpten bişeyler yapıyo
milletin içinde bizim ufaklık demezmi dede bak bili bilini de çizdimgelinlerinin yanında
ay 10 dakikadır gülüyorum süpermiş bu çocuk
canım sorma 4 yaşında geçen gün ablasının toplantısına gitmişler liseye gidiyo ablası demişki hadi sen otur resim çiz yengemde kızı dürtüyomuş çizdirme bişey şimdi pat diye milletin içinde anne bak bili bilisi der diye
çok akıllı maşallah bütün alfabeyi biliyo her dediğini yazıyo herkes hayret ediyo 4 yaşında daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?