Çocukların Da Kalbi Kırılır

Bi anı da benden küçükken benim babam içerdi mahallede bizi nasıl aşağılıyorlar anlatamam bi de bi kız var çok güzel giyinir çok güzel bi kızdı bi gün bi hırka. Giymiş çok güzel ama yarasa kol bende sandım annesinin sadece dedim ki hırka annenin mi kız ağlayarak eve gitmiş bi beş dakika sonra bi kız geldi o kızın annesi seni çağırıyor seni de değil saçaklı demiş nasıl zoruma gitti ben 7 yaşındayım kadın beni muhatap alıyor bana kızdı ama ağlayarak. Eve gittim canım annem dur ben bi sorayım dedi biliyorum ama sormadı yapamazdı cesareti yoktu hala o kadından da kızından da nefret ederim

Benimde kotu bi anim var herkes anlatmis ben eksik kalmayayim

Ilkokul 1 yada 2. Siniftayim saclarimi

kisa kestirdi annemler sabah sirada duruyorum okulda iceri aliyolar sirayla kontrol ederek kaba sisko sinirli bi ogretmen

sirayla iceri girerken butun okulun önunde saçlarimi yolacak gibi tuttu bi çekti gozumden yas geldi bu saclar ne

dedi sonra aa kizmis bu dedi,erkek sanmis beni uzun mavi elbise gibi

onlugumu gormeyecek kadar kor pislik saclarimda erkek saci olmayacak kadar

uzundu,yinede uzun sure cocuklar alay etti benle cok utanmistim cunku butun

okul gulmustu sirada bana buda benim yasadigim en kotu seydi sanirim kucukken..

Lisedeydim gerizekalı bir beden eğitimi hocası vardı okulda
Okulun koridorunda köpük pano vardı
Ben de şiir mi ilan mı ne bişey asıyordum panoya

Panonun kenarına da ingilizce bi kelime yazılmış fazlalık iğnelerle "fair play" diye
Ama çok belli öylesine kalan iğnelerle yapıldığı

Burdan 2-3 iğne alırken bu bedenci herkesin içinde beni bir aşağıladı
Bir bağırdı yer gök inledi resmen
Ben ne anlarmışım orada yazan yazının ne demek olduğundan
Cahil vs neler dedi

İşin ilginç yanı ben ingilizce sınıfı öğrencisiydim Nesininanlamayacaksam 2 kelimelik dandik yazının
O gün okulda sabahtan akşama kadar ağladım

Konu sahibi valla güzel bir konuya değindin bu sayfa daha uzaaaarr gider demedi demeyin.. hadi kızlar çocukluğumuza inelim psikologlarda böyle yapmıyor mu yazın rahatlayın yazmak bedava

Bende küçükken çok sessiz uyumlu bi çocuktum. Annem ve babamın gelirleri iyidi o yüzden maddi zorluk çekmedik.
Bana annem işteyken babanem bakıyordu halam 3-4 yaşlarındayken bile beni çok kıskanırmış.
Babaneme bana baktığı için dünyanın hakaretini ediyormuş.
O kadın gelince babanem benim yüzüme bakmaz ben yokmuşum gibi davranırdı. 3-4 yaşlarında beni markete, bakkala, ekmek almaya gönderirlerdi.
Babamda ailesine bişey söyleyemeyen bi adamdı. Onlar ne yapsa görmezden gelir.
Halamıda çocuklarınıda hiç sevmem.

Bende bı gün okulun kermes açılışında işte hazırlık vs yapan öğrenci grubunun icerisindeydim

Hiç unutmam kendi kot pantolonumu belki yaşımın 5-10 uzeri olan başkasının verdiği sarı bir gömleği giydim

Sinifimda sevilen ve öğretmenlerin güvendiği bı öğrenciydim

Ya 6. Sınıf yada 7. Siniftim

Açılışa büyük makamlardan biri gelecekti sanırım belediye başkanı

El işi öğretmenimiz makam sahibinin yaklaştığı kişiyi görünce

Makas tepsisini tutacak birini aradı gözü bana gel demesiyle ustumu suzmesi bir oldu

Yok yok sen olmazsın dedi ve başka giyimi güzel olan bı kıza verdi tepsiyi

İşte o zaman anlamıştım bazen güvenin insanlığın vicdanin bazı yerlerde işlemediğini

Vay bbeee yordunuz beni yıllar ....

Bi tane daha anlatcam

6. Sınıfta yeni bi ingilizce öğretmeni geldi
1 paragraf yazın kendinizi tanıtın dedi
Ben de ingilizceyi çok severim ama daha tatilden yeni dönmüşüz hiç bir şey hatırlamıyorum. Yanlış bişeyler yazdığımın farkındayım ama bilemiyorum.
1 hafta sonra yazdıklarımızı değerlendirmiş

Sınıfın ennn ennn ennn kötüsünü seçtim dedi beni tahtaya çıkardı.
Yazdığım yanlış yazıyı bi daha tahtaya yazdırdı
Her yanlış yerin üstünü çizdirdi
Çok kötü diyip durdu.

