- 2 Mart 2017
- 765
- 511
- 53
- 40
Ama çok güzel olmadı mı bu anılar aklıma geldikçe üstü başı temiz olmayan yada herhangi bişey için üzülmüş çocuklardan fazla üzülüyorum benKonu sahibi valla güzel bir konuya değindin bu sayfa daha uzaaaarr gider demedi demeyin.. hadi kızlar çocukluğumuza inelim psikologlarda böyle yapmıyor mu yazın rahatlayın yazmak bedava
Burdan bende el işi öğretmenine sesleneyim madem o zamanlar 35 yaşında evlenmemistin umarım bu düşünce felsefesiyle de evkenememissindir hala unutamıyorum o yaptığını daha diyecek sözüm yokBi tane daha anlatcam
6. Sınıfta yeni bi ingilizce öğretmeni geldi
1 paragraf yazın kendinizi tanıtın dedi
Ben de ingilizceyi çok severim ama daha tatilden yeni dönmüşüz hiç bir şey hatırlamıyorum. Yanlış bişeyler yazdığımın farkındayım ama bilemiyorum.
1 hafta sonra yazdıklarımızı değerlendirmiş
Sınıfın ennn ennn ennn kötüsünü seçtim dedi beni tahtaya çıkardı.
Yazdığım yanlış yazıyı bi daha tahtaya yazdırdı
Her yanlış yerin üstünü çizdirdi
Çok kötü diyip durdu.
Onun yüzünden ingilizce dersinden soğudum o sene çok kötü gitmişti
Neyse ki kadının ısrarla soğutma çabaları çok işe yaramadı da ingilizce öğretmeni oldum
Özlem Umarım emekli olmuşsundur. Varlığın bile başlı başına zarar yani
Bende bı gün okulun kermes açılışında işte hazırlık vs yapan öğrenci grubunun icerisindeydim
Hiç unutmam kendi kot pantolonumu belki yaşımın 5-10 uzeri olan başkasının verdiği sarı bir gömleği giydim
Sinifimda sevilen ve öğretmenlerin güvendiği bı öğrenciydim
Ya 6. Sınıf yada 7. Siniftim
Açılışa büyük makamlardan biri gelecekti sanırım belediye başkanı
El işi öğretmenimiz makam sahibinin yaklaştığı kişiyi görünce
Makas tepsisini tutacak birini aradı gözü bana gel demesiyle ustumu suzmesi bir oldu
Yok yok sen olmazsın dedi ve başka giyimi güzel olan bı kıza verdi tepsiyi
İşte o zaman anlamıştım bazen güvenin insanlığın vicdanin bazı yerlerde işlemediğini
Vay bbeee yordunuz beni yıllar ....
Ben bana büyük gelen ayakkabıları öğretmenim görünce kendi kızını n ayakkabılarını verdiğinden hiç bahsetmeyeyim o zamanAhh yokluk işte
Ben de ortaokulda bi arkadaşımın doğumgününe davetliydim
Ama düzgün giyeceğim yok
Annem bana ipek gibi biraz parlak beyaz bir gömlek giydirdi
Neyse gittim ben doğumgününe
Arkadaşlarım bana senin üstündeki sünnet takımlarındaki gömlek gibi dediler
Meğer gerçekten öyleymiş bize de bi akraba vermiş
Üstüne de bi süveter giymiştim
Doğumgününde geçen senenin doğumgünü fotoğraflarına bakıyorduk
Benim üstümde yine aynı süveter
Bi fotoya baktılar bi bana
Sen de hep aynı şeyi giymişsin dediler
Ona da çok üzülmüşüm
Zaten içli bi çocuktum
Valla çok çekmişim be :)
Yoksulken daha mutluyduk çünkü lüks eşyalar değil hayal gücüydü bizi mutlu eden. birgün babam elektriği yatıramamış kestiler tabi o akşam bize mum ışıgında gölge oyunu oynattı ve çok eğlenmiştik kardeşimle bizden sonra doğanlar daha rahat yasadı tabi çünkü babam iyileşti çalışabildi amcam destek oldu falan ama bizden önce ve biz zamanında annemler çok yoksulluk çekmiş dün gibi hatrlarım daha Allah bidaha cektrmesin.. bende oğluma hiç kıyamıyorum daha 2 yaşında ama oyuncaklarına yemesine falan hiç hayır diyemiyorum bu huyumuda sevmiyorum..Ama çok güzel olmadı mı bu anılar aklıma geldikçe üstü başı temiz olmayan yada herhangi bişey için üzülmüş çocuklardan fazla üzülüyorum ben
Eşimden öyle mesela bazen markette çocuk denk geliyor annesi izin vermiyor diyelim biseyo almasına eşim kasada kalan ürünü alır ve çocuğa hediye eder
Ve hep şunu der çocukken istediğim bı çok şeyi alamadım
Ev sahibinin çocukları yerken biz bakardık onun kırık oyuncakları ile oynardık
Yoksulken daha mi mutluyduk yok olduğunu bilmek şuan bizi uzuyorsa yokluğa sebep miydi bu yapılan (kafam karıştı ne yazdığımı bilemedim)
Küçüktüm yapilana aklim pek ermiyordu ama şimdi şimdi düşündükçe ve aklıma geldikçe sol kulağını her defasında çınlatırım komşu teyzemizin.. Görmemişlik bunun adı ben de bilemiyorum. Bi insan küçük bi çocuğu sofrasına niye buyur etmez ki?
Yemin ederim okurken midem bulandı tüylerim diken diken oldu. Bu ne tür bir karaktersizlik isim koyamadım.
Yüreği bu kadar kirli bir insan iste... Allah'indan bulsun...Küçüktüm yapilana aklim pek ermiyordu ama şimdi şimdi düşündükçe ve aklıma geldikçe sol kulağını her defasında çınlatırım komşu teyzemizin.. Görmemişlik bunun adı ben de bilemiyorum. Bi insan küçük bi çocuğu sofrasına niye buyur etmez ki?
Amin inşallahYüreği bu kadar kirli bir insan iste... Allah'indan bulsun...
Ne insanlar var...İnsan denirse tabii...Bizim bir komşumuz vardı benim yaşlarımda bir torunu vardı küçüktük bir gün markete girdik.Torununa pahalı bir çikolata alıp bana en uyduruğundan bir çikolata almıştı.Hiç unutamıyorum onu da.Ahh,yalan dünya biz küçükken de yalanmış daha neler göreceğim kim bilir...Yüreği bu kadar kirli bir insan iste... Allah'indan bulsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?