Onun yüzünden ingilizce dersinden soğudum o sene çok kötü gitmişti

Neyse ki kadının ısrarla soğutma çabaları çok işe yaramadı da ingilizce öğretmeni oldum

Özlem Umarım emekli olmuşsundur. Varlığın bile başlı başına zarar yani

Konu sahibi valla güzel bir konuya değindin bu sayfa daha uzaaaarr gider demedi demeyin.. hadi kızlar çocukluğumuza inelim psikologlarda böyle yapmıyor mu yazın rahatlayın yazmak bedava
Ama çok güzel olmadı mı bu anılar aklıma geldikçe üstü başı temiz olmayan yada herhangi bişey için üzülmüş çocuklardan fazla üzülüyorum ben

Eşimden öyle mesela bazen markette çocuk denk geliyor annesi izin vermiyor diyelim biseyo almasına eşim kasada kalan ürünü alır ve çocuğa hediye eder

Ve hep şunu der çocukken istediğim bı çok şeyi alamadım

Ev sahibinin çocukları yerken biz bakardık onun kırık oyuncakları ile oynardık

Yoksulken daha mi mutluyduk yok olduğunu bilmek şuan bizi uzuyorsa yokluğa sebep miydi bu yapılan (kafam karıştı ne yazdığımı bilemedim)

Burdan bende el işi öğretmenine sesleneyim madem o zamanlar 35 yaşında evlenmemistin umarım bu düşünce felsefesiyle de evkenememissindir hala unutamıyorum o yaptığını daha diyecek sözüm yok

Ahh yokluk işte
Ben de ortaokulda bi arkadaşımın doğumgününe davetliydim
Ama düzgün giyeceğim yok
Annem bana ipek gibi biraz parlak beyaz bir gömlek giydirdi

Neyse gittim ben doğumgününe
Arkadaşlarım bana senin üstündeki sünnet takımlarındaki gömlek gibi dediler
Meğer gerçekten öyleymiş bize de bi akraba vermiş

Üstüne de bi süveter giymiştim
Doğumgününde geçen senenin doğumgünü fotoğraflarına bakıyorduk
Benim üstümde yine aynı süveter

Bi fotoya baktılar bi bana
Sen de hep aynı şeyi giymişsin dediler
Ona da çok üzülmüşüm
Zaten içli bi çocuktum

Valla çok çekmişim be :)

Ben bana büyük gelen ayakkabıları öğretmenim görünce kendi kızını n ayakkabılarını verdiğinden hiç bahsetmeyeyim o zaman

Yokluk gördük şükür bu halimize

Yoksulken daha mutluyduk çünkü lüks eşyalar değil hayal gücüydü bizi mutlu eden. birgün babam elektriği yatıramamış kestiler tabi o akşam bize mum ışıgında gölge oyunu oynattı ve çok eğlenmiştik kardeşimle bizden sonra doğanlar daha rahat yasadı tabi çünkü babam iyileşti çalışabildi amcam destek oldu falan ama bizden önce ve biz zamanında annemler çok yoksulluk çekmiş dün gibi hatrlarım daha Allah bidaha cektrmesin.. bende oğluma hiç kıyamıyorum daha 2 yaşında ama oyuncaklarına yemesine falan hiç hayır diyemiyorum bu huyumuda sevmiyorum..

Kendim yetmezmiş gibi bide eşimin çocukluğuna indik sabahleyin benim adamda pek yaralıymış sabah bir sordum bin işittim vallahi ahhh kOnu sahibi yaramızı deştin

Yemin ederim okurken midem bulandı tüylerim diken diken oldu. Bu ne tür bir karaktersizlik isim koyamadım.
Küçüktüm yapilana aklim pek ermiyordu ama şimdi şimdi düşündükçe ve aklıma geldikçe sol kulağını her defasında çınlatırım komşu teyzemizin.. Görmemişlik bunun adı ben de bilemiyorum. Bi insan küçük bi çocuğu sofrasına niye buyur etmez ki?

Yüreği bu kadar kirli bir insan iste... Allah'indan bulsun...

Yüreği bu kadar kirli bir insan iste... Allah'indan bulsun...
Ne insanlar var...İnsan denirse tabii...Bizim bir komşumuz vardı benim yaşlarımda bir torunu vardı küçüktük bir gün markete girdik.Torununa pahalı bir çikolata alıp bana en uyduruğundan bir çikolata almıştı.Hiç unutamıyorum onu da.Ahh,yalan dünya biz küçükken de yalanmış daha neler göreceğim kim bilir...

Hep kötü mü anlatacagiz bı tanee de iyi anlatayım bı gün apartmanın kapısında oturuyorum

Komşumuzun eşi geldi kafamı olsaydı o gün için 25000 liraydı sanırım bozuk para verdi

Öyle sevinmiştim ki pamko sakiz Çiko. Ne istedoysem alıp doya doya yemistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…